تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

دلیل نامگذاری مناطق مختلف تهران ...

*سید خندان
    سیدخندان پیرمردی دانا و البته خنده‌رو بوده كه پیشگویی‌های او زبانزد مردم بوده است.
    دلیل نامگذاری این منطقه نیز احترام به همین پیرمرد بوده است؛ البته بعدها نام سید خندان بر ایستگاه اتوبوسی در جاده قدیم شمیران هم اطلاق می‌شده است.

*فرمانیه
    در گذشته املاك زمین‌های این منطقه متعلق به كامران میرزا نایب‌السلطنه بوده است و بعد از مرگ وی به عبدالحسین میرزا فرمانفرما فروخته شده است.

*فرحزاد
    این منطقه به دلیل آب و هوای فرح انگیزش به همین نام معروف شده است.
    *شهرك غرب
    دلیل اینكه این محله به نام شهرك غرب معروف شد ساخت مجتمع‌های مسكونی این منطقه با طراحی و معماری مهندسان آمریكایی و به مانند مجتمع‌های مسكونی آمریكایی بوده و در گذشته نیز محل اسكان بسیاری از خارجی‌ها بوده است.

*آجودانیه
    آجودانیه در شرق نیاوران قرار دارد و تا اقدسیه ادامه پیدا می‌كند. آجودانیه متعلق به رضاخان اقبال‌السلطنه وزیر قورخانه ناصرالدین شاه بوده، او ابتدا آجودان مخصوص شاه بوده است.

*اقدسیه
    نام قبلی اقدسیه (تا قبل از 1290 قمری) حصار ملا بوده است. ناصرالدین شاه زمینهای آنجا را به باغ تبدیل و برای یكی از همسران خود به نام امینه اقدس (اقدس الدوله) كاخی ساخت و به همین دلیل این منطقه به اقدسیه معروف شد.

*جماران
    زمین‌های جماران متعلق به سید محمد باقر جمارانی از روحانیان معروف در زمان ناصر الدین شاه بوده است. برخی از اهالی معتقدند كه در كوه‌های این محله از قدیم مار فراوان بوده و مارگیران برای گرفتن مار به این ده می‌آمدند و دلیل نامگذاری این منطقه نیز همین بوده است و عده‌ای هم معتقدند كه جمر و كمر به معنی سنگ بزرگ است و چون از این مكان سنگ‌های بزرگ به دست می‌آمده ‌است‌، آن‌جا را جمران‌، یعنی محل به‌دست آمدن جمر نامیده‌اند.

*پل رومی
    پل رومی در واقع پل كوچكی بوده كه دو سفارت روسیه و تركیه را هم متصل می‌كرده است. عده‌ای هم معتقدند كه نام پل از مولانا جلال‌الدین رومی گرفته‌شده است‌.

*جوادیه
    (در جنوب تهران) بسیاری از زمینهای جوادیه متعلق به آقای فرد دانش بوده است كه اهالی محل به او جواد آقا بزرگ لقب داده بودند. مسجد جامعی نیز توسط جواد آقا بزرگ در این منطقه بنا نهاده است كه به نام مسجد فردانش هم معروف است.

*داودیه
    (بین میرداماد و ظفر) میرزا آقاخان نوری صدر اعظم این اراضی را برای پسرش‌، میرزا داودخان‌، خرید و آن را توسعه داد. این منطقه در ابتدا ارغوانیه نام داشت و بعدها به دلیل ذكر شده داودیه نام گرفت‌.
    *دركه
    اگر چه هنوز دلیل اصلی نامگذاری این محل مشخص نیست اما برخی آنرا مرتبط به نوعی كفش برای حركت در برف كه در این منطقه استفاده می‌شده و به زبان اصلی "درگ" نامیده می‌شده است دانسته‌اند.

*دزاشیب
    (در نزدیكی تجریش) روایت شده است كه قلعه بزرگی در این منطقه به نام " آشِب" وجود داشته است و در گذشته نیز به این منطقه دزآشوب و دزج سفلی و در لهجه محلی ددرشو می‌گفتند.

*قلهك
    كلمه قلهك از دو كلمه «قله‌» و «ك‌» تشكیل شده است كه قله معرب كلمه كله‌، مخفف كلات به معنای قلعه است‌. عقیده اهالی بر این است كه به دلیل اهمیت آبادی قلهك كه سه راه گذرگاه‌های لشگرك‌، ونك و شمیران بوده است‌، به آن( قله- هك) گفته شده است‌.

*كامرانیه
    زمین‌های این منطقه ابتدا به میرزا سعیدخان‌، وزیر امور خارجه‌ تعلق داشت، و سپس كامران میرزا پسربزرگ ناصرالدین شاه‌، با خرید زمین‌های حصاربوعلی‌، جماران و نیاوران‌، اهالی منطقه را مجبور به ترك زمین‌ها كرد و سپس آن جا را كامرانیه نامید.

*محمودیه
    ( بین پارك وی و تجریش یا ولیعصر تا ولنجك) در این منطقه باغی بوده است كه متعلق به حاج میرزا آقاسی بوده است و چون نام او عباس بوده آنرا عباسیه میگفتند. سپس علاءالدوله این باغ بزرگ را از دولت خرید و به نام پسرش‌، محمودخان احتشام‌السلطنه‌، محمودیه نامید.
    *نیاوران
    نام قدیم این منطقه گردوی بوده است و برخی معتقدند در زمان ناصرالدین شاه نام این ده به نیاوران تغییر كرده است به این ترتیب كه نیاوران مركب از «نیا» (حد، عظمت و قدرت‌) ؛ «ور» (صاحب‌) و «ان‌» علامت نسبت است و در مجموع یعنی كاخ دارای عظمت‌.

*ونك
    نام ونك تشكیل شده است از دو حرف (ون‌) به نام درخت و حرف (ك)كه به صورت صفت ظاهر می‌شود.

*یوسف آباد
    منطقه یوسف آباد را میرزا یوسف آشتیانی مستوفی‌الممالك در شمال غربی دارالخلافه ناصری احداث كرد و به نام خود، یوسف آباد نامید ....
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      غوغای معین در اجرای زنده سیاه چشمون هایده ...

کانال یوتیوب معین اجرای زنده و جدید آهنگ سیاه چشمون هایده را که در آخرین کنسرت خود در لاس وگاس بود را پخش کرد .

اجرایی که ما دیدیم و شنیدم یک نکته مهم را ثابت کرد : تنها کسی که میتواند از عهده آهنگ های هایده بر آید و حق مطلب او را ادا کند
      کسی نیست جز معین .

معین با اجرای زیبای این ترانه یک ضرب شست محکمی هم به هوش مصنوعی زد تا بساط ترکیب صداهای ایندو عزیز را جمع کند .

او به آهنگ هایده هم حس داد و هم با
      تحریرهای خاص خود باعث شد که بعد از سالها همه ما همان حس و حال اجرای هایده عزیز را به یاد بیاوریم .

معین در پایان این اجرا
      معرفت تمام و کمال خود را نسبت به هایده نشان داد و گفت : روحت شاد ... روحت شاد که واقعا عجب صدای بی تکراری داشت ...

Moein Live in Las Vegas (December 2023) آهنگ : صادق نجوکی ترانه : لیلا کسری (هدیه) "اجرای اصلی بانو هایده" معین - سیاه چشمون | Moein - Siah Cheshmoon Songwriter & Composer: Sadegh Nojouki Lyrics: Hediye ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ➡️➡️❤️

ولی قبول کنین که بعضی موقعها باید گشنگی کشید تا قدر غذای خوب رو بدونی ...

باید حامد همایون گوش کرد تا قدر معین رو بدونی ...

باید پیاده گز کرد تا قدر اولین ماشینتو بدونی

باید یه مدت پای یکی رو تو گچ دید تا قدر راه رفتنتو بدونی

غم دوری بعضیا رو از پدر مادر دید تا قدر بودنشونو بدونی ...

و باید یه مدت با یه گرگ چرخید تا قدر فرشته ای که سر راهت قرار گرفته رو بدونی ...

پس زیاد ناراحت تجربیاتت نباش...
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

تکنیکال غشهداب :

محدوده ی 150 خوبه ... خوب

.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

آقای جلیلی! راهی جز اصلاح امور با روش قانونی نیست؛ یک ملت چند بار باید انقلاب کند تا نخواهد مشکلات را یک شبه حل کند؟!

جعفر گلابی در روزنامه اعتماد نوشت: انقلاب و تغییرات بنیادین سیاسی اساسا اگر شدنی باشد مطلوب نیست.
          ملت ما طی کمتر از یک قرن 2 انقلاب بزرگ کرده است و برای آنها هزینه‌های سنگین و بعضا بی‌شمار داده است،

مگر یک ملت چندبار باید انقلاب کند تا دیگر نخواهد که یک شبه همه مشکلات خود را حل کند؟
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

سهام ارزانتر است یا مسکن؟

اگر شاخص قیمت بورس را نسبت به قیمت آپارتمان در تهران مقایسه کنیم ؛ شبیه آن است که ارزش یک پرتفوی سهام در بورس تهران، در بازه ی 83 تا 99، مقاطعی به ارزش یک آپارتمان 300 متری رسیده بوده. این میزان در حداقل هایش، معادل یک آپارتمان 60 تا 70 متری و با متوسط 122 متر در طول کل این دوره بوده است.

در مقطع فعلی میتوان گفت سهام در بورس تهران پایین تر از مسکن قیمت گذاری شده است و در محدوده حداقلی قرار گرفته است ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/12, 16:46.
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

ترکیب خوبی هست برای ایران ... خوب ...

..........................

ترامپ: اولین بار ظریف را در یک برنامه دیدم؛ بعد از سه دقیقه تماشا، گفتم امکان ندارد کری بتواند از پس مذاکره با این مرد برآید؛ همین‌طور هم شد ...

در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری صورت گرفت؛
              دیدار ظریف و پزشکیان ...

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم با مسعود پزشکیان، کاندیدای دوره چهاردهم ریاست جمهوری دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، آقای ظریف تحلیلی از وضعیت سیاست خارجی کشور و فراز و فرودهای اخیر ارائه داد و دیدگاه‌های خود در زمینه روابط خارجی را مطرح کرد.

در ادامه پزشکیان نیز دیدگاه‌های خود در رابطه با دیپلماسی را بیان و تاکید کرد باید به سمت افق‌گشایی در سیاست خارجی حرکت کنیم.

پیشتر دکتر پزشکیان گفته بود: اگر رییس جمهور شوم، آقای ظریف وزیر امور خارجه ام خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/12, 20:28.
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

تصویری از کره ( جنوبی و شمالی یکی بودن ) همزمان با قاجاریه می بینید همه جای دنیا اون زمان ( قرن 19 ) شبیه هم بوده و میانه های قرن ۲۰ جوامع پیشرفته شده اند ....

مصر و یونان هم همین طور بودن ...

برخی مقایسه ها اشتباه هست مثلا مقایسه قاجار با پهلوی
                ( البت از نظر عکس و نوع لباس و ظاهر منظورم هست )

.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

ممکنه حکومت با خود ترامپ هم ببنده ...

محتاج توافق هستند ...

حکومت اشتباه کرد که زمان روحانی توافق نکرد ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

ممکنه حکومت با خود ترامپ هم ببنده ...

محتاج توافق هستند ...

حکومت اشتباه کرد که زمان روحانی توافق نکرد ...
                    البت نقش مخرب روسیه را نباید منکر شد ...

حمله به اوکراین، مقداری باعث اشتباه حکومت شد
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

بازده سالانه دارایی ها (سهام،اوراق،کامادیتی و مسکن) در کشورهای مختلف در 50 سال گذشته (بر اساس ارز محلی).

سهام در اکثر کشورها بیشترین بازدهی را داشته است.

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

شبی در بهار سال ٧١ شام را خوردم و خوابیدم؛ ساعت ٢ و نیم بامداد تلفن زنگ خورد!
                        با خودم گفتم نصفه شبی چه کسی با ما کار دارد؟!
                        تلفن را برداشتم.

شخصی گفت : آقای جهانی؟
                        گفتم : بله

گفت : من از سفارت فلان کشور در تهران با شما تماس می گیرم.
                        دولت آمریکا از ما خواسته تا با رضایت شما، ترتیب انتقال شما و خانواده ات را به آمریکا بدهیم!

اول فکر کردم یکی از دوستان بی خواب شده و نصفه شبی شوخی اش گرفته ... گفتم دولت آمریکا چه نیازی به من دارد؟

گفت : شما به عنوان کسی که هشت سال تجربه جنگی با سامانه پدافندی هاوک دارید، از طرف شرکت ری تیان دعوتنامه دارید تا با فلان مبلغ حقوق ماهیانه به همراه منزل و اتومبیل، به عنوان مشاور در این شرکت مشغول به کار شوید !

آن شب هر طور بود با جواب های سر بالا، وی را دست به سر کردم تا به‌ اصطلاح، بی خیال ما شود...

اما مدتی بعد دوباره در همان ساعات نیمه شب تماس گرفت و همان حرف ها را دوباره تکرار کرد...

این بار در جوابش گفتم:
                        من در ایران یک قطعه زمین دارم و اگر از ایران بروم، احتمال اینکه این قطعه زمین از دستم برود هست !

گفت : مرد حسابی !
                        من به تو می گم شرکت ری تیان ضمانت داده اگر پایت را داخل آمریکا بذاری، فلان مبلغ را به حساب بانکی خودت واریز کند.
                        با این پول می توانی کل محله تان را بخری !
                        حالا ارزش آن قطعه زمین در برابر این مقدار پول چقدر است ؟!

گفتم : این قطعه زمین، یک قبر است در بهشت زهرا کنار آرامگاه پدر و مادرم و در مجاورت قطعه همرزمان شهیدم در پدافند زمین به هوای ارتش !
                        اگر دولت آمریکا می تواند چنین قطعه زمینی را در خاک آمریکا برایم کنار بگذارد، فردا صبح نه؛ همین الان می آیم و خودم را به سفارت شما معرفی می‌کنم !

گفت :
                        الحق که دوستانت راست می گویند:
                        کله ات بوی قورمه سبزی میدهد !

گفتم : زمانی که ما وارد ارتش شدیم این شعر با گوشت و خونمان آمیخته شد :
                        اگر ایران جز ویران سرا نیست
                        من این ویران سرا را دوست دارم

اگر آب و هوایش دلنشین نیست
                        من این آب و هوا را دوست دارم

اگر آلوده دامانید اگر پاک
                        من ای مردم ایران شما را دوست دارم!

این شعر را که خواندم، بدون خداحافظی گوشی را قطع کرد و دیگر تماس نگرفت !

خاطره ای که خواندید از سرهنگ دکتر خسرو جهانی فرمانده سابق پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) و رکورددار جهان در انهدام ۶٨ فروند جنگنده پیشرفته و انهدام دو فروند هواپیمای دشمن با یک تیر موشک در دو مرحله (عملی بی‌نظیر در دنیا) است ...
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

حدود ۸۳ سال پیش، پادشاهی رضاشاه بنیان‌گذار پادشاهی پهلوی به پایان رسید و پادشاهی محمدرضا شاه، دومین و آخرین پادشاه پهلوی آغاز گردید.

این فاصله یک نسلی از بنیان‌گذاری تا سرنگونی معلول عوامل متعددی است که در حوصله این مختصر نیست...

اما شاید یکی از نکات مهم در تمایز میان
                          بنیان‌گذار و بنیان‌ بر باد ده پادشاهی پهلوی نکته‌ای باشد که ارتشبد فریدون جم، داماد شاهان پهلوی و رئیس کارآزموده ستاد ارتش گفته بود، به این مضمون که کسی جرات دروغ گفتن به رضاشاه را نداشت، اما کسی هم جسارت راست گفتن به محمدرضا شاه را پیدا نمی‌کرد!

این نکته کلیدی می‌تواند گویای عملکرد و نتایج متفاوتی باشد که هریک از این دو در دوران زمامداری (بر خلاف تصورات خام‌اندیشانه و عوامانه) متفاوت خود داشته‌اند.

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

موسیقی ترکی هست , نمیدونم چی میگه ...

اما شنیدنی هست و بسیار زیبا ..

توصیه دارم به رفقا , بشنوید و لذت ببرید ( لینک زیر )
                            @};-

https://www.aparat.com/v/L3ZPm
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                              اصلا شما فرض کن غنی سازی رو برای بمب هدف داشته باشیم... خب مشکلش چیه؟ مگه اسرائیل نداره؟ مگه همین پاکستان نداره؟ مگه هند نداره؟ چرا ما نباید داشته باشیم؟ چطوره بیخ گوش ما بمب داشته باشه بعد ما نداشته باشیم؟
                              جوری میگید انگار بقیه ندارن... این کشورهایی که الان دارن اجماع سازی میکنن و تحریم اعمال میکنن همشون دارای جنگ افزار های هسته ای هستن... کسی میتونه ما رو منع کنه که خودش نداشته باشه..
                              بلاخره این حکومت هم برخواسته از ما مردم هست.
                              تشکیل دهنده اش از فضا که نیومدن... همین همسایه و هم محله و همشهری و هموطن ما هستن.. جز اینه؟
                              ما مردم چه چیزی رو نشون دادیم یا چه کاری کردیم که نشون داده باشیم لیاقت ما بیشتر از این هست؟
                              مردمی دروغ گو و ریا کار و فریب کار که دغل بازی رو جز اصول و پایه زندگی و کسب و کارشون قرار دادن و ضعیف رو ببینن له میکنن
                              چطور میتونن لیاقت دموکراسی و زندگی بهتر رو داشته باشن؟
                              بنظرم همین سیستم و حکومت فعلا خوبه.
                              همین هایی که از وضعیت فعلی ناراضی هستن.. بهشون بگو مثلا چند بار وقتی از فلان اداره اومدی و فحش کارمند دادی، رفتی به بازرسی شکایت کردی؟ چند بار رفتی دفتر مدیریت پاتوق زدی و کارمند رو جر دادی و ولش نکردی؟ اصلا سواد و فهم این چیزها رو ندارن... بعد دنبال انقلاب کردن هستن... کسی میتونه ادعا کنه که حداقل 200 تا کتاب خونده باشه... کل مسیرهای حق طلبی رو در این سیستم فعلی پیگیری کرده ، حالا میگه جواب نگرفتم و میخوام انقلاب کنم...

ملت تنبل فکر میکنن میشه لنگ هاشون بدن هوا و بخورن و بخوابن و سرماه پول بریزن بحسابشون
                              این خبرها نیست. نه اینجا ... نه هیچ کجای دنیا
                              باید کار کرد و تنگش کنید... دیگه نمیتونیم به خودمون که دروغ بگیم.
                              آبان 98 امدن قیمت بنزین و گازوئیل رو اصلاح کنن..مردم ریختن تو خیابون و کشور رو به گند کشوندن... تو قضیه آب و برق هم همینه... تا تعرفه اش واقعی نشه و اصلاح نشه... وضع همینه... کجای دنیا این همه رو آب و برق یارانه هست که اینجا باشه؟ بلاخره مردم باید یکجا به شعور برسن و انتخاب کنن.. اگر آب و برق میخوان..پس هزینه واقعی شو بپردازن... اگر یارانه ای و مفت مثل الان بخوان... همینه... کسی سرمایه گذاری نمیکنه... دولت از کجا بیاره؟ نفت که فروش نمیره... مردم هم که مالیات نمیدن...
                              نیروگاه چطور بتا با چه پولی زده بشه؟

حرف زدن آسونه.. راه حل واقعی بدید...
                              برادر من.. همین فردا کشاورزی تعطیل کنیم. خوبه؟ اون وقت همین شما جیغ و داد راه می اندازی که چرا نمیزارن مردم کشاورزی کنن... کشاورز ها بیکار هستن...
                              خب اگر کشاورزی نکنیم که باید همین محصولات رو وارد کنیم... اون وقت با چه پولی؟ اصلا وارد کردیم.. مردم توانایی خریدش رو دارن؟ اون وقت خرید خیار و پیاز که برای خیلی ها میشه آرزو...

باید تعرفه ها اصلاح بشه و قیمت ها واقعی... تا مدیریت مصرف صورت بگیره
                              چند روز پیش مادرم بردم برای واکسن... یک نفر هم جلوی ما در صف نبود... هم واکسن چینی سینوفارم میشد انتخاب کرد... هم برکت... کاغذ هم دادن که 28 روز دیگه برای دوز دوم بیاییم... چند تا بروشور هم دادن برای اطلاعات تکمیلی و در مورد کرونا... دیگه قراره چیکار کنن؟

اصلا شما رفتی برای واکسن که ادعا میکنید وضعیت واکسیناسیون خرابه؟ قرار نیست که یک کشور جهان سومی مثل ایران هم پای آمریکا و انگلیس واکسن بزنه بره جلو... یکمی فکر هم بد نیست..
                              بنظر شما راهش چیه؟

مردم دنبال آب و برق و گاز و بنزین و گازوئیل مفت و یا نزدیک به رایگان هستن... هزینه این یارانه سنگین از کجا باید تامین بشه؟

خودت و انصافتون... انتقاد کردن کار راحتی هست.. بیایید راه حل بدید..

این یارانه چند صد هزار میلیارد انرژی از کجا باید تامین بشه؟ از همین چاپ پول دیگه... که تورم میاره... مردم باید انتخاب کنن... یکبار برای همیشه یارانه از انرژی کلا برداشته بشه تا قیمت ها واقعی بشه...

مردم هنوز اینقدر نمیفهمن که گازوئیل تقریبا رایگان داره قاچاق میشه کشور های دیگه...

طرف میره توالت... ده بار سیفون میکشه و هر بار چند لیتر آب مصرف میشه؟ چرا؟ چون قیمت آب مفته...
                              بنزین سهمیه الان 1500 هست و آزاد 3000 تومان ، با دلار 25000 تومانی میشه چند سنت؟ خیلی گرونه الان؟

انصافا گازوئیل رو میدونی لیتری چند هست؟

بعد قضیه بنزین که کرونا زد و مشخصه پولی نموند...

انتخاب باشماست... میتونید دنبال یارانه انرژی مثل الان باشید و عاقبت بشید ونزوئلا... آخر عاقبت بنزین و اب و برق نزدیک به رایگان ونزوئلا هست. هیچ کشوری با این یارانه سنگین دوام نمیاره..
                              مردم برای گران شدن بنزین وقتی ریختن تو خیابون.. دیگه خودشون انتخاب کردن که به انرژی یارانه بدید اونم با چاپ پول
                              حرف تا عمل راه زیادی هست... تو این 42 سال تهدید واقعی برای این کشورهایی که میگید نداشتیم و این شعار ها یکجور عادت شده و اون وری ها هم جدی نمیگیرن این قضیه..

همین چهار تا موشک نداشته باشید همین امارات ریقو میاد سه تا جزایر رو تسخیر میکنه.
                              درود بر لایف 24

با تمام سخنان شما موافقم ...

بنده هم در تالار فیلتر شده همین سخنان را ( با همین کلمات ! و همین جمله بندی!!) بارها قلم میزدم و تکرار می کردم ...

تفاوت دیدگاه بنده و شما , در شجاعت اعلام مواضع است ...

شما تا
                              پیروزی قطعی رئیسی شهامت نداشتید اعلام موضع کنید ( غافلگیری کاربران به همین علت بود )

بدون شرح ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

بلاخره این حکومت هم برخواسته از ما مردم هست.

تشکیل دهنده اش از فضا که نیومدن... همین همسایه و هم محله و همشهری و هموطن ما هستن.. جز اینه؟

ما مردم چه چیزی رو نشون دادیم یا چه کاری کردیم که نشون داده باشیم لیاقت ما بیشتر از این هست؟

مردمی دروغ گو و ریا کار و فریب کار که دغل بازی رو جز اصول و پایه زندگی و کسب و کارشون قرار دادن و ضعیف رو ببینن له میکنن

چطور میتونن لیاقت دموکراسی و زندگی بهتر رو داشته باشن؟

بنظرم همین سیستم و حکومت فعلا خوبه.

همین هایی که از وضعیت فعلی ناراضی هستن.. بهشون بگو مثلا چند بار وقتی از فلان اداره اومدی و فحش کارمند دادی، رفتی به بازرسی شکایت کردی؟ چند بار رفتی دفتر مدیریت پاتوق زدی و کارمند رو جر دادی و ولش نکردی؟ اصلا سواد و فهم این چیزها رو ندارن... بعد دنبال انقلاب کردن هستن... کسی میتونه ادعا کنه که حداقل 200 تا کتاب خونده باشه... کل مسیرهای حق طلبی رو در این سیستم فعلی پیگیری کرده ، حالا میگه جواب نگرفتم و میخوام انقلاب کنم...

ملت تنبل فکر میکنن میشه لنگ هاشون بدن هوا و بخورن و بخوابن و سرماه پول بریزن بحسابشون

این خبرها نیست. نه اینجا ... نه هیچ کجای دنیا

باید کار کرد و تنگش کنید... دیگه نمیتونیم به خودمون که دروغ بگیم
                                .

خدا بگم چیکارت کنه لایف کبیر ...

اینجا نتونستم جلو خنده ام را بگیرم ...
                                و البت دردناک هم هست !
                                آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/13, 22:33.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X