تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
بهرام خان
هرچی باشه
خان خانان وبزرگ هستی
لازمه کوچیکا تبریک بگن
هپی کریسمس
هاپی نیو یار[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]
نظر
-
دریاب که
ایام گـل و صبحِ جوانی
چون برق کند جلوه و چون باد گریزد
(رهی معیری )
...............
درود بر رفقا و دوستان و خوانندگان سایت بورسی
گذر زمان همه چی رو تغییر میده و از جمله ما آدما رو هم ...
واقعیت را رهی معیری در شعر بالا شیوا بیان کرده
خودم را مثال میزنم که حتی آدم ۲ ماه پیش هم نیستم
اتفاقات شیرین و تلخ برای من هم پیش اومده
از جمله تلخ ترین اتفاق زندگی ام همین پاییز امسال ...
بگذریم ...
در مورد بازار نوشتن یه ایراد بزرگ داره : ممکنه خواننده ای از روی دست من نوعی چشم بسته خرید بزنه و سهم حمایت بشکنه و سر بخوره پایین
حتی اشاره هم نکنه بسیار دردناک هست
مخصوصا در بازار بورس ایران که اتاق کنترل داره
امیدوارم رفقا سلامت باشند و دلشاد @};-.
نظر
-
نظر
-
نظر
-
سلام ودرود بهرام جان
انشاء اله که بلا دورباشد .ماهم نگران شما بودیم ... وجودتان از هرگزندی مصون باد ... موفق وموید باشید
نظر
-
در اصل توسط لیورپول پست شده است View Postبا سلام و احترام
سلام و درود بر بهرام عزیزم امیدوارم در صحت و سلامتی باشیددر اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Postسلام ودرود بهرام جان
انشاء اله که بلا دورباشد .ماهم نگران شما بودیم ... وجودتان از هرگزندی مصون باد ... موفق وموید باشید
سپاسگزارم ... @};-.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
دیشب عرض کردم شاخص این گروه جذابیت خاصی داره ...
.
نظر
-
نظر
-
نظر
-
اثرات عجیب دعا و نفرین ...
اگر از کسی بیزار و متنفر باشید ذرات و امواج کسالت و تنفر، نخست بر خود شما میبارد و سپس در ضمیرتان رسوب میکند.
وقتی هم برای کسی از ته قلبت آرزوی موفقیت و سلامتی می کنی، امواج نامرئی تفکرات و انرژی شما تشخیص نمی دهد که این آرزو متوجه دیگریست. این موج نیک خواهی ابتدا خود شما را سرشار از ماهیت خویش میکند.
با توجه به این واقعیت، ضمیر ناخودآگاه کسی که دعا و نفرین می کند، نمیتواند تشخیص دهد که این محصولات شفا بخش و یا مسموم کننده متعلق به فرد دیگریست و باید به سوی او صادر شود بلکه در این شرایط، ضمیر ناخودآگاه، آن محصولات را ابتدا خودش جذب میکند.
همیشه به یاد داشته باشید آبی که در رودخانه جاریست، نخست بستر خود را تر و سرشار از ذات خویش میکند و در نهایت به دریا میرسد
برای همدیگر دعای خیر و برکت کنیم ...
(فلورانس اسکاولشین ).
نظر
-
سه دسته از مردم هیچگاه به درد حکومت کردن نمیخورند:
1- ثروتمندان؛
2- فقیران؛
3- علما ومردان خدا
اما بدبختی زمانی است که علما از طبقهٔ فقیر هم باشند، پس هم میخواهند کمبودهای گذشته را جبران کنند وهم انتقادپذیر نیستند و از آنان چنان دیکتاتورهایی بهوجود میآید که مُلک و ملّت بهفنا خواهند رفت. در حالت کلی بهترین گروه برای فرمانروایی، طبقه متوسط جامعه است...
(گزیده ای از کتاب: سیاست
نوشته:ارسطو
ترجمه:,دکتر حمید عنایت ).
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postسه دسته از مردم هیچگاه به درد حکومت کردن نمیخورند:
1- ثروتمندان؛
2- فقیران؛
3- علما ومردان خدا
اما بدبختی زمانی است که علما از طبقهٔ فقیر هم باشند، پس هم میخواهند کمبودهای گذشته را جبران کنند وهم انتقادپذیر نیستند و از آنان چنان دیکتاتورهایی بهوجود میآید که مُلک و ملّت بهفنا خواهند رفت. در حالت کلی بهترین گروه برای فرمانروایی، طبقه متوسط جامعه است...
(گزیده ای از کتاب: سیاست
نوشته:ارسطو
ترجمه:,دکتر حمید عنایت )
حمید عنایت مترجم این کتاب
حدود 4 یا 5 کتاب دیگر به نام های خداوندان اندیشه سیاسی را ترجمه کرده
از بهترین فلاسفه از جان لاک تا هابز
از منتسکیو تا کانت
از هگل تا نیچه
اما همین حمید عنایت
اخرش کتابی نوشت به نام اسلام سیاسی یا یک چیزی تو همین موضوعات
و شد طرفدار ایت الله خمینی!!
اگر اشتباه نکنم قبل از 50 سالگی هم فوت کرده
مثل من و شما متولد شهریور هم بوده!!!زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت
نظر
نظر