تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1795

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

وحدت در عین کثرت :
    برخی از دوستان بدنبال تغییر ساختار کشور هستند اما کوچکترین زحمت را به خودشون نمی دهند زیر کولر گازی و نشسته روی کاناپه نظریه صادر می کنند .
    البته این رویه عام این افراد بوده و ادعای روشنفکری این دوستان بیشتر از اتاق نشیمن خودشون هم فراتر نمیرود !
    این افراد با ژست روشنفکری بدنبال تجزیه ایران و به یک معنی انهدام ایران هستند همانند گروه حاکم رادیکال !
    تفاوتی بین این افراد و گروه اقلیت حاکم نیست .
    این عده همیشه از دسترنج گروه ها زحمت کش جامعه ارتزاق می کنند بی آنکه کوچکترین اثر مثبتی در جامعه داشته باشند .
    دو گروه یاد شده گروه های هستند که وزن و اعتبارشان به توهم و خودبزرگ بینی استوار است .
    جامعه اکثریت ، مقهور دو گروه متوهم یکی با ژست روشنفکری و دیگری با ژست ایدیولوژی شده
    و هزینه های سنگین پرداخت کرده است .
    اما هرگز نا امید نشده و نمی شود .

پیروزی بدیهی ترین و الزامی ترین عمل اخلاقی و انتزاعی اکثریت جامعه است .
    برای جلوگیری از پیش روی و به حاشیه راندن گروه های رادیکال و جلوگیری از از فرار و مهاجرت گروه های با ژست روشنفکری .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
      وحدت در عین کثرت :
      برخی از دوستان بدنبال تغییر ساختار کشور هستند اما کوچکترین زحمت را به خودشون نمی دهند زیر کولر گازی و نشسته روی کاناپه نظریه صادر می کنند .
      البته این رویه عام این افراد بوده و ادعای روشنفکری این دوستان بیشتر از اتاق نشیمن خودشون هم فراتر نمیرود !
      این افراد با ژست روشنفکری بدنبال تجزیه ایران و به یک معنی انهدام ایران هستند همانند گروه حاکم رادیکال !
      تفاوتی بین این افراد و گروه اقلیت حاکم نیست .
      این عده همیشه از دسترنج گروه ها زحمت کش جامعه ارتزاق می کنند بی آنکه کوچکترین اثر مثبتی در جامعه داشته باشند .
      دو گروه یاد شده گروه های هستند که وزن و اعتبارشان به توهم و خودبزرگ بینی استوار است .
      جامعه اکثریت ، مقهور دو گروه متوهم یکی با ژست روشنفکری و دیگری با ژست ایدیولوژی شده
      و هزینه های سنگین پرداخت کرده است .
      اما هرگز نا امید نشده و نمی شود .

پیروزی بدیهی ترین و الزامی ترین عمل اخلاقی و انتزاعی اکثریت جامعه است .
      برای جلوگیری از پیش روی و به حاشیه راندن گروه های رادیکال و جلوگیری از از فرار و مهاجرت گروه های با ژست روشنفکری .

رد خون سعید حجاریان بر سنگفرش مقابل ساختمان شورای شهر تهران پس از ترور توسط سعید عسگر در ۲۲ اسفند۱۳۷۸، عکس از رویترز/علی ملیحی

[url=https://up.boursy.com/][
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        هر کدام بتوانند ظریف را به وزارت خارجه برگردانند گزینه ی اصلح برای بورسی ها و بازار سرمایه خواهد بود ...

با رفتن ظریف از وزارت خارجه، عملا وزارتخانه خلع سلاح شد ...

امپراطوری ایران باستان، حکومتی میهن پرست می طلبه ...

تغییرات اساسی و بنیادی نیاز کشور هست ...

سیاست حکومت باید تغییر کنه ...

روسیه در باتلاق اوکراین به دام افتاده و در حال تضعیف...

خبر رسیده شورای حکام میخواد قطعنامه صادر کنه

از اون طرف سپاه پاسداران میخوان ببرن در لیست تروریستی

غرب به نظرم به این نتیجه رسیده که میتونه ضربه نهایی و اصلی را وارد کنه...

ببینیم اتاق تحلیل حکومت چه برنامه ای داره ...

آیا میخوان تن به اصلاح شیوه ی غلط قبلی بدن

یا می خوان برن ته دره و سرزمین سوخته را باقی بزارن ...

انقلاب ۵۷ فاجعه بود برای کشور ..‌

همچنان که فاجعه ی قبلی کودتای ۲۸ مرداد ، ریشه ی اصلی تمام مصائب فعلی ایران و ایرانی است ...

حکمران اصلی باید تن به اصلاحات اساسی بده ...

شاه هم اگر تن به اصلاحات می داد و قانون مشروطه را زیر پا نمی گذاشت ، امروز هم نهاد تشریفات ی سلطنت را داشتیم و همچنین قدرت دولت منتخب و ملی را ...

ببینیم ، حکمران چی در سر داره ، برای این دوره ...

امیدوارم فقط به منافع ملی بیندیشه .
        ...
        تحلیل ۲۰ روز قبل ....

عرض کردم
        هرکسی بتونه ظریف به وزارت خارجه بکشونه ، برنده است و مردم هم رأی خواهند داد ....

پزشکیان درست ترین کار ممکن را انجام داد ....

ظریف: فرق می‌کند که خاتمی در پاستور باشد یا احمدی نژاد(فیلم)/ می خواهند فراموش کنیم تحریم ها نتیجه ۸ سال نکبت احمدی نژاد است / چرا توی سر دختران بدحجاب باتوم زدید؟
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

حکومت چگونه در انتخابات مجالس پنجم تا سیزدهم دخالت می‌کرد؟

انتخابات مجلس هشتم در حالی انجام شد که تیمورتاش، وزیر دربار بخشنامه‌ای درباره نحوه برگزاری انتخابات به تمام حکام صادر کرد. این بخشنامه در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۰۹ صادر و از یک مقدمه و ۱۳ بند تشکیل شده بود. در مقدمه این بخشنامه تأکید شده بود که «طبق اوامر ملوکانه طبق صورتی که ارسال گردیده است باید جدیت لازم به عمل آید که این اشخاص جهت مجلس انتخاب شوند. اعلیحضرت اقدس شهریاری علاقه‌مند هستند که باید اشخاص منفصله‌المندرجه... به هر قیمتی باشد انتخاب شوند. درصورتی‌که اندک تعللی در اجرای اوامر صادره بشود مقصر بدیهی است مورد بی‌مهری اعلیحضرت واقع خواهد شد.»

?اسناد موجود نشان می‌دهد در انتخاب وکلای مورد تأیید همواره نظر مقامات لشکری مورد توجه قرار می‌گرفت. برای نمونه در تلگراف حاکم یزد که دربردارنده دیدگاه وی درباره فرد مناسب برای نمایندگی نائین در دوره دهم است تأکید می‌شود که «این نظریه با مشارکت و موافقت نظر فرمانده محترم فوج مستقل اصفهان اتخاذ می‌شود.»

?علی‌اصغر حکمت در توجیه انتصابی بودن نمایندگی مجلس به تجربیات ناگواری که از ادوار چهارم و پنجم مجلس شورا یعنی قبل از رژیم پهلوی وجود داشت، اشاره می‌کند و می‌نویسد: «نتیجه چنین تجربیاتی اجازه نمی‌داد که سرنوشت مملکت را به دست معدودی هوچی و سیاست‌باف و فرصت‌طلب رها کنیم.» در دفاع از همین تفکر عین‌السلطنه سال‌ها بعد، یعنی در سال ۱۳۲۲ که کشور تحت اشغال نیروهای انگلیس و شوروی بود با نگاهی به شرایط آشفته کشور با تیتر «لزوم دیکتاتوری» نوشت: «من امروز هم‌ عقیده‌ام این است که با این وکلا، وزرا، روزنامه‌ها و کسانی که روشنفکر اسم خود را گذاشته‌اند ایران مرمت نمی‌شود جز به دست یک دیکتاتور عالم عادل بی‌طمع با مشورت جمع صالح وطن‌پرست آگاه و تقویت دو همسایه [یعنی روس و انگلیس].»
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

زورمندانی که جز زور چیزی ندارند برای فرزند دلیر ملت ایران توماج صالحی حکمی صادر کرده‌اند که البته خودشان هم می‌دانند که زورشان به اجرایش نخواهد رسید. اما می‌کوشند با صدور چنین حکمی زورِ عریانی را نمایش دهند تا مرعوب کنند، اما نمی‌دانند که چقدر سینه تاریخ آکنده از این ارعاب‌هایی است که نه تنها به جایی نرسید، بلکه نتیجه‌ای معکوس را هم به دنبال داشت.
            در تاریخ پر فراز و نشیب ملت ما هم و به ویژه در مقاطعی که به لحاظ تاریخی و جامعه‌شناختی نقاط عطف دگرگونی‌های بازگشت‌ناپذیر بودند، از این مصادیق کم نیستند. برای نمونه در هنگامی که قوای قزاق کلنل لیاخوف روسی با توپ و تفنگ در سطح شهر تهران مستقر می‌شدند تا مجلس شورای ملی را در پی آن به توپ ببندند، میرزا جهانگیر خان صوراسرافیل روزنامه‌‌نگار مشروطه‌خواه که فرجام کوتاه‌مدت کار‌ را دریافته بود مطلبی نوشت و گفت که اگر مستبدین میرزا جهانگیرخان را هم بکشند، از خون او میرزاجهانگیرخان‌هایی خواهد روئید که طومار مستبدان را در هم بپیچد و همین‌طور هم شد! میرزا جهانگیرخان را چند روز بعد سلطان مستبد به شهادت رساند، اما استبداد زیر حمایت روسیه و مشروعه‌خواهیش هم سالی بیشتر دوام نیاورد....
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

هیچ‌وقت عوض نشو !

رفتم توی مغازه کامپیوتری گفتم:
              ببخشید این تبلت من یهویی خاموش شد
              مغازه‌د‌ار گفت:
              باشه یه نگاهی بهش می‌ندازم. ممکنه Lcd سوخته باشه. اگه سوخته بود عوضش کنم؟
              گفتم
              بله لطفاً، خیلی احتیاج دارم
              گفت
              فردا بعد از ظهر بیایید تحویل بگیرین.

با خودم گفتم
              خوب یه ۷۰۰ ۸۰۰ تومنی افتادم تو خرج
              و ‌روز بعدش رفتم و خلاصه تبلت رو سالم بهم تحویل داد.

گفتم:
              هزینه‌ش چقدر میشه
              گفت:
              هیچی، چیز مهمی نبود فقط کابل فِلَتش شل شده بود، سفت کردم همین

تشکر کردم و اومدم بیرون... نشستم تو ماشین ولی دلم طاقت نیاورد. می‌تونست هر هزینه‌ای رو به من اعلام کنه و منم خودم رو آماده کرده بودم...

کنار پاساژ یک شیرینی فروشی بود. یک بسته شکلات گرفتم و دوباره رفتم پیشش. گذاشتم رو پیشخوان و بهش گفتم:
              دنیا به آدم‌هایی مثل شما نیاز داره... لطفاً هیچ‌وقت عوض نشو

از بالای عینکش یه نگاهی بهم انداخت و متوجه موضوع شد.

گفت؛ حرف پدرم رو بهم زدی که چند وقت پیش فوت شد اونم میگفت
              همیشه خوب باش و عوض نشو حتی اگه همه بهت بدی کنن

در راه برگشت به این فکر می‌کردم که تغییر در آدم‌ها به تدریج اتفاق می‌افته. تنها چیزی که می‌تونه ما رو در مسیر درستکاری و امانت‌داری حفظ کنه یک جمله ساده از عزیزترین آدم زندگیمونه...

آدمِ خوب! هیچ وقت عوض نشو...

از هزاران، یکنفر اهل دل اند
              مابقی تندیسی از آب و گِل اَند ...
              .

نظر

• بابای یسنا
                عضو فعال
                • Apr 2023
                • 689

هیچ‌وقت عوض نشو !

رفتم توی مغازه کامپیوتری گفتم:
                ببخشید این تبلت من یهویی خاموش شد
                مغازه‌د‌ار گفت:
                باشه یه نگاهی بهش می‌ندازم. ممکنه Lcd سوخته باشه. اگه سوخته بود عوضش کنم؟
                گفتم
                بله لطفاً، خیلی احتیاج دارم
                گفت
                فردا بعد از ظهر بیایید تحویل بگیرین.

با خودم گفتم
                خوب یه ۷۰۰ ۸۰۰ تومنی افتادم تو خرج
                و ‌روز بعدش رفتم و خلاصه تبلت رو سالم بهم تحویل داد.

گفتم:
                هزینه‌ش چقدر میشه
                گفت:
                هیچی، چیز مهمی نبود فقط کابل فِلَتش شل شده بود، سفت کردم همین

تشکر کردم و اومدم بیرون... نشستم تو ماشین ولی دلم طاقت نیاورد. می‌تونست هر هزینه‌ای رو به من اعلام کنه و منم خودم رو آماده کرده بودم...

کنار پاساژ یک شیرینی فروشی بود. یک بسته شکلات گرفتم و دوباره رفتم پیشش. گذاشتم رو پیشخوان و بهش گفتم:
                دنیا به آدم‌هایی مثل شما نیاز داره... لطفاً هیچ‌وقت عوض نشو

از بالای عینکش یه نگاهی بهم انداخت و متوجه موضوع شد.

گفت؛ حرف پدرم رو بهم زدی که چند وقت پیش فوت شد اونم میگفت
                همیشه خوب باش و عوض نشو حتی اگه همه بهت بدی کنن

در راه برگشت به این فکر می‌کردم که تغییر در آدم‌ها به تدریج اتفاق می‌افته. تنها چیزی که می‌تونه ما رو در مسیر درستکاری و امانت‌داری حفظ کنه یک جمله ساده از عزیزترین آدم زندگیمونه...

آدمِ خوب! هیچ وقت عوض نشو...

از هزاران، یکنفر اهل دل اند
                مابقی تندیسی از آب و گِل اَند ...
                درودبرشمالذت بردم عالی بود واموزنده دمت گرم

نظر

• بورسفام
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

دوستان سلام
                  دوستان یک کلیپی پخش شد که در اون کلیپ شخصی به نام هوشنگ امیراحمدی استاد دانشگاه آمریکا و تحلیلگر سیاسی در مورد ظریف مطالبی میگه.
                  اون کلیپ را دیدید؟
                  آیا واقعا ظریف در مورد مردم ایران این تعابیر را به کار برده؟
                  بعید میدونم امیر احمدی دروغگو باشه
                  نظرتون چیه؟

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 825

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                    دوستان سلام
                    دوستان یک کلیپی پخش شد که در اون کلیپ شخصی به نام هوشنگ امیراحمدی استاد دانشگاه آمریکا و تحلیلگر سیاسی در مورد ظریف مطالبی میگه.
                    اون کلیپ را دیدید؟
                    آیا واقعا ظریف در مورد مردم ایران این تعابیر را به کار برده؟
                    بعید میدونم امیر احمدی دروغگو باشه
                    نظرتون چیه؟
                    درود
                    امیر احمدی از مبلغ های خارج از کشور احمدی نژاد هست که با اسفندیار رحیم مشایی رابطه خوبی داشت.
                    حرف رایگان زیاد میزنه.اواخر دوره خاتمی تو رسانه های فارسی زبان خودش را لابی گر روابط ایران و امریکا جا انداخت.
                    حرف بی اساس و رایگان زیاد میزنه و جدیش نگیرین.

نظر

• Davar
                      Banned
                      • May 2017
                      • 3132

این تحلیل عالیه حتما مطالعه کنید

✍️علی صاحب‌الحواشی

هر واقعه‌ای را از سویه‌های مختلفی می‌توان دید. این که آن غلام چه‌گفت و فاضلی چه کرد را همه گفته‌اند و شنیده‌ایم.
                      اما من می‌خواهم از "چه نکردِ" پزشکیان بگویم:

پزشکیان می‌توانست همراه فاضلی بلند شود و بی‌کمترین سخنی مشاورش را همراهی کرده و استودیو را ترک کند؛ مجری هم که اعلام کرده بود که برنامه رو به اتمام است.
                      اما پزشکیان این نکرد هیچ، فاضلی و آن غلام بی‌شرم را یک‌کاسه هم کرد. فاضلی هم این پَستیِ اربابش را تحویل گرفت که آن توییت را زد و بعد‌ا به خواهش و تمنای این‌وآن‌های پزشکیان برداشت.

این واقعه، رونمایی از سرشت و بن‌مایه پزشکیان می‌کند که او حداقل آن است که فرصت‌طلبی بیش نیست، حداکثرش آن می‌شود که او را کِرمی بدانیم که رهبری سر قلاب ماهیگیری کرده‌است از برای صید مشارکت مردمی در نمایش انتخابات تا فضاحت عدم مشارکت مردم در انتخابات پیشین تکرار نشود.
                      خودِ من، به این حداکثر باور دارم.
                      اما سیره سیاسی پزشکیان در بسیار سال‌های گذشته، برای هیچ ناظر هوشمندی تردیدی در درستی آن داوری حداقلی بجا نمی‌گذارد.

این "حداقل" را که من می‌دانم، قطعا آن اصلاح‌طلبانی که پشت پزشکیان گردآمده‌اند هم می‌دانند.
                      لیکن آنچه آنان را به مشارکت در این نمایش فرامی‌خواند، متکثر است:

۱) برخی از ایشان مثل محمدخاتمی تنها خواهان "سهمی" از قدرت‌اند. خاتمی "سهم‌خواهی" خودش را در سخنان تازه منتشرشده‌اش برملا نمود، وقتی که نظام را تهدید کرد که اگر نخواهند "سهم" بدهند "طرف مردم خواهد رفت".

این جمله بخوبی نشان می‌دهد که خاتمی اصالتاً طرف مردم نیست، طرف نظام است!
                      حرف من این‌است که خاتمی از اول هم چنین بوده است.
                      این داوری "تحلیل" نیست، "بینه و شاهدی" از سخن خودش است.
                      البته قرائن بی‌شماری برای این رسوایی بود که علاقمندانش نمی‌خواستند ببینند.

۲) گروه دیگر، تکنوکرات‌هایی همچون محمد فاضلی و محمدجواد ظریف هستند که می‌خواهند به "بازی گرفته‌شوند" و کنار گذاشته نشوند، که نقداً کنار گذاشته شده‌اند.
                      اصل و بن‌مایه این‌ها بی‌شباهت به تباهی محمدخاتمی نیست، الا این‌که تمنایشان بجای سیاسی بودن، معیشتی/حیثیتی است.
                      این‌ها می‌خواهند به جایگاه "وعاظ‌السلاطین" که داشتند، برگردند، ولو این‌که سلطان برای وعظ‌هایشان تره هم خرد نکند! درست مثل آن "صفر درصد" که ظریف گفت، و پیش‌تر هم از فرودستی و امربری خودش نسبت به قاسم‌سلیمانی پرده برداشته بود.

۳) گروه سوم، آدم‌هایی مثل محسن رنانی هستند، صادق و صافی، اما مستاصل و پریشان.
                      این‌ها نه جسارت "جور دیگر فکر کردن" دارند، نه امیدی به هیچ تغییری دارند، بلکه از سر استیصال به این حداقلِ سرافکنده تمکین کرده‌اند که "مرگ حق است، پس بهتر است کم‌درد بمیریم!"

همه این دسته از اصلاح‌طلبان را خامنه‌ای خوب می‌شناسد.
                      این را هم خوب می‌داند که پروژه بیش از بیست‌ساله او برای "لکه حیض" کردن اصلاح‌طلبان کاملا به بار نشسته است.

اما یک نکته سومی را هم می‌داند و آن این‌که در بیرون از اصلاح‌طلبان، هرچه آدم دارد، از قماش "موش و بقر و پلنگ و خرگوش"اند و تنها اصلاح‌طلبان هستند که در میان‌شان آدم‌های کاربلد و کارآمد و زبان‌آور می‌توان یافت.

همین است که با هوش سیاسی سرشاری که دارد، اصلاح‌طلبان را "لکه‌حیض" کرد اما دورشان نینداخت!
                      چون بالقوه می‌توانند در همچو مواضعی به کارش بیایند، والا از امثال زاکانی و جلیلی و قالیباف‌ها چه برمی‌آید جز ابتذال و افتضاح و بی‌شرمی؟

در سمت مردمی این چالش، توده‌های شهری طبقه متوسط هستند که بکلی از نظام عبور کرده و آرزومند سقوط نظامند. طبقات فرودست شهری در فلاکت معیشتی دست‌وپا می‌زنند و به رغم ته‌مانده دینداری، بیشتر از نظام منزجرند تا که آن را خوش بدارند. نظام در روستاها هنوز توده‌هایی را دارد که با سینه‌زنی و علم‌گردانی و نوحه‌خوانی بتواند سر ذوق‌شان بیاورد و دنبال خودش بکشاند.

در میان توده‌های شهری، زیرگروهی از متدینان سنتی هستند که هرچند از نظام مکدرند، ولی می‌شود به تلبیسِ اصلاح‌طلبان، وسطِ بازی انتخابات‌شان کشید. همه علم‌شنگه پزشکیان برای وسط بازی آوردن این‌هاست (علاوه بر ترک‌زبان‌ها که بنا به دلایل قومی/زبانی می‌شود با پزشکیان وسط نمایش کشیدشان).

این، علاوه بر حدود پنج‌درصد "طرفدار" نظام است که مستقیم یا غیرمستقیمِ نزدیک، از توبره نظام تغذیه می‌شوند و پای‌کارش ایستاده‌اند و اگر نظام نباشد یتیم و مفلوک می‌شوند.

نتیجه این نمایش انتخاباتی همین‌امروز برای رهبری مشخص است، زیرا رئیس‌جمهور را او "تعیین می‌کند" نه صندوق رای!

آنچه در این ميان برای رهبری اهمیت دارد "نمودِ" مشارکت مردمی است تا فردای انتخابات که قطعا مشارکت را بیش از پنجاه‌درصد اعلام خواهند کرد، این ادعا رسوا و مفتضح دیده نشود تا امثال محمدجواد ظریف‌ها علاوه بر آن "موش و بقر و پلنگ و خرگوش‌ها" بعداً بتوانند مشارکت اعلام‌شده را به حساب نظام "واریز بکنند"، هم برای خاک‌ پاشیدن به چشم مردم و هم برای "قدرت‌نمایی" بین‌المللی. همه این پشتک‌واروها برای این "واریز کردن" مداخل است!

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2579

جلیلی امروز به جای اینکه در زندان یا دارالمجانین محبوس باشد، کاندیدای ریاست جمهوری است!

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

دو کانال صابرین‌نیوز و سپاه پاسداران با حمله به جلیلی، گرو گرفتن معیشت مردم توسط جلیلی برای مخالف با اف ای تی اف را تایید کردند.

✅ الان اصولگراها دوتا گروه شده اند. یک گروه فشار میاره قالیباف انصراف بده یک گروه فشار میاره جلیلی انصراف بده، ولی امروز معلوم شد جلیلی مجبور به استعفا و فداکاری هست، چون دو تا حمایت معتبر را از دست داده ،مخصوصا کانال سپاه و صابرین نیوز با حمله به جلیلی و حامیانش در مورد سنگ اندازی جلیلی مقابل تصویب اف ای تی اف به دلیل منافع جناحی و گروگان گرفتن معشیت مردم پاسخ قانع کننده ای ندادن ?

نظر

• مرشد
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 683

نظر

• لیورپول
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 552

با سلام و احترام
                              فرض کنیم پزشکیان رئیس جمهور بشه
                              اولین گروههایی که مثبت می شن با صف خرید به نظرم:
                              1- غذاییها
                              2-لاستیکی ها

نظر

• آپولون
                                ستاره دار (1)
                                • Dec 2015
                                • 627

اشتباه میکنید

از آنجائیکه ایشان پزشک متخصص و جراح میباشند! قطعآ گروه دارویی گروه پیشتاز خواهند بود

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
                                با سلام و احترام
                                فرض کنیم پزشکیان رئیس جمهور بشه
                                اولین گروههایی که مثبت می شن با صف خرید به نظرم:
                                1- غذاییها
                                2-لاستیکی ها

نظر

در حال کار...
                                X