تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
بن بستی برای مهندسان وجود ندارد ...
دانشمندان آنچه را که هست کشف میکنند ...
مهندسان آنچه را که نیست خلق می کنند ...
۵ اسفند روز بزرگداشت دانشمند بزرگ خراسانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس بر تمام مهندسان عزیز مبارک باد.
نظر
-
تاجری در روستایی، مقدار زیادی محصول کشاورزی خرید و میخواست آنها را با ماشین به انبار منتقل کند.
در راه از پسری پرسید: «تا جاده چقدر راه است؟»
پسر جواب داد: «اگر آرام بروید حدود ده دقیقه کافی است. اما اگر با سرعت بروید نیم ساعت و یا شاید بیشتر.»
تاجر از این تضاد در جواب پسر ناراحت شد و به او بد و بیراه گفت و به سرعت خودرو را به جلو راند.
اما پنجاه متر بیشتر نرفته بود که چرخ ماشین به سنگی برخورد کرد و با تکان خوردن ماشین، همه محصولها به زمین ریخت.
تاجر وقت زیادی برای جمع کردن محصول ریخته شده صرف کرد و هنگامی که خسته و کوفته به سمت خودرواش بر میگشت یاد حرفهای پسر افتاد و وقتی منظور او را فهمید بقیه راه را آرام و بااحتیاط طی کرد.
شاید گاهی باید آرام تر قدم برداریم تا به مقصد برسیم.
برای كسی كه آهسته و پيوسته راه میرود، هيچ راهی دور نیست..
نظر
-
تاوان حرف هایی که نمی توانیم بزنیم ؛
موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان
داریم ولی به همه می گوییم ارثیست
اگر عقل امروزم را داشتم کارهای دیروزم
را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را
نمی کردم عقل و تجربه امروزم را نداشتم
رنجهایم را داخل کیسه ریختم و دم در گذاشتم
اما فرشتگان برایم باز فرستادند
معطر به عطر بهشتی تا هرگز یادم نرود
روزی همین رنجها بود که راه نجات
را به من آموخت
همین رنجها بود که راه درست
زیستن را به من هدیه داد
رنجهایم را بوسه میزنم و در
صندوق گنجهایم میگذارم
گذر زمان جواهرشان می کند
از آنچه بر سرتان گذشته نهراسید
حتی فرار نکنید
بلکه دوستش بدارید ...
همان گذشته بود که امروز شما را ساخته
امروز را دریابید تا فردایی خوش بسازید ...
.
نظر
-
روزی کسی به خیام خردمند ، که دوران کهنسالی را پشت سر می گذاشت گفت : شما به یاد دارید دقیقا پدر بزرگ من ، چه زمانی درگذشت ؟!
خیام پرسید : این پرسش برای چیست ؟
آن جوان گفت : من شاید خیری برای اقوام و دوستان خودم نداشته باشم اما تاریخ درگذشت همه خویشانم را بدست آورده ام و می خواهم روز وفات آنها بروم گورستان و برایشان دعا کنم و خیرات دهم و...
خیام خندید و گفت : آدم بدبختی هستی ! خداوند تو را فرستاده تا شادی بیافرینی و دست زندگان و مستمندان را بگیری تا در سختی و مشقت نمیرند حال تو فقط به دنبال مردگانت هستی ؟!..
بعد پشتش را به او کرد و گفت مرا با مرده پرستان کاری نیست و از او دور شد .
اندیشمند کشورمان ارد بزرگ می گوید :" کاویدن در غم ها ما را به خوشبختی نمی رساند " .
و هم او در جایی دیگر می گوید : " آنکه ترانه زاری کشت می کند ، تباهیدن زندگی اش را برداشت می کند " ..
نظر
-
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Postبن بستی برای مهندسان وجود ندارد ...
دانشمندان آنچه را که هست کشف میکنند ...
مهندسان آنچه را که نیست خلق می کنند ...
۵ اسفند روز بزرگداشت دانشمند بزرگ خراسانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس بر تمام مهندسان عزیز مبارک باد
مهندسان یا راهی را خواهند ساخت یا راهی را خواهند یافت!
روز مهندس مبارک.
نظر
-
-
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
بنظرتون شاخص تا کجا میتونه رشد داشته باشه کوتاه مدت از یه طرف هم به آخر سال و عرضه حقوقی ها نزدیک میشیم بنظرتون سناریو اسفند ماه چگونه خواهد بودبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدرود بهرام خان عزیز
بنظرتون شاخص تا کجا میتونه رشد داشته باشه کوتاه مدت از یه طرف هم به آخر سال و عرضه حقوقی ها نزدیک میشیم بنظرتون سناریو اسفند ماه چگونه خواهد بود
مقاومت مهمی در 1,260,000 واحد داریم ...
اگر بتواند عبور کند ...
آنگاه 1,360,000 و حتی 1,400,000 واحد قبل از عید در دسترس خواهد بود ...
آخر سال عرضه قدرتمندی نخواهیم داشت , صندوق های بازنشستگی عیدی و پاداش و عمده ی پرداختی ها را به سرانجام رسانده اند و دیگر نیاز چندانی به نقدینگی ندارند ...
.
نظر
-
اگر دامنه 5 بود قطعا 1200 شکسته شده بود
ولی موضوع و مشکل اینه که این دامنه میتونه کارساز باشد یا فقط لفت و لیس کار را بیشتر میکنه ؟یعنی یکی دو روز مثبت و بازم منفی 1 هفته ای و این بار شکست 1200
اگر بخواد این وضعیت پیش بره اون وقت دامنه نامتقارن نه تنها کارساز نیست بلکه برای نوسان گیران بهتر است که میتونند بین ایستگاه های 1 هفته ای یه نوسانی هم بگیرند و در اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیشه . بی رودربایسی منم به همین جرگه می پیوندم . چرا که نه . بخر و با یکی دو تا مثبت بفروش و یه هفته صبر کن
در واقع لقمه را به جای راست و مستقیم دهان گذاشتن ،چند دور بچرخونیم اطراف سرمون و بذاریم دهن
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post..بهرام خان ...همتی باهوش این امار رو داده ...یا دژپسند کاردان ؟؟الان یعنی مسبب و مقصر حال روز فعلی بورس شد ارز دیجیتال ؟؟...تا دیروز که سهامداران تازه کار ..هیجانی ...پسرک واکسی ...سبزی فروش تحلیلگر ...راننده تاکسی ..و فلان شاطر سیگنال فروش ..رو مسبب سقوط بورس میدونستن ...گله اقتصاددان ها هم که بورس رو عامل تورم مملکت میدونستن ...الان که تورم روزبه روز در حال افزایشه ...کدوم گوری تشریف دارند ؟؟بگذریم که تنی چند از کاربرای سایت هم اون زمان کاسه داغ تر از آش،شده بودند و بورس رو عامل تورم می دونستن ...اما الان که تو سهم گیر کردن و به زمین سفت برخوردن تازه کشف کردن یا یادشون افتاده که تورم باعث افزایش قیمت سهام هست نه برعکسش...!!!راستی بهرام خان یه جوالدوز هم به نوبخت بزن ...که اعتراف کرد به جای ۱۱هزار میلیارد ۳۵هزار میلیارد تو بورس جیب ملت رو زدن ...یا دژپسند کاردان میاد میگه تونستن کاری بکنن که فلان هزارمیلیارد اوراق بفروشند و تامین مالی بکنند.!!غیر ازین بود که بورس رو ازکارانداختن تا مقصد و مسیر پول ها رو تغییر بدن..چرا نمیگید دولت صندوق ها رو مجبور کردپنجاه درصد منابعشون رو اوراق بخرند !و به همین نسبت هم از نقد شوندگی و ارزش معاملات کاسته شد!الان بورس ما ۵..۶..ماه هست این طوریه ...الان که ده روزه تب بیت کوین بالا گرفته ...مسببش شد هجوم مردم به بازار ارز دیجیتال؟؟؟....بازارهای دیگه سرجاشون هستن ...نه کسی براشون دامنه تعریف می کنه نه انگولکشون می کنه ...این همه گفتن خودرو قیمتش سقوط کرد و فلان شد ..هنوز از قیمتای مرداد و شهریور پایینتر نیومده ...کی سکه ای که ۱۴ تومان خریده رو میده ۱۱ تومان ؟؟کدوم مالک و سازنده ای ...حتی به قیمت مهر حاضر به فروش هست ؟؟؟فقط بورس مادر مرده هست که دولت تخریب امید گروگانش گرفته و مجلس انقلابی داره به نام بودجه از هستی ساقطش می کنه ....بس کن مرد ...خود همتی و دژپسند هم تا این حد حاضر به دفاع از عملکردشون نیستن که شما داری با عرض معذرت براشون ماست مالی می کنی ....
امید آزاد ...
اولین کامنت در اولین صفحه ی تاپیک هدف شاخص : 2,400,000 واحد
چنین نوشته بودید : (از شما چه پنهان , من هم باور نمی کردم شاخص به 500,000 واحد برسه و گفتید هرکسی خرید و ریسک کرد بازی را برد ... ))
امید آزاد کسی بود که شاخص 500,000 واحد را هم باور نمی کرد ...
امید ازاد در شاخص پایین ورود نمی کرد و به شاخص میلیونی هیچ گونه اعتقادی نداشت , اما در شاخص های بالای میلیون فول سهم شد ( اشکال کار کجاست ؟ خودتان تحلیل کنید ...)
ارزش سهام تسلا امروز بزرگترین ریزش را داشت ( آیا همتی و دژپسند مقصر بودند ؟ ))
در ضمن بنده در صفحه های قبل هیچ نامی از دکتر همتی و دکتر دژپسند نبرده ام ...
بپذیر : سود بسیار بزرگی در بازار ارزهای دیجیتال از دست دادید ( سود ارزهای دیجیتال کاملا شبیه شاخصی بود که از 300 هزار رفت تا 2100 ))آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/24, 00:00..
نظر
-
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Postامید آزاد ...
اولین کامنت در اولین صفحه ی تاپیک هدف شاخص : 2,400,000 واحد
چنین نوشته بودید : (از شما چه پنهان , من هم باور نمی کردم شاخص به 500,000 واحد برسه و گفتید هرکسی خرید و ریسک کرد بازی را برد ... ))
امید آزاد کسی بود که شاخص 500,000 واحد را هم باور نمی کرد ...
امید ازاد در شاخص پایین ورود نمی کرد و به شاخص میلیونی هیچ گونه اعتقادی نداشت , اما در شاخص های بالای میلیون فول سهم شد ( اشکال کار کجاست ؟ خودتان تحلیل کنید ...)
ارزش سهام تسلا امروز بزرگترین ریزش را داشت ( آیا همتی و دژپسند مقصر بودند ؟ ))
در ضمن بنده در صفحه های قبل هیچ نامی از دکتر همتی و دکتر دژپسند نبرده ام ...
بپذیر : سود بسیار بزرگی در بازار ارزهای دیجیتال از دست دادید ( سود ارزهای دیجیتال کاملا شبیه شاخصی بود که از 300 هزار رفت تا 2100 ))
نظر
نظر