تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1626

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    درود ...

شما که از هر دو دارید !

پس چه فرقی میکنه ؟

البت خبرها وقتی بیاد یعنی موعد خالی کردن فرا رسیده ...

من اینطور فکر نمی‌کنم که فسازان عقب بیفته

.............

بخواهیم عمیق نگاه کنیم وپترو و شکربن ذینفع اصلی افزایش سرمایه شدوص هستند ... مخصوصا وپترو

...........

خوب ورق زدید کامنتی پیدا کنید ...

همه داریم یاد می گیریم

اولین بار در تاپیک خودرو ورق زدند و دم از خودرو و سایپا ی ۱۰۰ تومانی می زدند ... و به کامنتی از بنده گیر دادند ( خودروی ۱۲۰۰ تومانی احتمالا)

خودم هم یاد گرفتم از رفقا ...!!

تاپیک هجرت ورق بزن آخرین کامنت ( مچ گیری به روش خودشان)

آثار همنشینی همینه...

منتظر یک اشتباه از کاربری هستیم تا آوار بشیم روی اون کاربر

فروم نویسی همینه

۲ طرفه هست و بازخورد داره

بر خلاف کانال های یک طرفه تلگرامی

انشاالله سلامت و موفق و پرسود باشید @};-
    منظور بنده که مچ گیری یا همچین چیزی نبود.
    خود شما بین این دو ،نسبت بر قرار کردید و گفتید ببینیم چی میشه.
    بنده هم توی ذهنم پیشنهاد شما رو نگه داشتم تا این که این خبر رسید.
    ضمن این که خرید شدوص، دلایل خوب بنیادی داشت که یکیش همین افزایش سرمایه بود که جناب mey خبرش رو داده بودند و ما منتظرش بودیم.
    منظور بنده از اشاره به این مورد، بهره گیری از فرصت پیش آمده بود.. شاید دوست داشته باشید از این سهم خوب ، اندکی در سبد داشته باشید.

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

با پدیده مهاجرت پزشکان و هدر رفت ذخیره ارزی مملکت مواجه هستیم

حسین کرمانپور رییس بخش اورژانس بیمارستان سینا:

براساس «آمار نظام پزشکی» از ابتدای کرونا تا کنون 5 هزار پزشک مهاجرت کرده‌اند.

سخنگوی نظام پزشکی: مهاجرت جامعه پزشکی نسبت به سال‌های قبل از کرونا افزایش دو برابری داشته/ راه‌های سلبی مثل ندادن مدرک نمی‌تواند جلوی مهاجرت را بگیرد

رضا لاری‌پور، سخنگوی سازمان نظام پزشکی:
      ? برای حوزه پزشکی و طبابت در همه دنیا نیاز وجود دارد. یعنی چون حرفه‌ی گرانی است، تربیت آن گران است.
      ? بنابراین همه دنیا و مخصوصا کشورهای پیشرفته بخشی از نیروهای سلامت‌شان را دارند از سایر کشورها تأمین می‌کنند. ما تقریبا به پنج قاره دنیا نیرو صادر می‌کنیم.
      ? چون نیروهای سلامت ما نیروهای با کیفیتی در دنیا هستند، طبیعتا مقبولیت خاص دارند و از عهده امتحانات لازم بر می‌آیند و بنابراین نیروهای کیفی ما را خیلی زودتر می‌برند.
      ? کمتر از یک درصد جامعه پزشکی درآمدهای میلیاردی دارند. میانگین درآمد جامعه پزشکی زیر ۲۰ میلیون تومان است. ۱۰۰ هزار نفر از ۱۵۰ هزار نفر جامعه پزشکی تقریبا درآمدی بین ۱۱ تا ۱۵ میلیون تومان دارند و زیر خط فقر هستند./ جماران
      .

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1626

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

دوزاری تحلیلگران شاخص های جعلی افتاد ؟!
        خبر رسانه ی حامی دوآتشه دولت که امروز منتشر شد...!

........................

کیهان: صبر کنید! ظاهر شدن نتایج اقدامات اقتصادی دولت زمانبر است!

روزنامه کیهان:

دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد کلان اقداماتی داشته که ظاهر شدن نتایج آن در کف بازار زمانبرست اما نتایج آن در مثبت شدن شاخص‌ها بسیار تاثیر خوبی داشته است ...

دولت وعده ها...

شهر ما، ملایر..
        یک فرماندار ویژه !!! داره با سن و سال کم...برای چنین جایگاهی
        از اون دستمال به دست های به شدت پاچه خار
        با اومدن رییسی به واسطه ی رابطه با نماینده شهر و زد و بندهای لازم، تونست برای خودش این جایگاه رو به دست بیاره.
        عموی بنده با ایشان در ارتباطه و میگه حرف زدن رو به درستی بلد نیست و شده فرماندار ویژه و معاون استاندار همدان!!!!
        فقط به دلیل رابطه و با وجود نداشتن تجربه ی مناسب.

اما نکته ی جالب

این فرماندار که هر بار حرفی میزنه، اول میره سراغ مدح و ستایش دولت صادق الوعد !!! و رییس جمهور پرتوان !! و کلی قربون صدقه حضرات به ویژه رییس جمهور میره و بعدش میره سراغ دروغ هاش..
        تازگی از طرح کلان مسکن (به قول خودش ، مگا پروژه)! در شهر ملایر دم زده
        گفته داریم طرحی برای شهر پیگیری می کنیم که در آینده از دولت فعلی به نیکی یاد خواهند کرد و رشد شهر را ثمره ی تلاش های دولت رییس خواهند دانست!!!

بعدش وعده ی عملی شدن این مگا پروژه رو برای 50 سال بعد داده!!
        یعنی گفته این طرح برای 6 ماه و یک سال و دو سال نیست...50 سال بعد جواب خواهد داد... 50 سال بعد هم کی مرده است ، کی زنده؟؟؟
        کل برنامه های دولت فخیمه رییسی و در کل ، این نظام رو همین طوری در نظر بگیرید...
        کلش کشک!!!

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

دلار ۴۹،۴۵۰ تومان
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

دلار ۴۹،۴۵۰ تومان
            خبر درمانی همیشه موثر نیست ...

.....................
            امیرعبداللهیان: ابتکاری از سوی سلطان عمان برای رفع تحریم‌ها روی میز است ...
            .

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2793

خبر درمانی همیشه موثر نیست ...

.....................
              امیرعبداللهیان: ابتکاری از سوی سلطان عمان برای رفع تحریم‌ها روی میز است ...
              من نمیدونم کشور ما وزارت امور خارجه نداره که مدام ابتکارات قطر و عمان رو رونمایی میکنند...زشت نیست برای یک مملکت به این وسعت و ۸۵ میلیون جمعیت!!!!

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

سلام ...

به نظرم موج 5 اصلی و بزرگ در تابستان خاتمه یافت
                ( در ایران برخلاف کشورهای پیشرفته , موج 5 را عموم مردم می سازند , به همین علت بزرگترین موج در ایران موج 5 است ... ))

امواج اصلاحی می تواند 3 تا 4 سال ادامه داشته باشد ( در صورت توافق و بازگشت به برجام )

اگر توافقی صورت نگیرد , موج 1 اصلی از سوپرموج دیگری آغاز خواهد شد که سوخت این موج دلار 65,000 تومانی خواهد بود ...

تحلیل تکنیکال دلار و هدف 65,000 تومانی ( در صورت عدم توافق )

این چارت می دیدم قديما...

بر اساس چارت اعلام می کردم توافق قطعی است !!

اصرار هم داشتم

اما چه شد عاقبت؟!

دلار رفت بالای ۶۰ هزار تومان

بسیاری رفتند زیر خط فقر ...

حتی پزشکان هم رفتند زیر خط فقر

هیچ وقت فکر نمی کردم حقوق یک پزشک ۱۰ میلیون تومان باشه !!

میشه ۲۰۰ دلار

کجای جهان حقوق پزشک ۲۰۰ دلار هست ؟!!

متاسفانه مهاجرت این قشر شدت بالایی پیدا کرده

قشری که بالاترین IQ جامعه را هم داره

فراری دادن مغز ها بهتره نامگذاری بشه ...
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

فرمول سرمایه گذاری

۱_ ٪۵۰ سرمایه امن:

نیمی از سرمایه کل زندگی شما باید در امنیت باشد و روی چیزهایی سرمایه گذاری شده باشد که نوسان بسیار کمی دارند مانند مسکن, زمین, طلا و ...

2_ ٪۳۰ سرمایه گذاری در بازار:

اگر میخواهید وارد بازارهای مالی یا هر سرمایه گذاری دیگری شوید، تنها ۳۰ ٪ سرمایه تان را وارد کنید. همچنین بهتر آن است که این سهم را به سه سبد ۱۰ درصدی تقسیم کنید.

۳_ ۱۰ ٪ سرمایه آزاد:

همیشه ۱۰ ٪ سرمایه تان به صورت نقد همراه داشته باشید تا اگر زمانی فرصتی پیش آمد که تشخیص دادید باید چیزی بخرید پول داشته باشید.

۴_ ۱۰ ٪ ملزومات دارای ریسک:

اگر میخواهید وسایلی که ریسک نسبتا بالایی دارند مانند خودرو را خریداری کنید بهتر است تنها ۱۰ درصد کل سرمایه خود را به آن اختصاص دهید ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

یکی از خان های بختیاری هر روز که فرزندانش را به مدرسه میفرستاد، خدمتکار خانه به نام ابوالقاسم را با فرزندانش میفرستاد تا مراقب آنها باشد. ابوالقاسم هر روز فرزندان خان را به مدرسه میبرد و همان جا میماند تا مدرسه تعطیل میشد و دوباره آنها را به منزل میبرد. دبیرستانی که فرزندان خان در آن تحصیل میکردند یک کالج آمریکایی (دبیرستان البرز) بود که مدیریت آن بر عهده دکتر جردن بود.

دکتر جردن قوانین خاصی وضع کرده بود. مثلا برای دروغ، ده شاهی کفاره تعیین کرده بود. اگر در جیب کسی سیگار پیدا میشد یک تومان جریمه داشت! میگفت "سیگار لوله بی مصرفی است که یک سر آن آتش و سر دیگر آن احمقی است! القصه.. دکتر جردن از پنجره دفتر کارش میدید که هر روز جوانی قوی هیکل، چند دانش آموز را به مدرسه می آورد. یک روز که ابوالقاسم در شکستن و انبار کردن چوب به خدمتگذار مدرسه کمک کرد، دکتر جردن از کار ابوالقاسم خوشش آمد و او را به دفتر فرا خواند و از او پرسید که چرا ادامه تحصیل نمیدهد؟ ابوالقاسم گفت چون سنم بالا رفته و پول کافی برای تحصیل ندارم و با داشتن سه فرزند قادر به انجام دادن این کار نیستم.

دکتر جردن با شنیدن این حرفها، پذیرفت که خودش شخصا، آموزش او را در زمانی که باید منتظر بچه های خان باشد بر عهده بگیرد! او بعلت استعداد بالا ظرف چند سال موفق به اخذ دیپلم شد و با کمک دکتر جردن برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و سرانجام در سن 55 سالگی مدرک دکترای پزشکی خود را از دانشگاه نیویورک گرفت.

دکتر ابوالقاسم بختیار، اولین پزشک ایرانی است که تا سن 39 سالگی تحصیلات ابتدایی داشت!! جالب اینکه فرزندان اون نیز پزشک شدند!

دکتر ساموئل مارتین جردن معلم آمریکایی از سال 1899 تا 1940 ریاست کالج آمریکایی را در تهران بر عهده داشت. او ايران را وطن دوم خود می ‌ناميد و همواره از آن به نيكی ياد می‌كرد. جردن به دانش آموزانش میگفت من میلیونر هستم زیرا هزارها فرزند دارم که هر کدام برای من، برای ایران و برای دنیا میلیونها ارزش دارند. به پاس خدمات بی حد این مرد بزرگ، خیابانی در تهران بنام خیابان جردن برای بزرگداشت و زنده نگاه داشتن نام او نامگذاری شد.

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
                    مرده آن است که نامش به نکویی نبرند ...
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

تحلیل کپی شده ....

تکنیکال ومعادن : کف کانال ۲/۵ ساله ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

فرهاد مهراد؛ از صدای معترضان تا دعا برای حجاریان

مسعود پدرام: سه پایه فرهاد، منفردزاده و قنبری را شاید بتوان هسته مرکزی آن چیزی تعریف کرد که نسل روشنفکری و علاقه‌مند به موسیقی اعتراض در ایران را در دهه ۱۳۵۰ به دنبال فرهاد می‌کشاند. منزلت فرهاد در آن زمان تا آنجا بود که شاعر بزرگی چون شاملو برای فرهاد، ترانه «شبانه» را می‌سراید. اما در سال‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ ما دیگر آن سه پایه را نداریم. فرهاد بود و فرهاد…راه خود را می‌رود و آهنگ می‌سازد و شعر انتخاب می‌کند.

عبدالجبار کاکایی: فرهاد مهراد و فریدون فروغی، سمبل ترانه‌های اجتماعی ایران بودند. به ویژه زبان سمبولیکی که شعرهای مورد استفاده از قطعات این دو پیدا کرد نقش زیادی به عنوان معرفی فرهاد و فریدون به عنوان سمبل خواست اجتماعی ایفا کرد. کلمات ترانه‌های مورد استفاده این دو خواننده مفاهیم چند پهلو داشتند. به ویژه که موضوع استعاره هم در ترانه‌هایشان به حربه‌ای برای مبارزه تبدیل می‌شود. کلماتی مثل شب، گل لاله و به طور کلی تعابیری که در ترانه‌ها و شعر‌ها وجود داشت، همه و همه در دل این مقتضیات تاریخی معنا داشت. به همین خاطر ظهور این دو خواننده، ظهور دو شورشی در عالم هنر به حساب می‌آید.

پوران گلفام: ترور سعید حجاریان فرهاد را خیلی ناراحت کرد. شنید که گفته‌اند برای سلامتی آقای حجاریان جلوی بیمارستان سینا بیایید و دعا کنید. فرهاد جلوی بیمارستان نرفت اما دعا کرد. او اعتقادات خاصی برای خودش داشت. هم مذهبی بود و هم عرفانی. ۴۸ ساعت در اتاق آکوستیو خودش برای سلامتی حجاریان دعا کرد. به من هم گفت باید دعا بخوانیم. وقتی شنید آقای حجاریان از کما خارج شده خیلی خوشحال شد. به فرهاد گفتم ببین! دعا‌هایت کارساز شد. او هم گفت این نتیجهٔ دعای چندین هزار نفر است که من یکی از آن‌ها بودم. خیلی عصبانی بود از اینکه چرا باید کسی مثل حجاریان ترور شود.

سعید حجاریان: باید اعتراف کنم که تا فرهاد مهراد در میان ما بود، من نیز از سمپاتی او با اصلاح‌طلبان بی‌خبر بودم. اگر قدر او دانسته می‌شد، می‌توانست یک پایگاه اجتماعی برای اصلاح‌طلبی باشد. او صدای بی‌صدا نبود و می‌توانست صدای اصلاح‌طلبی باشد ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

شخصی ۳۰ سال مشغول تجارت بود و ثروت عظیمی به دست آورد و زمین بسیار بزرگی خریداری کرد و ۳۰ سال دیگر کار کرد و باز هم ثروت کلانی به دست آورد و با آن ثروت ، کاخ بسیار مجللی ساخت.
                          زمانی که میخواست به آن کاخ نقل مکان کند ، ماموران حکومتی گفتند که زمین شما آن طرف تر بود و زمین را عوضی گرفته ای
                          کاخت را بر روی زمین دیگری ساخته ای و زمین خودت بایر مانده است.

مولانا میگوید :
                          ما هم همینطوریم
                          یک زمین داریم به نام بدن
                          و یک زمین هم داریم به نام روح.

ما فکر میکنیم ، بدن ما ، زمین ماست و هرچه داریم خرج این بدن می کنیم و وقتی که می خواهیم بمیریم به ما میگویند:
                          زمین شما، روحتان بوده ولی شما روح را رها کرده اید و فقط بدن را آباد کرده اید

در زمین مردمان، خانه مکن
                          کار خود کن ، کار بیگانه مکن
                          کیست بیگانه تن خاکی تو
                          کز برای اوست غمناکی تو

تا تو تن را چرب و شیرین میدهی
                          جوهر خود را نبینی ، فربهی
                          گر میان مشک تن را جا شود
                          روز مردن گند او پیدا شود

مُشک را بر تن مزن بر دل بمال
                          مشک چه بود نام پاک ذوالجلال ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

تکنیکال هجرت ( آپدیت ) :

امروز همزمان روی حمایت
                            داینامیک و استاتیک خودش بود ...

الگوی
                            کف دو قلو هم قابل مشاهده هست ...

............................

تاپیک هجرت روی مقاومت سنگین 4200 تومان چقدر شلوغ بود ...!!

این روزها روی
                            قوی ترین حمایت ها , و 35 درصد پایین تر ! ساکت و خلوت و سوت و کور ....

اینجا باید جَو بخر بخر راه انداخت نه روی مقاومت 4200 ( تکنیکال یعنی همین )

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

مریم عزیزم سلام ...
                              من در چهل و یک سالگی به بسیاری از آن چیزهایی که امروز آرزوی جوانان و دانشجویان است رسیده‌ام.
                              پزشک، جراح، فوق تخصص، استاد و حتی رییس!

اما امروز بعد از این راهِ دراز و پر مشقّت، یک آرزو بیشتر ندارم. همه‌ی این‌ها را که برشمردم را پس بدهم. در عوض لحظه‌ای کنارِ تو بنشینم، در چشمانت نگاه کنم و فنجان چایی با هم بنوشیم و این بار قول می‌دهم که چای را نه یکباره و داغ که با آرامش و پابه‌پای تو بنوشم.

مریم عزیزم؛ این روزها جوان‌ترها آنچنان برای پیشرفت، عجله دارند که نگاهِ مادر؛ نفسِ پدر و عشقِ همسر را نمی‌بینند و برای رسیدنِ هر چه سریع‌تر به قله، بسیاری را در دامنه جای می‌گذارند.

مریم عزیزم، من پشیمانم از تمامِ شب‌هایی که صحبتِ تو را نمی‌شنیدم و به فکرِ تشویقِ حاضرینِ در سخنرانیِ فردایم بودم. من پشیمانم.

مریم جان بگذار جوان‌ترها را نصیحتی کنم.
                              "در بالای قلّه‌ها و آن سوی ابرها خبری نیست، هر چه هست در دامنه‌ی زندگی شماست."

(پست اینستاگرام عمومی دکتر سعیدرضا مهرپور؛ خطاب با همسر مرحومشون؛ دکتر مریم غریب‌دوست)
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تکنیکال تایرا :

همه جوره روی حمایت
                                هست ...

مقاومت های مسیر روی تصویر مشخص هست ...

.