تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
در اصل توسط saft پست شده است View Postدرامد پتروشیمیها نزدیک 25 میلیارد دلاره در سال و بعد از فروش نفت که سالها تحریم هست ( ولو بظاهر) بزرگترین منبع درامد کشوره دولتها هم چه این دولت وچه قبلیها با فروش نفت بقیمت پاینتر از نرخ جهانی در واقع سوبسید دادن به انها تحت عنوان خوراک با نرخی پایینتر و اهرمی درست کرده بودن بالای سر انها تا ارز حاصل از فروش محصولاتشون رو که رقم بالایی هستش به کشور برگردونن تا دولت بتونه قیمت ارز رو تا حد ممکن ثابت نگه داره در واقع با تحریم نفت این بزرگترین ابزار دولت برای کنترل نرخ ارزه ..... وقتی مسئله به این مهمی رو نمیدونی یعنی کلا پرت تشریف داری از مرحله ... بجای اینکه منافع مردم رو در نظر بگیری یکی رو به بهونه گند کاری اون یکی میبری بالا جواب سوالاتم که دادم میزنی به چپ و راست میگم همتی اگه نمیتونه ارز روکنترل کنه چرا استفعا نمیده میگی سر طناب کشی وایساده و هرکی جاش بود استعفا داد بود علی مونده بود و حوضشو خزعبلات دیگه ... الان معلوم شد کی منفعت طلبه حاضری سیستم بقیمت له شدن مردم بمونه تو هم با امثال همتی و طرفداری ازش حال کنی به بهونه گند زدن دولتهای قبل که مدام تهمت طرفداریشون بمن میزنی چون دلیل واقعی نداری و داری از حقایقی که گفتم فرار میکنی خب پس برو با توهماتت خوش باش ببینیم با این تحلیلاو تهمتهای بی حساب کتابی که میزنی به کجا میخای برسی
اولا که ،
الان سالیانه حدود 80 میلیون تن محصول پتروشیمی در ایران تولید می شود. قیمت محصولات هم که می بینید از محصولات بالای دو دلار در کیلوگرم شروع می شود تا محصولات عمده مثل اتیلن و پلی اتیلن حدود یک دلار و محصولات ارزان تر مثل متانول و اوره حوالی 0.3 الی 0.5 دلار در کیلوگرم.
پس دلار خالص پتروشیمی ها حداقل 30 درصد بیشتر از این 25 میلیاد دلاری است که اعلان می کنند.
اصلا همون 25 میلیارد دلار شما ،
کل پول نقد در گردش الان چقدر است ؟
حدود 1000 همت که با دلار 78000 تومن می شود حدود 13 میلیارد دلار
کل نقدینگی هم حدود 9000 همت است که با فرض اینکه حتی کل ااین نقدینگی با این کثافتکاری هایی که به راه انداخته اند لیکوید بشود می شود حدود 112 میلیارد دلار
ضمنا این نقدینگی ریالی بخش اعظمش ربطی به دولت و مردم نداره ( متعلق به همان دلالان و کاسبان تحریم و نزول خورهای پشت صحنه است )
اگر این منابع دست دولت بود خیلی راحت می توانست به لطف درآمدهای باد آورده نفتی و گازی نرخ بهره را به سرعت تک رقمی بکند و برای مدتهای زیادی ثابت نگه دارد.
( میلیاردها دلار سرمایه هایی که در زمان احمدی نژاد و .. غیب شد را هم بیخیال بشوید )
پس این تغییر دم به دم نرخ ارز و عامل اصلی بوجود آورنده آن که همون نرخ بهره است به راحتی قابل کنترل هست اما دست دولت نیست ،
دست همون دوستان مورد حمایت خودتون هست.
.................................................. ..............................
در مورد منفعت طلبی هم که در بالا نوشته اید ،
اگر آدم منفعت طلبی بودم همون سال 99 که زمان ریزش بازار را بعد از اون واگرایی در شاخص و چند فاکتور دیگر به دقت پیش بینی کردم ، از این بازار خارج می شدم می رفتم بازار ارز دیجیتال که از سالها قبل تر در کنار سهام شرکتهای برتر آمریکایی می شناختم ، الان سرمایه ام صدها برابر شده بود ،
هر دو سه ماه یک بارهم می آمدم همینجا در صندوقهای اهرمی و تتر از امثال خود شما بچه زرنگ های هرات نوسان می گرفتم.
( البته اعتراف هم می کنم اگر یک مقدار بیشتر از شدت نفوذ در درون این سیستم خبیث ویروسی اطلاع داشتم قطعا عملکرد متفاوتی داشتم )
از این دولت جدید هم به این دلیل حمایت می کنم که تنها راه نجات ایران را همین آدم های مردمی امثال خاتمی و پزشکیان که متاسفانه در این سیستم خیلی هم کمیاب هستند می دانم ، به این شرط که پول و قدرت به سرعت به همین افراد منتقل بشود.
هر طور حساب بکنید مقصر اصلی ، بخش بزرگی از خود مردم ایران بوده و هستند ،
خوشبختانه سرعت تغییر همین مردم به لطف تکنولوژی بالا بوده و نسبت به ده پونزده سال قبل مقایسه کنید غیر قابل باور است. پس این سیستم در قرن بیست و یک قطعا به سرعت اصلاح خواهد شد ،
بنابر این از نظر من این سیستم مسیر مالزی و ترکیه را برود خیلی بهتر و سریع تر به نتیجه خواهد رسید تا احیانا مسیر لیبی و جنگ و درنهایت حضور مهره های انگلیسی و یا روسی و..
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Postمرد عمل...
عبدالناصر همتی از کاندیداهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ بود که حالا ...
این دولت هم ، یا هیچ کاره است و یا ادامه همون سیستم مافیایی دلال پرور و رانت خواران هست که ست آپش به سمت طی کردن مسیر باقیمانده تا ته دره تنظیم شده
با این تدوام سیستم دلال سالاری و صندوقهای سفته بازی طلا و اهرمی و ادامه حضور برخی مدیران سفته باز در بازار سرمایه تکلیف مردم مشخص شد جناب همتی
.............................................
مخرب تر از اون ها وجود اتوبانهای 24 ساعته خروج سرمایه از کشور به صورت رمز ارز
نظر
-
وزیر اقتصاد: نگران آمدن ترامپ نیستیم شما هم. نباشید...
[COLOR=var(--plyr-video-control-color,#fff)]Play
[COLOR=var(--plyr-tooltip-color,#4a5464)]00:00
[COLOR=#9BA660 !important][/COLOR] دریافت 46 MB
[/COLOR]
تهران- ایرنا- عبدالناصر همتی دوشنبه شب در گفت وگوی ویژه خبری شبکه خبر با بیان اینکه برای دولت جدید آمریکا برنامه داریم و امیدواریم عاقلانه عمل کنند، گفت: نگران آمدن ترامپ نیسیتم و برای آن برنامه داریم.
نظر
-
وزیر اقتصاد: نگران آمدن ترامپ نیستیم شما هم. نباشید...
[/COLOR]
تهران- ایرنا- عبدالناصر همتی دوشنبه شب در گفت وگوی ویژه خبری شبکه خبر با بیان اینکه برای دولت جدید آمریکا برنامه داریم و امیدواریم عاقلانه عمل کنند، گفت: نگران آمدن ترامپ نیسیتم و برای آن برنامه داریم.
نظر
-
وزیر اقتصاد: نگران آمدن ترامپ نیستیم
[/COLOR]
نظر
-
ارادت ویژه به پزشکیان باعث شد مسئولیت قبول کنم!
عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم معارفه به عنوان وزیر اقتصاد و تکریم از وزیر اقتصاد پیشین که با حضور رئیس جمهور برگزار شد. با تاکید بر لزوم تلاش برای عبور از شرایط اقتصادی سخت کشور اظهار کرد. وزارت امور اقتصادی و دارایی نقش محوری در اقتصاد کشور دارد. و باید تلاش کنیم که این نقش را در کم کردن آلام و مشکلات اقتصادی مردم به کار گیریم.وی افزود: بسیاری میگفتند که در این شرایط سخت اقتصادی و ناترازیهای بودجهای و بانکی که بخشی از آنها به مرحله بحران رسیده است. چرا مسئولیت قبول میکنید. اول اینکه ارادت ویژهای به آقای پزشکیان داشتم. و خواستم کمکشان کنم و دوم اینکه با توجه به یافتههای علمی و تجربه حداقل سه دهه در مدیریت اقتصادی، لازم بود تا در این شرایط سخت و برای کمک به مشکلات مردم، این تجارب را عرضه کنیم.
قبول نمی کرد با زور کردنش ...
نظر
-
یه قوانین گروه 20سال قبل نوشتم الان دارم بازم استفاده میکنم میذارم که تا ببینید همینجا هم میتوان رعایت کرد تا فروم پربار شوند و همه پولدار و پر از تحلیلگر حرفه ای...
بدقت بخوانید
قوانین گروه
رعایت قوانین گروه برای همه کاربران الزامی است
1-گروه کاملا رایگان است نه تبلیغ بی جهت سهام داریم نه تخریب بی جهت نه سیگنال فروشی نه سبد گردانی نه اموزش نه پکیج فروشی نه خرید گروهی و....
صرفا اتاقی هست برای همفکری اعضای آن با به اشتراک گذاشتن خبرها و تبادل نظرها در راستای شناخت جهت بازار و تک سهام
2-کاربرانی که عضو میشوند سعی کنند که صرفا خواننده نباشند و به سهم خود در استفاده از مطالب دیگران خودشان نیز سهمی ادا کنند تا کارگروهی شکل بگیرد
اعضای فعال نیز صرفا جهت کمک به همه و کارگروهی و پرباری گروه فعال هستند وگرنه بحث پول و... اینا نیست
3-هرگونه خبر و تحلیل و نقطه نظراتی که درج میشود و درج میکنند در گروه کسی به منزله سیگنال قطعی خرید یا فروش در نظر نگیرد و مسئولیت معاملات با خود شخص است
با توجه به اینکه بنده خودم حدود 20سال سابقه فعالیت حرفه ای در معاملات و سهامداری دارم ترجیح گروه در جذب سهامداران فعال و حرفه ای است
ضمن اینکه افراد تازه وارد به بورس نیز میتوانند عضو شوند و عضو بمانند بشرط ادامه مطالعه و اموزش دیدن...
4-هرگونه بحث دینی و سیاسی که با توهین و عدم احترام به مخاطب باشد در گروه مطلقا ممنوع است
هرگونه تبلیغات ممنوع است
5-کاربرانی که قوانین گروه را رعایت نکنند و بخصوص سهمی نیز در ارتقا و به اشتراک گذاشتن خبرها و نظرها نداشته باشند و از همه طلبکار نیز باشند ! بدون اخطار اخراج خواهند شد . موفق باشیدنظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
-
در اصل توسط آخرین سامورایی ! پست شده است View Postیه قوانین گروه 20سال قبل نوشتم الان دارم بازم استفاده میکنم میذارم که تا ببینید همینجا هم میتوان رعایت کرد تا فروم پربار شوند و همه پولدار و پر از تحلیلگر حرفه ای...
بدقت بخوانید
قوانین گروه
رعایت قوانین گروه برای همه کاربران الزامی است
1-گروه کاملا رایگان است نه تبلیغ بی جهت سهام داریم نه تخریب بی جهت نه سیگنال فروشی نه سبد گردانی نه اموزش نه پکیج فروشی نه خرید گروهی و....
صرفا اتاقی هست برای همفکری اعضای آن با به اشتراک گذاشتن خبرها و تبادل نظرها در راستای شناخت جهت بازار و تک سهام
2-کاربرانی که عضو میشوند سعی کنند که صرفا خواننده نباشند و به سهم خود در استفاده از مطالب دیگران خودشان نیز سهمی ادا کنند تا کارگروهی شکل بگیرد
اعضای فعال نیز صرفا جهت کمک به همه و کارگروهی و پرباری گروه فعال هستند وگرنه بحث پول و... اینا نیست
3-هرگونه خبر و تحلیل و نقطه نظراتی که درج میشود و درج میکنند در گروه کسی به منزله سیگنال قطعی خرید یا فروش در نظر نگیرد و مسئولیت معاملات با خود شخص است
با توجه به اینکه بنده خودم حدود 20سال سابقه فعالیت حرفه ای در معاملات و سهامداری دارم ترجیح گروه در جذب سهامداران فعال و حرفه ای است
ضمن اینکه افراد تازه وارد به بورس نیز میتوانند عضو شوند و عضو بمانند بشرط ادامه مطالعه و اموزش دیدن...
4-هرگونه بحث دینی و سیاسی که با توهین و عدم احترام به مخاطب باشد در گروه مطلقا ممنوع است
هرگونه تبلیغات ممنوع است
5-کاربرانی که قوانین گروه را رعایت نکنند و بخصوص سهمی نیز در ارتقا و به اشتراک گذاشتن خبرها و نظرها نداشته باشند و از همه طلبکار نیز باشند ! بدون اخطار اخراج خواهند شد . موفق باشید
هرروز یه ایدی
دم دقیقه یه حرفی
حالا از دلایل مسدودی در سایت قلم می زنه...
کانال تلگرامت چی شد.....
اوت شدی....
نظر
-
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
یاد پراید هاچ بک کف خواب تمام رنگ افتادم ..پشت شیشه عقبش زدن "سلطان "!!!
نظر
نظر