تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

بهرام بیا لش ایران خودرو رو جمع کن ....

یک تنه بازار رو خراب کرده (-: :D

این جمع و جور بشه بقیه مشکلاتشون کمتره..
    .

میثم بیا جنازه ی دلاری ها رو جمع کن ... @};-

یکی دو تا هم نیستند ...!

.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      تکنیکال خمهر (بلند مدت) :

در صورت
      حفظ کف 145 تومان مستعد دیدن 2 هدف بلند مدت هست :

1. محدوده ی 500 تومان

2. محدوده ی 1500 تومان

طبیعی است که این نوشته سیکنال خرید و فروش نیست ... صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک

.............................

قیمت سهم 153 تومان به تاریخ 1401/8/3

درود البته اعدادی که شما نوشتین برای بلند مدت نظری ندارم ولی بلند مدت تا کی؟ یک سال دو سال چند سال؟

فعلا به نظر میاد بازیش تو همون محدوده کانال آبی که کشیدین باشد.

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1545

سلام و درود
        استاد بهرام جان
        اين شاخص كل از باند پائين بولينگر هم زد بيرون/:.smilingsmiley.:/
        بنظر ميرسه كسانيكه دارن ميفروشن واقعا خبرهايي دارن!عجيبه
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3127

بهرام، از رفیقت پست نمی زاری!!!!!

مثل خودت نمیشه بهش اعتماد کرد.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3127

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
            سلام و درود
            استاد بهرام جان
            شما خبر ندارید؟!!!!!!!

نظر

• ققنوس14
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1545

davar عزيز
              يعني اينقدر اوضاع خيطه؟
              باور كن من خبر ندارم.
              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

داور ...
                جواد که خودش را ایرانی تبریزی معرفی کرد ، و مشخصا ملی گرا هست و سکولار، کارش درسته ، ..
                امان از افراط و تفریط ... امان ...

.....................................

من قطعا از دگرگونی حمایت می کنم. ایران به نفس تازه کردنی اساسی نیاز دارد و من هم مثل هر ایرانی از رنگ و بوی فرخنده ایرانشهری لذت خواهم برد. عمر ما در راه ایدئولوژیی رفت که بعدا معلوم شد برای رعیت بوده نه حاکمان.

مرا بی انصاف، در طبقه خورده ها و رفته ها یا خورده ها و نشسته ها نگذارید اما قطعا در ردیف آنها که وطن را چون تاس شانس بالا می اندازند تا هر چه پیش آید خوش آید هم نیستم. ایران میراث ارزشمند کهنی است که امروز به امانت دست ماست، حق نداریم شرحه شرحه اش را به آیندگان بسپاریم.

انقلابی که ایران اینترنشنال کثیف رسانه اش باشد که می دانیم ارتجاع عرب پشتیبان آن است، انقلاب نیست، ادامه قادسیه است. من نه خوش خیالم، نه روشنفکر زده، نه احساساتی و نه دنبال عقده گشایی و خالی کردن نفرت شخصی. ایران نیاز به دگرگونی دارد اما با تکرار احساسات و آه و ناله های چهل سال پیش به جایی نمی رسیم.

قرار بر حل همیشگی امر سیاسی است و اینکه برای همیشه ثبات و آرامش داشته باشیم، یا این بار قرار است آخوندها کشته شوند همان طور که قبلا تیمسارهای ارتش کشته شدند؟ فحاشی، ضدیت با کتاب و دانش، غرور و خود قهرمان پنداری، تهدیدهای بسیار شدید و خشن چه نسبتی با آینده دموکراتیک دارد؟

وقتی نه نظریه ای دارند، نه رهبری، نه قدرت مهار تجزیه طلبان را دارند که مثل لاشخور به انتظار نشسته اند، وقتی همه چیز در خالی کردن خشم انباشته چهل ساله که دریغا حق هم هست خلاصه شده، شاید حکومت را بتوانند عوض کنند اما کاری پیش نخواهد رفت در دموکراسی، قدرت ملی و وحدت ملی.

ما به کاری اساسی تر نیاز داریم و قطعا من که در خانه ام نشسته ام از آن جوان هیجده ساله خشمگین که عده ای تحلیل گر ذلیل به چاپلوسی اش افتاده اند که بیایید و ببینید که این نسل اعجوبه است، و هزاران حساب کاربری جعلی و مهاجری که از خیابان محل زندگی من خبر دروغ می دهد، راه این تحول اساسی را بهتر بلدم.

زال ناامیدانه به کی کاووس گفت: «مبادا که پند من آیدت یاد» من هم صمیمانه آرزو می کنم هشدارهایم پوچ باشد و همه چیز به خیر و خوشی پایان پذیرد و آزادی بیاید و ایرانیان شاهنامه را به شادی بخوانند و درفش کاویانی برافرازند و ایرانشهر جان بگیرد و چهار مضراب شور بنوازیم.

اما حدود ۲۵ سال مطالعه روشمند و دقیق من با همه نقص های فکری و استعداد اندکم، بی تردید هشدار می دهد: راهی که می روند به ترکستان است، اگر از رسانه محمد بن سلمان پابرهنه و افراد معلوم الحال مبتذل دوری نکنند. می دانم که عکس این افراد وطن فروش را در ماه و خورشید دیده اند. اما بی تعارف خود این آدم ها که امروز عکس و سخنشان در رسانه های ایران ستیز پخش می شود نماد انحطاط اخلاقی و فکری جامعه هستند. من جنازه هم بر دوش آن زن کریه المنظر کارمند دولت آمریکا یا آن مرد عزادار متنفر از ایران نمی گذارم که کاسبی شیرینی راه انداخته اند و ملت ساده دل یا کاسبان کوچکتر را گرد هم آورده اند. در بهترین حالت اتحادیه صنفی هستند و کارشان هم پر رونق است. خدا بده برکت. اما شأن ما آن قدر پایین نیامده که فدای پول استیک دیگران شویم.

اگر کورسویی امید برای یک حرکت ملی خردمندانه باشد رهایش نخواهم کرد، حرکتی که نظریه اش از شاهنامه، دیوان‌سالاری اش از تاریخ باشکوه شاهنشاهی، کنشش صلح آمیز، آینده اش قدرت برتر ایران باشد، حتی اگر فقط و فقط خودم به آن ایمان داشته باشم و تنها در میدان ایستاده باشم.

پاینده ایران ‌..
                .

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3127

davar عزيز
                  يعني اينقدر اوضاع خيطه؟
                  باور كن من خبر ندارم.
                  رفتی روی شونه های بهرام(عکس آواتار)، زیر شاخص رو گرفتی معلومه از چیزی خبردار نمیشی
                  الان کجای تهرانی تا بهت مرکز خبر رو وصل کنم؟ نزدیک میدون امام حسین هستی؟

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3127

آقا جواد؛ همین کسانی که ازشون انتقاد میکنی تونستند حکومت رو به مرحله آچمز برسونند.
                    نسل شما رید به این مملکت و نسل ما و شما توی این 43 سال چه کاری انجام دادیم؟ راهپیمایی سکوت!!!!!
                    یادم میافته از خودم خجالت میکشم که نفهمیدیم حروم زاده ای به نام خاتمی یا موسوی هیچ موقع مقابل نظام نخواهد ایستاد
                    نهایت دلاوریشون رفتن به دوران طلایی خمینی بود که حاکمیت اون رو هم قبول نداشت
                    بهرام؛ این بابا هم حرفای قشنگی میزنه،
                    نقطه مقابل خاتمی که حرفای قشنگی میزد، ولی از منفعل بودن خودش و هم نسلهاش چیزی نمیگه
                    یا اصلا از کاری که باید انجام بشه حرفی نمیزنه. این کار درست نیست، چه کاری درسته شما بگو!
                    شعار سبزی پلو با ماهی گفته نشه، چون زشته!!! ولی طرفمون سال 88 با شیشه نوشابه جواب میداد
                    در مقابل همچین حکومتی فقط باید گفت: نه اینوری نه انوری، صیانت از سایت بورسی.
                    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2022/10/25, 16:49.

نظر

• آتلانتیس
                      عضو عادی
                      • Oct 2022
                      • 162

آقا جواد؛ همین کسانی که ازشون انتقاد میکنی تونستند حکومت رو به مرحله آچمز برسونند.
                      نسل شما رید به این مملکت و نسل ما و شما توی این 43 سال چه کاری انجام دادیم؟ راهپیمایی سکوت!!!!!
                      یادم میافته از خودم خجالت میکشم که نفهمیدیم حروم زاده ای به نام خاتمی یا موسوی هیچ موقع مقابل نظام نخواهد ایستاد
                      نهایت دلاوریشون رفتن به دوران طلایی خمینی بود که حاکمیت اون رو هم قبول نداشت
                      بهرام؛ این بابا هم حرفای قشنگی میزنه،
                      نقطه مقابل خاتمی که حرفای قشنگی میزد، ولی از منفعل بودن خودش و هم نسلهاش چیزی نمیگه
                      یا اصلا از کاری که باید انجام بشه حرفی نمیزنه. این کار درست نیست، چه کاری درسته شما بگو!
                      شعار سبزی پلو با ماهی گفته نشه، چون زشته!!! ولی طرفمون سال 88 با شیشه نوشابه جواب میداد
                      در مقابل همچین حکومتی فقط باید گفت: نه اینوری نه انوری، صیانت از سایت بورسی.
                      شعار اصلی یه چیز دیگه
                      نه اینوری نه اونوری ........تو.....رهبری
                      یا
                      نون مونده نمیخوایم رهبر.....
                      یا
                      دست بسیج خونیه رهبرشون.....

نظر

• آتلانتیس
                        عضو عادی
                        • Oct 2022
                        • 162

داور ...
                        جواد که خودش را ایرانی تبریزی معرفی کرد ، و مشخصا ملی گرا هست و سکولار، کارش درسته ، ..
                        امان از افراط و تفریط ... امان ...

.....................................

من قطعا از دگرگونی حمایت می کنم. ایران به نفس تازه کردنی اساسی نیاز دارد و من هم مثل هر ایرانی از رنگ و بوی فرخنده ایرانشهری لذت خواهم برد. عمر ما در راه ایدئولوژیی رفت که بعدا معلوم شد برای رعیت بوده نه حاکمان.

مرا بی انصاف، در طبقه خورده ها و رفته ها یا خورده ها و نشسته ها نگذارید اما قطعا در ردیف آنها که وطن را چون تاس شانس بالا می اندازند تا هر چه پیش آید خوش آید هم نیستم. ایران میراث ارزشمند کهنی است که امروز به امانت دست ماست، حق نداریم شرحه شرحه اش را به آیندگان بسپاریم.

انقلابی که ایران اینترنشنال کثیف رسانه اش باشد که می دانیم ارتجاع عرب پشتیبان آن است، انقلاب نیست، ادامه قادسیه است. من نه خوش خیالم، نه روشنفکر زده، نه احساساتی و نه دنبال عقده گشایی و خالی کردن نفرت شخصی. ایران نیاز به دگرگونی دارد اما با تکرار احساسات و آه و ناله های چهل سال پیش به جایی نمی رسیم.

قرار بر حل همیشگی امر سیاسی است و اینکه برای همیشه ثبات و آرامش داشته باشیم، یا این بار قرار است آخوندها کشته شوند همان طور که قبلا تیمسارهای ارتش کشته شدند؟ فحاشی، ضدیت با کتاب و دانش، غرور و خود قهرمان پنداری، تهدیدهای بسیار شدید و خشن چه نسبتی با آینده دموکراتیک دارد؟

وقتی نه نظریه ای دارند، نه رهبری، نه قدرت مهار تجزیه طلبان را دارند که مثل لاشخور به انتظار نشسته اند، وقتی همه چیز در خالی کردن خشم انباشته چهل ساله که دریغا حق هم هست خلاصه شده، شاید حکومت را بتوانند عوض کنند اما کاری پیش نخواهد رفت در دموکراسی، قدرت ملی و وحدت ملی.

ما به کاری اساسی تر نیاز داریم و قطعا من که در خانه ام نشسته ام از آن جوان هیجده ساله خشمگین که عده ای تحلیل گر ذلیل به چاپلوسی اش افتاده اند که بیایید و ببینید که این نسل اعجوبه است، و هزاران حساب کاربری جعلی و مهاجری که از خیابان محل زندگی من خبر دروغ می دهد، راه این تحول اساسی را بهتر بلدم.

زال ناامیدانه به کی کاووس گفت: «مبادا که پند من آیدت یاد» من هم صمیمانه آرزو می کنم هشدارهایم پوچ باشد و همه چیز به خیر و خوشی پایان پذیرد و آزادی بیاید و ایرانیان شاهنامه را به شادی بخوانند و درفش کاویانی برافرازند و ایرانشهر جان بگیرد و چهار مضراب شور بنوازیم.

اما حدود ۲۵ سال مطالعه روشمند و دقیق من با همه نقص های فکری و استعداد اندکم، بی تردید هشدار می دهد: راهی که می روند به ترکستان است، اگر از رسانه محمد بن سلمان پابرهنه و افراد معلوم الحال مبتذل دوری نکنند. می دانم که عکس این افراد وطن فروش را در ماه و خورشید دیده اند. اما بی تعارف خود این آدم ها که امروز عکس و سخنشان در رسانه های ایران ستیز پخش می شود نماد انحطاط اخلاقی و فکری جامعه هستند. من جنازه هم بر دوش آن زن کریه المنظر کارمند دولت آمریکا یا آن مرد عزادار متنفر از ایران نمی گذارم که کاسبی شیرینی راه انداخته اند و ملت ساده دل یا کاسبان کوچکتر را گرد هم آورده اند. در بهترین حالت اتحادیه صنفی هستند و کارشان هم پر رونق است. خدا بده برکت. اما شأن ما آن قدر پایین نیامده که فدای پول استیک دیگران شویم.

اگر کورسویی امید برای یک حرکت ملی خردمندانه باشد رهایش نخواهم کرد، حرکتی که نظریه اش از شاهنامه، دیوان‌سالاری اش از تاریخ باشکوه شاهنشاهی، کنشش صلح آمیز، آینده اش قدرت برتر ایران باشد، حتی اگر فقط و فقط خودم به آن ایمان داشته باشم و تنها در میدان ایستاده باشم.

پاینده ایران ‌..
                        پست خیلی زشتی گذاشتی بهرام خان.عزادار متنفر از ایران یعنی چه.؟توهین به ايرانيهای هواپیما یا بزرگداشت هنر سپاه.زشت پست زدین.اخه این بنده خدا که همه چیزشو جمهوری اسلامی گرفته.هزار بارگفته از جمهوری اسلامی متنفره نه از ایران.خیلی فرقه بین این دو تا کشور

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

گفت‌وگو با لطف‌الله میثمی: الگوی مصدق برای آینده ایران مناسب است

✍️ احسان مالکی‌پور

? دوره مصدق، دورۀ جامعه بدون حذف بود. همه نیروها در چرخه مدیریت بودند، حزب و فعالیت و روزنامه داشتند. هیچ کسی محدود نبود. من مدل مطلوب آیندۀ ایران را جامعۀ بدون حذف و الگوی مصدق می‌دانم. جامعه‌ای که قانونی باشد و حق شهروندی در آن اولویت داشته باشد. اگر کودتایی شکل نگرفته و دخالت خارجی انجام نشده بود، ما از ژاپن جلوتر بودیم.

? سرلوحه کار مصدق احیای قانون اساسی بود و نهضت ملی را هم در این راستا می‌دانست. من اسمش را گذاشته‌ام «گفتمان مصدق» که به کمک احیای قانون اساسی مملکت را اداره کند. قانون اساسی مشروطه بهترین برداشت و قرائت از اسلام بود.

? در ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نسلی حذف شدند، در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ نسل دوم حذف شدند و با تاسیس حزب رستاخیز نسل سوم حذف شدند. اگر تمام مراحل دیکتاتوری شاه را دنبال کنیم، گروه‌ها مرتب حذف شدند. مردم دیدند دیگر راهی نیست و به دنبال این رفتند که قدرت را از طریق فعالیت مسلحانه ساقط کنند.

...................................

? مصدق توانست با تکیه بر گفتمان اصیلی که از انقلاب مشروطیت منتج شده بود، ملت را با خودش همراه کند. اگر فقط چهار درصد از مردم در انقلاب مشروطیت مشارکت داشتند، نهضت ملی در تمام ایران، تمام شهرها و روستاها پایگاه داشت. یعنی نهضت ملی شدن نفت از انقلاب مشروطه عمیق‌تر و مردمی‌تر بود. بعد از تصویب این قانون، مصدق گفت از این به بعد ملاک حق و باطل این قانون است. یعنی اگر کسی با این قانون مخالفت کند، با انقلاب مشروطیت، قانون اساسی و رژیم مخالفت کرده است.

.

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1471

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                            درود بهرام خان
                            راست ترین دروغ سنج دنیا را پیدا کردم
                            ضرب المثل آلمانی هست که میگه هزاران دین در دنیا وجود داره اما یک دین هست که همه بهش یقین و اعتقاد واقعی دارند و اون پول هست!!!

سعدی علیه الرحمه داستانی نقل می کنه:
                            عبدالعزیز نامی بوده که نگینی رو انگشترش داشته که هیچ جواهر فروشی نمی تونسته رو این نگین انگشتر قیمت بذاره !
                            خلاصه یکسال خشکسالی شدید میاد و گوشت صورت مردم آب میشه از گشنگی

چنان قحط شد سالی اندر دمشق
                            که یاران فراموش کردند عشق

تازه خشکسالی طبیعی بوده نه مصنوعی!!!
                            عبدالعزیز نگین انگشتر را می فروشه

مرا شاید انگشتری بی‌نگین
                            نشاید دل خلقی اندوهگین

به یک هفته نقدش به تاراج داد
                            به درویش و مسکین و محتاج داد

که زشت است پیرایه بر شهریار
                            دل شهری از ناتوانی فگار

الان یک سرایدار پدر کارگرش فقط 10 هزار میلیارد تومن داره دیگه بقیه که جای خود دارند
                            راه هم که میگن درست داریم میریم
                            اعتقاد دارند
                            باور دارند
                            که راه درسته

بسم الله یک مقدار از اموالت را خیرات کن
                            خط فقر میگن 18 تومن شده
                            سیستم صنعتی بهره وریمون فعلا توان پرداخت این حداقل را نداره
                            تا سیستم بهره وریمون داره درست میشه همین آقایون و خانم هایی که اعتقاد دارند درست داریم میریم اموالشان را بیارند انفاق کنند

اگر نمیارن یعنی میگن سیستم درست داره پیش میره و بلدن تو همین سیستم مال اندوزی کنن و کاری به له شدن بقیه ندارن و راضین

نمونه اش همین درنا که تو همین سیستم بلده مشغول مال اندوزی باشه و نم هم پس نده
                            گنجیشگ تازگیا بلبل شدی/:.yead.:/

خبرنداری منو هروز دارن پوشک میکنند میگی نه ازگالیوربپرس/:.wubsmiley.:/

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تکنیکال شاخص جعلی کل :

حمایت اول : 1,273,000
                              حمایت دوم : 1,207,000

سلام و درود
                              استاد بهرام جان

درود ....

شاخص قبلا تحلیل شد ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تحلیل تکنیکال : نسبت شبندر به شاخص هم وزن

مقاومت مهمی را زده و یحتمل بازدهی بهتری از شاخص هم وزن ( کلیت بازار) خواهد داشت ...

ظاهرا از نظر بنیادی هم
                                ستاره ی گروه
                                هست ...

.

نظر

در حال کار...
                                X