تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

از حكيمی پرسيدند وقت طعام خوردن كِى است؟

حکیم گفت غنی را وقتی كه گرسنه شود و فقير را وقتی كه بيابد ...!!

( دهخدا )
    .

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
      آقا بهرام یه تحلیل تکنیکال از ودی بزارید.
      مرسی
      نظرتون راجع به این تحلیل چیه؟

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

نیکسِن؛ راز هلندی ها برای شادی و دور کردن استرس ...

وقتی نخستین‌بار درباره هنرِ «نیکسِن» یا هیچ‌کاری‌نکردن در یک مجله هلندی خواندم، به سرعت عاشق این ایده شدم.

دو سال قبل بود و آن‌موقع من مادر ۳ بچه کوچک بودم که تقریباً تا بچه‌ها صبحانه را بخورند و به مدرسه بروند دیوانه می‌شدم.

مفهوم هیچ‌کاری‌نکردن برایم بسیار جذاب جلوه کرد، اما درعین‌حال ناممکن به نظر می‌رسید. هرزمانی‌که به خودم اجازه نشستن می‌دادم، حس می‌کردم خانه شروع به صحبت کردن می‌کند ...

خودآگاه من فریاد می‌زد:
        «بلندشو کاری انجام بده، بلند شو آشپزخانه را تمیز کن، بلند شو کتاب‌های بچه‌ها را مرتب کن.»

من هرگز آخرین زمانی که هیچ کاری نکرده باشم را به خاطر نمی‌آوردم.

اما بعد از خواندن آن مقاله کنجکاوی‌ام زیاد شد. این چیزی که هلندی‌ها نیکسن می‌نامیدندش چه بود؟

در همان ابتدای تحقیقم درباره نیکسن دریافتم که این ایده فواید بسیاری برای من و افرادی مانند دارد که تحت فشار و استرس زیاد هستیم.

هلندی‌ها آدم‌های کم‌استرسی هستند، آن‌ها به ندرت در حال عجله و شتاب هستند. همسایه‌ها از آن‌طرف خیابان با هم احوال‌پرسی می‌کنند و عابران به هم لبخند می‌زنند.

آن‌ها از خوشی فریاد نمی‌کشند، اما آرام و خونسرد هستند و از زندگی‌شان رضایت دارند.

هلندی‌ها در
        شاخص شادی جهانی همواره در رأس قرار می‌گیرند.

همین ماه اخیر بود که کودکان هلندی توسط یونیسف به عنوان شادترین کودکان جهان معرفی شدند ...

آیا نیکسن می‌تواند راز شادی هلندی‌ها باشد؟ من برای دستیابی به پاسخ این پرسش‌ها یک کتاب نوشتم.

اکنون این کتاب به شما می‌گوید:
        برای ازبین‌بردن استرس و تقویت قوای تفکر باید هنر هیچ‌کاری‌نکردن را بیاموزید.

نیکسن دقیقاً چیست؟
        در زبان هلندی، نیکس niks یعنی «هیچ» که اسم است، نیکسن niksen فعل و به معنای «هیچ‌کاری‌نکردن» یا به انگلیسی nothing-ing است.

یکی از کارشناسانی که برای نگارش کتابم با او صحبت کردم، درباره نیکسن به من گفت:

«نیکسن احساس صبح یکشنبه‌ای است»
        یا «تنها شدن با افکار خویشتن بدون قضاوت»؛ یا خیلی ساده «نشستن و آفتاب‌گرفتن.»

نیکسن در عمل شامل کار‌هایی مانند درازکشیدن روی کاناپه و خیال‌پردازی یا قدم زدن و تماشای مغازه‌هاست.

نیکسن یعنی اجازه بدهی ذهنت در صف یک سوپرمارکت پرسه بزند یا یک فقط یک جا بنشینی.

نیکسن یعنی درحالیکه در اتوبوس نشسته‌ای به هیچ‌چیزی خیره نشوی، تلفنت توی جیبت باشد نه توی دستت....

شما می‌توانید «هر دم» نیکسن را تجربه کنید و بدون اینکه خیلی تلاش کنید، مشاهدات زیادی داشته باشید.

نیکسن کتاب‌خوانی، تلویزیون دیدن و مرور شبکه‌های اجتماعی نیست ...

خیلی مهم است بین این فعالیت‌ها و نیکسن تمایز قائل شویم.

شما نباید نیکسن را با
        تفریح و اوقات شاد اشتباه بگیرید ...

این کار‌ها هم اهمیت دارند، اما نیکسن از اهمیت بیشتری برخودار است.

فراگا می‌گوید، استرس مزمن می‌تواند سیستم ایمنی را مرطوب کرده و آن را مستعد بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کند. استرس مزمن همچنین می‌تواند منجر به درد‌های مفصلی و ماهیچه‌ای شود.

اما فقط چند دقیقه نیکسن در طول یک روز می‌تواند استرس را کاهش داده و بین هر موج استرس لحظاتی را ایجاد کند که فرد در آرامش فکر کند.

نیکسن لحظاتیست که فرد به چیزی توجه ندارد و این لحظات می‌تواند نقش مهمی در زدودن استرس ایفا کند.

نیکسن فواید ارزشمند، آنی و بلندمدت دارد. آنچه نویسنده کانادایی کریس بایلی پرسه‌زنی ذهن و من نیکسن می‌نامم درواقع وضعیتی عالی برای خلاقیت و حل مسئله است.

به همین علت است که در هنگام دوش گرفتن، نشستن روی کاناپه، بافتنی بافتن ، ایده‌ها، گویی که جادویی صورت گرفته باشد، به ذهنمان خطور می‌کنند.

برای نیکسن برنامه‌ریزی کنید ...

شاید لازم است که اوقاتی را آگاهانه و طبق برنامه به نیکسن اختصاص دهید.

منبع: The Daily Mail
        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/06/24, 14:34.
        .

نظر

• siavashdabiri
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 55

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          نیکسِن؛ راز هلندی ها برای شادی و دور کردن استرس ...

وقتی نخستین‌بار درباره هنرِ «نیکسِن» یا هیچ‌کاری‌نکردن در یک مجله هلندی خواندم، به سرعت عاشق این ایده شدم.

دو سال قبل بود و آن‌موقع من مادر ۳ بچه کوچک بودم که تقریباً تا بچه‌ها صبحانه را بخورند و به مدرسه بروند دیوانه می‌شدم.

مفهوم هیچ‌کاری‌نکردن برایم بسیار جذاب جلوه کرد، اما درعین‌حال ناممکن به نظر می‌رسید. هرزمانی‌که به خودم اجازه نشستن می‌دادم، حس می‌کردم خانه شروع به صحبت کردن می‌کند ...

خودآگاه من فریاد می‌زد:
          «بلندشو کاری انجام بده، بلند شو آشپزخانه را تمیز کن، بلند شو کتاب‌های بچه‌ها را مرتب کن.»

من هرگز آخرین زمانی که هیچ کاری نکرده باشم را به خاطر نمی‌آوردم.

اما بعد از خواندن آن مقاله کنجکاوی‌ام زیاد شد. این چیزی که هلندی‌ها نیکسن می‌نامیدندش چه بود؟

در همان ابتدای تحقیقم درباره نیکسن دریافتم که این ایده فواید بسیاری برای من و افرادی مانند دارد که تحت فشار و استرس زیاد هستیم.

هلندی‌ها آدم‌های کم‌استرسی هستند، آن‌ها به ندرت در حال عجله و شتاب هستند. همسایه‌ها از آن‌طرف خیابان با هم احوال‌پرسی می‌کنند و عابران به هم لبخند می‌زنند.

آن‌ها از خوشی فریاد نمی‌کشند، اما آرام و خونسرد هستند و از زندگی‌شان رضایت دارند.

هلندی‌ها در
          شاخص شادی جهانی همواره در رأس قرار می‌گیرند.

همین ماه اخیر بود که کودکان هلندی توسط یونیسف به عنوان شادترین کودکان جهان معرفی شدند ...

آیا نیکسن می‌تواند راز شادی هلندی‌ها باشد؟ من برای دستیابی به پاسخ این پرسش‌ها یک کتاب نوشتم.

اکنون این کتاب به شما می‌گوید:
          برای ازبین‌بردن استرس و تقویت قوای تفکر باید هنر هیچ‌کاری‌نکردن را بیاموزید.

نیکسن دقیقاً چیست؟
          در زبان هلندی، نیکس niks یعنی «هیچ» که اسم است، نیکسن niksen فعل و به معنای «هیچ‌کاری‌نکردن» یا به انگلیسی nothing-ing است.

یکی از کارشناسانی که برای نگارش کتابم با او صحبت کردم، درباره نیکسن به من گفت:

«نیکسن احساس صبح یکشنبه‌ای است»
          یا «تنها شدن با افکار خویشتن بدون قضاوت»؛ یا خیلی ساده «نشستن و آفتاب‌گرفتن.»

نیکسن در عمل شامل کار‌هایی مانند درازکشیدن روی کاناپه و خیال‌پردازی یا قدم زدن و تماشای مغازه‌هاست.

نیکسن یعنی اجازه بدهی ذهنت در صف یک سوپرمارکت پرسه بزند یا یک فقط یک جا بنشینی.

نیکسن یعنی درحالیکه در اتوبوس نشسته‌ای به هیچ‌چیزی خیره نشوی، تلفنت توی جیبت باشد نه توی دستت....

شما می‌توانید «هر دم» نیکسن را تجربه کنید و بدون اینکه خیلی تلاش کنید، مشاهدات زیادی داشته باشید.

نیکسن کتاب‌خوانی، تلویزیون دیدن و مرور شبکه‌های اجتماعی نیست ...

خیلی مهم است بین این فعالیت‌ها و نیکسن تمایز قائل شویم.

شما نباید نیکسن را با
          تفریح و اوقات شاد اشتباه بگیرید ...

این کار‌ها هم اهمیت دارند، اما نیکسن از اهمیت بیشتری برخودار است.

فراگا می‌گوید، استرس مزمن می‌تواند سیستم ایمنی را مرطوب کرده و آن را مستعد بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کند. استرس مزمن همچنین می‌تواند منجر به درد‌های مفصلی و ماهیچه‌ای شود.

اما فقط چند دقیقه نیکسن در طول یک روز می‌تواند استرس را کاهش داده و بین هر موج استرس لحظاتی را ایجاد کند که فرد در آرامش فکر کند.

نیکسن لحظاتیست که فرد به چیزی توجه ندارد و این لحظات می‌تواند نقش مهمی در زدودن استرس ایفا کند.

نیکسن فواید ارزشمند، آنی و بلندمدت دارد. آنچه نویسنده کانادایی کریس بایلی پرسه‌زنی ذهن و من نیکسن می‌نامم درواقع وضعیتی عالی برای خلاقیت و حل مسئله است.

به همین علت است که در هنگام دوش گرفتن، نشستن روی کاناپه، بافتنی بافتن ، ایده‌ها، گویی که جادویی صورت گرفته باشد، به ذهنمان خطور می‌کنند.

برای نیکسن برنامه‌ریزی کنید ...

شاید لازم است که اوقاتی را آگاهانه و طبق برنامه به نیکسن اختصاص دهید.

منبع: The Daily Mail
          سلام بهرام خان
          راز ما مسلمان ها هم در خواندن نماز اول وقت است
          اگر آن نویسنده میدانست نماز چیست،قطعا مسلمان میشد،دین اسلام بهترینه دینهاست
          ما همه چیز در دینمان داریم، ولی متاسفانه جامعه امروز اصطلاحات غربی را بهتر استقبال میکنن،اگه به یکی بگی ایگو بهتر قبول میکنه تا بگی تذکیه نفس-اگر بگیم نیکسن بهتر قبول میکنند تا بگیم نماز

[B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 444

در اصل توسط siavashdabiri پست شده است View Post
            سلام بهرام خان
            ما همه چیز در دینمان داریم، ولی متاسفانه جامعه امروز اصطلاحات غربی را بهتر استقبال میکنن،اگه به یکی بگی ایگو بهتر قبول میکنه تا بگی تذکیه نفس-اگر بگیم نیکسن بهتر قبول میکنند تا بگیم نماز

بهرام جان مرسی از مطلبی که زحمت کشیدی و همرسانی کردی. ولی ما اگه نیکسن کنیم مردم میگن یارو اوتیسم داره.
            واما بعد
            دقیقا حرف این دوستمون درسته بخاطر همینه که در هیچ کشور اسلامی دزدی اختلاس ریا دگرکشی ربا دروغ جنگ و خونریزی پیدا نمیشه. چنتا کشور نا آرام مسلمون هم اگه پیدا بشه مثل قطر و امارات و عمان به خاطر معاشرت با امریکا و اروپای بی نماز است و بس. بدبختها تذکیه ندارن ولی ما که تزکیه داریم خدارا شووووووکر غممان نیست بگذار اروپا در آتش جهالت و فقر بمیرن

نظر

• مرشد
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 683

آیا می دانید کدام کشور در مورد این آسیب ها رتبه اول جهانی را دارد؟
              اعتیاد(کراک و شیشه)
              طلاق
              زندانی
              اعدام
              جراحی بینی
              مصرف لوازم آرایش
              اختلاس
              فرار مغزها

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

کندل های راهنما ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط siavashdabiri پست شده است View Post
                  سلام بهرام خان

سلام ...

آن مقاله به نقل از یونیسف شادترین کودکان را در هلند یافته است بر اساس معیارهای یونیسف ...

خبر امروز را بخوانیم :

? از ۱۳ میلیون دانش‌آموز ایران، پنج میلیون نفر از نظر سلامت روانی مشکل دارند!

? عیسی زاده عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

◀️ از ۱۳ میلیون دانش آموز در سراسر کشور، پنج میلیون دانش آموز از نظر سلامت روانی مشکل دارند.

◀️ باید ردیف اعتباری ویژه ای برای آنان در نظر گرفته می شد.
                  .

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

سلام ...

آن مقاله به نقل از یونیسف شادترین کودکان را در هلند یافته است بر اساس معیارهای یونیسف ...

خبر امروز را بخوانیم :

? از ۱۳ میلیون دانش‌آموز ایران، پنج میلیون نفر از نظر سلامت روانی مشکل دارند!

? عیسی زاده عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

◀️ از ۱۳ میلیون دانش آموز در سراسر کشور، پنج میلیون دانش آموز از نظر سلامت روانی مشکل دارند.

◀️ باید ردیف اعتباری ویژه ای برای آنان در نظر گرفته می شد.
                    بهرام خان همه مردم ایران از نظر روانی مشکل دارن هممون به نوعی افسردگی مزمن داریم هیچکدوممون اعصاب نداریم نمونه های زیادش رو تو راننده ها و مردم عادی که موقع راه رفتن کلا مشخصه ذهنشون یه جای دیگست تازه بعضی ها با خودشون حرف میزنن
                    حضرت علی ع تو حدیثی گفتن وقتی فقر از در میاد تو ایمان از در دیگه میره بیرون برا همین مردم کشور های عربی از ما با ایمان ترن
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

#بورس
                      پوکر بازهای حرفه ای یه جمله معروفی دارن که میگن:
                      اگه پای یه میز نشستی و تا 20دقیقه متوجه نشدی ،سر کی داره کلاه میره،مطمئن باش سر تو داره کلاه میره..
                      ...
                      گاها به این تالار سر میزنم و مطالب رو مطالعه میکنم
                      در ظاهر خیلی از کاربران این سایت جزوه حرفه ایها و با تجربه ها محسوب میشن اما در واقع خیلی آماتور هستن و هیچی از بورس نمیفهمن
                      برای اینکه ابعاد قضیه رو بهتر درک کنید مسائل رو فراتر از بورس عرض میکنم
                      سال 96نزدیک 300میلیارد دلار سپرده در بانکها وجود داشت با جهش ارزی که رخ داد عملا دو سوم سپرده مردم سوخت ،بخش دیگه ای از نقدینگی تو بورس سوخت ، بقیه شم رفت تو مسکن و اونجا فریز شده ، پول آنچنانی دیگه وجود نداره که توان ایجاد التهاب در بازارها رو داشته باشه
                      ریز موجهای صعودی فیک گولتون نزنه بازار همچنان حباب داره و تا تخلیه کامل فاصله داریم ، این ریزموجهای برگشتی همیشه بوده
                      قبلنم گفتم الگوی ریزشی بصورت 60_40و 50_30 عمل میکنه یعنی سهمها بعد از ریزش پنجاه شصت درصدی برگشتهای سی چهل درصدی میزنن ، چون زیر بازار خیلی خالی بود اواخر سال قبل با تغییر دامنه نوسان سعی کردن بازار دستکاری کنن ،هیچکاری نتونستن بکنن ، ریزش انجام شد و برگشت طبق همون الگو اتفاق افتاده
                      ،نوسانتونو گرفتید فوری سیو سود کنید الفرار
                      یه نکته مهم بگم خصوصا در مورد پالایشیها ، دولت بخشی سهام اینارو در ازای طلبی که بانکها از دولت داشتن بهشون واگذار کرده ، یه مقدارم داده گفته واسه من بفروشید پولشو بدید تا بعنوان یارانه به مردم پرداخت کنم ، برای همین کلی تخفیف داده تا اینا سودهای الکی شناسایی کنن ، مردمم گول peپایین اینارو بخورن بخرن
                      در مورد سهامایی که افزایش سرمایه داشتن و دارن حواستون بیشتر باشه مثلا شستا ، صبا ، حفاری ، فولاد و بقیه اینا افزایششون رو ثبت نمیکنن تا نصف سرمایه مردم بلوکه بمونه بهتر بتونن سهم رو کنترل کنن
                      سهمای کوچیکم که افزایش از آورده میدن اینارم داغ میکنن قیمت سهم اصلی رو بالا میبرن قفل میکنن بعد یه عده در ظاهر بچه زرنگم گول میخورن حق تقدمای اینارو خوشحال و خندان نصف قیمت میخرن اما آخر سر میبینن قیمت سهم اصلی عین آب خوردن نصف میکنن
                      ...
                      در آخر در مورد دلار و توافق احتمالی بگم ، ببینید از اواخر دولت خاتمی تا اواخر دولت احمدی نژاد دلار یک دهه حوالی 1000تومن بود اونموقع میانگین فروش نفتمون چقدر بود؟ درآمدی که نصیب دولت میشد چقدر بود؟
                      زمان مموتی در بهترین حالت ما با نفت 80_90دلاری سالی 80_90میلیارد دلار کاسب میشدیم اما الان همینقدر نفت بفروشن دلارم پایین نیارن معادل ریالیش چند برابر اونموقع میشه ؟
                      اونی که اینجا میگه چند هفته دیگه دلار سی تومن میشه واقعا اینچیزا رو نمیدونه ؟

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                        #بورس
                        پوکر بازهای حرفه ای یه جمله معروفی دارن که میگن:
                        اگه پای یه میز نشستی و تا 20دقیقه متوجه نشدی ،سر کی داره کلاه میره،مطمئن باش سر تو داره کلاه میره..
                        ...
                        گاها به این تالار سر میزنم و مطالب رو مطالعه میکنم
                        در ظاهر خیلی از کاربران این سایت جزوه حرفه ایها و با تجربه ها محسوب میشن اما در واقع خیلی آماتور هستن و هیچی از بورس نمیفهمن
                        برای اینکه ابعاد قضیه رو بهتر درک کنید مسائل رو فراتر از بورس عرض میکنم
                        سال 96نزدیک 300میلیارد دلار سپرده در بانکها وجود داشت با جهش ارزی که رخ داد عملا دو سوم سپرده مردم سوخت ،بخش دیگه ای از نقدینگی تو بورس سوخت ، بقیه شم رفت تو مسکن و اونجا فریز شده ، پول آنچنانی دیگه وجود نداره که توان ایجاد التهاب در بازارها رو داشته باشه
                        ریز موجهای صعودی فیک گولتون نزنه بازار همچنان حباب داره و تا تخلیه کامل فاصله داریم ، این ریزموجهای برگشتی همیشه بوده
                        قبلنم گفتم الگوی ریزشی بصورت 60_40و 50_30 عمل میکنه یعنی سهمها بعد از ریزش پنجاه شصت درصدی برگشتهای سی چهل درصدی میزنن ، چون زیر بازار خیلی خالی بود اواخر سال قبل با تغییر دامنه نوسان سعی کردن بازار دستکاری کنن ،هیچکاری نتونستن بکنن ، ریزش انجام شد و برگشت طبق همون الگو اتفاق افتاده
                        ،نوسانتونو گرفتید فوری سیو سود کنید الفرار
                        یه نکته مهم بگم خصوصا در مورد پالایشیها ، دولت بخشی سهام اینارو در ازای طلبی که بانکها از دولت داشتن بهشون واگذار کرده ، یه مقدارم داده گفته واسه من بفروشید پولشو بدید تا بعنوان یارانه به مردم پرداخت کنم ، برای همین کلی تخفیف داده تا اینا سودهای الکی شناسایی کنن ، مردمم گول peپایین اینارو بخورن بخرن
                        در مورد سهامایی که افزایش سرمایه داشتن و دارن حواستون بیشتر باشه مثلا شستا ، صبا ، حفاری ، فولاد و بقیه اینا افزایششون رو ثبت نمیکنن تا نصف سرمایه مردم بلوکه بمونه بهتر بتونن سهم رو کنترل کنن
                        سهمای کوچیکم که افزایش از آورده میدن اینارم داغ میکنن قیمت سهم اصلی رو بالا میبرن قفل میکنن بعد یه عده در ظاهر بچه زرنگم گول میخورن حق تقدمای اینارو خوشحال و خندان نصف قیمت میخرن اما آخر سر میبینن قیمت سهم اصلی عین آب خوردن نصف میکنن
                        ...
                        در آخر در مورد دلار و توافق احتمالی بگم ، ببینید از اواخر دولت خاتمی تا اواخر دولت احمدی نژاد دلار یک دهه حوالی 1000تومن بود اونموقع میانگین فروش نفتمون چقدر بود؟ درآمدی که نصیب دولت میشد چقدر بود؟
                        زمان مموتی در بهترین حالت ما با نفت 80_90دلاری سالی 80_90میلیارد دلار کاسب میشدیم اما الان همینقدر نفت بفروشن دلارم پایین نیارن معادل ریالیش چند برابر اونموقع میشه ؟
                        اونی که اینجا میگه چند هفته دیگه دلار سی تومن میشه واقعا اینچیزا رو نمیدونه ؟

بخش اول گفته های شما در مورد بورس بود که غلط بودن آن در ۳ خرداد ثابت شد ...

شاخص ۱،۰۹۰،۰۰۰ کف بود و دیگر آن عدد تکرار نخواهد شد ...

اما تله به قول خودتان ( تله ی ذهنی ) آخر نوشته تان را یادآوری کنم ...

شما تبدیل دلار به ریال را در ۲۴۰۰۰ تومان درآمد سنگینی فرض کرده اید ...

اما هزینه های سنگین و نجومی دولت را نادیده گرفته اید ...

متوسط دستمزدها و حقوق ها عددهای نجومی شده اند ....

کرونا و چاپ پول پشت بند کرونا را نادیده گرفته اید ...

سوال :

کف شاخص کجاست ؟ یا کجا بود ؟

با تاریخ درج کنید تا قضاوت را به زمان بسپاریم ...
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

سلام ...

کف شاخص
                          دوشنبه 1400/3/3 رویت شد و شاخص زیر 1,100,000 واحدی عملا به تاریخ پیوست ...

( دوشنبه ثبت شود در دفتر خاطرات بورسی )

آقای صالحی :

شبیه کامنت فوق جسارت داشته باشید و تارگت با ذکر تاریخ دقیق ارائه دهید ...

کلی گویی و ترساندن سهامداران دردی از سهامداران زیان دیده دوا نخواهد کرد ...
                          .

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

12 کندل صبر بعد الفرار

ماهانه

تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ذوالقرنین
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 273

وقتی پی بر ای سهام ریز و کوچکی مثل پدرخش و لابسا و لسرما و... با بازگشایی های شیطنت آمیز رسید به حول و حوش 10 و پی برای گروه پالایش حول 11 و خودرو که واویلا !! تجربه 20 ساله من میگه بازار به سمت سهام کوچک قطعا چرخش خواهد کرد... بهر حال حرکت شاخص سازا با کلی ابهام در دولت جدید و.... ادامه دار نخواهد بود ..

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

شاخص گروه لاستیک ( آپدیت ) :

.

نظر

در حال کار...
                                X