تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

سوال واقعی این نیست که
    آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد یا خیر،
    سوال واقعی این است که آیا شما قبل از مرگ،
    زنده اید یا خیر ...

(اشو)
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

دست‌نوشته‌های تازه‌منتشرشده احمد شاملو درباره حزب توده ...

هیچ‌گاه عضو حزب توده نبوده‌ام و هرگز مطالبی که در روزنامه‌ٔ آتشبار نوشته‌ام نخواهد توانست چنین اتهامی را به اینجانب وارد کند./ ۱۳۳۳

من از اینکه متهم به عضویت چنین حزبی هستم، احساس آدمی را دارم که تا گلو در لجنزاری فرورفته باشد. من از این بابت فوق‌العاده متاسفم و نمی‌دانم چرا نوشته‌های ضد توده‌ئی اینجانب نتوانسته این اتهام را از من سلب کند./ ۱۳۳۸

امروز معتقدم که حزب توده یکی از ده‌ها لطمه‌ای است که روس‌ها از ۱۹۲۱ تاکنون به ما زده‌اند و شاید یکی از بزرگترین این لطمات است./ ۱۳۵۸
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

سر بر شانه خدا بگذار
        تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند
        که نه از دوزخ بترسی
        و نه از بهشت به رقص درآیی
        قصه عشق،
        انسان بودن ماست …
        اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست،
        سرت را بالا بگیر و لبخند بزن
        فهمیدن احســاس
        کار هر کسی نیست!!!‌

( احمد شاملو )
        .

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1125

این تحلیلگران بورسی چی مصرف میکنند واقعاً!!
          این استاد در اینستاگرام تحلیل کرده، دلار به زودی به یک سوم قیمت میرسه و میشه ۱۱۰۰۰تومان.
          کاش دلار هم همانند سهام که این اساتید هرروز و هرروز نمودار نزولی واسش کشیدند،میریخت و میریخت و میرسید به ۴هزار تومن دوره روحانی.ولی با عقل جور درنمیاد.اینا فقط زورشون به سهام دست مردم رسید

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            این تحلیلگران بورسی چی مصرف میکنند واقعاً!!
            این استاد در اینستاگرام تحلیل کرده، دلار به زودی به یک سوم قیمت میرسه و میشه ۱۱۰۰۰تومان.
            کاش دلار هم همانند سهام که این اساتید هرروز و هرروز نمودار نزولی واسش کشیدند،میریخت و میریخت و میرسید به ۴هزار تومن دوره روحانی.ولی با عقل جور درنمیاد.اینا فقط زورشون به سهام دست مردم رسید
            [ATTACH=CONFIG]6955[/ATTACH]
            هیچ دلیل منطقی برای ریزش دلار وجود ندارد ....

البت اگر سفارتخانه ها را در واشنگتن و تهران بازگشایی کنند ، آن موقع می توان به ریزش دلار امیدوار بود ....
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

خانه ام ابریست
              اما در خیال روزهای روشنم ...

(نیما یوشیج )
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

زیان در بورس را فقط می توان در بورس جبران کرد ( تجربه ی شخصی )
                .

نظر

• عباس انصاری
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1795

هفته پیش رو می تونه آغازی برای روند صعودی باشه .امیدوارم .
                  کم کم باید شاهد بیدار شدن بازار از این خواب آشفته دوساله باشیم .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد
                    دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست

به روزگار سلامت سلاح جنگ بساز
                    وگرنه سیل چو بگرفت ، سد نشاید بست ...

( سعدی )

تا ببینیم چه می شود ....

ابراهیم رئیسی: رهبر انقلاب اجازه داده اند در صورت نیاز سیاست های کلی نظام اصلاح شود ...۰

سوال بنده این هست که چرا برای اصلاح هزینه ی سنگینی باید بر کشور تحمیل کرد ؟!!
                    .

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1795

به نظر صدای مردم شنیده شده باشه! امیدوارم

نظر

• عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1795

توسط بازار گردان ها دوسال بازار سرمایه رو بدون هیچ منطق اقتصادی به سقوط اجباری بردند .حال که امکان درآمد برای کسری بودجه فراهم نیست! دولت مجبور است برای درآمدزایی ، به رونق بورس تن بدهد تا ازین رهگذر بتواند دارایی های خود را برای کسب درآمد در بورس بفروش برساند !

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                          یکم. منهای درست و غلط بودن، همۀ گفته‌های شما تنها و فقط در صورتی می‌تونست «مرتبط» و «در راستای» موضوع باشه که بنده ادعا کرده باشم غرب «صرفاً» از سر دل‌سوزی برای مردم ایران و به جهات انسان‌دوستانه وارد این بازی شده. چون اساساً چنین ادعایی نکردم و اصلاً در این راستا نظری، چه موافق و چه مخالف، ندادم و گفته‌های قبلی‌ام واضح و روشن بوده، در این‌جا بحثی شکل نمی‌گیره. مقداری شبه-علم و اخبار ژورنالیستی خلاف واقع هم مطرح شد که حالا کاری نداریم. پیشنهاد می‌کنم مجموعۀ کوتاهی که کورتیس بعد از «هایپرنورمالیزاسیون» ساخته رو هم ببینید؛ یک مینی‌سری شش اپیزودی به اسم «نمی‌تونم از فکرت بیرون بیام» که عنوان کاملش هست «تاریخچه‌ای احساسی از جهان مدرن [معاصر]». مثل همیشه، کورتیس یک‌طرفه قضاوت نمی‌کنه و انگشت اتهام رو به سمت مردم هم نشونه می‌ره. یکی از قسمت‌های مجموعه به اسم «اما اگر مردم واقعاً احمق باشند تکلیف چیه؟» چندان از شرایط این روزهای ایران به دور نیست. این روزها می‌بینیم که شعارها و گفته‌ها به این سمت رفته که اعتراضات دیگه نیازمند لیدر نیستند. پرسشی که برای هر دو طرف مطرحه اینه که «بعدش چی می‌شه؟»، خب، دیدن مستند کورتیس می‌تونه مفید باشه.

دوم. به شکل ضمنی، شاید هم ناخواسته، به اصل مشکل اشاره کردید: جمهوری اسلامی خودش «حوادث» رو رقم می‌زنه و خودش هم در پِی‌آمدها «متعجب» می‌شه و خودش به دنبال «دشمن فرضی» می‌گرده و در نهایت خودش هم می‌خواد قضیه رو «جمع» کنه. مثال ساده: محدودۀ دانشگاه، قلمرو و چارچوب فیزیکی دانشگاه، محل حضور لباس‌شخصی، بسیجی، یگان‌های ضد شورش و در مجموع نهادهای غیرمرتبط نیست. فرض کنیم دیروز به جای خلق یک فاجعه دیگه، یعنی فرستادن این عناصر به درون و اطرف دانشگاه شریف، به کل هیچ‌کاری انجام نمی‌دادند. آیا همون عناصر خارجی مد نظر شما می‌توستند از امروز شروع کنند به فضاسازی و مانور روی این قضیه؟ مثال دوم: پسری 25 ساله قطعه‌ای دو دقیقه‌ بر اساس توئیت‌های مردم می‌خونه (نکتۀ پرانتزی: این یعنی حد اعلای هنر، «هنر از مردم» و «برای مردم» - یک «بینامتنیت» تاریخی و کم‌نظیر که مردم در خلق هنری مستقیماً سهیم هستند و مطمئنم در آینده‌ای نه چندان دور در کتاب‌های برجستۀ تاریخ هنر در مدخل «هنر اعتراضی» نام این پسر جاودانه خواهد شد)، قطعه‌ای که اگر لیریک اون رو پیاده کنید و به دور از «زمینه و زمانه» این روزها مورد خوانش قرار بدید، بسیار انسانی، مردمی و در نهایت منطقی‌ست. اما چه اتفاقی می‌افته؟ درست حدس زدید، مجدد با فیلم «جمهوری اسلامی وارد عمل می‌شود» سر و کار داریم و گَند بعدی رقم می‌خوره: پسر دستگیر می‌شه، ترانۀ پسر وایرال می‌شه و رکورد دانلود رو می‌زنه، ترانۀ پسر در کافه‌ها و تظاهرات و مدارس و ماشین‌ها شنیده می‌شه. و بعد، مجدد، جمهوری اسلامی متعجب، عصبانی و در پِی دشمن با خودش می‌گه حتماً کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه بوده. می‌پرسید من اگر بودم چه می‌کردم. این سوال به روشنی طرح نشده؛ در این سناریو به خصوص چه می‌کردم یا در این 44 سال؟ فرض کنیم حالت اول مد نظر باشه. پیش‌تر باید این نکته جا بیفته که بین «جنایت حقیقی» و «جنایت حقوقی» تفاوت وجود داره. در آمریکا هر سال چیزی بین 15 الی 20 هزار نفر بر اثر شلیک مستقیم گلوله می‌میرند و آب هم از آب تکون نمی‌خوره. چرا؟ چون بیشترشون در درگیری با افراد «حقیقی» کشته می‌شن. اما وقتی سیاه‌پوستی توسط یک «نهاد حقوقی» در خیابون به قتل می‌رسه، مردم در آمریکا چنان جهنمی به پا می‌کنند که سپهر سیاسی-فرهنگی کشور به کل تغییر می‌کنه و معتقدم حتی باعث باخت ترامپ در انتخابات می‌شه. در یک کلام همه‌چیز فرو می‌پاشه. ما در ایران متوجه این نکته ساده نیستیم. دختری توسط یک «نهاد حقوقی» دستگیر می‌شه و در حالی که در این تایم‌فریم مسئولیت جان او بر عهده‌ی این نیروهاست، کشته می‌شه. نمی‌گم ضربه می‌زنن، می‌گم به هر دلیلی کشته می‌شه. می‌میره. می‌پرسید چه باید کرد؟ واضحه. اولین‌گام به جای شاخ و شونه کشیدن، معذرت‌خواهی‌ست. یک غلط‌ کردم تمام‌عیار و بی‌چون و چرا. یک گُه خوردم از ته دل که بر دل مردم مملکت بشینه و بپذیرند که طرف مقابل واقعاً متوجه اشتباه خودش شده. هفته‌ها گذشته، شما یک معذرت‌خواهی خُشک و خالی دیدید؟ تسلیت با عذرخواهی رسمی فرق داره. یک‌نفر ابراز پشیمانی و ندامت کرد؟ ما که چیزی جز تهدید بیشتر و دستگیری و دامن زدن به اتفاقات ندیدیم. قدم دوم استعفاست. چرا هیچ‌وقت چنین اتفاقی نمی‌افته؟ استعفایی هم اگر رخ بده که نمی‌ده، با تغییر سِمَت شخص مذکور و احتمالاً ارتقاء مقام همراه خواهد بود. ما برده و نوکر حکومت نیستیم. مشکل حکومت‌های توتالیتر همین تفاوت دیدگاه به مقولۀ شهروندی‌ست. جای «ارباب» و «بنده» عوض شده. من از دموکراسی مستقیم، چیزی که در سوئیس و لوکزامبورگ جریان داره، صحبت نمی‌کنم. از ساده‌ترین حقوق شهروندی حرف می‌زنم. مشکل اصلی ما استانداردهای دوگانه است. بحث، کلیشه‌ای و تکراریه، ولی حرف مردم واضحه؛ مگه می‌شه برجام 8 سال «لاشۀ متعفن» باشه و ناگهان تبدیل بشه به طلا؟ مگه می‌شه از نیویورک برای فرزندت پوشک کِرک‌لند آمریکایی و پودر مکمل ورزشی بیاری ولی در ایران همون‌ها رو ممنوع اعلام کنی؟ مگه می‌شه بگی من سوپرانقلابی هستم ولی از جیب بیت‌المال نوه‌هات رو در سوئیس به دنیا بیاری؟ مگه می‌شه مصوبه جلوگیری از واردات کالاهایی که نمونۀ مشابه ایرانی دارند رو تصویب کنی ولی خودت بری و از ترکیه سیسمونی بیاری؟ مگه می‌شه پیشنهاد بستن لُنگ و سق زدن نون خُشک به مردم بدی و خودت پنجاه تا ردیف شغلی رو اشغال کرده باشی و فرزندانت چنین برو و بیایی داشته باشند؟ مگه می‌شه از لزوم فضای مجازی بسته‌تر و کنترل‌شده‌تر حرف بزنی و پسر خودت در آمریکا وی‌پی‌ان بفروشه؟ مگه‌ می‌شه کرباسچی رو آخرین بار چند دهه پیش سر دادگاهی که داشت از تلویزیون نشون بدی و حالا تا خیابون‌ها شلوغ می‌شه بری و دوباره همون آدم رو فقط برای یک شب به عنوان دکوری از بی‌طرفی صدا و سیمای میلی بیاری و بعد هم دوباره تغییر رویه بدی؟ مگه می‌شه مهسا امینی رو با اون پوشش بی‌اشکال دستگیر کنی و جنازه‌اش رو تحویل بدی، ولی در راه‌پیماییِ «مخالفان اغتشاشات» دختری که روسری به سر نداره و گردنش تماماً پیداست و پوششی به مراتب پُرایرادتر داره رو در تلویزیون پروموت کنی و روی اعصاب مردم اسکی بری؟ بله، می‌شه. چون ما در لحظۀ اکنون در این‌جا زندگی می‌کنیم و این‌جا هرچیزی، مادامی که بر ضد مردم باشه، شدنیه. می‌پرسید چه باید کرد؟ قدم اول مقابله با همین چیزهای ساده بوده. نمی‌گم «هست»، می‌گم «بوده»، چون دیگه دیر شده. این مردم مگه چی خواستن جز یک زندگی معمولی؟ حرف مردم این بوده که بابا ما رو هم آدم حساب کنید. به شعور ما هم احترام بگذارید. شما می‌گی چرا همه زود می‌شن برانداز. حالا من از شما می‌پرسم، شعارهای 78 و 88 چه‌قدر براندازانه بود؟ تقریباً هیچ. خب، آیا نتیجه داد؟ آیا گوش شنوایی بود؟ اصلاحی در ساختارهای حکومت صورت پذیرفت؟ مردم وقتی می‌بینند راهی نمونده، معلومه که واکنش‌هاشون تغییر می‌کنه. باید اعتراف کنم همیشه تا پیش از اتفاقات اخیر نسبت به بچه‌های دهه هشتادی نگاهی منفی داشتم. ولی وقتی وقایع این چند روز رو مرور می‌کنم، چیزی چون تحسین از دستم برنمی‌آد. شما می‌پرسید چه باید کرد؟ من هم پاسخ می‌دم «هیچ». چون در بن‌بست مطلق گرفتار شدیم. چند سال قبل بنده‌خدایی که زمانی رئیس‌جمهور بود و حالا بین اقشار مختلف منفور شده از لزوم «آشتی ملی» سخن گفت. نتیجه چی بود؟ تمسخر از سوی حاکمیت. گفتند مگر ملت با یکدیگر قهر هستند که حالا آشتی کنند. خب، حالا بیایید و جمعش کنید. تخصص این حکومت در «جمع کردن» است. نسخۀ قابل اجرایی که شما می‌خواهید کلیدش دست مردم نیست، دست حکومته. و چون حکومت کوچک‌ترین علاقه‌ای به تغییر منش و روش خودش نداره، این قفل باز نخواهد شد و شرایط فقط بدتر و بدتر خواهد شد. یک زمانی هر ده سال یک‌بار اعتراضاتی در این شکل صورت می‌گرفت (78، 88، 96)، و حالا فاصله کم‌تر شده و هر سال (1398، 1400، 1401 و...) داره اتفاق می‌افته. خودتون بین خطوط را بخونید و دنبال راه‌حل در طرف و سمت بی‌تقصیر ماجرا نباشید.

درود ...

طبق معمول عالی و آموزنده ، نکات ناب و بکر فراوانی داشت ...

سپاسگزارم
                          .

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1795

بدتر از اعتراضات خیابانی ، اعتراضی هست که در درون خانواده ها شکل گرفته و اعتماد از مردان سلب شده ! بدلیل عدم توانایی برای هزینه های روزمره !
                            خب این مشکل چگونه برطرف خواهد شد ! اساسا مشکل همین است ! بی حجابی بهانه است ! از این بهانه ها فراوانند !
                            راه برون رفت از وضع فعلی ، کاهش سود بانکی به نفع تولید و اشتغال و مسکن و سرمایه گذاری است .

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                              تا ببینیم چه می شود ....

ابراهیم رئیسی: رهبر انقلاب اجازه داده اند در صورت نیاز سیاست های کلی نظام اصلاح شود ...۰

سوال بنده این هست که چرا برای اصلاح هزینه ی سنگینی باید بر کشور تحمیل کرد ؟!!
                              منبع جناب نامدار؟

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                منبع جناب نامدار؟

.

نظر

در حال کار...