تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصلح
    عضو عادی
    • Jun 2014
    • 123

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    در رابطه با شاخص آزادی بشر به نظرم اشتباه کردید.
    دسته بالا گرفتید.
    الان از سایت حقوق بشر این شاخص رو برای چند سال متوالی برای جمهوری اسلامی فیلتر کردم
    نتیجه به صورت زیر آمد.

تا رتبه اول از آخر، تنها 5 گام مونده

ممکنه بفرمائید این سایت وابسته به کجاست که ایران عزیز رو در ردیف سومالی ویمن قرار داده؟ آیا با صهیونسیم بین الملل ارتباط ندارد؟ومعیارهای آنان چه بوده؟ احتمالا ممنوعیت همجنس گرایی و...در آن موثر نبوده؟ کمی بیندیشیم

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

بهرام جان
      امكانش هست قيمت مسكن رو با تايم ماهانه و با ديتاي 20 ساله يا بيشتر تحليل كرد؟
      يا ساليانه با ديتاي 40 ساله؟يا متري با ديتاي 30 ساله؟
      من كمتر ديدم تحليل تكنيكالي از قيمت مسكن شده باشه ويا اگر شده من نديدم.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1467

بهرام خان خانان نامدارشاخس ابادی

تبرک

شیرینی یادت نره

1000سفحه شد

بزودی شاخس رو میکنه

نظر

• morteza220
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 226

اگر منبع شما اخبار شبکه یک و روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس بود لااقل قابل باور بود وگرنه که اصلآ اعتبار نداره....
          در اینکه حضرات صلاح ما رو میخوان و از همین بابه فیلتر می کنند تا دستمون به منبع واقعی نرسه سپاس گزاریم..
          ما ممنونیم که منبع های چون فارس و کیهان و اخبار شبکه هست تا ما از ضلالت و گم راهی دربیایم و تازه آپشن اخبار بیست و سی هم هست ...

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
          فکر کردم دنبال منبع هستید

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            درود ...
            اگر تاکید بر قطعیت داشتم دلیل خاصی پشت آن بود ...

فکر کردم حکومت و دولت قدری عقلانیت دارند ...

دلیل : اقتصاد پوکیده کشور یک کلام ...

اعتراضات مردمی به نظر شما فقط به علت مرگ آن بانوی ایرانی است؟!

مرگ آن بانو ، جرقه ای بود در انبار باروت اقتصاد پوکیده

تمام اصناف و اقشار جامعه ناراضی هستند و جان به لب شده اند ، به جز اقلیت ۱۰ درصدی حاکم
            اگر حکومت ذره ای منطق داشت ، از کسانی که خارج گود نشسته بودند و مرتب اصرار بر توافق اتمی داشتند ، حرف شنوی داشت ....

این روزها را پیش بینی می کردم که می گفتم توافق اتمی قطعی باید باشه ، اما حکومت کور و کر بود !

استاد فرصت سوزی ...

خوش شانس بودید ترامپ رای نیاورد ...

کودتا و انقلاب نتیجه اش مشخص است ...

چرا روزنه های اصلاحات را بستید ؟!

این کشور به اصلاحات نیاز داشت نه کودتا و نه انقلاب !

سیستم می بایست طوری طراحی می شد که اجازه ی اصلاحات ساختاری را می داد ...

منتظر زمستان اروپا و نفت ۲۰۰ دلاری بودید ؟!

غرب هوشمندانه اقتصادش را به رکود برد تا مصرف کامودیتی ها کاهش پیدا کنه و به شما التماس نکنند !

توافقی که می شد از موضع قدرت ( نفت گران تر ) ماه‌ها قبل به سرانجام رساند ، حال از موضع ضعیف تری شاید بشه به اون امیدوار بود ، شاید !!

حکومت را یکدست کردید و تک صدا ، و نتیجه اش شد آنچه که می بینیم ....

کیهان گفته فقط دو ماه !!

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
              بهرام خان خانان نامدارشاخس ابادی

تبرک

شیرینی یادت نره

1000سفحه شد

بزودی شاخس رو میکنه

بهتره دست به دعا شویم برای حفاظت از سایت ...

تالار بورس حوالی ۱۰۰۰ بودیم که منهدم شد !

اونجا هم یادمه خبرش را خودت گذاشتی ...
              .

نظر

• آتلانتیس
                عضو عادی
                • Oct 2022
                • 162

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                منبع
                واقعا این موجودات درک عجیبی از دنیا دارن.منبع فقط بیست وسی.گزارشگر فقط آمنه سادات قبیح پور.تحلیلگر فقط حسن عباسی واونیکیشون که نمک جوراب زائرا رو تجویز می‌کرد.روزنامه فقط کیهان.مرده فقط سلیمانی دکتر فقط آیت ا... تبریزی.دارو فقط روغن بنفشه.خبرنگار فقط رضوانی.مردم فقط بسیجی.آدم فقط رهبر.هنرمند فقط مداحان.ورزشکار فقط هرکی با اسرائیلی‌ها مبارزه نکرد!!دانشمند فقط آخوند.کشورهای خارجی فقط لبنان سوریه فلسطین.
                بقیه یا آلت دست اسرائیل وآمریکا وانگلیس وفرانسه و کره جنوبی و کانادا واسترالیا وژاپن هستندیا دژمن.

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو جدید
                  • Sep 2020
                  • 812

بهتره دست به دعا شویم برای حفاظت از سایت ...

تالار بورس حوالی ۱۰۰۰ بودیم که منهدم شد !

اونجا هم یادمه خبرش را خودت گذاشتی ...
                  سلام
                  آنطورکه بنده درعملشان می بینم قصدحذف اینترنت درکشوردارند!
                  آن کارفقط درتخصص باند حسن کلید بود که فقط به دیگران ضربه می زدندوخودچند برابرقدرت پیدا می کردند!
                  حسن کلیدبنزین400تومانی را1500تومان کردویک ریال نشان ملت نداد!
                  حسن کلیددلار3000تومانی را30000تومانی کردویک ریال نشان ملت نداد!
                  ولی اینهاباتوزیع یارانه باعث اینهمه اغتشاش شده اند!
                  اینترنت راقطع می کنند تا جوان بیکاربیاد کف خیابان وآنجا رامحل بازی خودقراردهد!
                  ازقدیم گفته اند حسنک نه دردی داشت نه بیماری درفش به خود می زد ومی نالید!

نظر

• اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 665

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    از چی دفاع میکنید؟ برای چه کسانی ماله میکشید؟
                    حتی اگه به اون دینی که بهش ایمان دارید هم پایبند باشید! که نیستید! مسئولیت گردنتون هست

ایران

رتبه دوم ذخایر گاز
                    رتبه سوم ذخایر نفت
                    مالک ۷ درصد معادن جهان
                    رتبه دهم در جاذبه های توریستی
                    رتبه پنجم در جاذبه طبیعی

رتبه ۱۵۴ در آزادی بشر

رتبه ۱۴۴ در برابری جنسیتی

رتبه ۱۳۶ در مبارزه با فساد مالی

رتبه ۱۶۵ در آزادی مطبوعات

رتبه ۱۰۵ در شادی

رتبه ۱۳۷ در آزادی کسب و کار

و رتبه ۹ در فلاکت
                    سلام این مشکلات مسئول وغلتش کل ملت ایران هست نه یک گروه خاص کسانی که شلوغ میکنند . میخواهند فرمانده باشند نه رفع کننده مشکل

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

بهرام خان! اینکه دلیل قطعیت برجام رو این میدونستی که حکومت عاقلانه رفتار میکنه؟؟؟؟ :D (البته از تو بعید بود:D) ولی بالاخره تحلیله دیگه....

مرد حسابی! برای این موجودات باید ببینی بی عقلانه ترین کار ممکن چیه! اون رو انجام بدن احتمالش از بقیه بیشتره :D

فائزه هاشمی یه وقتی گفت اگه یک میخ! جای اینا بود مملکت وضعش بهتر بود...خوب راست گفته:D

بی عقلیه خاصی میخواد مملکتی با این پتانسیل رو به این روز بندازی!

-----------------------------------------------
                      و البته!
                      تعجبم از بعضی پستهای این تاپیکه!

اسم نمیبرم دعوا نشه :D

حکایتیه! خودعالم پنداری!...اوه اوه خفن ها!!! بقیه کل نفوس مملکت! به جز ایشون :D همه نفهم!

اولش میبینی نصفه نیمه حرفای درستی هم میگه...بعد میزنه صحرای کربلا! چرندیات! و مهملات!

حالا با بعضیای دیگه فقط یک حماقت ناب! میتونه باعث یک همچین جهانبینیه مغشوش هپروتی بشه! کار ندارم!

ولی خوندم...و دیدم ...که خوبه هستند رفقایی آگاه! که همچین مستند و با منبع و مدرک حقایق را بکنند تو....:D چشمشان!!! بی ادب نباشین :D

-----------------------------

بهرام !
                      ول کنیم این حرفا رو!

الان در برهه حساس کنونی هستیم....

احتمال پروژه کردن سهام شرکتهای کوچک که الانه مفت شدن هم زیاده.....

بیا و دو تا سهم پروژه :D معرفی کن بخریم حالشو ببریم

ول کن سیاست رو....هرچند حال میکنم باهات مصدقی هستی:D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shoaeiii
                        Banned
                        • Aug 2011
                        • 131

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                        واقعا این موجودات درک عجیبی از دنیا دارن.منبع فقط بیست وسی.گزارشگر فقط آمنه سادات قبیح پور.تحلیلگر فقط حسن عباسی واونیکیشون که نمک جوراب زائرا رو تجویز می‌کرد.روزنامه فقط کیهان.مرده فقط سلیمانی دکتر فقط آیت ا... تبریزی.دارو فقط روغن بنفشه.خبرنگار فقط رضوانی.مردم فقط بسیجی.آدم فقط رهبر.هنرمند فقط مداحان.ورزشکار فقط هرکی با اسرائیلی‌ها مبارزه نکرد!!دانشمند فقط آخوند.کشورهای خارجی فقط لبنان سوریه فلسطین.
                        بقیه یا آلت دست اسرائیل وآمریکا وانگلیس وفرانسه و کره جنوبی و کانادا واسترالیا وژاپن هستندیا دژمن.
                        /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

ریزش معاملات مسکن رکورد 6 ماهه را زد
                          اکو ایران :‌در اولین ماه پاییز بازار مسکن هم چنان ریزش معاملات خود را حفظ کرده است. در این ماه معاملات مسکن به کمترین سطح خود در شش ما گذشته رسیده و مسیر نزولی خود را که در این چند ماه آغاز کرده بود ادامه داده است
                          اما سرعت رشد ماهانه قیمت ها همچنان ثابت است. بانک مرکزی این رقم را برای مهر ماه ۱.۲ درصد اعلام کرده که تفاوت چندانی را با پایان تابستان نداشته است. یکی از عوامل پایین ماندن سرعت رشد ماهانه قیمت ها رویگردانی معامله گران در مهر امسال می تواند باشد که به گفته برخی تحلیلگران ریشه فصلی هم دارد. داده ها و اطلاعات آماری در این خصوص نشان می دهد همواره در ابتدای پاییز خرید و فروش مسکن در پایتخت کاهش قابل توجهی داشته است.
                          با این حال مقایسه سالانه آمار مسکن تهران نشان میدهد نسبت به مهرماه سال قبل هم افت معامله و هم افزایش قیمت ثبت شده است. در همین خصوص رشد نقطه ای معاملات برابر با منفی ۱ درصد و افزایش سالانه قیمت ها معادل با ۳۸.۲ درصد ثبت شده که اندکی بالاتر از ماه قبل بوده و به عقیده برخی ممکن است آغاز گر خیز تورمی در این ماه باشد.
                          در نهایت عمده تحلیلگران معتقدند سرعت حرکت خرید و فروش مسکن تهران در این ماه ثابت بوده و چرخش قابل توجهی را تجربه نکرده است. آنچه برای این عده مهم تر به نظر میرسد رشد بی سابقه اجاره در تهران و سایر نقاط شهری بوده است.
                          رشد ماهانه ۷ درصدی اجاره در این ماه به گونه ای بوده که در هشت ماه اخیر سابقه نداشته است . روندی که افزایش ماهانه متوسط قیمت اجاره در تابلوی آماری بانک مرکزی نقش بسته حاکی از مسیر فزاینده این شاخص در کشور داشته که رشد نقطه ای را به ۴۶.۸ درصد رسانده است.
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

تحلیل کپی شده:

تکنیکال شاخص جعلی کل :
                            شاخص کل به روند نزولی و مقاومت هندسی 1275 هزار واحد رسیده است . نکته مثبت در این شاخص ، شکست روند نزولی و سطح 30 در RSI است که میتواند توان عبور نمودار قیمت از مقاومت را افزایش دهد...

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                              یکم. منهای درست و غلط بودن، همۀ گفته‌های شما تنها و فقط در صورتی می‌تونست «مرتبط» و «در راستای» موضوع باشه که بنده ادعا کرده باشم غرب «صرفاً» از سر دل‌سوزی برای مردم ایران و به جهات انسان‌دوستانه وارد این بازی شده. چون اساساً چنین ادعایی نکردم و اصلاً در این راستا نظری، چه موافق و چه مخالف، ندادم و گفته‌های قبلی‌ام واضح و روشن بوده، در این‌جا بحثی شکل نمی‌گیره. مقداری شبه-علم و اخبار ژورنالیستی خلاف واقع هم مطرح شد که حالا کاری نداریم. پیشنهاد می‌کنم مجموعۀ کوتاهی که کورتیس بعد از «هایپرنورمالیزاسیون» ساخته رو هم ببینید؛ یک مینی‌سری شش اپیزودی به اسم «نمی‌تونم از فکرت بیرون بیام» که عنوان کاملش هست «تاریخچه‌ای احساسی از جهان مدرن [معاصر]». مثل همیشه، کورتیس یک‌طرفه قضاوت نمی‌کنه و انگشت اتهام رو به سمت مردم هم نشونه می‌ره. یکی از قسمت‌های مجموعه به اسم «اما اگر مردم واقعاً احمق باشند تکلیف چیه؟» چندان از شرایط این روزهای ایران به دور نیست. این روزها می‌بینیم که شعارها و گفته‌ها به این سمت رفته که اعتراضات دیگه نیازمند لیدر نیستند. پرسشی که برای هر دو طرف مطرحه اینه که «بعدش چی می‌شه؟»، خب، دیدن مستند کورتیس می‌تونه مفید باشه.

دوم. به شکل ضمنی، شاید هم ناخواسته، به اصل مشکل اشاره کردید: جمهوری اسلامی خودش «حوادث» رو رقم می‌زنه و خودش هم در پِی‌آمدها «متعجب» می‌شه و خودش به دنبال «دشمن فرضی» می‌گرده و در نهایت خودش هم می‌خواد قضیه رو «جمع» کنه. مثال ساده: محدودۀ دانشگاه، قلمرو و چارچوب فیزیکی دانشگاه، محل حضور لباس‌شخصی، بسیجی، یگان‌های ضد شورش و در مجموع نهادهای غیرمرتبط نیست. فرض کنیم دیروز به جای خلق یک فاجعه دیگه، یعنی فرستادن این عناصر به درون و اطرف دانشگاه شریف، به کل هیچ‌کاری انجام نمی‌دادند. آیا همون عناصر خارجی مد نظر شما می‌توستند از امروز شروع کنند به فضاسازی و مانور روی این قضیه؟ مثال دوم: پسری 25 ساله قطعه‌ای دو دقیقه‌ بر اساس توئیت‌های مردم می‌خونه (نکتۀ پرانتزی: این یعنی حد اعلای هنر، «هنر از مردم» و «برای مردم» - یک «بینامتنیت» تاریخی و کم‌نظیر که مردم در خلق هنری مستقیماً سهیم هستند و مطمئنم در آینده‌ای نه چندان دور در کتاب‌های برجستۀ تاریخ هنر در مدخل «هنر اعتراضی» نام این پسر جاودانه خواهد شد)، قطعه‌ای که اگر لیریک اون رو پیاده کنید و به دور از «زمینه و زمانه» این روزها مورد خوانش قرار بدید، بسیار انسانی، مردمی و در نهایت منطقی‌ست. اما چه اتفاقی می‌افته؟ درست حدس زدید، مجدد با فیلم «جمهوری اسلامی وارد عمل می‌شود» سر و کار داریم و گَند بعدی رقم می‌خوره: پسر دستگیر می‌شه، ترانۀ پسر وایرال می‌شه و رکورد دانلود رو می‌زنه، ترانۀ پسر در کافه‌ها و تظاهرات و مدارس و ماشین‌ها شنیده می‌شه. و بعد، مجدد، جمهوری اسلامی متعجب، عصبانی و در پِی دشمن با خودش می‌گه حتماً کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه بوده. می‌پرسید من اگر بودم چه می‌کردم. این سوال به روشنی طرح نشده؛ در این سناریو به خصوص چه می‌کردم یا در این 44 سال؟ فرض کنیم حالت اول مد نظر باشه. پیش‌تر باید این نکته جا بیفته که بین «جنایت حقیقی» و «جنایت حقوقی» تفاوت وجود داره. در آمریکا هر سال چیزی بین 15 الی 20 هزار نفر بر اثر شلیک مستقیم گلوله می‌میرند و آب هم از آب تکون نمی‌خوره. چرا؟ چون بیشترشون در درگیری با افراد «حقیقی» کشته می‌شن. اما وقتی سیاه‌پوستی توسط یک «نهاد حقوقی» در خیابون به قتل می‌رسه، مردم در آمریکا چنان جهنمی به پا می‌کنند که سپهر سیاسی-فرهنگی کشور به کل تغییر می‌کنه و معتقدم حتی باعث باخت ترامپ در انتخابات می‌شه. در یک کلام همه‌چیز فرو می‌پاشه. ما در ایران متوجه این نکته ساده نیستیم. دختری توسط یک «نهاد حقوقی» دستگیر می‌شه و در حالی که در این تایم‌فریم مسئولیت جان او بر عهده‌ی این نیروهاست، کشته می‌شه. نمی‌گم ضربه می‌زنن، می‌گم به هر دلیلی کشته می‌شه. می‌میره. می‌پرسید چه باید کرد؟ واضحه. اولین‌گام به جای شاخ و شونه کشیدن، معذرت‌خواهی‌ست. یک غلط‌ کردم تمام‌عیار و بی‌چون و چرا. یک گُه خوردم از ته دل که بر دل مردم مملکت بشینه و بپذیرند که طرف مقابل واقعاً متوجه اشتباه خودش شده. هفته‌ها گذشته، شما یک معذرت‌خواهی خُشک و خالی دیدید؟ تسلیت با عذرخواهی رسمی فرق داره. یک‌نفر ابراز پشیمانی و ندامت کرد؟ ما که چیزی جز تهدید بیشتر و دستگیری و دامن زدن به اتفاقات ندیدیم. قدم دوم استعفاست. چرا هیچ‌وقت چنین اتفاقی نمی‌افته؟ استعفایی هم اگر رخ بده که نمی‌ده، با تغییر سِمَت شخص مذکور و احتمالاً ارتقاء مقام همراه خواهد بود. ما برده و نوکر حکومت نیستیم. مشکل حکومت‌های توتالیتر همین تفاوت دیدگاه به مقولۀ شهروندی‌ست. جای «ارباب» و «بنده» عوض شده. من از دموکراسی مستقیم، چیزی که در سوئیس و لوکزامبورگ جریان داره، صحبت نمی‌کنم. از ساده‌ترین حقوق شهروندی حرف می‌زنم. مشکل اصلی ما استانداردهای دوگانه است. بحث، کلیشه‌ای و تکراریه، ولی حرف مردم واضحه؛ مگه می‌شه برجام 8 سال «لاشۀ متعفن» باشه و ناگهان تبدیل بشه به طلا؟ مگه می‌شه از نیویورک برای فرزندت پوشک کِرک‌لند آمریکایی و پودر مکمل ورزشی بیاری ولی در ایران همون‌ها رو ممنوع اعلام کنی؟ مگه می‌شه بگی من سوپرانقلابی هستم ولی از جیب بیت‌المال نوه‌هات رو در سوئیس به دنیا بیاری؟ مگه می‌شه مصوبه جلوگیری از واردات کالاهایی که نمونۀ مشابه ایرانی دارند رو تصویب کنی ولی خودت بری و از ترکیه سیسمونی بیاری؟ مگه می‌شه پیشنهاد بستن لُنگ و سق زدن نون خُشک به مردم بدی و خودت پنجاه تا ردیف شغلی رو اشغال کرده باشی و فرزندانت چنین برو و بیایی داشته باشند؟ مگه می‌شه از لزوم فضای مجازی بسته‌تر و کنترل‌شده‌تر حرف بزنی و پسر خودت در آمریکا وی‌پی‌ان بفروشه؟ مگه‌ می‌شه کرباسچی رو آخرین بار چند دهه پیش سر دادگاهی که داشت از تلویزیون نشون بدی و حالا تا خیابون‌ها شلوغ می‌شه بری و دوباره همون آدم رو فقط برای یک شب به عنوان دکوری از بی‌طرفی صدا و سیمای میلی بیاری و بعد هم دوباره تغییر رویه بدی؟ مگه می‌شه مهسا امینی رو با اون پوشش بی‌اشکال دستگیر کنی و جنازه‌اش رو تحویل بدی، ولی در راه‌پیماییِ «مخالفان اغتشاشات» دختری که روسری به سر نداره و گردنش تماماً پیداست و پوششی به مراتب پُرایرادتر داره رو در تلویزیون پروموت کنی و روی اعصاب مردم اسکی بری؟ بله، می‌شه. چون ما در لحظۀ اکنون در این‌جا زندگی می‌کنیم و این‌جا هرچیزی، مادامی که بر ضد مردم باشه، شدنیه. می‌پرسید چه باید کرد؟ قدم اول مقابله با همین چیزهای ساده بوده. نمی‌گم «هست»، می‌گم «بوده»، چون دیگه دیر شده. این مردم مگه چی خواستن جز یک زندگی معمولی؟ حرف مردم این بوده که بابا ما رو هم آدم حساب کنید. به شعور ما هم احترام بگذارید. شما می‌گی چرا همه زود می‌شن برانداز. حالا من از شما می‌پرسم، شعارهای 78 و 88 چه‌قدر براندازانه بود؟ تقریباً هیچ. خب، آیا نتیجه داد؟ آیا گوش شنوایی بود؟ اصلاحی در ساختارهای حکومت صورت پذیرفت؟ مردم وقتی می‌بینند راهی نمونده، معلومه که واکنش‌هاشون تغییر می‌کنه. باید اعتراف کنم همیشه تا پیش از اتفاقات اخیر نسبت به بچه‌های دهه هشتادی نگاهی منفی داشتم. ولی وقتی وقایع این چند روز رو مرور می‌کنم، چیزی چون تحسین از دستم برنمی‌آد. شما می‌پرسید چه باید کرد؟ من هم پاسخ می‌دم «هیچ». چون در بن‌بست مطلق گرفتار شدیم. چند سال قبل بنده‌خدایی که زمانی رئیس‌جمهور بود و حالا بین اقشار مختلف منفور شده از لزوم «آشتی ملی» سخن گفت. نتیجه چی بود؟ تمسخر از سوی حاکمیت. گفتند مگر ملت با یکدیگر قهر هستند که حالا آشتی کنند. خب، حالا بیایید و جمعش کنید. تخصص این حکومت در «جمع کردن» است. نسخۀ قابل اجرایی که شما می‌خواهید کلیدش دست مردم نیست، دست حکومته. و چون حکومت کوچک‌ترین علاقه‌ای به تغییر منش و روش خودش نداره، این قفل باز نخواهد شد و شرایط فقط بدتر و بدتر خواهد شد. یک زمانی هر ده سال یک‌بار اعتراضاتی در این شکل صورت می‌گرفت (78، 88، 96)، و حالا فاصله کم‌تر شده و هر سال (1398، 1400، 1401 و...) داره اتفاق می‌افته. خودتون بین خطوط را بخونید و دنبال راه‌حل در طرف و سمت بی‌تقصیر ماجرا نباشید.
                              در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                              سلام به دوستانی که قول داده بودم جوابشون رو میدم.
                              متاسفانه این روزها حس و حال خوبی ندارم و اوضاع خیلی غم انگیزه.

معلوم نیست چی بر سر مردم اومده که حتی بدیهیات رو هم نمی فهمند یا فراموش کرده اند. انسانیت رفته زیر سئوال و عقلانیت بالکل از اذهان پاک شده. دو حادثه کما بیش مشابه میافته و بی گناهانی از دست میروند، یکی میشه پیرهن عثمان و دیگری بهش هیچ اعتنایی نمیشه. یکی میشه مردمی و دیگری میشه حکومتی و اونقدر فاصله عمیق شده که از خودمون نمی پرسیم، خب بابا، مظلوم چه تقصیری داره. قربانی چه تقصیری داره. شما دلت از جای دیگه پره، چرا این بیگناهان رو وجه المصالحه یا مستمسک خواسته هات میکنی. اگر خواسته ای داری، چرا هنوز ادبیات و راه و شیوه اش رو یاد نگرفته ای و چرا بعد از این همه سال، هنوز که هنوزه، زبان هم دیگر رو درک نمی کنیم و نمی خواهیم با منطق، گفته های همو واکاوی کنیم. چرا دیدگاه های همو اصلا بر نمی تابیم چه برسه به اینکه بخواهیم پا تو کفش هم بکنیم تا از حال هم با خبر بشیم شاید اونی نباشه که از طرف دیگه قابل مشاهده است.

خلاصه چرا این همه پافشاری میکنیم که حق با خودمونه و طرف مقابل هیچی از انسانیت و عقلانیت، بویی نبرده؟ تا کی از بالا به پایین نگاه کردن و خود برتر پنداری و پنبه در گوش عقل کردن؟

و آخر لجاجت و بی اعتنایی، مگر چیزی جز جنگ و نابودی و ویرانی است؟

از جناب بامبو شروع میکنم

همین ابتدای کار به بنده انگ همفکر بودن با قشری خاص زده اید. در حالیکه مسلما با کل دیدگاه های بنده آشنا نیستید و با یک مقطع از یک پست، دارید کل رو قضاوت میکنید.

بله، اگر این شیوه قضاوت باشد و از این منظر به قضایا نگاه کنید، نتیجه همانی بود که خودتان گرفته اید. بکش تا زنده بمانی. و باز منطق شما قابل درک هم هست. چون اینجا وزن قوا داده اید و پیروز از هم اکنون مشخص است. قوی تر

اما اینکه در پاسخ بخش بعدی می فرمایید که مردم چیز زیادی نمیخوان، و حاکمیت رو متهم به دو رویی کردن

اینو البته باید حاکمیت جواب بده نه من

ولی اگر نظر بنده رو میخواهید

حاکمیت ها اولویت اولشون همیشه امنیت بوده. امنیت جانی، مالی و اقتصادی

بنابراین باید محیطی فراهم باشه که مردم زندگی خودشون رو بکنند.

این شرط اول حاکمیت ها در تمام دنیاست برای همه مردم برای یک زندگی عادلانه و در پناه آرامش و برای این هم پلیس میذارند و کارشناس دارند و راهکار میدهند و چارچوب تعیین می کنند و در نهایت، اگر تخلفی صورت گرفت، با اتکا به شواهد و مستندات، قاضی هست برای قضاوت

این نورم امروز جهانی است

حاکمیت ما هم، همین ادعا رو داره و داره میگه، مردم بیایید زندگیتون رو بکنید، ما حافظ جان و مال و ناموس شما هستیم. آسوده بخوابید، داروغه بیداره!!! (از زمان کورش کبیر تا شاه فقید، و الان، ادعا همیشه همین بوده)

حالا چقدر اجرایی شده؟

اینجای کار بر میگرده به همون بخش اولی که گفتید باهاش کاری نداری

حاکمیت ما مدعی است، دشمنانی هستند که مدام تو این چهل و چند سال، چوب لای چرخشون گذاشته اند و بعضا حتی چرخ را شکسته اند و لنگ لنگان به امروز رسیده ایم. از مردم هم تقاضای انصاف میکنند که اگر دشمنی ها و تحریم ها و سنگ اندازی ها نبود، بسیاری از آرمانها و قولها، عملی شده و نتیجه اش رو توی سفره ها مردم می دیدند.

این ادعای حاکمیته و نه من. من اما با آدرس هایی که داده شد، رفتم، گشتم، بررسی کردم و دیدم بیراه گفته نشده. این دشمنان بوده اند و تو کاسه ما به جای نون، خون ریخته اند. حالا شما با من مخالفید. پس به همین مستندی که دوستمون جناب بورس پلن معرفی کردم شما رو حواله میدم تا ببینید که چه بر سر مردم آورده اند در طول تاریخ، همین زیاده خواهان در قالب ایسم های مختلف!!!!

I can't get you out of my mind

من به توصیه ایشون این مستند رو دیدم و خیلی تاثیر گذار بود و اتفاقا تقویت کننده عقاید قبلیم که به این نتیجه رسیده بودم مردم هیچ کاره اند. همون سوالی که در انتهای عرایضم پرسیده بودم، مردم کجای کار و معادله اند؟

هیچی

مردم همیشه توسط همون بالا منبری ها در حال فریب خوردن بوده اند

فقط منبرها شکل و شمایلش عوض شده

یه زمانی چهار پایه و چند تا پله بود
                              امروز شده تلویزیون و سینما و واتس آپ و تلگرام و اینستاگرام و ......

یه زمانی یک نفر میرفت بالای منبر، عده زیادی گوش میداند

امروز هر کسی از ننه اش قهر کنه میتونه یک کانال یوتوب بزنه و برای خودش مخاطب جمع کنه

و اگر اون زمان مردم رو فریب میدادند

واقعا فکر میکنی محتوای میدیاهای امروزی، همش حقیقت و راسته؟؟؟؟

پس چرا ترامپ که خودش یکی از شیادان بزرگ بود، بهشون لقب فیک نیوز داد؟؟؟؟ حتی سی ان ان!!!!!

پس از تاریخ متوجه میشیم که همه سعی میکنند دیگری رو فریب بدن تا دو روز بیشتر بالای منبر بمونند و هر وقت کسی هم میخواسته مردم رو بیدار کنه، زده اند منبرش رو سوزانده اند

چرا که امروزه خیلی ها به این باور رسیده اند (افراد اسکالر) که دنیا صاحبانی داره

1 درصد صاحب دنیا هستند
                              4 درصد عروسکان خیمه شب بازی این یک درصد
                              90 درصد مردم عادی که در خواب به سر میبرند
                              5 درصد هم کسانی هستند که میخواهند این مردم رو بیدار کنند

مردم کجای معادله هستند؟؟؟؟

نتیجه گیری با خودتان

جناب رادین درود

تقریبا هر چی میخواستم بگم، به جناب بامبو گفتم

اما جواب خصوصی تر شما این میشه

نردبان این جهان ما و منی است
                              لاجرم زین نردبان افتادنی است

هر که بالاتر رود ابله تر است

کاستخوانش بتر خواهد شکست

اصلا فرقی نمی کنه کی اون بالا باشه،

اون بالا خواهان زیاد داره. اکثراً تشنه قدرتیم و هزینه اش میشه خون ریزی

تا پا تو کفش حاکم نکنی، متوجه نمیشی تو چه جهنمی زندگی میکنه (Point of View)

و اما به دوست گرانقدر، جناب بورس پلن ریز بین هم سلامی عرض کنم

اول از همه بسیار ممون بابت معرفی سریال . واقعا عالی بود و روشنگر

اما مرد مومن، شما که خودت این سریال رو دیده ای، چرا به مردم میگی شیرین عقل؟ چرا ساندیس خور خطابشون میکنی؟
                              خب مردم عقل ندارند دیگه. سلیقه ها هم فرق میکنه. یکی ویسکی دوست داره. یکی هم ساندیس. مشکلیه؟؟؟؟:.thumbsupsmileyanim

مردم دو دسته بیشتر نیستند

خواص
                              عوام

خواص یک درصند

عوام 99 درصد

گفته شد که اون 99 درصد، خودشون به 4 درصدی آلت دست اون یک درصد، 5 درصد روشنگر و 90 درصد همیشه در خواب، تقسیم بندی شده اند.

بنابراین زندگی مجموع تعاملات این چهار دسته با همه

دنیا چندین هزار ساله که روی آرامش به خودش ندیده و دلیلش فقط زیاه خواهی های اون یک درصدی هستند که رازهایی رو فهمیده اند و برای خودشون نگهداری میکنند و تا کسی میخواد سر از کارشون در بیاره، همه چیز رو به آشوب میکشند (نظر شخصی خودمه با تامل در نظرات افراد اسکالر البته)

تمام مواردی که ذکر کردید در مورد حاکمیت، واقعیت داره. میزنند، میکشند، بی آبرو میکنند، میدزدند، جلوگیری میکنند، محدود میکنند، رانت خواری و نوکر پروری میکنند و به احدی پاسخگو هم نیستند.

اما دوست عزیز، این شیوه اداره دنیاست

فقط یکی وقیح تره، دیگری آب زیر کاه تر

یکی هوشش رو نداره
                              یکی باهوش تر، از زیر مسئولیت فرار میکنه

یکی از این مملکت فرار میکنه و میره اون ور آب تو همین چاله چوله ها به صورت دیگه میافته و صداش در نمیاد و بعضا با سیلی صورت خودشون رو سرخ میکنند
                              یکی دیگه پا رو فراتر میذاره و داستان سرایی میکنه از مواهب اون ور آب
                              و این ور آب عده ای فریب میخورند که اینجا انگار سرشون کلاه رفته

در حالیکه به هر جا روی آسمان به همین رنگ است و البته هر محیطی، درد سر های خودشو داره

و این هنر زندگی است

چطور زندگی کنیم که گربه شاخمون نزنه

و باز این بر میگرده به توانایی ها فردی، سواد، تجربیات و البته اعتقاداتش. اعتقاداتی که مجددا در سایه تجربیات زندگی، پالیش و صیقلی میشه و تجربه ای منحصر به فرد از دلش بیرون میاد که فقط نسخه خود اون فرده که براش زحمت کشیده.

و این یک شبه و راحت به دست نمیاد

و چطور شما بر این باورید که فردی در دهه دوم زندگیش، به چنین دستاوردی میرسه و از یک فرد 40-50 ساله میتونه عاقل تر و فهمیده تر باشه. این مسئله زمان و تلاشه فقط و شما چطور میتونید 30-40 ساله رو با 15-16 ساله و 20 ساله برابر بدونید؟ 20 ساله ای که نه سواد کافی داره، نه تجربه داره، نه مسئولیتی و نه تعهدی به زن یا شوهر و البته فرزندان؟

دوست دارید بپذیرید یا نه، مرگ مهسا امینی فقط دستمایه دشمنانی شد برای ضربه زدن به نظامی که با تمام سنگ اندازی هایی که براش کرده بودند، داره از چنگالشون خودش رو نجات میده (پیمان شانگهای) و از احساسات پاک همین 15-20 ساله ها سو استفاده کرد و بر خلاف تصور شما، نه یک لیدر، بلکه ده ها لیدر داره که شما فکر میکنید اصلا بی لیدر هستند

این بلوایی که به پا شده، فقط دلیلش استیصال غربه از به راه آوردن ایران (نظر شخصی بر اساس مستندات هم تاریخی و هم متاخر)

و تا حاکمیت که پیشتر عرض شد مدعی است داره برای مردمش کار انجام میده تا مردم نتیجه اش رو در سفره ها ببینند، یک موشی دوانده میشه یا یک چوبی لای چرخ گذاشته میشه و این موضوع لا اقل الان دیگه پنهان نیست، چون یک دشمن قسم خورده به نام اسراییل، علنا جار زده که ما با هزار چاقو این نظام رو براندازی خواهیم کرد.

میگن 1000 دوست داشته باشی، کمه
                              یک دشمن زیاد

و آیا منکر دشمنی اسراییل هستی؟

و برای همین، شرایط کشور ما امنیتی است و وقتی کشوری امنیتی باشه، نمی تونه تو اون چارچوب شناخته شده و نورم، گام برداره و چون باید آسه بری آسه بیایی تا گربه شاخت نزنه، مجبوری که غیر شفاف باشی و آب رو گل آلود کنی و چراغ خاموش حرکت کنی، تا دشمن متوجه تاکتیک و استراتژیت نشه تا بهش ضربه بزنه.... و وقتی ناشفاف بودی، اون ماموری هم که داره پول خونش رو میگیره (همون 4 درصدی) چرا برای خودش چیزی بر نداره؟

اگر واقعا برای شما که ریز بین هستی بخوام بیشتر توضیح بدم، فرق شما با اون 90 درصد در چیست؟

دوباره مرسی بابت معرفی سریال

موفق باشید
                              در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
                              پستی بسیار ارزشمند یا بهتر بگوییم یک کتاب خلاصه شده .

خدمت پاشا عرض کنم ، هردو رفیق ما کاری از تولید به مصرف در تاپیک ارائه داده اند که در هیچ دانشکده ای و هیچ جزوه ای نمی توانید چنین شیوا و به روز و دست اول بیابید ...

بورس و اقتصاد پیوندی ناگسستنی با سیاست دارند ...

به سهم خودم استفاده بردم و از قلم توانای رفقا لذت بردم ...

Inspired و Bourse-Plan ایول ....

دست مریزاد ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تکنیکال دلار :

بر فراز تمام سقف های تاریخی ...

مقاومت مهمی را زده

اهداف : 36000 و 38000

البت 47000 هم سقف کانال رویت میشه ....

مصیبت جای دیگری است !

نسبت دلار به شاخص جعلی کل :

دلار نسبت به شاخص جعلی
                                مقاومت های مهمی را زده به لطف سرکوب بورس !!

و البت دست بردن در سود شرکت ها

دلار بازدهی بهتری از شاخص های جعلی خواهد داشت در کوتاه مدت

.................................................. .......................................

عشقی و صالح آبادی و شرکا و شخص پریزیدنت دقیقا کجایید ؟!

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/11/01, 15:59.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X