تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    البته جناب همتی کمی پیازداغش را زیاد کرده اند !!دولت فقط می تواند درباره اقتصاد آن هم به صورت محدود کارهایی انجام دهد !!بحث کنشگری و شهروندی و فضای آزاد ...درحیطه اختیارات !!!!ریاست جمهور نیست !!البته اگر بخواهند میتوانند محدودیت ها را بیشتر کنند اما عمرا بتوانند برای آزادی بیان وحقوق شهروندی قدم مثبتی بردارند
    درود
    امید عزیز!

داره میگه امکان تنفس!
    بابا خیلی واضح داره حرف میزنه!
    عدد و رقم داریم این وسط امید جان! ریس کل بانک مرکزی رسما داره اعلام میکنه 8میلیارد فقط درامد!
    نسبت به مخارج کشور نسبت به این عدد حس بگیر امید جان! و مقایسه اش با درامد این نظام! در سالهای قبل!

شهروندی ازادی بیان کیلو چنده....

میگه امکان تنفس!
    میگه امکان حیات!

شهروندی و اصول مترقیه سوسیال دومکراسی رو نمیگه بابا!! آزادی بیان و این قرطی بازی ها رو که میگه بریز دور!! اوضاع خرابه!!

میگه حسن رو هم من نجات دادم! وگرنه الان سفره ای نبود که شما سرش بشینین دعوا کنین! بذارین باز کمکتون کنم بیچاره ها!

میگه مملکت به فناست!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

بهرام خان!
      همتی آدم با سوادی هست. یک تکنو کرات هست بالاخره. بالاخره دست کم در بین بقیه آدم حسابی تر هست. این رو دیگه باید همه منصفان! اذعان کنند!
      ولی همتی چه خوب باشه چه بد... شانس چندانی نداره. هرچند مملکت ما شگفتی هم کم نداشته!

ولی نظام یک دست بشه هم مزایای خودش رو داره!

ببینیم ریسی چه گلی سر ملت خواهد زد.

همتی خیلی خودش رو دست بالا میگیره ولی اونم نشه و ریسی هم بشه به مقدار کافی توافق ایران امریکا صورت میگیره. این توافق دست همتی و ریسی نیست! دست رئیس هست!

بزار افتخار توافق با اصولگرایان ولایت مدار باشه! که میشه احتمالا!

پس همتی نیاد هم چیزی از دست نمیدیم بهرام خان! تحریمها رو رئیس دیگه ای باید تصمیم بگیره برداره یا نه..نه همتی نه رئیسی بلکه رئیس!

بقیه چیزها هم بر همین منوال! حالا هرکی هم دستور رو عمل کنه خیلی فرقی نمیکنه!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بورسفام
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 322

گفت فرمانده خنثی سازی تحریم بودم اما دستش خورد و یهو منفجر شد و همه چیز رفت روهوا
        به نظرم فرمانده نمیتوانم باید بهش گفت

دوستانی که اینجا از همتی طرفداری می‌کنند و میگن ایشون اقتصاد را از فروپاشی نجات داده یه ذره پل پشت سرشون را نگهدارند چون یه وقت رقیبش میاد اوضاع بهتر میشه و اونوقت همه حیثیت شما نه بلکه همه حیثیت علم اقتصاد و دانشگاه میره زیر سوال.
        چون خیلی از دوستان تک بعدی نگاه می‌کنند و گویا نظرشون اینه که راهی جز آن را‌ه‌های آشنایی که لابلای کتابها خوانده‌اند وجود ندارد در حالیکه پدیده‌های انسانی تحت تاثیر عوامل بیشمار هست که خیلی‌هاش را ما نمیدونیم
        آخرین ویرایش توسط بورسفام؛ 2021/06/08, 20:10.

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

زاکانی میگه من دستهای پشت پرده فاسد تو (همتی) را رو خواهم کرد! ای دزد فاسد بی تربیت!

اگر حق با زاکانی باشه! رئیسی که داره میشنوه فساد رخ داده! مسئول هست! باید همتی رو فی المجلس تفهیم اتهام کنه! اصلا وظیفه اش هست رئیس همه دادستانهای مدعی العموم خودشه دیگه!

اگر حق با همتی باشه! فی المجلس باید زاکانی به اتهام نشر اکاذیب و .... تفهیم اتهام بشه!

ولی چون حق با ریسی هست!

هیچ کدوم از اون دو تا محاکمه نمیشن!

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 322

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            زاکانی میگه من دستهای پشت پرده فاسد تو (همتی) را رو خواهم کرد! ای دزد فاسد بی تربیت!

اگر حق با زاکانی باشه! رئیسی که داره میشنوه فساد رخ داده! مسئول هست! باید همتی رو فی المجلس تفهیم اتهام کنه! اصلا وظیفه اش هست رئیس همه دادستانهای مدعی العموم خودشه دیگه!

اگر حق با همتی باشه! فی المجلس باید زاکانی به اتهام نشر اکاذیب و .... تفهیم اتهام بشه!

ولی چون حق با ریسی هست!

هیچ کدوم از اون دو تا محاکمه نمیشن!
            بزار یه کم آزاد باشن بندگان خدا را
            وقت تبلیغات انتخاباته بزار خوش باشند

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
              گفت فرمانده خنثی سازی تحریم بودم اما دستش خورد و یهو منفجر شد و همه چیز رفت روهوا
              به نظرم فرمانده نمیتوانم باید بهش گفت

دوستانی که اینجا از همتی طرفداری می‌کنند و میگن ایشون اقتصاد را از فروپاشی نجات داده یه ذره پل پشت سرشون را نگهدارند چون یه وقت رقیبش میاد اوضاع بهتر میشه و اونوقت همه حیثیت شما نه بلکه همه حیثیت علم اقتصاد و دانشگاه میره زیر سوال.
              چون خیلی از دوستان تک بعدی نگاه می‌کنند و گویا نظرشون اینه که راهی جز آن را‌ه‌های آشنایی که لابلای کتابها خوانده‌اند وجود ندارد در حالیکه پدیده‌های انسانی تحت تاثیر عوامل بیشمار هست که خیلی‌هاش را ما نمیدونیم
              رقیب در سال 1391 حدود 110 میلیارد دلار نفت فروخت و دلار 1000 تومانی را در همان سال چسباند به 4000 تومان ...

همتی 5 میلیارد دلار نفت فروخت آن هم در زمان کرونا

یعنی در این که
              همتی از فروپاشی کامل اقتصاد ( پشت بند آن کل سیستم ) جلوگیری کرد , شک و شبهه ای دارید ؟!
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

ولی چون حق با ریسی هست!

هیچ کدوم از اون دو تا محاکمه نمیشن
                !
                درود ...

کلی خندیدیم :.thumbsupsmileyanim( ایول )

((میگه حسن رو هم من نجات دادم! وگرنه الان سفره ای نبود که شما سرش بشینین دعوا کنین! بذارین باز کمکتون کنم بیچاره ها! ))
                :.thumbsupsmileyanim
                آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/06/08, 20:54.
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

.

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    رقیب در سال 1391 حدود 110 میلیارد دلار نفت فروخت و دلار 1000 تومانی را در همان سال چسباند به 4000 تومان ...

یعنی در این که
                    همتی از فروپاشی کامل اقتصاد ( پشت بند آن کل سیستم ) جلوگیری کرد , شک و شبهه ای دارید ؟!
                    طبق فرمایش گذشته خودتون ریزش دلار بابت آمدن بایدن بود و امکان بازگشت به برجام نه کار همتی باهوش و از طرفی رشدش هم بخاطر ترامپ بود و اگر مجدد ترامپ رای می‌آورد دلار سر به فلک می‌کشید..... حالا این وسط نقش همتی چی بوده که خدا میدونه و ما هم میدونیم(هویج?)

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                      طبق فرمایش گذشته خودتون ریزش دلار بابت آمدن بایدن بود و امکان بازگشت به برجام نه کار همتی باهوش و از طرفی رشدش هم بخاطر ترامپ بود و اگر مجدد ترامپ رای می‌آورد دلار سر به فلک می‌کشید..... حالا این وسط نقش همتی چی بوده که خدا میدونه و ما هم میدونیم(هویج?)
                      ریزش دلار به خاطر مدیریت همتی روی منابع محدود ارزی بود ...

ترامپ نقش اصلی را در صعود دلار داشت ...

همتی با فروش ۵ میلیاردی نفت و محدودیت شدید منابع ، انصافا شعبده بازی کرد نه هنر ...

به قول مهدی تصور کنید این تحریم ها زمان حضرات اتفاق می افتاد چه می شد ؟

احمدی نژاد ۱۱۰ میلیارد دلار در یک سال نفت فروخت و دلار ۱۰۰۰ تومانی را چسباند به ۴۰۰۰ تومان

قیاس بزنیم بهتر میشه کارنامه ها را بررسی کرد ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

بقیه کاندیداها هیچ اسمی از ترامپ و تحریم به زبان نمی آورند ...!

همتی :
                        دوستان یک نامه به ترامپ بزنند که خیلی خوشحال باش که بلاهایی که شما سر مردم آوردید ما الان سر همتی و بانک مرکزی می آوریم ...

.

نظر

• بورسفام
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 322

یعنی در این که
                          پس این پست شما بماند یادگاری
                          اگر غیر از همتی رای آورد از نظر شما اقتصاد فرومی‌پاشد. اگر نپاشید باید بساط علم اقتصاد را برچید.
                          البته اگر به جای همتی کس دیگری بود احتمالا شما می‌گفتید اقتصاد همین الان فروپاشیده

نظر

• امیرحمزه
                            عضو عادی
                            • Dec 2015
                            • 223

همتی:

این ۵ نفر یک تفکر دارند

همه می دانند چرا جوان ها از ایران می خواهند بروند ...
                            چون پخمه ها سر کارن

نظر

• امیرحمزه
                              عضو عادی
                              • Dec 2015
                              • 223

نظر

• امیرحمزه
                                عضو عادی
                                • Dec 2015
                                • 223