کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
? رابرت مالی: فشار حداکثری علیه ایران شکست خورد، اگر ایران متعهد باشد، آماده رفع تحریمها هستیم
نماینده آمریکا در امور ایران:
◀️ ما یک وضعیتی را به ارث بردهایم که بایدن تصمیم گرفته به آن پایان دهد.
◀️ وضعیتی که طی آن کارزار فشار حداکثری که دولت ترامپ علیه ایران اعمال کرده بود، به طرز وحشتناکی شکست خورد و این به طرز بدی به منافع آمریکا آسیب زده است.
◀️ ما آماده رفع تحریمها هستیم، اگر آنها آماده بازگشت به توافق، انجام تعهدات هستهای و عمل به محدودیتهایی که در توافق به آن متعهد شدند، باشند.
درود بر خان!
همه میدونن من به وابستگی بین قیمت دلار و بورس خیلی باور دارم:D
و البته بارها هم نحوه این وابستگی را عرض کردم. (لزوما تناظر یک به یک بخصوص در کوتاه مدت ندارند!)
با این اوصاف از بین دو نمودار شما از شاخص و دلار ،تقریبا با هر دو موافقم. هرچند با تحلیل دلاری شما بیشتر همدل هستم!
اگر دقت کنیم در حال حاضر تقریبا محدوده های پیووت دلار و شاخص (تایم میان مدت) هم هماهنگ هستند.
میشه گفت در حال حاضر محدوده 25200 دلار متناسب با شاخص محدوده 1300 هست. و به نظرم پایداری دلار بالای 25هزارتومن باعث ماندگاری شاخص بالای 1300 و رویت هدف 1500شاخص خواهد بود.
و مهم تر اینکه شکست مقاومت 26 هزار تومن دلار به معنی تقویت احتمال فتح سقف شاخص یا فتح هدف تاپیک شما :D خواهد بود.
به نظرم دلار بالای 26 تومن تثبیت بشه فرار قیمتی در کالاهای سرمایه ای خواهیم داشت و صعود شارپ! و انتظار داریم که بورس جلودار همه باشد.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر