کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کردها نه با شاه ( مخصوصا رضاشاه) کنار اومدن نه با جمهوری اسلامی ...!
به نظر میرسه اعتراضات کردها بوی تجزیه طلبی میده ...
کردها با صدام، اردوغان، بشار اسد و هیچکس دیگر نساختند و نمیسازند. حتی اگر دولتی کاملا دموکراتیک هم در این کشورها سر کار بیاید باز هم کردها سر ناسازگاری برخواهند داشت.
اشتباه نکنید این تبلیغاتی است که با هدف سوء و ایجاد تفرقه بین اقوام شکل گرفته است . کردها دنبال تجزیه طلبی نیستند . بلکه دنبال حقوق شهروندی برابر هستند . این جمله را بیاد داشته باشید هر جا یک کرد باشد آن جا ایران است .اگر اعتراضات در مناطق کردنشین و سیستان و بلوچستان بیشتر از جاهای دیگر است تنها دلیلش تبعیض و نابرابری است . بقیه مطالب چرت و پرت است .
کردها با صدام، اردوغان، بشار اسد و هیچکس دیگر نساختند و نمیسازند. حتی اگر دولتی کاملا دموکراتیک هم در این کشورها سر کار بیاید باز هم کردها سر ناسازگاری برخواهند داشت.
شما اصلا می دانید انفال چیست ؟ می دانید صدام چند صد هزار نفر از زنها و بچه های کردها را قتل عام کرد ؟ می دانید بشار اسد سالهای سال به کردهای سوریه شناسنامه نمی داد !! و محروم از خدمات اجتماعی بودند چون می خواستند وجودشان را انکار کنند !! شما می دانید اردوغان چه قتل و عام هایی در کردهای کشورش انجام داده است ؟؟؟ نه نمی دانید ! اگر می دانستید هیچوقت چنین سخن نمی گفتید . الان دیگه همه می دانند صدام و بشار اسد و اردوغان دیکتاتور بودند و هستند . تا اونجای که من بدونم کردهای ایران الان فقط دنبال حقوق برابر شهروندی هستند اصلا تجزیه و جدایی هیچ مطرح نیست .
اشتباه نکنید این تبلیغاتی است که با هدف سوء و ایجاد تفرقه بین اقوام شکل گرفته است . کردها دنبال تجزیه طلبی نیستند . بلکه دنبال حقوق شهروندی برابر هستند . این جمله را بیاد داشته باشید هر جا یک کرد باشد آن جا ایران است .اگر اعتراضات در مناطق کردنشین و سیستان و بلوچستان بیشتر از جاهای دیگر است تنها دلیلش تبعیض و نابرابری است . بقیه مطالب چرت و پرت است .
درود ...
یه سری به کهگیلویه و بویراحمد بزنید ، ایضا استانهای دیگر ...
وضعیت اقتصادی و حتی آزادی های اجتماعی و سیاسی در کردستان بهتر از برخی استانهای دیگر است ...
کردها تا احساس کنند حکومت مرکزی دچار ضعف شده فورا دست به سلاح می شوند ...
نمونه اش اول انقلاب که دولت مرکزی پس از سقوط شاه ضعیف شده بود و کردستان عملا مستقل عمل می کرد و ادعای خودمختاری هم داشت ...
البت انتخابات مهندسی شده به زیان حکومت و یحتمل ایران یکپارچه تمام شد ...
کردها نه با شاه ( مخصوصا رضاشاه) کنار اومدن نه با جمهوری اسلامی ...!
به نظر میرسه اعتراضات کردها بوی تجزیه طلبی میده ...
دارن واسه تو بی غیرت کشته میدن تا بشینی و بدشون رو بگی و فردا روزی کشور ازاد شد از مواهبش مثل بورس و...استفاده کنی
مثل اینکه تو گونی رفتن قشنگ تاثیرشو گذاشته
کولبری کردی تا حالا؟؟یا مثل من و امثال من با بدبختی پول در اوردی؟؟؟
مثل من که بی غیرتیم لاقل ببند در دهنتو
.
تف به غیرت همه مون
یه سری به کهگیلویه و بویراحمد بزنید ، ایضا استانهای دیگر ...
وضعیت اقتصادی و حتی آزادی های اجتماعی و سیاسی در کردستان بهتر از برخی استانهای دیگر است ...
کردها تا احساس کنند حکومت مرکزی دچار ضعف شده فورا دست به سلاح می شوند ...
نمونه اش اول انقلاب که دولت مرکزی پس از سقوط شاه ضعیف شده بود ...
شما طعم تلخ تبعیض را نچشیدید! بنابراین هیچوقت نمی توانید جای یک کرد باشید ! اما جناب نامدار چرا باید کردها را با محرومیت کهکیلویه و بویر احمد مقایسه کنید که صد البته اون هم خطای بزرگ و نابخشودنی است چون اونها هم مثل بقیه ایرانی هستند ! چرا با تهران و اصفهان و یزد و کرمان مقایسه نمی کنید ؟؟ یک ایرانی در هر نقطه ایران باید حقوق برابر داشته باشد . این را می گویم چون خودم از نزدیک مورد تبعیض و نابرابری قرار گرفته ام و صد البته فقط من نبودم و خیلی های دیگر ...
متاسفانه تا اعتراضی به این تبعیض می شود انگ جدایی طلبی زده می شود . در صورتی که به جرات می توان گفت اگر این تبعیض ها برداشته شود بدون کمترین شکی وفادارترین قوم ایران همین کردها خواهند بود .اینکه اوایل انقلاب بنا به شرایط آن زمان عده محدودی که الان دیگه خیلی وقت است قدرت و پتانسیلی ندارند مسیر دیگری انتخاب کردند دلیل نمی شود که همه کردها چنین بوده و هستند .!!
این رژیم هم میره این روزا هم سپری میشن ولی امیدوارم وقتی به گذشته خوب نگاه کردیم و فکر کردیم لاقل وجدانمون اسوده باشه که اگر کاری نکردیم یا از سر ترس یا هرچی نتونستیم کمکی بکنیم حداقلش حمایت از ظالم هم نکردیم
شما طعم تلخ تبعیض را نچشیدید! بنابراین هیچوقت نمی توانید جای یک کرد باشید ! اما جناب نامدار چرا باید کردها را با محرومیت کهکیلویه و بویر احمد مقایسه کنید که صد البته اون هم خطای بزرگ و نابخشودنی است چون اونها هم مثل بقیه ایرانی هستند ! چرا با تهران و اصفهان و یزد و کرمان مقایسه نمی کنید ؟؟ یک ایرانی در هر نقطه ایران باید حقوق برابر داشته باشد . این را می گویم چون خودم از نزدیک مورد تبعیض و نابرابری قرار گرفته ام و صد البته فقط من نبودم و خیلی های دیگر ...
متاسفانه تا اعتراضی به این تبعیض می شود انگ جدایی طلبی زده می شود . در صورتی که به جرات می توان گفت اگر این تبعیض ها برداشته شود بدون کمترین شکی وفادارترین قوم ایران همین کردها خواهند بود .اینکه اوایل انقلاب بنا به شرایط آن زمان عده محدودی که الان دیگه خیلی وقت است قدرت و پتانسیلی ندارند مسیر دیگری انتخاب کردند دلیل نمی شود که همه کردها چنین بوده و هستند .!!
این که حکومت مسیر اشتباه را رفته شک و شبهه ای ندارم ...
این که حکومت فرصت سوزی کرده شک ندارم ...
ایذه تعدادی بختیاری کشته شدند ...
بختیاریها هم جمعیت بزرگ تری از کردها دارند و هم مسلح تر هستند ( ۹۰ درصد سلاح در منزل دارند )
آتش زدن فروشگاه و بانک و کانکس پلیس و آتش زدن منزل خود کردها به بهانه ی همکاری با حکومت ! راه درستی نیست و نتیجه اش رادیکالیزه شده بیشتر فضای کشور هست ...
بختیاری ها نمی توانند ؟!
شاه قاجار را پایین کشیدند برای مشروطیت...
اما دیدند کردها به فکر تجزیه کشور هستند ، عقب کشیدند ، تا اوضاع آرام بشه ...
دارن واسه تو بی غیرت کشته میدن تا بشینی و بدشون رو بگی و فردا روزی کشور ازاد شد از مواهبش مثل بورس و...استفاده کنی
مثل اینکه تو گونی رفتن قشنگ تاثیرشو گذاشته
کولبری کردی تا حالا؟؟یا مثل من و امثال من با بدبختی پول در اوردی؟؟؟
مثل من که بی غیرتیم لاقل ببند در دهنتو
.
تف به غیرت همه مون
برای درک اینکه آنهایی که ریختن کف خیابان در مهاباد و پیرانشهر خواسته های شان چیست یه نمه فهم و شعور می خواهد .که این خواسته وزین رو نمی خواهم .
اما اگر پول تو جیبی ات اجازه می دهد بلیط اتوبوس تهیه کن و یه سر بزن به این دو شهر ببین کف و سقف شعار و خواسته هایشان چیست تازه این ها شروع به نبش قبر قاسملو کرده اند .
هفته گذشته برای پروژه ای سد حسنلو نزدیکی شهر نقده رفته بودم فرصت خوبی بود پیرانشهر و مهاباد هم رفتیم جالب اینجاست بازاری و کسبه پیرانشهر (مخصوصا بازارچه معروفی دارد)خودشان به شدت ناراحت و شاکی از دست این آشوب طلب ها (بخوانید جوجه تجزیه طلب ها) بودند .شما هم همون تف نثار خودتان کن نه دیگران که عین ثواب هست.
بنده تمام لوازم خانگی از قبیل یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و مایکروویو و تلویزیون و حتی ریش تراش و لوازم ریز و درشت را از کردستان خریده ام ...
به نوعی کل ایران مشتری کردها هستند ... حتی تهران و اصفهان و کرج هم مشتری کردها هستند
( مزیت تحریم برای کردها یا بهتر بگویم ، تحریم برای ملت ایران آب نداشت برای کردها نان داشت ...)
پس میشه گفت کردها درآمد خوبی دارند و انگیزه اقتصادی نیست ....
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/11/21, 16:06.
بنده تمام لوازم خانگی از قبیل یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و مایکروویو و تلویزیون و حتی ریش تراش و لوازم ریز و درشت را از کردستان خریده ام ...
به نوعی کل ایران مشتری کردها هستند ... حتی تهران و اصفهان و کرج هم مشتری کردها هستند
( مزیت تحریم برای کردها یا بهتر بگویم ، تحریم برای ملت ایران آب نداشت برای کردها نان داشت ...)
پس میشه گفت کردها درآمد خوبی دارند و انگیزه اقتصادی نیست ....
یک نمونه مثال بزنم از هزاران تراکنش مالی ایرانیان با کردها ( پیش پرداخت هست و گاهی تا بیش از دویست میلیون تومان تراکنش داریم با کردها )
اگر در تعداد مشتری ها ضرب کنیم گردش مالی بسیار سنگینی بدست میاد ...
برای درک اینکه آنهایی که ریختن کف خیابان در مهاباد و پیرانشهر خواسته های شان چیست یه نمه فهم و شعور می خواهد .که این خواسته وزین رو نمی خواهم .
اما اگر پول تو جیبی ات اجازه می دهد بلیط اتوبوس تهیه کن و یه سر بزن به این دو شهر ببین کف و سقف شعار و خواسته هایشان چیست تازه این ها شروع به نبش قبر قاسملو کرده اند .
هفته گذشته برای پروژه ای سد حسنلو نزدیکی شهر نقده رفته بودم فرصت خوبی بود پیرانشهر و مهاباد هم رفتیم جالب اینجاست بازاری و کسبه پیرانشهر (مخصوصا بازارچه معروفی دارد)خودشان به شدت ناراحت و شاکی از دست این آشوب طلب ها (بخوانید جوجه تجزیه طلب ها) بودند .شما هم همون تف نثار خودتان کن نه دیگران که عین ثواب هست.
انتظار داشتن شرف و انسانیت از خیلیها خواسته خیلی زیادیه ...
انتظاری دیگه ای از تو و عرزشیهای دیگه این سایت ندارم
راه رو به هر دلیل گم کردید و ظلم رو تایید میکنید
نظر