تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پیمان
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 652

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

درود بهرام خان
    بهتره زیپ را بکشی
    دلار 50% از زمان این پوفیوز بالا اومده..... فاصله با دلار توافقی که باز برگشت سر جای اول.......حالا قیمت ارز توافقی باید بیاد بالا
    اثرات دلار 91 هزار تومنی هنوز خودش را نشون نداده
    فقر گسترده و برنامه ریزی شده است
    پستهای شما بیشتر به فحش و توهین به شعور مخاطب شباهت داره

لطفا یه مدت زیپ را بکش

نظر

• saft
      عضو عادی
      • Apr 2014
      • 227

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      یعنی اینها الان دلار بردند بالا ؟
      دلار رو که کسی اینجا نمیتونه ببره بالا عمو جون. اینایی که نامبردی ازشون فقط خشتک ریال رو کشیدن رو سرش اونم با سیاستهای پیامبر گونه اشون

نظر

• بهرام خان حانان
        ستاره‌دار(4)
        • Sep 2020
        • 778

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
        یعنی اینها الان دلار بردند بالا ؟
        درود

درپاسخ به شما و پیمان و...

بله مقصر اینها هستند..
        در زمان خدا بیامرز هاشمی و بعد خاتمی مردم در رفاه بودند
        گوشت مرغ کوپنی به همه از میلیاردر تا فقرا داده میشد
        خدا لعنت کن محمود احمدی نژاد بود که یارانه 45000 را باب کرد
        دولت پاک دست بر سر زبانها انداخت و عملا دکل نفت را دزدید
        او بود اولین بار دلار 500 تومانی را 3 میلیون کرد
        بعد از او نیک میدانید روسا بعدی همین روند را طی کردند و شد که الان دلار 100.000 تومان است...
        خشت اول گرنهد معمار کج
        تا ثریا میرود دیوار کج
        معمار نادان و نابلد محمود خودشیفته و دیوانه بود....

نظر

• shimaalovelygirl
          ستاره دار (1)
          • Jul 2022
          • 1124

در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
          همتی: تاکید می کنم که بازار بورس باید سمبل اعتماد سرمایه گذاران باشد.
          منتظر اقدامات عملی در این جهت خواهیم بود ...

گلادیاتور نه،بگو ترمیناتور
          نه اینکه ترمیناتور آدم آهنی باشد،بلکه پایان دهنده پولهای پس انداز یک عمر مردم بدبخت
          تا سرمایه ما سهامداران بخت برگشته را کامل به گاوصندوق بانک مرکزی انتقال ندهد،از پا نمی ایستد.

نظر

• بهرام خان حانان
            ستاره‌دار(4)
            • Sep 2020
            • 778

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
            نه اینکه ترمیناتور آدم آهنی باشد،بلکه پایان دهنده پولهای پس انداز یک عمر مردم بدبخت
            تا سرمایه ما سهامداران بخت برگشته را کامل به گاوصندوق بانک مرکزی انتقال ندهد،از پا نمی ایستد.
            دکتر کارش درست است

چهارتا بچه دلال دهه 60 و70 و80 و.... تو چهار روز تعطیل دلارو بردن 94 وسکه رو ...

دکتر چنان گوشمالی ای بهشون بده که.......

هنوز نشناختید با کی طرفیید ...

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1795

دلار ۹۰هرارتومانی کار بانک مرکزی هست به نظرم
              با افزایش قیمت دلار آنهم زمان نزدیکی به پایان سال و افزایش نقدینگی چند دلیل مهم می تواند داشته باشد :
              جذب نقدینگی جامعه
              جلوگیری از خروج دلار از کشور
              کاهش قاچاق کالا ، ارز و سکه
              جذب گردشگر و توریست خارجی
              تشویق به صادرات
              کاهش واردات
              اطلاعات و آمار خریداران سکه و دلار برای حذف از یارانه بگیران و اخذ مالیات و..
              به احتمال قوی بعد از کاهش معنادار نقدینگی جامعه و به رکود کشاندن سکه و...اهداف زیر را دنبال می کنند :
              کاهش بهره بانکی
              کاهش قیمت دلار سکه و...
              کاهش تورم
              رونق بخشی به بازار سرمایه
              اخذ مالیات بر عایدی سرمایه و ابلاغ این مصوبه مجلس

نظر

• pahlevan
                ستاره دار (1)
                • Sep 2020
                • 439

عبدالسارق همتی اخرته نوسان گیرا تله گذارها
                با خفه خون گرفتن و اجازه به تندروها برای فریاد مرگ بر آمریکا ...
                مترسک یا خائنی بیش نیست...

نظر

• shahin
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 2230

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                  عرض ادب
                  فعلا که برعکس این قضیه داره اتفاق می افته .

بد نیست یک نگاهی هم به این نوشته که یکی از مردمان غارت زده در سایت بغلی گذاشته است بیاندازید :

#حفاری
                  ?شوک بزرگ به تمام شرکت های بورسی

مراقب ارزش مارکت شرکت های خود باشید.

آنقدر قیمت سهام آوردن پایین که کروز مفت خری کرد و مالک ایران‌خودرو شد !

قطعه ساز کوچک جاده قدیم کرج بخاطر مفت بودن سهام، مالک شرکت بزرگ و اصلی ایران‌خودرو شد !

این اتفاق در انتظار همه شرکت ها خواهد بود. خب مشخص بخش خصوصی که میلیاردها دلار طلا داره وبا دلار ۹۰ هزاری سکه ۷۲ ملیونی نقد می‌کنه و سهام همین شرکت ها رو مفت مجانی به یک دهم قیمت تصاحب می‌کنه

مردمی که چهار سال هست در دام حکومت های اجنبی مهتاب و سایه در ایران افتاده اند هیچ راهی ندارند جز ماندن در سر جایشان در همین باتلاق ،
                  تکون بخورید ، در این لجن زاری که یک عده سارق درصد بگیر بیگانه در ایران درست کرده اند از هستی ساقط خواهید شد.

یک عده تروریست در سازمان بورس و به ویژه در فرابورس با انواع روشهای آشکار و پنهان تروریستی چهار سال هست سرمایه های 100 هزار دلاری مردم را در موارد زیادی به کمتر از 2000 و یا 3000 دلار تنزل داده اند ، .... امروز دقیقا همین حرفها را از زبان مردم به زیر خط فقر رانده شده بشنوند.
                  سرمایه های غارت شده را هم بی دلیل نبرده اند در طلا و کریپتو چند صد برابر بکنند. برای تصاحب سرمایه های مردم از قبل برنامه دارند.
                  اون هم بخشی از برنامه به زیر خط فقر راندن حداکثری مردم است.
                  اجازه بدهید اون طلا و دلارهای کثیف در دست خودشان بماند و مالکیت شرکتها در دستان شما

الان بهترین کار ممکن تلاش برای زنده ماندن در این این لجن زاری است که خوشبختانه جریان ورودیش در فاز خشک شدن و نیستی قرار گرفته

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^

پیشنهاد می شود، در مجامع حضور حداکثری داشته باشید. فوق العاده موثر هست ، رو شدن دست دزدان و خرابکاران
                  اون دیوثهای رذل نفوذی حکومت که با انواع روشهای سرقت و ارزان فروشی دستوری و به ویژه با فروشهای اعتباری مدت دار به یک عده خواص ، اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری در ایران را با سازماندهی و توطعه به خاک سیاه نشانده اند باید سخت تاوان بدهند.
                  بالاخره در هر شرکتی چندتا آبدارچی و یا کارگر و سرمایه گذار زخم خورده پیدا خواهد شد.

نظر

• بهرام خان حانان
                    ستاره‌دار(4)
                    • Sep 2020
                    • 778

نوشته اصلی توسط بهرام نامدار
                    افتخار می‌کنم که نگذاشتم اقتصاد کشور ونزوئلایی شود ..

آمده‌ام رییس‌جمهور شوم که اقتصاد کشور مثل
                    کره‌شمالی نشود ...

چرا احمدی نژاد، همتی را برکنار کرد؟

عبدالناصر همتی،رئیس کل بانک مرکزی، درباره حضورش در بیمه مرکزی و گرفتن لقب پدر بیمه خصوصی ایران،گفت: آنجا هم 13 سال، دقیقا به اندازه حضورم در صدا و سیما طول کشید.3 رئیس جمهور را دیدم و 5 وزیر اقتصاد آمدند و رفتند و من رئیس بیمه مرکزی بودم.

وی افزود: آخر دوره با آقای احمدی نژاد اختلاف نظر پیدا کردیم وگرنه من مشکلی برای ادامه کار نداشتم.اختلافمان هم سر پرداخت مبلغی به نیروی انتظامی برای کمک به کاهش خسارت ها بود.من به او گفتم که از بیمه مرکزی نمی توانم پولی کمک کنم مگر این که قانون باشد.او گفت که 100 میلیارد تومان کمک کنیم که من گفتم ما اصلا 100 میلیارد نداریم.

نهایتا می توانیم 20 میلیارد کمک کنیم که آن هم نیازمند قانون است.او گفت که ما قانون می گیریم.
                    او ادامه داد: دو روز بعد دیدم یک مصوبه دولت آمد که 20 میلیارد به نیروی انتظامی دهید.من گفتم مصوبه دولت قانون نیست و من را نمی تواند مجبور کند که پول بدهم.

همتی گفت: یک شب ساعت 11 دیدم آقای دانش جعفری از دولت با من تماس گرفت و گفت: آقای احمدی نژاد اصرار دارند که شما این مبلغ را پرداخت کنید.گفتم شما رئیس مجمع بیمه مرکزی هستید.صورت جلسه مجمع الزام آور است،شما صورت جلسه مجمع بکنید،من پرداخت کنم.گفت که نه با همان مصوبه پرداخت کنید که من مخالفت کردم.

رئیس سابق بیمه مرکزی گفت: روز بعد معاون اجرایی رئیس جمهور با من تماس گرفت و گفت که آقای
                    احمدی نژاد گفته که همتی باهوش است،بگویید خودش یک راهی پیدا کند ...

گفتم سلام من را به ایشان برسانید و بگویید همتی چون باهوش است از این کارها نمی کند.

او در پایان گفت: فردای آن روز آقای دانش جعفری با من تماس گرفت و گفت شرمنده ایم و باید کسی را جایگزین شما کنیم ...

همتی به نظرم سخنان ناگفته ی بسیاری داشت ....

البته 2 مورد مهم را افشا کرد ...

1 . ورودی دلار به بانک مرکزی ( کشور ) : 9 میلیارد دلار

2. دلار مورد نیاز برای غذا و دارو و نهاده های دامی : 14 میلیارد دلار

شاید مجبور شود بخش دیگری از اسرار را افشا کند ...

منتقدین همتی 9 میلیارد دلار تحویل بگیرند با جمعیت 85 میلیونی ....

دکتر عبدالناصر همتی در دومین مناظره تلویزیونی :

آقای جلیلی چرا کشور را معطل FATF کردید؟/ آقای رئیسی شما مرا مجبور به برداشت از صندوق توسعه ارزی کردید ...

آقای جلیلی گفتند نباید خیلی کارها را طولانی کرد، شما FATF را دو سال در مجمع تشخیص مصلحت نظام زندانی کردید. چرا سریع تصمیم نمی گرفتید تا ما به لیست سیاه نرویم.

آقای رییسی فرمودند ارز ۴۲۰۰ و تسهیلات بانکی عامل فاصله طبقاتی است، شما دو سال است عضو شورای هماهنگی اقتصادی هستید دیدید که
                    من با ارز ۴۲۰۰ مخالف بودم چرا جلوی آن را نگرفتید؟

آقای رئیسی، مگر
                    حضرتعالی و دیگر اعضای شورای عالی هماهنگی نبودید که مرا مجبور کردند ۵٫۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ارز مسدود شده را تبدیل به ریال کنم و نقدینگی ایجاد شود و همراه شما آقای زاکانی آن را به سر من بزند...

بانک مرکزی چه تقصیری دارد؟ دوستان یک نامه به ترامپ بزنند که خیلی خوشحال باش که بلاهایی که شما سر مردم آوردید ما الان سر همتی و بانک مرکزی می آوریم.

دوستانی که از کاسبان تحریم حمایت می کنند الان در ستادهای عزیزان برای تبلیغ و تخریب بنده پول هنگفت هزینه می کنند؛ گویا ترکیب عوض شده؛ بجای یار کمکی و پوششی تبدیل شده به پلیس خوب و بد. اینطور که نمی‌شود مناظره کرد.

همتی :

سال قبل
                    5 میلیارد دلار نفت فروختیم ...

همتی: من در مقابل جریانی قرار دارم که میخواهند کاخ سفید را حسینیه کنند ...

کیا به سفارت عربستان حمله میکنند و ارزش پول ملت را پایین می آورند؟

اسیب های اجتماعی ناشی از ساختار غلط است و گروه هایی در کشور چمبره زدند

اینها ارتباطات وسیعی دارند در صادرات و واردات و کاسبان تحریم و پولشویی

همتی:

این ۵ نفر یک تفکر دارند

همه می دانند چرا جوان ها از ایران می خواهند بروند ...

همتی :
                    دوستان یک نامه به ترامپ بزنند که خیلی خوشحال باش که بلاهایی که شما سر مردم آوردید ما الان سر همتی و بانک مرکزی می آوریم ...

دکتر همتی باهوش

فعلا درامد یک سال نفت رو از بچه دلال ها و بچه زرگرها گرفت

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3082

برگی از تاریخ!

چون "عَمروبن لیث" و "اسمعیل سامانی" به یکدیگر رسیدند، مصاف کردند. اتفاق چنان افتاد که عمروبن لیث به دیِ "بلخ" شکسته شد و هفتاد هزار سوار او همه به هزیمت رفتند.
                      و چون او را پیش امیراسمعیل آوردند، بفرمود تا او را به یوزبانان سپردند و این از عجایب روزگار است.
                      چون نماز دیگر شد فراشی که از آن عمرولیث بود در لشگرگاه می‌گشت. چشمش بر عمرولیث افتاد، دلش بر وی بسوخت. به نزد او رفت. عمرو او را گفت: امشب پیش من باش که بس تنها مانده‌ام.
                      بعد از آن گفت: تا مَردُم زنده باشد او را از قوت چاره نیست. تدبیرِ چیزی خوردنی کن که من گرسنه‌ام.
                      فراش یک من گوشت به‌دست آورد و دیگی آهنین پیدا کرده، لختی سرگین خشک برچیده، کلوخی دو سه فراهم نهاد تا قلیه‌یی بکند. چون گوشت در دیگ انداخت و خود به طلب نمک شد، روز به آخر آمده بود. سگی بیآمد و سر در دیگ کرد و پاره‌یی گوشت برداشت، دهنش بسوخت، سبک سربرآورد، حلقه دیگ در گردنش افتاد. از سوزش دیگ به تگ برخاست و دیگ را ببُرد.
                      عمرولیث چون‌ آن‌حال چنان دید رو سوی سپاه و نگهبانان کرده، بخندید و گفت:
                      عبرت گیرید که من آن مَردَم که بامداد مطبخ مرا هزاروچهارصد شتر می‌کشید و شبانگاه سگی برداشته است و می‌برد.
                      و گفت:
                      اصبحت امیرآ و امسیت اسیرآ
                      (صبح کردم در حالی‌که پادشاه بودم و شب کردم در حالی‌که اسیر شدم)

?: سیاستنامه
                      ?: خواجه نظام‌الملک طوسی

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3787

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                        عرض ادب
                        فعلا که برعکس این قضیه داره اتفاق می افته .

بد نیست یک نگاهی هم به این نوشته که یکی از مردمان غارت زده در سایت بغلی گذاشته است بیاندازید :

#حفاری
                        ?شوک بزرگ به تمام شرکت های بورسی

مراقب ارزش مارکت شرکت های خود باشید.

آنقدر قیمت سهام آوردن پایین که کروز مفت خری کرد و مالک ایران‌خودرو شد !

قطعه ساز کوچک جاده قدیم کرج بخاطر مفت بودن سهام، مالک شرکت بزرگ و اصلی ایران‌خودرو شد !

این اتفاق در انتظار همه شرکت ها خواهد بود. خب مشخص بخش خصوصی که میلیاردها دلار طلا داره وبا دلار ۹۰ هزاری سکه ۷۲ ملیونی نقد می‌کنه و سهام همین شرکت ها رو مفت مجانی به یک دهم قیمت تصاحب می‌کنه

مردمی که چهار سال هست در دام حکومت های اجنبی مهتاب و سایه در ایران افتاده اند هیچ راهی ندارند جز ماندن در سر جایشان در همین باتلاق ،
                        تکون بخورید ، در این لجن زاری که یک عده سارق درصد بگیر بیگانه در ایران درست کرده اند از هستی ساقط خواهید شد.

یک عده تروریست در سازمان بورس و به ویژه در فرابورس با انواع روشهای آشکار و پنهان تروریستی چهار سال هست سرمایه های 100 هزار دلاری مردم را در موارد زیادی به کمتر از 2000 و یا 3000 دلار تنزل داده اند ، .... امروز دقیقا همین حرفها را از زبان مردم به زیر خط فقر رانده شده بشنوند.
                        سرمایه های غارت شده را هم بی دلیل نبرده اند در طلا و کریپتو چند صد برابر بکنند. برای تصاحب سرمایه های مردم از قبل برنامه دارند.
                        اون هم بخشی از برنامه به زیر خط فقر راندن حداکثری مردم است.
                        اجازه بدهید اون طلا و دلارهای کثیف در دست خودشان بماند و مالکیت شرکتها در دستان شما

الان بهترین کار ممکن تلاش برای زنده ماندن در این این لجن زاری است که خوشبختانه جریان ورودیش در فاز خشک شدن و نیستی قرار گرفته

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^

پیشنهاد می شود، در مجامع حضور حداکثری داشته باشید. فوق العاده موثر هست ، رو شدن دست دزدان و خرابکاران
                        اون دیوثهای رذل نفوذی حکومت که با انواع روشهای سرقت و ارزان فروشی دستوری و به ویژه با فروشهای اعتباری مدت دار به یک عده خواص ، اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری در ایران را با سازماندهی و توطعه به خاک سیاه نشانده اند باید سخت تاوان بدهند.
                        بالاخره در هر شرکتی چندتا آبدارچی و یا کارگر و سرمایه گذار زخم خورده پیدا خواهد شد.
                        با همین مارکت های مفت هم کسی حاضر نیست بیاد سهام جمع کنه و شرکت ها رو تیک اور کنه یاصاحب بشه ...همین کروز که خودش مافیایی حساب میشه ...رو ببینید چیکار باهاش کردن و پای وزارت اطلاعات و قوه قضاییه و....رو به قضیه بازکردن که اجازه ندن اختیار شرکت بیفته دستش ...دیگه حسابشو بکنید با افراد عادی و بخش خصوصی واقعی چیکار خواهند کرد ..تجربه اون یارو جابری که فولاد خوزستان رو اواخر دهه هشتاد خرید یادتون نمیاد؟؟

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2230

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          با همین مارکت های مفت هم کسی حاضر نیست بیاد سهام جمع کنه و شرکت ها رو تیک اور کنه یاصاحب بشه ...همین کروز که خودش مافیایی حساب میشه ...رو ببینید چیکار باهاش کردن و پای وزارت اطلاعات و قوه قضاییه و....رو به قضیه بازکردن که اجازه ندن اختیار شرکت بیفته دستش ...دیگه حسابشو بکنید با افراد عادی و بخش خصوصی واقعی چیکار خواهند کرد ..تجربه اون یارو جابری که فولاد خوزستان رو اواخر دهه هشتاد خرید یادتون نمیاد؟؟
                          اگر فکر می کنید تا ابد قرار است اوضاع روی همین ریل همچنان امتداد داشته باشد ،، حق با شماست.
                          اما این نوع برخورد ، علنا به همه مردم و سرمایه گذاران داخلی و خارجی فقط و فقط و فقط یک سیگنال می دهد : در این کشور حاکمیت نظم و قانون برقرار نیست . از سیگنال که خیلی وقت هست گذشته ، عملا آژیر اضطراری خروج و شروع هرج و مرج
                          و اینکه این ریل حتما انتهایش یا به کوه می خورد و یا به پرتگاه

در هر صورت حتی بعد از برخورد به کوه و یا ته دره هم لاشه تعدادی از این شرکتها خیلی ارزنده است برای یک عده که هم پول دارند و هم صبر ( بعد از فروپاشی شوروی سابق کم نبوده اند شرکتهای در مقیاس میلیارد دلاری ، به چند میلیون پوند به تعدادی اولیگارش فروخته شده اند )

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ضمنا ،
                          خود کروز هم یک سر بزرگ از این مافیاست.
                          اگر قرار است جلوی تصاحب ایران خودرو که سالهاست برای آن برنامه ریزی شده را بگیرند ، راه درست قانون شکنی نیست .
                          بلاشک کروز طی سالیان گذشته آنقدر دزدی و تخلف در پرونده اش دارد که در چهارچوب قانون خفتش بکنند.

در مورد تیک اور شدن شرکتها هم عرض شود که ، کم نبوده اند شرکتهایی که در گذشته سیت هیات مدیره از دست داده اند و یا به کلتیک اور شده اند. خصوصا شرکتهای کوچک که برای مافیا لقمه هایی کوچک و کم اهمیت دانسته می شوند.
                          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/02/13, 10:31.

نظر

• بهرام خان حانان
                            ستاره‌دار(4)
                            • Sep 2020
                            • 778

روزی عده ای به اصرار از چرچیل خواستند که سیاست را تعریف کند
                            چرچیل به ناچار دایره ای کشید و خروسی در آن انداخت.
                            گفت خروس را بدون آنکه از دایره خارج شود بگیرید.
                            این عده هر چه تلاش کردند نتوانستند و خروس از دایره بیرون می رفت.
                            آخر از چرچیل خواستند که این کار را خود انجام دهد.
                            چرچیل خروسی دیگر کنار خروس اول گذاشت و این دو شروع به جنگیدن کردند!
                            آنگاه چرچیل دو خروس را از گردن گرفت و بلند کرد ، و در پاسخ گفت این سیاست است.

نظر

• بهرام خان حانان
                              ستاره‌دار(4)
                              • Sep 2020
                              • 778

نظر

• بهرام خان حانان
                                ستاره‌دار(4)
                                • Sep 2020
                                • 778

یکی از جملات معروفی که در ایران به وینستون چرچیل، نخست‌وزیر بریتانیا نسبت داده شده است، اشاره به دکتر محمد مصدق، نخست‌وزیر وقت ایران و مبارزه او علیه استعمار انگلیس دارد. در این گفته معروف، چرچیل بیان کرده است:"ما از هیتلر و ارتش آریایی‌اش شکست نخوردیم، ولی یک آریایی کچل فقط با یک خودنویس ما را شکست داد و از سرزمینش بیرون کرد."این جمله که به نوعی اشاره به قدرت مصدق در ملی کردن صنعت نفت ایران و مقاومت او در برابر فشارهای انگلیس دارد، به یکی از نمادهای مقاومت در برابر استعمار تبدیل شده است. مصدق با تلاش‌های خود موفق شد تا صنعت نفت ایران را از دست انگلیس خارج کرده و استقلال اقتصادی ایران را تثبیت کند، که این حرکت همچنان در تاریخ معاصر ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات ملی‌گرایانه به یاد مانده است.محمّد مصدّق (۲۶ خرداد ۱۲۶۱ – ۱۴ اسفند ۱۳۴۵) مشهور به دکتر مصدق و ملقب به مصدق‌السلطنه، سیاستمدار و حقوق‌دان ایرانی بود که از ۱۳۳۰ تا ۱۳۳۲ به‌عنوان سی‌اُمین نخست‌وزیر ایران خدمت کرد. او پیش از این نمایندهٔ چهار دوره مجلس شورای ملی بود. او نخستین ایرانی دارندهٔ مدرک دکترای رشته حقوق است که این مدرک را در سال ۱۲۹۳ از دانشگاه نوشاتل سوئیس دریافت نمود.

نظر

در حال کار...
                                X