تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    مرسی از منطق و شعور جنابعالی
    متاسفانه طرف ما را گوش مخملی تصور کرده
    در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    واقعا بعضی ها را نمی‌فهمم!
    سهامدار را گوسفند فرض کردند یا بچه کوچولویی که بهش آب نبات میدن و گولش میزنند اگر واقعا کسانی هستند که خودشون را فرضا به یک ماه شاخص سبز میفروشند و احساس دین میکنند که حالا باید بریم رای بدیم ، اما اکثریت مطلق چنین نیستند
    ما شرف و شعور خودمون را اینطوری نمیفروشیم و وقتی خودشون میگن بیاین رای بدین تا ما قدرت و مشروعیت بیشتری بگیریم دیگر باید خیلی ابله باشم برم رای بدم
    در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    درود بر جناب دفتردار عزیز
    ما چون سهامدار هستیم، همه چیز را از منظر بورس میبینیم
    طوری که اگه یک پیامبر جدید ظهور کنه هم
    به جای وعده بهشت و حوری ، باید وعده شاخص 10 میلیونی بده
    به جای حوری هم وعده صف خرید بده
    بهشت جاییست که سهام شما هرروز صف خرید است!!!

اما امروز قشر کارگر و کشاورز و به کسی که وعده بورسی بدهد رای نمیدهند

ارتش گرسنگان، به ارتش سهامداران غلبه خواهد کرد

گر
    در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
    کوتاه بیا یه کم فدات شم حیف یه ادم حرفه ای مثل تو نیست این حرفها رو میزند

زرنگی همتی به ندادن ارز به مواد غذایی برنج و روغن شکر و دارو نهاده های دامی و فروش ان با نوسان گیری به بازار ازاد ارز بود

که در کنترل سطحی بازار بیتاثیر نبوده و همچنین مقاومت در برابر دولت برای چاپ ریال بدون پشتوانه اما فقط مقاومت بوده و در نهایت طبق امارهایی که بعد خواهد امد و الان نیز موجوده تا دلتان بخواهد چاپ اسکناس نیز داشته

بهتر هست که همتی را لوک خوش شانس معرفی کنیم چون اگر ترامپ شکست نخورده بود و سرمایه ها با خبر توافق پارک نشده بودند کلیه تلاشهایش هیچ تاثیری رو بازار نداشت و دلار نیز الان بالای 50تومان بود

بسیاری از منتقدین نظرات بنده , زمانی به احمدی نژاد یا خاتمی یا بقیه رای داده اند ( از همین تیدی پیور احمدی نژادی بپرسید )

بنده در 30 سال گذسته و کلا بعد از انقلاب در
    هیچ انتخاباتی شرکت نکرده ام ...( شناسنامه پاک پاک )

هدفم از آن
    کامنت مورد بحث , فریب حکومت بود برای زدن زیر سهام و خروج سهامداران از زیان ...

شماها با پیش داوری اجازه ندادید حتی این حکومت را
    فریب بدهیم ...

بالاخره یکی از حکومتی ها
    این صفحه را می خواند ...

همان طور که تالار بورس را می خواندند ...

همان طور که در تالار بورس برای
    اولین بار از کاندیداتوری همتی سخن گفتم و همه خندیدند و شد ...

برخی از افراد سبک مغز پرسیدند : بهرام این کاندیدا هیچی نداره چطور بزنه زیر شاخص ؟!

iq حکومت برای کسب مشروعیت میزنه زیر شاخص که دیگر نمیزنه با وجود شماها ...

نکنه فکر کردی منظورم
    زاکانی بود سهام را صف خرید کنه !!

برای
    اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی می خواهم رای بدهم ( البته شاید ))
    .

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      خودم دوره قبل به روحانی رای ندادم، ولی هر فرد دیگری اگر جای روحانی بود، احتمالا شرایط بسیار بدتر بود.

کاندیداهایی هم که در حال حاضر در صحنه هستند مثل شما، فقط می‌گویند عملکرد دولت بد بوده، ولی هیچ ایده ای ندارند که بگویند باید چه کاری انجام میشده.
      چرا ایده ای نیست خیلی هم هست مسولان کشور باید از 15 سال پیش به فکر اقتصاد سالم بودند نه الان که دیر شده باید همان موقع جلو دلال بازی و رانت خواری گرفته میشه باید همان موقع به فکر تولید ملی بودند باید همان موقع به فکر کاهش سود بانکی بودند باید همان موقع به فکر تولید مسکن که ما الان این شرایط ابر گرانی مسکن را نداشتیم الان هم باید حداقل 5 الی 7 سال بگذرد با برنامه ریزی دقیق مشکلاتی که در چند سال گذشته باعث نابود کشور و از بین رفتن نسل جوانان شده را برطرف کنند باز هم میشه ولی زمان میبره
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 443

در اصل توسط zess پست شده است View Post
        خودم دوره قبل به روحانی رای ندادم، ولی هر فرد دیگری اگر جای روحانی بود، احتمالا شرایط بسیار بدتر بود.

کاندیداهایی هم که در حال حاضر در صحنه هستند مثل شما، فقط می‌گویند عملکرد دولت بد بوده، ولی هیچ ایده ای ندارند که بگویند باید چه کاری انجام میشده.
        zessبزرگوار اگر کشوری مثل سوییس و ژاپن به همچین بلایی گرفتار بشن که معمولا نمیشن راهش دموکراسی و منطق است ولی کشورهای جهان سوم مثل ایران کره شمالی ونزویلا راهش انقلاب و در پی اون خون و خونریزی و جنایت است و بس.
        نه امیدوارم به بهبودی اوضاع و نه آرزوشو دارم چون ملت ایران بسیار ناسپاس و نابخرد تشریف دارن منهای عده ای بسیار بسیار قلیل.
        به قول عربهای با لیاقت :الناس علی دین ملوکهم. این صاحبان قدرت برآمده از بطن و بستر این قوم هستند و این قوم انتخاب کنندگان اونها.
        امروز فایلی دیدم از بیرق السلام احمق العلما که میفرمودن هر کس در معصومیت فلانی شک کند فلان و فلان است.
        وای بر ما که چنین فرمانروایانی داریم

نظر

• بورسفام
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 322

سلام
          یعنی این کامنتها اینقدر مهم هستند که سیاسیون روی آن حساب کنند؟
          آخرین ویرایش توسط بورسفام؛ 2021/05/31, 14:43.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
            سلام
            یعنی این کامنتها اینقدر مهم هستند که سیاسیون روی آن حساب کنند؟
            سلام ...

بله می خوانند...

ما هم تیری انداختیم در تاریکی ، خدا رو چه دیدی شاید یک نفر از اتاق فکر حکومت خواند و زدند زیر سهام و حداقل بخشی از زیان ها جبران شد ...
            .

نظر

• امير حسين بورس
              عضو عادی
              • Feb 2019
              • 70

فعلا که همه مان را خفت کردند هر کدام جایی وارد شدیم گفتیم اینجا کف است دیگر ، ولی بدجور خفت شدیم بدجور عاقا

نظر

• امير حسين بورس
                عضو عادی
                • Feb 2019
                • 70

خلاصه پول تو کار نیست

نه ملت دارند نه صندوقها دارد نه بانکها

بازار انقدر وسیع شده با این نقدینگی ها جمع نمیشه

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

دکترعبدالناصر همتی در گفت وگو با ایرانیان خارج از کشور در شبکه جام جم :

?سرمايه‎‌های خارجی را به کشور بر می‌گردانم ...

?ایرانیان مقیم خارج می توانند منابع مختلفی را به بازار سرمایه بیاورند البته در بازار سرمایه کارهایی شد که نباید می شد و من چندین بار در دولت گفتم که حمایت های بدون منطق برای رشد سریع شاخص ها آثار خوبی ندارد که همین هم شد و پیش بینی ها به تحقق پیوست.

?فکر می کنم دخالت های غیرمنطقی در بورس مهمترین علت اشکالات آن بود اما من هیچ اعتقادی به دخالت ندارم و هیچ معنایی ندارد که در بازار بورس دخالت صورت بگیرد و دخالت سیاسی که اصلاً نباید رخ دهد.

?به بازار سرمایه اعتقاد جدی دارم و ریسکی بودن بورس از ویژگی های ذاتی بورس است؛ دولت من حتماً بازار سرمایه را در دستور کار خواهد داشت و هر کمکی از دستم بر می آید می کنم.

?من حمایت می کنم که بورس شفاف شود و این طور نباشد که یک عده بخرند و بفروشند و بیرون بروند و عده ای که به بورس ناآشنا هستند به خاطر دعوت مسئولان به بورس بروند و بعد با مشکل مواجه شوند و قطعا سرمایه گذاران بدانند که روند بازار سرمایه حتما مثبت خواهد شد ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط امير حسين بورس پست شده است View Post
                    خلاصه پول تو کار نیست

نه ملت دارند نه صندوقها دارد نه بانکها

بازار انقدر وسیع شده با این نقدینگی ها جمع نمیشه

بازار نسبت به سقف خیلی کوچک شده و پول زیادی برای حرکتش لازم نیست ...

مثلا یک میلیون سهم حکشتی ۸۰۰۰ تومانی می شد ۸ میلیارد تومان ...

یا یک میلیون خودروی ۸۰۰ تومانی... و ...

امروز ی یک میلیون سهم حکشتی و خودرو و سایپا چند؟!

به نظرم بازار راه خواهد افتاد و این منفی ها پولبک به مقاومت شکسته شده ی۱،۱۳۰،۰۰۰ واحدی است ...
                    .

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3746

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

?ایرانیان مقیم خارج می توانند منابع مختلفی را به بازار سرمایه بیاورند البته در بازار سرمایه کارهایی شد که نباید می شد و من چندین بار در دولت گفتم که حمایت های بدون منطق برای رشد سریع شاخص ها آثار خوبی ندارد که همین هم شد و پیش بینی ها به تحقق پیوست.

?فکر می کنم دخالت های غیرمنطقی در بورس مهمترین علت اشکالات آن بود اما من هیچ اعتقادی به دخالت ندارم و هیچ معنایی ندارد که در بازار بورس دخالت صورت بگیرد و دخالت سیاسی که اصلاً نباید رخ دهد.

?به بازار سرمایه اعتقاد جدی دارم و ریسکی بودن بورس از ویژگی های ذاتی بورس است؛ دولت من حتماً بازار سرمایه را در دستور کار خواهد داشت و هر کمکی از دستم بر می آید می کنم.

?من حمایت می کنم که بورس شفاف شود و این طور نباشد که یک عده بخرند و بفروشند و بیرون بروند و عده ای که به بورس ناآشنا هستند به خاطر دعوت مسئولان به بورس بروند و بعد با مشکل مواجه شوند و قطعا سرمایه گذاران بدانند که روند بازار سرمایه حتما مثبت خواهد شد ...
                      ...همتی جان..شما جلوی خروج همین سرمایه های داخلی را بگیری...که صرف خرید ملک درکانادا و ترکیه و دوبی نشه خیلی هنر کردی ...یارو دوتابعیتی را میخواید براش تله بزارید ...وقت ورود به مملکت سرمایه اش رو بگیرید ...بعد هم خودش رو ؟؟کاهش سود بین بانکی به ۸ درصد و بعد از سه ماه به بالای ۲۲درصد که انشالله !!مصداق حمایت و دخالت در بازار نبود !!راستی همتی جان ...!!دخالت سیاسی فقط برای حمایت و رشد بورس نباید انجام شود !!برای سقوط تعمدی و ریزش دستوری چطور ؟؟؟اونجا منعی نداره؟

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

واقعا انگیزه ای برای شرکت در انتخابات این دوره نداشتم ولی الان فکر میکنم اگه کاندیدایی پیدا بشه که قول محاکمه منصفانه عبدالسارق رو بده بی منت رای خودم رو نثارش میکنم.

این انسان دیگه داره مرزهای دروغگویی و وقاحت رو جابجا میکنه. این تنها شخصی هست که تونسته جایگاه احمدی نژاد رو تو این مقوله تصاحب کنه.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

بازار نسبت به سقف خیلی کوچک شده و پول زیادی برای حرکتش لازم نیست ...

مثلا یک میلیون سهم حکشتی ۸۰۰۰ تومانی می شد ۸ میلیارد تومان ...

یا یک میلیون خودروی ۸۰۰ تومانی... و ...

امروز ی یک میلیون سهم حکشتی و خودرو و سایپا چند؟!

به نظرم بازار راه خواهد افتاد و این منفی ها پولبک به مقاومت شکسته شده ی۱،۱۳۰،۰۰۰ واحدی است ...

آپدیت :

پولبک به مقاومت شکسته شده ی۱،۱۳۰،۰۰۰ واحدی ...

البته بیشتر به 1,135,000 برای برگشت خوشبین هستم ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
                            بهرام خان درود.
                            بنظرم فکر کاندید شدن همتی رو شما بهش القا کردی اگه ایشون رای بیاره حتما شما یه چیزی در حد معاون اولی باید بشی وگرنه باز رکب خوردی مثل بورس که همگی سرمون کلاه گذاشتن.اگه معاون شدی نمیخواد دلار 4200 تومنی اعلام کنی فقط اگه تونستی یه حکم حکومتی ( مثل قاضی زاده)بگیر و ضررهای ملتو تو بورس جبران کن
                            .

سلام ...

استاد دانشکده ی اقتصاد هست ...

به نظرم برترین گزینه هست ...

مهم تر از همه , عمامه هم نداره
                            :D

.

نظر

• امير حسين بورس
                              عضو عادی
                              • Feb 2019
                              • 70

امیدوارم ...

البته این ترید لاین رو ، روی هر قله ای بگذارید یکبار قطع کرده رو به بالا ولی جون نداره برای صعود و تغییر روند ،،، بازار بدجور بی رمقه ،،، روحانی و همتی شیره اش رو کشیدن ?

نظر

• امير حسين بورس
                                عضو عادی
                                • Feb 2019
                                • 70

درب مملکت رو بستن، خب این مملکت شده عینهو مرداب

بابا یه کم آداب معاشرت داشته باشید به ملت هم یاد بدین چه ایرادی داره این چهار نفر خارجی بیان تو این مملکت چهارتا کارخونه بسازن دو ریال پول بیارن آخه این که راه و رسم مملکت داری نشد یک جایی این دیوار کج فرو میریزه،،، روی سر هممون خراب میشه

نظر

در حال کار...
                                X