پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
سلام بر مگنوس و درود بر رفقای گلم @};-
باور می فرمایید نوشتن هم یادم رفته و دچار آلزایمر شده ام یحتمل
آرزوی سلامتی برای تمام هم میهنانم و اعضای سایت نوستالژیک بورسی و خوانندگان سایت و گردانندگان را سایت دارم
.............................................
سایت تخصصی بورسی هست و مستقیم برویم سراغ شاخص جعلی
همه می دانیم این شاخص کلیت بازار را نمایندگی نمی کند و تحلیل آن هیچ دردی را دوا نمی کند
اما بسیاری هنوز اهداف آنرا می خواهند بدانند ...
تکنیکال شاخص جعلی کل :
هنوز به هدف موج 3 نرسیده ایم ...
در تحلیل قبل عرض کردم حدود 2800 تا 2900 شاخص جعلی گیر داره و این گیر را در موج 1 هم داشته ایم ( بسیار شبیه هستند و درون 2 دایره تشبیه سازی شده در تصویر ))
پس از عبور از سقف کانال صعودی در همین 2 هفته پایانی سال ( بزرگترین مانع مسیر بوده تا امروز )) مسیر هموار خواهد شد ...
حدودا اواخر بهار تا اول تابستان به هدف اصلی موج 3 بزرگ باید برسیم حدود 4,600,000 واحد

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است
View Post
سلام بر مگنوس و درود بر رفقای گلم @};-
باور می فرمایید نوشتن هم یادم رفته و دچار آلزایمر شده ام یحتمل
آرزوی سلامتی برای تمام هم میهنانم و اعضای سایت نوستالژیک بورسی و خوانندگان سایت و گردانندگان را سایت دارم
.............................................
سایت تخصصی بورسی هست و مستقیم برویم سراغ شاخص جعلی
همه می دانیم این شاخص کلیت بازار را نمایندگی نمی کند و تحلیل آن هیچ دردی را دوا نمی کند
اما بسیاری هنوز اهداف آنرا می خواهند بدانند ...
تکنیکال شاخص جعلی کل :
هنوز به هدف موج 3 نرسیده ایم ...
در تحلیل قبل عرض کردم حدود 2800 تا 2900 شاخص جعلی گیر داره و این گیر را در موج 1 هم داشته ایم ( بسیار شبیه هستند و درون 2 دایره تشبیه سازی شده در تصویر ))
پس از عبور از سقف کانال صعودی در همین 2 هفته پایانی سال ( بزرگترین مانع مسیر بوده تا امروز )) مسیر هموار خواهد شد ...
حدودا اواخر بهار تا اول تابستان به هدف اصلی موج 3 بزرگ باید برسیم حدود 4,600,000 واحد

نظر