تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • webbadboy
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 145

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    سلام ...

امضای جالبی دارید و شفاف ...

لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

می بینم لسرما از بقیه سبد بهتر عمل کرد ( مثل شتوکا های سابق )

غبشهر را از کجا پیدا کردید ؟ ( امیدوارم وزن کمی در سبد داشته باشد )
    سپاس از شما.
    راستش قبل تر هم گفتم ریالی پرتفوی خودم را در امضا قرارداده ام تا دوستان نظر دهند مانند شما. متاسفانه غبشهر هم چندان کم ندارم. حدود 25% سبدم. دوستی معرفی کرد و نظرش براین بود که ارز دولتی روغن اگر حذف شود رشد خوبی خواهد کرد که خدا بخواهد انگاری این طور نشد/:.yead.:/ وصنا هم همین حدود دارم.. جم اما بهترین سهم من در سال گذشته بود و با ان سودی افسانه ای ساختم. همچنان کمی نگهداشته ام تا به عنوان قدردانی از این سهم همیشه جلوی چشمم باشد! اما لسرما را با سیگنال شما وارد شدم و حدود نصف سبدم لسرما شد و خدا را شکر تااینجا خوب بوده. تا ببینیم چه می شود. شتوکا هم به لطف شما عالی بود و راستش هم در نقطه ای عالی وارد شدم و هم در نقطه ای عالی تر خارج شدم. کمتر اینگونه معامله کرده بودم. در کل سال 98 و سه ماهه ی اول 99 بی شک بسیار رویایی بود وچون همیشه سرمایه ی خود در بورس را ثابت نگه می دارم، توانستم سودی عالی کسب کنم. فکر میکنم 10 - 15 سال سود بانکی را همین یک سال کسب کردم. پس از بیش از نیم قرن حضور در بورس!!! البته با این حساب که هنوز پستانک می خوردم که پدرم به نامم سهام خریده خخخخ. خوب دیگه اونم قبوله! بالاخره نامم در بورس ایران بوده! اولین سهامم ایران ناسیونال، آما، سیمان تهران و مخمل و ابریشم کاشان بوده! سه تای اول هنوز خداراشکر هستند. آخری ناک اوت شده!
    بله بورس یعنی شفافیت که البته و متاسفانه فقط ما خرده سهامداران شفافیم. کاش اصله کاری ها هم یه نموره شفاف باشند تا همه در سود این بازار به شدت کدر شریک شوند.

نظر

• ذوالقرنین
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 273

عالم دیگر بدست آور که در زیرِ فلک

گر هزاران سال میمانی همین روز و شب است ...

(صائب تبریزی)
      درود بر شما
      درود بر صائب

نظر

• Hssn_mohammadi
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 220

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
        سپاس از شما.
        راستش قبل تر هم گفتم ریالی پرتفوی خودم را در امضا قرارداده ام تا دوستان نظر دهند مانند شما. متاسفانه غبشهر هم چندان کم ندارم. حدود 25% سبدم. دوستی معرفی کرد و نظرش براین بود که ارز دولتی روغن اگر حذف شود رشد خوبی خواهد کرد که خدا بخواهد انگاری این طور نشد/:.yead.:/ وصنا هم همین حدود دارم.. جم اما بهترین سهم من در سال گذشته بود و با ان سودی افسانه ای ساختم. همچنان کمی نگهداشته ام تا به عنوان قدردانی از این سهم همیشه جلوی چشمم باشد! اما لسرما را با سیگنال شما وارد شدم و حدود نصف سبدم لسرما شد و خدا را شکر تااینجا خوب بوده. تا ببینیم چه می شود. شتوکا هم به لطف شما عالی بود و راستش هم در نقطه ای عالی وارد شدم و هم در نقطه ای عالی تر خارج شدم. کمتر اینگونه معامله کرده بودم. در کل سال 98 و سه ماهه ی اول 99 بی شک بسیار رویایی بود وچون همیشه سرمایه ی خود در بورس را ثابت نگه می دارم، توانستم سودی عالی کسب کنم. فکر میکنم 10 - 15 سال سود بانکی را همین یک سال کسب کردم. پس از بیش از نیم قرن حضور در بورس!!! البته با این حساب که هنوز پستانک می خوردم که پدرم به نامم سهام خریده خخخخ. خوب دیگه اونم قبوله! بالاخره نامم در بورس ایران بوده! اولین سهامم ایران ناسیونال، آما، سیمان تهران و مخمل و ابریشم کاشان بوده! سه تای اول هنوز خداراشکر هستند. آخری ناک اوت شده!
        بله بورس یعنی شفافیت که البته و متاسفانه فقط ما خرده سهامداران شفافیم. کاش اصله کاری ها هم یه نموره شفاف باشند تا همه در سود این بازار به شدت کدر شریک شوند.
        سلام
        سرمایه تون رو در بورس ثابت نگه می دارید یعنی سرمایه سال۹۶، ۹۷، ۹۸ و ۹۹ شما در بورس یکسان بوده و میزان رشد سرمایه بورسی رو خارج کردید؟ تا چقدر اجازه می دید سرمایه تون رشد کنه بعدش اضافه رو خارج می کنید؟ اینجوری توی بازارهای مثبت به خصوص زمانی که بورس بهتر از سایر بازارها باشه بهره وری تون کم نمی شه؟

نظر

• webbadboy
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 145

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
          سلام
          سرمایه تون رو در بورس ثابت نگه می دارید یعنی سرمایه سال۹۶، ۹۷، ۹۸ و ۹۹ شما در بورس یکسان بوده و میزان رشد سرمایه بورسی رو خارج کردید؟ تا چقدر اجازه می دید سرمایه تون رشد کنه بعدش اضافه رو خارج می کنید؟ اینجوری توی بازارهای مثبت به خصوص زمانی که بورس بهتر از سایر بازارها باشه بهره وری تون کم نمی شه؟
          دقیقن درست گفتید. از سال 96 سرمایه ام ثابت بوده. البته توجه کنید که مثلن روی جم بیش از 300 درصد سود گرفتم و خارج کردم. خوب دوست من اگر از بورس درآمد کسب می کتیم ولی آنرا همچنان در بورس نگه می داریم، به چه درد می خورد؟ بنده سود را برای زندگی بهتر هزینه می کنم. البته این زندگی بهتر در کشور ما فعلن به این تبدیل شده که بتوانیم قدرت خرید خود را همانند سال 96 نگهداریم. سود برای ما یعنی همین. یعنی همان داستان خمیردندان 6 هزارتومانی که امروز خودش که گیر نمی آید و مشابهش را 80 هزارتومان می خرم.درضمن قبلتر در سایت حامد ثقفی هم گفته بودم و این را حمل بر خودستایی نکنید که دراینجا هم می گویم. اگر سود خوبی از معامله ای می کنیم، کاش کمکی هم به انسان درمانده ای هم بکنیم. بنده کودکان فقیر را پیشنهاد می کنم و تاکنون تعدادی لپ تاب یا تب لت برایشان با کمک برخی دوستان تهیه کرده ایم. نگذاریم پول مارا به دنبالش بکشد بلکه پول باید به ما سواری بدهد.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

دقیقن درست گفتید. از سال 96 سرمایه ام ثابت بوده. البته توجه کنید که مثلن روی جم بیش از 300 درصد سود گرفتم و خارج کردم. خوب دوست من اگر از بورس درآمد کسب می کتیم ولی آنرا همچنان در بورس نگه می داریم، به چه درد می خورد؟ بنده سود را برای زندگی بهتر هزینه می کنم. البته این زندگی بهتر در کشور ما فعلن به این تبدیل شده که بتوانیم قدرت خرید خود را همانند سال 96 نگهداریم. سود برای ما یعنی همین. یعنی همان داستان خمیردندان 6 هزارتومانی که امروز خودش که گیر نمی آید و مشابهش را 80 هزارتومان می خرم.درضمن قبلتر در سایت حامد ثقفی هم گفته بودم و این را حمل بر خودستایی نکنید که دراینجا هم می گویم. اگر سود خوبی از معامله ای می کنیم، کاش کمکی هم به انسان درمانده ای هم بکنیم. بنده کودکان فقیر را پیشنهاد می کنم و تاکنون تعدادی لپ تاب یا تب لت برایشان با کمک برخی دوستان تهیه کرده ایم. نگذاریم پول مارا به دنبالش بکشد بلکه پول باید به ما سواری بدهد.
            نگاهی به سبدت انداختم همینطوری !
            وصنا هات شنبه از 650 اگر برنگرده بد میشه! غبشهر هم همینطور.
            هر دو تا روی حمایت استاتیک قوی هستند و احتمال خیلی بالا شنبه باید برگردن. اگر قرار بود شرط ببندم..شرط میبستم که شنبه هر دو تا حمایت میشن!
            منتهی نحوه برگشت قیمت از روی حمایت استاتیک مهمه. نشون میده که چقد میشه روی اون حمایت حساب کرد! باید همچین مثل فنر بپره بالا!

در ضمن این عکس ات از بره ره که تفنگی هست که شیرفرهاد جمع کرد و همین سماور هم شلیک میکرد رو من هر وقت میبینم همچنان خنده ام میگیره! مهران مدیری هر نقدی هم بهش باشه ، در این زمینه نبوغ خاصی داره خدایی ...برره بخش زیادی از داستان زندگی ما ملت هست! هر روز داریم از دشمن فرضی شکست میخوریم!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ذوالقرنین
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 273

دوستان با توجه به نوسانات روزهای اخیر تک سهمهای بررسی شده که میتونن 10% سود بدن مثل لسرما و خصوصا فنورد رو به شاخص سازا ترجیح میدم .....

نظر

• webbadboy
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 145

نمی دونم این داراب از کجا اومده تو واچ لیستم ولی جالبه که تقریبا 6 ماهه صف فروشه!!! دوستانی که خبری ، نموداری ، چیزی ازش دارند ما را هم آگاه نمایند. سپاس

نظر

• kh25
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 694

نمی دونم این داراب از کجا اومده تو واچ لیستم ولی جالبه که تقریبا 6 ماهه صف فروشه!!! دوستانی که خبری ، نموداری ، چیزی ازش دارند ما را هم آگاه نمایند. سپاس

پاکش کن بقیه رو هم سر کار نزار

نظر

• webbadboy
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 145

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                    پاکش کن بقیه رو هم سر کار نزار
                    معلومه خیلی چیزا درموردش می دونی شیطون. حالا می گم حیفه بزار بمونه گاهی یه نگاهی بهش بندازیم با سرکاری های بورس بیشتر آشنا بشیم! یهو دیدی مثل داج کوین که دیروز 800% مثبت خورد اینم یه تکونی بخوره. جالبه که نوشته بودند داج کوین برای شوخی و مزاح ایجاد شده بود و در حال حاضر هیچ صاحابی نداره!!! این داراب هم انگاری در این مورد با داج شباهت شدیدی داره! خخخخ

نظر

• ذوالقرنین
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 273

پالایش شد 10 تومن خیرشو ببینید کسی ناراضی هست بیاد بده بره و تمام ..........دیگه دوربر مجلس مزاحم نمایندگان و وزارت اقتصاد نشه.... رونمایی قدرت پشت پرده پول و رانت

نظر

• amirparss
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 48

درود به دوستان و با اجازه بهرام عزیز

در گروه تلگرام و واتس اپ بنده

سه شنبه کسعدی(۱۶۸۰) و کسعدیح(۱۳۴۸) در منفی کامل سیگنال شد
                        چهارشنبه اسیا در منفی کامل سیگنال شد (۲۷۴)
                        امروز شدوص در منفی کامل سیگنال شد (۲۶۸۳)

دوستان در صورت تمایل به عضویت موقت میتونن در خصوصی پیام بدن

باران باش و ببار
                        نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• amirparss
                          عضو عادی
                          • Nov 2020
                          • 48

در اصل توسط amirparss پست شده است View Post
                          بهرام خان عزیز،
                          دیدم دست به قلم شدید و برای اولین بار سیگنال خروج میدی به دوستان در نقطه ای که به باور بنده بدترین نقطه برای خروج از بازاره ، بر پایه ی اطلاعات لازم دیدم بنده هم به هشدار شما هشداری بدم.
                          پیشنهاد میکنم در این نقطه به کسی پیشنهاد خروج از بازار ندید تا خدای نکرده لعن و نفرین افراد زیاندیده نثارتون نشه.
                          اینجا به هیچ وجه جای فروش نیست و نقطه فروش و سیو سود گذشته.
                          بنده همینجا خدمت شما و باقی دوستان به پشتوانه رانت بسیار قوی و مطمن عرض میکنم که در کف بازار قرار داریم و به هیچ وجه ریزش شاخص بزیر ۱۱۰۰ متصور نیست مگر اینکه اتفاق خیلی خاص و پیشبینی نشده ای بیوفته.

حقوقیها و صندوقها تا خرخره تجهیز منابع شدن و در روزهای اینده خریدهای بی سابقه ای رو شاهد خواهیم بود.و این خریدهای سنگین دوستان حقوقی سیگنال قوی ورود ۴۰ هزار میلیارد نقدینگی پارک شده حقیقیها در کارگزاریها خواهد بود.

دوستان اگه با سابقه ی بنده در تالار بورس اشنا باشن قطعا میدونن که فردی نیستم که ارزوهامو به عنوان خبر رانتی اعلام کنم.
                          .....
                          متاسفانه تا اخطار خروج بدهیم , فورا جبهه گیری های عجیبی صورت می گیرد ....
                          مثلا هفته ی قبل هم اخطار مجددی دادم ... که به سرعت امیر پارس واکنش نشان داد ...
                          ...
                          با درود مجدد بهرام عزیز
                          میدونی که بنده اهل بالا اوردن پستهای قدیمی نیستم ولی از این نتونستم بگذرم واقعیت اش

امیدوارم هم شما هم خدا از تقصیرم بگذرید،
                          همچنین کسالتتون به صورت کامل برطرف شده باشه@};-
                          آخرین ویرایش توسط amirparss؛ 2021/01/30, 14:27.
                          باران باش و ببار
                          نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

سلام بهرام خان کجایی؟ بهتر شدی؟ این بیماری هم نوسان داره تا رهایی کامل

پسهند چگونه دیدی؟ معاملاتش بی حال و بی رمق بود. در عوض هم خانوادش شدوص خوب معامله میشد. امیدوارم یک نظری هم به پسهند داشته باشند شده فرزند خوونده ای که نمیخوانش!

نظر

• Hssn_mohammadi
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 220

با درود مجدد بهرام عزیز
                              میدونی که بنده اهل بالا اوردن پستهای قدیمی نیستم ولی از این نتونستم بگذرم واقعیت اش

امیدوارم هم شما هم خدا از تقصیرم بگذرید،
                              همچنین کسالتتون به صورت کامل برطرف شده باشه@};-
                              سلام
                              آینده بازار رو چگونه می بینید؟ گروه پالایشی رو چطور؟
                              سپاس

نظر

• mahyar1357
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 233

درود به دوستان و با اجازه بهرام عزیز

در گروه تلگرام و واتس اپ بنده

سه شنبه کسعدی(۱۶۸۰) و کسعدیح(۱۳۴۸) در منفی کامل سیگنال شد
                                چهارشنبه اسیا در منفی کامل سیگنال شد (۲۷۴)
                                امروز شدوص در منفی کامل سیگنال شد (۲۶۸۳)

دوستان در صورت تمایل به عضویت موقت میتونن در خصوصی پیام بدن
                                [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]

سلام
                                امیر جان
                                هر چه تلاش کردم نتونستم بهتون پیام بدم
                                ممنون میشم بنده رو در گروه خودتون اضافه کنین
                                09369693723
                                با تشکر
                                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

در حال کار...
                                X