تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    بورس عین یه موجود زنده در روندهای صعودی و نزولی مرگ و زندگی رو تجربه میکنه ، وقتی صحبت از خاصیت تکرار شوندگی میشه یعنی همین این چرخه ها باید تکمیل بشن ، ما الان وارد روند نزولی شدیم ، در این چرخه ریزشها 60تا70درصدی خواهد بود رویشها 30تا50درصدی
    عددی که در پست قبلی برای شاخص عرض کردم تقریبی است ممکنه 900بشه 800یا پایینتر 700ممکنم هست اصلا زیر 1میلیون نیاد ، اما چطوری نیاد ؟ بخشی رو با دستکاری انجام میدن بخش دیگه برعهده عرضه اولیه های بزرگ مثل ستاره خلیج فارس گذاشته میشه ، مثلا ستاره با قیمت جذابی عرضه میشه صد درصد بازدهی میده تاثیرش بر شاخص مانع افت میشه اما شما و سهامتون زیر دست پای این غول له میشید
    شاید موج بعدی ریزش از هفته آینده شروع بشه شایدم چند ماه بعد ، اما حتما اتفاق میفته تا چرخه مرگ و زندگی بورس تکمیل بشه
    توصیه میکنم در این روند نزولی اصل سرمایه رو درگیر نکنید و با سی درصد سرمایه لابلای این چرخه نوسانگیری کنید
    سرمایه اصلی رو زمانی وارد کنید که موج صعودی بعدی شکل میگیره ، طبق الگوهای قبلی دولتها دو سه سال اول ریاست جمهوری بورس رو رها میکنن اینبارم احتمالا همین اتفاق بیفته
    ...

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

سلام وقت به خیر

یعنی میشه این محدوده رو برای برگشت شاخص لحاظ کرد؟

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

رانتخواران و مافیای دولتی مسکن و بانک و ربا و فساد خیلی تلاش میکنن میلیون ها نفری که با بازار سرمایه آشنا شدن را سرخورده و ناامید کنند.

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3789

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          رانتخواران و مافیای دولتی مسکن و بانک و ربا و فساد خیلی تلاش میکنن میلیون ها نفری که با بازار سرمایه آشنا شدن را سرخورده و ناامید کنند.
          ....نیازی به تلاش این عزیزان نیست ..همتی و دژپسند پای کارند!!!

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            ....نیازی به تلاش این عزیزان نیست ..همتی و دژپسند پای کارند!!!
            دیگه شکی نیست جزئی از همین رانتخواران و مافیا هستن،
            چقدر تحلیل گران و فعالان بازار اینها را آدمای علمی و اقتصاددان میدونستن، ولی خوب باطن خودشون را نمایان کردن.

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              سلام وقت به خیر

مشکل این بازار اینه تعادل بین شاخص سازها و سهم های کوچک را دولت بهم زده
              از شاخص یک میلیون واحد تا دو میلیون و صد هزار واحد را فقط شش تا هفت تا سهم زحمت بالا بردن شاخص را کشیدن ، باقی بازار یادمه از شاخص یک میلیون تا دو میلیون واحد ولمعطل بود که خیلی ها هم اعتراض می‌گردند چرا فقط سهم های دولتی مثبت هستن ، برید رو نمودار ها چک کنید ، الان چون این تعادل بهم خورده پول میترسه وارد هر سهمی بع غیر از شاخص سازها بشه حتی اگر ارزنده هم باشه چون بازار یک دست بالا نرفته ، همین موضوع بحرانی عظیم شده برای بازار چون بازار با شش هفت تا سهم دولتی بالا رفته ولی تو اصلاح به زور همه را داره میکشه پایین
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                سلام وقت به خیر

درود بر شما نقطه a این چنگال اشتباه است بخصوص چون چنگال میانمدتی و بلند مدتی است باید نقطه a نیز ماژوری باشد و همچنین در چنگال نزولی باید از روی کندل نقطه a رسم شود
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                  درود بر شما نقطه a این چنگال اشتباه است بخصوص چون چنگال میانمدتی و بلند مدتی است باید نقطه a نیز ماژوری باشد و همچنین در چنگال نزولی باید از روی کندل نقطه a رسم شود
                  سلام ممنون از نظر شما

والا چیزی که من دستگیرم شده، n مدل رسم چنگال داریم. منم دیدم اینجوری چنگال خودم میکشم وقتی میبینم واکش به ترازهای مختلف اون چنگال بده نبوده

الان این نقطه a که شما گفتین دقیقا کجاست؟ من نوک قله رو انتخاب کردم احتمال میدم چون این چنگال شیف هست شما روی حساب چنگال استاندارد این برداشت داشتید که من نقطه A را جای دیگه ای انتخاب کردم. حالا این خوب من برای بقیه سعی میکنم نقطه a به انتخاب خودم تعیین کنم کاری به پیوت ندارم! فقط B و C.

روی نمودار تعداد زیادی از شرکت ها رسم کرده ام منتظرم ببینم واکنش درست داره یا نه. امیدوارم جواب بگیرم.

بازم ممنون

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4181

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                    مشکل این بازار اینه تعادل بین شاخص سازها و سهم های کوچک را دولت بهم زده
                    از شاخص یک میلیون واحد تا دو میلیون و صد هزار واحد را فقط شش تا هفت تا سهم زحمت بالا بردن شاخص را کشیدن ، باقی بازار یادمه از شاخص یک میلیون تا دو میلیون واحد ولمعطل بود که خیلی ها هم اعتراض می‌گردند چرا فقط سهم های دولتی مثبت هستن ، برید رو نمودار ها چک کنید ، الان چون این تعادل بهم خورده پول میترسه وارد هر سهمی بع غیر از شاخص سازها بشه حتی اگر ارزنده هم باشه چون بازار یک دست بالا نرفته ، همین موضوع بحرانی عظیم شده برای بازار چون بازار با شش هفت تا سهم دولتی بالا رفته ولی تو اصلاح به زور همه را داره میکشه پایین
                    درود کاملا موافقم
                    مزید بر علتی که گفتید ، مشکل الان یه مورد دیگر هم هست که بخش بزرگی از بازار قفل شده و ناهماهنگی بدتر از پیش شده
                    سال 92 تقریبا کلیت بازار هم زمان رشد کرد و ریزش 3 سال بعدش هم تقریبا یکدست بود
                    این بار اول 97 و 98 افتادند در کوچک تر ها و 99 به قول شما با چند سهم دولتی بزرگ رالی را ادامه دادند . ضمن اینکه بخش بزرگی هم از تیر ماه 99 ریختند در حالی که شاخص تا 1 ماه بعد هم داشت یکه تازی میکرد با همون سهام دولتی

خلاصه کلام قاراشمیشی درست کردند اون سرش ناپیدا
                    الان هم وزن هم با این قفل بزرگ در صف فروش های غیر شاخص ساز ، مشخص نیست چه محدوده ای و کجا قرار است ارام بگیرد

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                      .

..........

دقیقا در کف های تکنیکالی مطلب می گذارید ...

هروقت شما حاضر می شوید و جو منفی داده اید بازار حداقل یک بالا زده است ...

رویت شما در سایت نوعی سیکنال خرید است ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                        سلام ...

دو مسیر برای شاخص کل متصور هستم :

1 - در صورت عبور از مقاومت 16500000 واحدی هدف 2,100,000 واحدی در دسترس خواهد بود ...

2 - اصلاح قیمتی و بیشتر زمانی ( 4 ماهه ) تا حمایت قدرتمند 1,050,000 واحدی ( اردیبهشت 1400)

روند بلند مدت شاخص صعودی است ( حتی اگر 1,050,000 واحد را ببیند )

چهار ماه گذشت و به کف کانال ذکر شده در
                        کامنت فوق رسیدیم ...

این روزها هرکس
                        سهام بنیادی و سودساز خودش را فروخت , مستقیم برود برای ابطال کد بورسی اش و خودش و دیگران را راحت کند ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

گره اصلی بورس ( شاخص هم وزن ) به نظر در حال باز شدن است ...

و این خوب است ...

بورسی که
                          نقدشونده نباشه , بورس نیست ...

.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3150

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

چهار ماه گذشت و به کف کانال ذکر شده در
                            کامنت فوق رسیدیم ...

این روزها هرکس
                            سهام بنیادی و سودساز خودش را فروخت , مستقیم برود برای ابطال کد بورسی اش و خودش و دیگران را راحت کند ...

البته بگیم خط روند ،فکر می کنم بهتر از کانال باشه.

قابل توجه اینکه در تایم هفتگی،اگر بیشتر از این بره پایین و بالا برنگرده(مثلا فردا)دیگه فکر کنم این خط روند(یا کانال شما )شکسته شده باشه.

نظر

• امير حسين بورس
                              عضو عادی
                              • Feb 2019
                              • 70

شاخص كل 1050 برميگرده بالا

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                                البته بگیم خط روند ،فکر می کنم بهتر از کانال باشه.

قابل توجه اینکه در تایم هفتگی،اگر بیشتر از این بره پایین و بالا برنگرده(مثلا فردا)دیگه فکر کنم این خط روند(یا کانال شما )شکسته شده باشه.
                                موافقم که این کانال علمی نیست برای همین سقف کانال از ضلع شرقی مانیتور خارج میشه !! چون باید دوبرخورد نیز در سقف داشته باشد تا بتوان گفت نمودار کانالیزه است این کانالها را افراد غیر حرفه ای در تلگرام و اینا باب کردند

اما در خط روند آن بخصوص که بلند مدت هم هست 8درصد باید برایش خطای خط روند در نظر گرفت

خط روندهای بلند مدت 8درصد و کوتاه مدت اینا باید 5درصد خطا برایشان در نظر گرفت در صورت تثبیت زیر ان روند شکسته محسوب میشود
                                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/24, 14:30.
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X