کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
از اینکه در جمع دوستان هستم خدا را شاکرم.البته در انجمن قبلی هم در خدمت بودم البته بیشتر از مطالب استفاده می کردم.امیدوارم سایر دوستان هم اینجا را پیدا کنند.
سلام
از اینکه در جمع دوستان هستم خدا را شاکرم.البته در انجمن قبلی هم در خدمت بودم البته بیشتر از مطالب استفاده می کردم.امیدوارم سایر دوستان هم اینجا را پیدا کنند.
✅بیشترین ورود پول حقیقی به گروههای شیمیایی 274 میلیارد تومان و زراعت و خدمات وابسته 114 میلیارد تومان
✅ورود 151 میلیارد تومان پول حقیقی به کل بازار
8 آذر 1399
⭕️بیشترین خروج حقیقی از گروههای بانکها و موسسات اعتباری 328 میلیارد تومان و خودرو و قطعات 302 میلیارد تومان
8 آذر 1399
سلام و درود به همه
چقدر خوشجال شدم که اتفاقی به این وب سایت برخوردم سلام به همه ی اعضای تالار گفتمان بورس که متاسفانه بستنش
درود به بهرام خان عزیز،جناب من مهدی ام،و دیگر دوستان که نمیدونم عضو شده اند یا خیر
راستی از حسنی چه خبر ؟اینقدر گفت بازار میریزه که آخر به آرزوش رسید
فتاح: بالاخره یک روز "بنیاد مستضعفان" باید تمام شود!
همچنین در رابطه با تأمین منابع مورد محرومیتزدایی و کمک به گروههای مختلف تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است و در این زمینه، بخشی از سهام بورس و اموال خود را برای تأمین منابع فروختهایم که البته برای این موضوع از مقام معظم رهبری اجازه اخذ شده است؛ این حق طبیعی محرومان است که در این شرایط حساس به آنها کمک کنیم.
روز شنبه هر کد حقیقی در نماد شغدیر بهطور متوسط حدود ۳۶۵ میلیون تومان خریداری کرده است در صورتی که هر کد حقیقی تنها حدود۵/ ۱۲میلیون تومان فروش داشته است.
نظر