تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

افتخار می‌کنم که نگذاشتم اقتصاد کشور ونزوئلایی شود ..

آمده‌ام رییس‌جمهور شوم که اقتصاد کشور مثل
    کره‌شمالی نشود ...

L
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      درود
      تنها حرف حسابی که در بین مباحثه رفقا دیدم این پست هست.

که کسی هم توجهی بهش نمیکنه!
      نه طرفدار همتی ...نه رئیسی...هیچی نمیگه اساس مشکلات کشور عدم تعامل با جهان و مشکلات ساختاری است..نه این مسائل روبنایی!

در این وانفسا فقط این ماله کش اعظم! جناب دکتر ظریف بود که شکسته بسته حرفهایی را زد ولی بجز فحاشی چیزی نصیب اش نشد!

در مملکت ما این میدان است که تصمیم میگیرد. میدان یعنی اینکه در مملکت ما اصل بر ایدئولوژی است. ایدئولوژی انقلاب (شامل مرگ بر اسراییل و آمریکا و بقیه!+ سیاستهای منطقه ای معلوم الحال...سوریه +یمن+ حماس + سیاست هسته ای ..موشکی و ....)

و البته ظریف که خواست اندکی صادق باشد یا شاید هم چاره ای نداشت! تنها جواب قانع کننده! به این موضوع را داد: ما مردم خودمان انتخاب کرده ایم! که اینگونه زندگی کنیم!
      و البته که طرفداران نظام حاکم این را انتخاب کرده اند! بر منکرش لعنت!

دیگه خلاصه و مفید مختصر همه چیز مشخص هست...شما دنبال چی میگردی عزیز جان!!!!

همتی بی بروگرد از مدیران قابل و توانایی بوده که توانست ابرتورم را کنترل کند. این بدین معنی نیست که دلار هفت برابر نشد! معلومه که شده!!! ولی این سیاستهای پولی انقباضی و ایجاد رکود و بعد از ان هم انتشار اوراق خزانه و... به نحو احسن توانست کشور را از فروافتادن در فروپاشی تمام عیار اقتصادی نجات بدهد. اینکه این سیاست همتی بسیارانی را به خاک سیاه نشاند حرفی نیست...ولی فروپاشی نشد و نظام نجات پیدا کرد!
      یک نفر نمیگه دلیل اصلی درافتادن اقتصاد در ابرتورم چی هست.. ولی همتی چی ها میگن همتی نبود دلار 100هزار بود...رئیسی چی ها میگن خاک تو سرش که دلار 23 هزار تومن شد!!!!
      و حالبه مقداری از حقیقت در هر دو بیان هم هست!
      وظیفه همتی و دیگران حفظ نظام بوده و هست و دقیقا هم این وظیفه را به نحو احسن انجام داده اند....

چرا آدرس غلط میدهید...قطعا همتی از نخبگان اقتصادی این سیستم است. ولی سرباز همین سیستم است. و دقیقا هم در راستای حفظ نظام عمل کرده و میکند.

شوخی نیست در شورای نگهبانی که لاریجانی حذف میشه همتی میاد بالا و به همپالگی های نامزد! بی سواد و فلان و فلان بار میکنه!!! از مقربان هست باباجان!
      روحانی هم هست...احمدی هم هست....همه هستند!!!!
      حالا این وسط دعوای مختصری هم بر سر لحاف ملا میکنند...بسته به تبحری که در بازی کردن دارند شاید بیش و کم از این خوان نعمت برخوردار شوند و عجالتا شایدهم از سر سفره هم حذف شوند. ولی همگی سرباز همین سیستم هستند.

ملت هم مثل همیشه سرکار!

سلام ...

تغییر کل سیستم غیرممکن به نظر می رسد اما می توان سیستم را از درون به انعطاف و شاید تغییر ساختاری و بنیادی مجبور کرد ...

دموکرات های حاکم بر کاخ سفید , دیدگاه مثبتی به ایران دارند ( حتی نسبت به ترکیه عضو ناتو و عربستان )

حکومت باید از این
      فرصت تاریخی استفاده کند و به سرعت تا مرحله ی بازگشایی سفارتخانه ها در واشنگتن و خیابان طالقانی تهران پیش برود ...

یک
      تکنوکرات مثل همتی می تواند پس از رفع تحریم ها با مبادلات اقتصادی با شرکت های آمریکایی این مهم را به سرانجام برساند ...

بقیه کاندیداها این ظرفیت را ندارند ( چون ساختار آنها یا نظامی است یا حوضوی )
      .

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        روایت عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از حملات اصولگرایان به دکتر همتی:

اکثریت نیرومندی از نامزدهای اصولگرا در مناظره شنبه با همفکری هم علیه آقای همتی حمله کردند و حتی
        اشاره نکردند که بخش عمده مشکلات اقتصادی ناشی از فشارهای داخلی و البته تحریم های خارجی بود.

دلیل چنین رویکردی از سوی آنها هم معلوم است؛ آنها با
        حمله به همتی و دولت می خواهند دست بالا را در افکار عمومی پیدا کنند.
        مگر اینها مدعی نبودند فقط20% مشکلات مربوط به تحریم هاست و بقیه مربوط به سوء مدیریته؟
        :D
        22 مهر 1397 خبرگزاری ایرنا نوشت:
        «اختيار ويژه به رئيس‌كل» عنوان روزنامه «ايران» بود كه ذيل آن مي خوانيم: «اختيارات بيشتر بانك مركزي براي اجراي برنامه اصلاح نظام بانكي»، خروجي جلسه ديروز شوراي عالي هماهنگي اقتصادي به رياست حسن روحاني، رئيس ‌جمهوري بود.:D

عبدالناصر همتي، رئيس كل بانك مركزي در صفحه اينستاگرام خود نوشته بود: رهبر معظم انقلاب بر اتخاذ تدابير و تصميمات جدي و عملياتي براي حل پنج مشكل كليدي اقتصاد تأكيد كردند. از پنج مورد، سه مورد آن يعني مشكلات نظام بانكي، نقدينگي و تورم در حيطه مسئوليت مستقيم بانك مركزي است. او ادامه داد: اگر موضوع ارز را هم به آن اضافه كنيم، خطير بودن مسئوليت بانك مركزي و اهميت اقدامات و برنامه‌هاي آن براي اجراي فرامين رهبري را آشكار مي‌كند.

«جهان صنعت» در گزارشي نخست خود با عنوان «در انتظار نسخه شفابخش» آورد: همتي تاكيد مي‌كند كه براي كنترل و هدايت نقدينگي، كند كردن روند رشد تورم و متعاقبا كاهش تدريجي آن، اولويت‌بندي مشكلات در هم تنيده نظام بانكي و اخذ مجوزهاي لازم براي اصلاح تدريجي آن و تبديل شبكه بانكي به موتور محركه اشتغال و توليد و خصوصا ساماندهي بازار ارز و حركت در مسير نرخ ارز تعادلي با توجه به شرايط اقتصادي كشور، برنامه‌هاي مشخصي دارد كه با مشورت صاحبنظران اقتصادي، بانكي و ارزي و همراهي مديران و كارشناسان بانك مركزي وسيستم بانكي، آن را عملياتي و اجرا خواهيم كرد.

اختیارات ویژه داده شد ،برنامه های مشخص ایشان که قرار بود عملیاتی بشود هم که مشخص بود ،حالا عملکرد ایشون چی بوده؟:D

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

جام شاخص (آپدیت ) :

به نظر می رسد در حال
          شکستن خط مقاومتی مهمی است که حدود 3 ماه با آن درگیر بوده , و هر بار به آن حمله کرد لشگر فروشنده ها پیروز شده اند ...

اگر
          ارتش خریداران در روز چهار شنبه بتوانند حداقل عدد امروز شاخص را حفظ کنند ( کلوز بالای شاخص امروز ) شکست خط مقاومتی ذکر شده قطعی خواهد شد ...

تحلیل در تایم هفتگی است و بدیهی است که بازار سه شنبه ( فردا )
          وزن بالایی در تحلیل ندارد ...

.

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 322

سلام ...

تغییر کل سیستم غیرممکن به نظر می رسد اما می توان سیستم را از درون به انعطاف و شاید تغییر ساختاری و بنیادی مجبور کرد ...

دموکرات های حاکم بر کاخ سفید , دیدگاه مثبتی به ایران دارند ( حتی نسبت به ترکیه عضو ناتو و عربستان )

حکومت باید از این
            فرصت تاریخی استفاده کند و به سرعت تا مرحله ی بازگشایی سفارتخانه ها در واشنگتن و خیابان طالقانی تهران پیش برود ...

یک
            تکنوکرات مثل همتی می تواند پس از رفع تحریم ها با مبادلات اقتصادی با شرکت های آمریکایی این مهم را به سرانجام برساند ...

سلام

با وجود انتقاداتی که بهش داشتم تا قبل از چند روز پیش نظرم بهش مثبت بود
            اما نشون داد چیزی در چنته ندارند فقط چیزهایی که دیکته شده را دارند به زبان میاروند
            اون آمالی هم که در این پست مطرح کردید اگر می‌توانست در این چند سال می‌کردند
            دارم 8 سال بعد را می‌بینم که ایشون اگر رای بیاورد در جواب انتقاد خواهد گفت فلانی بیانیه داد و نگذاشت کار کنم
            دولتی که با بیانیه یک نفر فلج بشه قطعا در آیند هم فلج خواهد بود چون آینده هم خالی از بیانیه نخواهد بود
            دارم روی جوانترین گزینه فکر می‌کنم

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

سلام ...

حکومت باید از این

یک

بهرام خان بیان این قبیل حرفها از شما بعیده! ج.ا بر اساس ماهیت خودش نیاز به یک دشمن فرضی داره تا همواره ناکارامدیها و شکستهای خودش رو بپوشونه. ارتباط با امریکا به معنای نابودی تئوری ج.ا هست. اصلاً و ابداً نه همتی نه هیچ کس دیگری چنین توانی نداره. روحانی که خیلی از همتی گنده تر بود حتی اجازه پاسخ به تماس تلفنی ترامپ رو هم نداشت! در رویا سیر نکنیم، به واقعیتها نگاه کنیم!

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                سلام

با وجود انتقاداتی که بهش داشتم تا قبل از چند روز پیش نظرم بهش مثبت بود
                اما نشون داد چیزی در چنته ندارند فقط چیزهایی که دیکته شده را دارند به زبان میاروند
                اون آمالی هم که در این پست مطرح کردید اگر می‌توانست در این چند سال می‌کردند
                دارم 8 سال بعد را می‌بینم که ایشون اگر رای بیاورد در جواب انتقاد خواهد گفت فلانی بیانیه داد و نگذاشت کار کنم
                دولتی که با بیانیه یک نفر فلج بشه قطعا در آیند هم فلج خواهد بود چون آینده هم خالی از بیانیه نخواهد بود
                دارم روی جوانترین گزینه فکر می‌کنم
                درود
                قاضی زاده هاشمی جوانترین وبهترین گزینه هست

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

احتمالا رئیسی به نفع یکی از کاندیداهای به اصطلاح پوششی انصراف میده

نظر

• SARDAR_S
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 505

جام شاخص (آپدیت ) :

به نظر می رسد در حال
                    شکستن خط مقاومتی مهمی است که حدود 3 ماه با آن درگیر بوده , و هر بار به آن حمله کرد لشگر فروشنده ها پیروز شده اند ...

اگر
                    ارتش خریداران در روز چهار شنبه بتوانند حداقل عدد امروز شاخص را حفظ کنند ( کلوز بالای شاخص امروز ) شکست خط مقاومتی ذکر شده قطعی خواهد شد ...

تحلیل در تایم هفتگی است و بدیهی است که بازار سه شنبه ( فردا )
                    وزن بالایی در تحلیل ندارد ...

با توجه به اینکه هفته اینده انتخابات برگزار میشه احتمال میدم بازار این مقاومت را بشکنه و صعود کنه

نظر

• امیرحمزه
                      عضو عادی
                      • Dec 2015
                      • 223

سلام و عرض ادب و ارادت و صبح بخیر خدمت دوستان عزیز
                      متاسفانه 43 سال دولت دست لیبرالها و تکنو کرات ها هست ایا واقعا از اینها انتظار تغییر را داریم .یکبار هم که شده باید دولت دست اقتدار گرا ها بیفته تا ببینیم اینها چکار میکنن .هر وقت در تاریخ ایران دولت دست اقتدارگرایان افتاد قدرت بیشتری کسب کردیم .متاسفانه اقایان همتی و مهر علیزاده فقط و قثط با هوچی گری مناظره اول را به پایان رساندن .برای مناظره دوم هم بنده مطمئن هستم این اقایون همین کار را تکرار میکنن.یکبار و برای همیشه نه به تفکرات پوسیده لیبرالی

نظر

• امیرحمزه
                        عضو عادی
                        • Dec 2015
                        • 223

حریف می طلبم ...

دست رد همتی به مناظره با پوششی‌ها

اول با رئیسی مناظره میکنم بعد جلیلی ...

بهرام عزیز و گرامی کسی که میخواهد رییس جمهور بشود باید قوی ترین تحلیل ها از شرایط کشور را دارا باشد .در هیچ کجای جهان روسای جمهور همه فن حریف نیستن بلکه مدیر هستن و قدرت مدیریت قوی دارن .اقای همتی با مظلوم نمایی 5 در برابر 1 هیچ حرفی برای گفتن ندارن .

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

از زبان خود همتی،
                          مهمترین عملکرد: نگذاشتم ونزوئلا شویم.
                          مهمترین وعده انتخاباتی: نمیزارم کره شمالی بشیم.

بهترین انگیزه منم احتمالا برای رای دادن باید این باشه که مبادا کره شمالی بشیم بریم رای بدیم از گرسنگی نمیریم. سطح جامعه را به چند لایه زیر هرم مازلو بردن.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

.

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3083

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              از زبان خود همتی،
                              مهمترین عملکرد: نگذاشتم ونزوئلا شویم.
                              مهمترین وعده انتخاباتی: نمیزارم کره شمالی بشیم.

بهترین انگیزه منم احتمالا برای رای دادن باید این باشه که مبادا کره شمالی بشیم

بریم رای بدیم از گرسنگی نمیریم.

سطح جامعه را به چند لایه زیر هرم مازلو بردن.
                              بورسی جماعت از هرچی بمیره از گرسنگی نخواهد مرد.

مخصوصا شما جناب پرواز.

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

چرا احمدی نژاد، همتی را برکنار کرد؟

عبدالناصر همتی،رئیس کل بانک مرکزی، درباره حضورش در بیمه مرکزی و گرفتن لقب پدر بیمه خصوصی ایران،گفت: آنجا هم 13 سال، دقیقا به اندازه حضورم در صدا و سیما طول کشید.3 رئیس جمهور را دیدم و 5 وزیر اقتصاد آمدند و رفتند و من رئیس بیمه مرکزی بودم.

وی افزود: آخر دوره با آقای احمدی نژاد اختلاف نظر پیدا کردیم وگرنه من مشکلی برای ادامه کار نداشتم.اختلافمان هم سر پرداخت مبلغی به نیروی انتظامی برای کمک به کاهش خسارت ها بود.من به او گفتم که از بیمه مرکزی نمی توانم پولی کمک کنم مگر این که قانون باشد.او گفت که 100 میلیارد تومان کمک کنیم که من گفتم ما اصلا 100 میلیارد نداریم.

نهایتا می توانیم 20 میلیارد کمک کنیم که آن هم نیازمند قانون است.او گفت که ما قانون می گیریم.
                                او ادامه داد: دو روز بعد دیدم یک مصوبه دولت آمد که 20 میلیارد به نیروی انتظامی دهید.من گفتم مصوبه دولت قانون نیست و من را نمی تواند مجبور کند که پول بدهم.

همتی گفت: یک شب ساعت 11 دیدم آقای دانش جعفری از دولت با من تماس گرفت و گفت: آقای احمدی نژاد اصرار دارند که شما این مبلغ را پرداخت کنید.گفتم شما رئیس مجمع بیمه مرکزی هستید.صورت جلسه مجمع الزام آور است،شما صورت جلسه مجمع بکنید،من پرداخت کنم.گفت که نه با همان مصوبه پرداخت کنید که من مخالفت کردم.

رئیس سابق بیمه مرکزی گفت: روز بعد معاون اجرایی رئیس جمهور با من تماس گرفت و گفت که آقای
                                احمدی نژاد گفته که همتی باهوش است،بگویید خودش یک راهی پیدا کند ...

گفتم سلام من را به ایشان برسانید و بگویید همتی چون باهوش است از این کارها نمی کند.

او در پایان گفت: فردای آن روز آقای دانش جعفری با من تماس گرفت و گفت شرمنده ایم و باید کسی را جایگزین شما کنیم ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X