تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

تکنیکال لخزر :

روی حمایت ....

.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      تکنیکال لخزر :

روی حمایت ....

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

نداند به جز ذات پروردگار ...

که فردا چه بازی کند روزگار ...

( فردوسی )
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در کل 44 سال جمهوری اسلامی ، دولتی مترقی تر از دولت خاتمی ندیدیم و مجلسی شجاع تر از مجلس ششم ...

این تیم کم سواد دولتی و مجلس بی سواد انقلابی ! با ناشی گری ، ستون های حکومت را به لرزه در آوردند ...

حکومت هر آسیبی ببیند از طرف همین قشر بی سواد و انقلابی هست ...

خاتمی مهمان فرانسوی ها می شد و اعجوبه ی قرن مهمان بورکینافاسو!!

.

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 574

در کل 44 سال جمهوری اسلامی ، دولتی مترقی تر از دولت خاتمی ندیدیم و مجلسی شجاع تر از مجلس ششم ...

این تیم کم سواد دولتی و مجلس بی سواد انقلابی ! با ناشی گری ، ستون های حکومت را به لرزه در آوردند ...

حکومت هر آسیبی ببیند از طرف همین قشر بی سواد و انقلابی هست ...

خاتمی مهمان فرانسوی ها می شد و اعجوبه ی قرن مهمان بورکینافاسو!!

باستناد اسناد و مدارک موجود در بانک مرکزی در 50 سال اخیر، هیچ دولتی عملکرد اقتصادی آقای خاتمی را نداشته، با توجه باینکه متوسط قیمت نفت در دور اول ایشان 10 دلار بود و در دور دوم که متوسط قیمت نفت 25 دلار بود. و در دوره دوم تورم به 10% رسید. یک از وابستگانش را به دولت نبرد. حتی در حالیکه ضرورت امنیتی ایجاد میکرد که پسرش را به مسئولیت دفتر بگمارد، این کار را نکرد.
            ضمنآ من افتخار داشتم که در صفر مالزی همراه ایشان باشم، البته ایشان و وزرا جداگانه رفتن و ما تیم دبیران صنایع مختلف و تعدادی از اعضای اطاق بازرگانی با هم رفتیم. مرتب به وزیر بازرگانی میگفت که اولویت با بخش خصوصی است. چون در آنزمان من عضو هییت مدیره و دبیر انجمن تولید کنندکان شوینده بهداشتی،آرایشی و صنعتی ایران بودم. خودم ضمن اینکه تولید کننده مواد اولیه صنایع بهداشتی و دارویی بودم، در همان حال یک شرکت بازرگانی داشتم که بزرگترین وارد کننده روغن نارگیل در ایران بودم، که بیشترشو در کارخانه خودم استفاده میکردیم و بقیه را میفرختیم. در اینجا من به آقای خسروتاج معاون وقت وزارت بازرگانی گفتم که حتمآ من باید نفر اول سخنرانها باشم بعلت اینکه من بزرگترین وارد کننده روغن ناگیل هستم و بزبان انگلیسی صحبت میکنم. قبول نکرد تا رفتیم آنجا و معاون رییس اطاق بازرگانی که عضو هییت رییسه جلسه ایی بود که پسر مهاتیرما محمد رییس جلسه و من ناچار موضوع را بآن آقا گفتم و آو هم موضوع را به پسر مهاتیرمامحمد گفت و او هم بمن گفت بفرمایید بنشینید من اول از شما میخواهم که صحبت بکنید و همین کار کرد و...............بعد از ظهر
            کار واقعی بود و هر کسی تو ی غرفه اش بود و فروشنده و خریدارهای مالزییها مراجعه کردن، و طبیعی بود که غرفه من از هم شلوغ تر باشه بخاطر اینکه من روغن خر بودم و آنها همه روغن فروش، همان موقع آقای خاتمی آمد غرفه من و گفت مغازه شما از همه شلوغ تره، گفتم من روغن بخرم واینها همه روغن فروش و بعد گفت این داروها چیه که گفتم این داروها تولید شرکتهای ایرانی است و من باینها میفروشم .

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1711

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

باستناد اسناد و مدارک موجود در بانک مرکزی در 50 سال اخیر، هیچ دولتی عملکرد اقتصادی آقای خاتمی را نداشته، با توجه باینکه متوسط قیمت نفت در دور اول ایشان 10 دلار بود و در دور دوم که متوسط قیمت نفت 25 دلار بود. و در دوره دوم تورم به 10% رسید. یک از وابستگانش را به دولت نبرد. حتی در حالیکه ضرورت امنیتی ایجاد میکرد که پسرش را به مسئولیت دفتر بگمارد، این کار را نکرد.
              ضمنآ من افتخار داشتم که در صفر مالزی همراه ایشان باشم، البته ایشان و وزرا جداگانه رفتن و ما تیم دبیران صنایع مختلف و تعدادی از اعضای اطاق بازرگانی با هم رفتیم. مرتب به وزیر بازرگانی میگفت که اولویت با بخش خصوصی است. چون در آنزمان من عضو هییت مدیره و دبیر انجمن تولید کنندکان شوینده بهداشتی،آرایشی و صنعتی ایران بودم. خودم ضمن اینکه تولید کننده مواد اولیه صنایع بهداشتی و دارویی بودم، در همان حال یک شرکت بازرگانی داشتم که بزرگترین وارد کننده روغن نارگیل در ایران بودم، که بیشترشو در کارخانه خودم استفاده میکردیم و بقیه را میفرختیم. در اینجا من به آقای خسروتاج معاون وقت وزارت بازرگانی گفتم که حتمآ من باید نفر اول سخنرانها باشم بعلت اینکه من بزرگترین وارد کننده روغن ناگیل هستم و بزبان انگلیسی صحبت میکنم. قبول نکرد تا رفتیم آنجا و معاون رییس اطاق بازرگانی که عضو هییت رییسه جلسه ایی بود که پسر مهاتیرما محمد رییس جلسه و من ناچار موضوع را بآن آقا گفتم و آو هم موضوع را به پسر مهاتیرمامحمد گفت و او هم بمن گفت بفرمایید بنشینید من اول از شما میخواهم که صحبت بکنید و همین کار کرد و...............بعد از ظهر
              کار واقعی بود و هر کسی تو ی غرفه اش بود و فروشنده و خریدارهای مالزییها مراجعه کردن، و طبیعی بود که غرفه من از هم شلوغ تر باشه بخاطر اینکه من روغن خر بودم و آنها همه روغن فروش، همان موقع آقای خاتمی آمد غرفه من و گفت مغازه شما از همه شلوغ تره، گفتم من روغن بخرم واینها همه روغن فروش و بعد گفت این داروها چیه که گفتم این داروها تولید شرکتهای ایرانی است و من باینها میفروشم .
              عرض ادب جناب دالاهو شما با مدیران مجموعه گلرنگ (قرن وجم) مثلا مهندس شهیدی یا فاضلیان یا مهندس سبحانی آشنایی دارین ؟؟

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 574

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                عرض ادب جناب دالاهو شما با مدیران مجموعه گلرنگ (قرن وجم) مثلا مهندس شهیدی یا فاضلیان یا مهندس سبحانی آشنایی دارین ؟؟

من مرحوم فضلی ( فضلی بزرگ دوست بودم ) که پدر دکتر فضلی بود. آن آقیان که شما اشاره فرموده ای مدیران بخشهای مختلف گروه هستند و من معمولآ با آنها ارتباط ندارم و بعد از مرحوم فضلی با پسرش که الان نفر اول است ارتباط دارم.
                خدا بیامرزه مرحوم فضلی را برام تعریف میکرد که چقدر با سختی کار میکرد و میرفته سازمان آب و ظرف 20 لیتری آب ژاول از سازمان آب میگرفته و با وسیله عمومی اینو میبرده وبه بیمارستانها میفروخته. در محصول آب ژاول یا ضد عفونی کننده بعد از انقلاب ایشون نامبر وان بود و بوژنه دوم . اینها تا مدتها محصول اولشون ضد عفونی بود که بعد مایع طرفشویی و بعد شامپو که بعد آن سردار یک چشمه که همشهری ( تویسرکان) اینها بود با استفاده از رانت عمددتآ برای گرفتن پول زیاد از بانکها وراد تشکیلات اینها شد و این پولهای فراوان سرعت رشد اینها سرعت بخشید، البته برگشتن پسرش از آمریکا و ان سرداره کلآ از یک کارخانه 2000 متری در جاده مخصوص شدن هولدینگ.
                کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را اول من خودم وارد میکردم و به همه اینها حتی پاکسان و داروگر و تولی پرس و خود آقای فضلی می فروخنم. بعد از مدتی اول من بعد اونها تو یک از واحدها که آقای فاظلیان مدیر عاملش بود تولید میکردند. ولی ما KD تولید میکردیم که تنها تولید کننده KD در ایران بودیم و بعلت پیوریتی بالا 90% قیمت ما 100 تومان از مرحوم فضلی 750 میداد. البته نهایتآ تولید ما اقتصادی تر بود چون در شامپو بجای 4% میتوانستند 2/5% میزدند. یک دفعه شرکت تولی پرس میخواست 500 تن بخره من خودم به آقای جاریانی گفتم چون شما برای مایع ظرفشویی است به صلاح نیست که از من بخری و او هم گفت اونها از ترس شما قیمت 730 دادند، گفتم امانش نده و لی دستور بده هر محوموله را آزمایش بکنند، که آقای جاریانی که فارق التحصیل هاروارد بود،گفت ولی من فقط بشما اطمینان دارم ، که گفتم حالا مجبوری ولی هر وقت واحد شامپو را راه انداختی آنوقت مجبوری از من بخری. به مرحوم فضلی تلفن زدم و گفتم خدا وکیلی اگر 78% اکتیو هم بزنی که ضرر میکنی گفت از ترس شما بود چون این شفارش 500 تن بود و شرکت معتبر ولی به پسرم گفتم گه آقای جاری و فلانی با هم رفیقند، ولی من بهش گفتم مگر بهت نگفتم که من کمتر از 850 برام صرف نمیکنه، گفت باور نکردم، گفتم نه باور کن چون من دروغ نمیگم و..........

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

من مرحوم فضلی ( فضلی بزرگ دوست بودم ) که پدر دکتر فضلی بود. آن آقیان که شما اشاره فرموده ای مدیران بخشهای مختلف گروه هستند و من معمولآ با آنها ارتباط ندارم و بعد از مرحوم فضلی با پسرش که الان نفر اول است ارتباط دارم.
                  خدا بیامرزه مرحوم فضلی را برام تعریف میکرد که چقدر با سختی کار میکرد و میرفته سازمان آب و ظرف 20 لیتری آب ژاول از سازمان آب میگرفته و با وسیله عمومی اینو میبرده وبه بیمارستانها میفروخته. در محصول آب ژاول یا ضد عفونی کننده بعد از انقلاب ایشون نامبر وان بود و بوژنه دوم . اینها تا مدتها محصول اولشون ضد عفونی بود که بعد مایع طرفشویی و بعد شامپو که بعد آن سردار یک چشمه که همشهری ( تویسرکان) اینها بود با استفاده از رانت عمددتآ برای گرفتن پول زیاد از بانکها وراد تشکیلات اینها شد و این پولهای فراوان سرعت رشد اینها سرعت بخشید، البته برگشتن پسرش از آمریکا و ان سرداره کلآ از یک کارخانه 2000 متری در جاده مخصوص شدن هولدینگ.
                  کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را اول من خودم وارد میکردم و به همه اینها حتی پاکسان و داروگر و تولی پرس و خود آقای فضلی می فروخنم. بعد از مدتی اول من بعد اونها تو یک از واحدها که آقای فاظلیان مدیر عاملش بود تولید میکردند. ولی ما KD تولید میکردیم که تنها تولید کننده KD در ایران بودیم و بعلت پیوریتی بالا 90% قیمت ما 100 تومان از مرحوم فضلی 750 میداد. البته نهایتآ تولید ما اقتصادی تر بود چون در شامپو بجای 4% میتوانستند 2/5% میزدند. یک دفعه شرکت تولی پرس میخواست 500 تن بخره من خودم به آقای جاریانی گفتم چون شما برای مایع ظرفشویی است به صلاح نیست که از من بخری و او هم گفت اونها از ترس شما قیمت 730 دادند، گفتم امانش نده و لی دستور بده هر محوموله را آزمایش بکنند، که آقای جاریانی که فارق التحصیل هاروارد بود،گفت ولی من فقط بشما اطمینان دارم ، که گفتم حالا مجبوری ولی هر وقت واحد شامپو را راه انداختی آنوقت مجبوری از من بخری. به مرحوم فضلی تلفن زدم و گفتم خدا وکیلی اگر 78% اکتیو هم بزنی که ضرر میکنی گفت از ترس شما بود چون این شفارش 500 تن بود و شرکت معتبر ولی به پسرم گفتم گه آقای جاری و فلانی با هم رفیقند، ولی من بهش گفتم مگر بهت نگفتم که من کمتر از 850 برام صرف نمیکنه، گفت باور نکردم، گفتم نه باور کن چون من دروغ نمیگم و..........
                  درود
                  سردار فضلی با اینها شریکن؟
                  فارغ التحصیل ..

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1711

بله اصل کاری روفراموش کردم
                    خدا رحمتشون کنه مرد بزرگی بودن وچند هزار نفر رو صاحب شغل کردن تو مجموعههاشون
                    شناخت خیلی کمی ازشون دارم قبلا تو مجموعه مشغول به کار بودم
                    الانم شما با جناب فضلی (پسر)ارتباط دارید؟؟

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

تکنیکال لخزر :

روی حمایت ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

تکنیکال غشصفا:

روی حمایت میدلاین کانال صعودی ...

هدف سهم : 2850 تومان

.........................

قیمت امروز سهم : 1970 تومان به تاریخ 1402/4/12طبق معمول این نوشته سیکنال خرید یا فروش نیست صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                          از میان سهام مورد بررسی در صفحات قبل، سهمی است که به نظرم می تواند پدیده ای شود،

خواستم تو خصوصی به بهرام پیشنهاد بررسی بدم، که دیدم خودش حواسش بهش هست،

علی ایهال مدت هاست این سهم را زیر نظر دارم و منتظر شکار هستم،

به اطمینان برسم برای ورود اعلام خواهم کرد.
                          در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                          درود،

بیمه میهن است،

نمودارش را میذارم، دوستان خودشان بررسی کنند.
                          در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                          استاد

ودی رو جای خیلی خوبی به اهالی معرفی کردین . خدا خیرتون بده. کمر بنده خداها دیگه راست نمیشه

خمهر هم از دسته گلهای تقدیمی بود
                          در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                          باید بیسواد هایی همیشه باشن که فکر کنن باسوادن تا بشه بهشون سهمهایی مثل

بیمه میهن و تلیسه رو تو اوج قیمت انداخت

توهم و غرور تو بورس مساوی ضرر هست.

به یاد استاد میداس عزیز ....

و کاربرانی که سعی بسیاری کردند تا سایت را از افراد متبحر و دانا و باتجربه تهی کنند ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

..............................
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تکنیکال غگیلا :

اگر بتواند مقاومت محدوده ی 2600 را بزند آنگاه 2 هدف زیر فعال می شوند :

هدف اول : 3300 تومان

هدف دوم : 3900 تومان ...

.....................................

قیمت امروز سهم : 2460 تومان

(طبق معمول این نوشته سیکنال خرید یا فروش نیست صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک)

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

نسبت غشصفا به شاخص کل :

.

نظر

در حال کار...
                                X