تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    بخاطر همین گفتم یک انتخابات معمولی نیست...کار فراتر از چهار تا بگم بگم معمولی هست...من فکر میکنم با خود پزشکیان هم به یک تفاهمی رسیده باشند...بخاطر همین مدام میگه سیاست های حضرت آغا رو باید در پیش گرفت
    در این انتخابات یا جلیلی باید پیروز بشه...یا پایان عمر سیاسیش هست

عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی:

کسی برداشت مرا از نشانه موجود در سخنان رهبری پرسید.
    گفتم به نظر تو افزایش مشارکت موجب انتخاب چه کسی می‌شود؟
    گفت ۱۰۰٪ پزشکیان.
    گفتم آیا ایشان بر افزایش مشارکت تاکید کرد؟
    گفت قطعا.
    گفتم چگونه تو‌ متوجه نتیجه قطعی افزایش مشارکت می‌شوی، ولی رهبری این را نداند؟
    تامل کرد و چیزی نگفت.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      بخاطر همین گفتم یک انتخابات معمولی نیست...کار فراتر از چهار تا بگم بگم معمولی هست...من فکر میکنم با خود پزشکیان هم به یک تفاهمی رسیده باشند...بخاطر همین مدام میگه سیاست های حضرت آغا رو باید در پیش گرفت
      در این انتخابات یا جلیلی باید پیروز بشه...یا پایان عمر سیاسیش هست
      در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی:

کسی برداشت مرا از نشانه موجود در سخنان رهبری پرسید.
      گفتم به نظر تو افزایش مشارکت موجب انتخاب چه کسی می‌شود؟
      گفت ۱۰۰٪ پزشکیان.
      گفتم آیا ایشان بر افزایش مشارکت تاکید کرد؟
      گفت قطعا.
      گفتم چگونه تو‌ متوجه نتیجه قطعی افزایش مشارکت می‌شوی، ولی رهبری این را نداند؟
      تامل کرد و چیزی نگفت.
      کامنت علی رضا و کامنت عباس عبدی کنار هم بگذاریم ، پزشکیان رئیس جمهور هست ...

و برای اطمینان و محکم کاری ، نامزدهای پوششی نباید انصراف بدهند تا آرا پایداری چی ها و بقیه خورد بشه و همان مرحله اول رئیس جمهور تعیین بشه ...

اگر هیچ کدام انصراف ندادند ، علی رضا تحلیل دقیقی از شرایط داشته ...

اما اگر انصراف بدهند و آرا خاکستری به تحریم ادامه بدهند ، قالیباف با آرا نهادهای حکومتی بازی برده ....
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

تحلیلی از یکی از فعالان بازار سرمایه، بهنام صمدی عزیز :

خسارت تحریم‌ها، دعواهای سیاسی، خالص‌سازی‌ها، بی‌اخلاقی‌ها، چرخه خشونت و توهم تخصص در ۲۵ سال گذشته بیش از هزاران میلیارد دلار بوده
        این خسارت مستقیما به معیشت و سفره مردم وارد شده
        از همه مهمتر عمر و جوانی‌ ما تلف شد
        ده‌ها هزار ایرانی مهاجرت کردند و میلیارد‌ها دلار سرمایه با خودشون بردند
        قرار بود در افق ۱۴۰۴ ژاپن اسلامی و کشور اول منطقه باشیم اما الان از عربستان و امارات و قطر هم عقب افتادیم!
        من از تنش و دعوای سیاسی خسته شدم و بیزارم
        و حتما ۸ تیرماه به مسعود پزشکیان رای میدم
        چون یقین دارم تنها کسیه که می‌تونه وفاق ملی ایجاد کنه
        بدون روتوش انسانی اخلاق‌مدار، شجاع و عدالتخواهه و حرف دل مردم کوچه و بازار رو می‌زنه
        فرصت طلایی برای قرار دادن اقتصاد ایران در ریل درست رو نباید از دست بدیم ...
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در کل 44 سال جمهوری اسلامی ، دولتی مترقی تر از دولت خاتمی ندیدیم و مجلسی شجاع تر از مجلس ششم ...

این تیم کم سواد دولتی و مجلس بی سواد انقلابی ! با ناشی گری ، ستون های حکومت را به لرزه در آوردند ...

حکومت هر آسیبی ببیند از طرف همین قشر بی سواد و انقلابی هست ...

خاتمی مهمان فرانسوی ها می شد و اعجوبه ی قرن مهمان بورکینافاسو!!

پیام ویدئویی سیدمحمدخاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳

سیدمحمدخاتمی در پیام ویدئویی، با اشاره به فسادستیزی و شایسته‌سالاری دکتر پزشکیان در کنار ویژگی‌های برجسته راستگویی، پاکدستی، پاکدامنی، مردمداری و عدالتخواهی خاطرنشان کرد: آمدن و آوردن رویکردی به صحنه که درد مردم را دارد و عزم آن را دارد که با کمک خود مردم و فرزندان شایسته مردم به درمان بپردازد و ان‌شاءالله شجاعت اقدام را دارد، امیدبخش و نویددهنده به آینده‌ای بهتر است.

در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریتی که احساس می کند گوشی برای شنیدن صدای او و دست توانایی برای رفع مشکلات او وجود ندارد همصدا شدم

اینک فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود و تفاوتی هرچند اندک در فضای کنونی پدید آید

پزشکیان راستگو، پاکدست، پاکدامن، مردمی، عدالت‌خواه، فسادستیز و شایسته‌سالار است

این بنده کوچک خداوند که خیر و پیشرفت کشور و سربلندی ملت و والایی و توانمندی جامعه را می‌خواهد به جناب دکتر پزشکیان رأی خواهد داد ...
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

بهنام صمدی :

سخنی با تحریمی‌ها و مرددها:

چرا به خاطر شماتت دیگران و ناراحتی از اتفاقات تلخ گذشته با صندوق رای قهر کردید؟

آیا از وضعیت اقتصاد، معیشت و اینترنت و فضای سیاسی و اجتماعی کشور در ۳ سال گذشته راضی بودید؟

فرصت طلایی تغییر سرنوشت کشور رو نباید به سادگی از دست داد؛ این کشور فقط متعلق به اقلیت خالص‌ساز نیست. قطعا فرق می‌کنه چه کسی رئیس‌‌جمهور مستقر در پاستور باشه!

عجیب‌تر اینکه عده‌ای پزشکیان رو انتخاب کردند ولی هنوز برای رفتن به پای صندوق رای تردید دارند

در پیچ تاریخی مهمی قرار داریم، میشه در همین مرحله اول و ۸ تیرماه کار رو تمام کرد
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

تصویر اقتصاد ایران در آستانه انتخابات از نگاه فایننشیال تایمز

نشریه فایننشیال تایمز در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران در گزارشی به ارائه تصویری از شرایط اقتصادی مردم در بحبوحه تورم بالا در کشور پرداخته است.

✅ ارزان‌ترین مدل خودروی داخلی ایران، پراید که همواره برای کیفیت پایین و مشکلات ایمنی آن مورد انتقاد بوده است به شاخصی برای سنجش مشکلات مالی ایرانیان بدل شده است که قرار است روز جمعه برای انتخاب رئیس جمهور بعدی کشور پس از شهادت ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سابق کشور در سانحه هوایی پای صندوق‌های رای بروند.

✳️ ایرانیان اغلب قیمت پراید را با حداقل دستمزد خود مقایسه می‌کنند تا بدتر شدن شرایط مالی خود را برجسته کنند. تولید این خودروی اقتصادی در سال 2020 متوقف شد اما موجودی‌های آن همچنان درحال فروش است.

✅ یک دهه قبل، یک کارمند حداقل دستمزد با یک خانواده چهارنفره، به 1.6 برابر درآمد سالانه خود برای خرید یک پراید نیاز داشت؛ این درحالی است که اکنون به سه برابر درآمد سالانه خود برای خرید آن نیاز دارد.
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

حکایت جوحی و صندوق ...

در مثنوی مولوی داستانی هست شیرین و شنیدنی، در باب شیادی و اغفال. البته شیرینی آن بابت وجوه خنده‌ناک روایت است، وگرنه که داستان کلاه‌برداری یا کلاه‌گذاری را به‌دشواری می‌توان شیرین خواند.

ماجرا این‌گونه است که زن و شوهری بودند که از دارایی بهره‌ای اندک و از اشتها حظی وافر داشتند و چندان هم دربند راستی و شرف و مردمی نبودند. روزی مرد، زن را گفت: «این‌ همه اسباب اغوا داری، چرا از آن بهره نگیری تا صیدی به دام آوریم؟
                چون سلاحت هست رو صیدی بگیر
                تا بدوشانیم از صید تو شیر
                قوس ابرو، تیر غمزه، دام کید
                بهر چه دادت خدا، از بهر صید»

زن به سراغ قاضی شهر رفت که هم مال زیاد داشت و هم ترس از آبرو. به بهانۀ اینکه شویش خرجی نمی‌دهد، شکایت بر قاضی برد و در اثنای نقل و اختلاط برخی امکانات خویش را وانمود و قاضی را به تلاطمِ تعب و طلب درانداخت. کار به جست‌وجوی مکان کشید و زن گفت که خانه‌اش امشب خالی است و مرد به سفری کوتاه رفته است. شب‌هنگام قاضی به سرای رفت و چنانکه مهیا می‌شد که تا از آن سفرۀ هوش‌ربای تن زن لقماتی برگیرد، صدای دق‌الباب آمد و پیِ آن صدای مرد خانه که زنش را صدا می‌کرد و پیش می‌خواند.

قاضیِ عریان ولی کام ناگرفته در پی فرار برآمد. باری وقت تنگ بود و امکان آن نبود، چشم‌گردان و ترسان نگاهش به صندوقی در کنار اتاق افتاد، لاجرم پرید، در آن را گشود و درونش پنهان شد. مرد به درون آمد و زن خود را در خطاب گرفت. با آواز بلند گفت که طلبکاران او را دوره کرده‌اند و هر چه او مهلت می‌خواهد و وعدۀ بازپرداخت بدهی‌ها را در آتیه، در زمانۀ رفع عسرت می‌دهد، به خرجشان نمی‌رود که نمی‌رود.

گوشه‌ای نشست، سینه‌ای صاف کرد و در حالی‌که به صندوق خیره بود گفت: «شایع کرده‌اند و شهرت داده‌اند که من صندوقی در خانه دارم پربارِ زر و گوهر. بس بیش از آنکه وام‌ طلبکاران را همه واگذارد و تازه سرمایۀ چندین شغل هم در آن باشد. حال آنکه من و تو می‌دانیم که چنین نیست و این همه یاوه است و ما فقیریم. من تصمیمی گرفته‌ام».

زن پرسید، بگو که چیست. مرد گفت:
                «من چه دارم غیر آن صندوق کان
                هست مایهٔ تهمت و پایهٔ گمان
                خلق پندارند زر دارم درون
                داد واگیرند از من زین ظنون
                صورت صندوق بس زیباست لیک
                از عروض و سیم و زر خالیست نیک
                چون تن زراق خوب و با وقار
                اندر آن سله نیابی غیر مار
                من برم صندوق را فردا به کو
                پس بسوزم در میان چارسو
                تا ببیند مؤمن و گبر و جهود
                که درین صندوق جز لعنت نبود»

صبح فردا مرد، حمالی به کرایه گرفت و صندوق بر پشت او گذاشت، قفلی بر آن نهاد و گفت: «این را ببر به نزدیک محکمه و آنجا نزد جماعت شاکیانِ مال‌باخته فروگذار تا من مایه‌ای هیزم فراهم کنم و بیاورم».

در راه، قاضی حمال را از وجود خود هوشیار کرد و گفت که پولی به تو خواهم داد، اگر زود به نزدیک نایب من شوی و او را بگویی من به چه روزم تا بیاید و این صندوق را از این مرد بی‌خِرَد بِخَرَد. حمال صندوق وانهاد و تیز رفت و با نایب بازآمد. مرد رسید. نایب از او پرسید: «این صندوق را خریدارم، می‌فروشی؟» مرد گفت: «آری، ولی به هزار دینار.» نایب فریاد شگفتی برکشید که هزار دینار برای یک صندوق بی‌قابلیت!؟ مرد گفت: «آخر تو که از میزان جواهرات درون آن باخبر نیستی، بگذار تا در آن بگشایم و جوهریان هم بیایند قیمت کنند تا بدانی که می‌ارزد!» نایب گفت: «خودم می‌دانم. لازم نیست.» پول را داد و صندوق را برد ...
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

روسیه نگران از پیروزی اصلاح طلبان و شخص پزشکیان !

ظاهرا تفاهم نامه را تعلیق کرده تا به حکومت ایران فشار بیاره از تیم رئیسی و جلیلی و مقربانش ، رئیس جمهور بکشن بیرون از صندوق
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

روسیه و چین و نتانیاهو قطعا مخالف پیروزی اصلاح طلبان هستند ...

و هیچ شک و شبهه ای در این مورد وجود ندارد ..
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

ظریف رفته بابل و قزوین , با اینکه کاره ای نیست و وزنه ی اصلی هم نیست استقبال کم نظیری شده از ظریف ...

دور و بر خودم را نگاه میکنم مخصوصا عموم مردم , پزشکیان رییس جمهور هست

جالبه
                      چند تا آشنای احمدی نژادی داشتم که از پزشکیان تمجید می کردند !! و قراره به پزشکیان رای بدهند ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

روسیه نگران از پیروزی اصلاح طلبان و شخص پزشکیان !

ظاهرا تفاهم نامه را تعلیق کرده تا به حکومت ایران فشار بیاره از تیم رئیسی و جلیلی و مقربانش ، رئیس جمهور بکشن بیرون از صندوق

تحریم کنندگان دست در دست روس و چین کمونیست , عجب پیوندی برقرار شده !!

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/25, 23:40.
                        .

نظر

• ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2579

چرا در انتخابات شرکت می‌کنم و چرا به پزشکیان رأی می‌دهم؟ سه علت عقلی و یک دلیل مرامی

بعضی از دوستان مان که گلایه های جدی و به حقی دارند، می گویند رأی نمی دهیم و 3 دلیل اصلی می آورند:

1 - با عدم مشارکت، پیام مان را به حاکمیت می رسانیم.

2 - چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟

3 - مگر رئیس جمهور چه کاره است؟ او یک تدارکاتچی بیش نیست.

به نظر من هر 3 حرف، در جای خود، صحیح و متین هستند. اصراری هم ندارم که کسی از دیدگاه خود برگردد و البته چنین حقی هم ندارم. فقط می خواهم همان گونه که دیدگاه این عزیزان را نوشتم، بخشی از دلایلم برای رای دادن را به اشتراک بگذارم و نهایتاً قضاوت را نه به تعصب، که به خرد و عقل مان واگذار کنیم و هر کدام مان با احترام به تصمیم دیگری، کاری را که فکر می کنیم برای ایران مان درست تر است انجام دهیم.

1.
                          من با این گزاره موافقم که رأی ندادن نیز همانند رأی دادن، دارای بار معنایی است و گاهی می توان با عدم مشارکت در یک انتخابات، به یک حاکمیت پیام داد.

نمونه بارز و نزدیک آن، همین انتخابات اخیر مجلس است که مشارکت به پایین ترین حد خود رسید و حتی در مرحله دوم در تهران تنها 8 درصد در انتخابات شرکت کردند. به باور من، این که اکثریت، بی آن که بخشی از یک برنامه حزبی باشند و بی آن که هماهنگی های مرسوم سیاسی کرده باشند، با یک خرد جمعی، چنین کنشی را نشان دادند، پیامی بزرگ به حاکمیت منتقل کردند.

اما این پیام چگونه شکل گرفت و منتقل شد؟ پاسخ این است: "با عدم شرکت اکثریت قابل توجهی از مردم در انتخابات".
                          در واقع پیام وقتی شکل گرفت که 60 درصد مردم کل کشور در انتخابات حاضر نشدند و در دور دوم تهران نیز 92 درصد حاضر به رأی دادن نشدند.

پس پیام عدم مشارکت، وقتی ایجاد و سپس منتقل می شود که اکثریتی مانند همان 60 درصد یا 92 درصد رأی ندهند و انتخابات با حضور اقلیت برگزار شود.

تمام شواهد و قرائن نشان می دهد در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری که 8 تیر ماه برگزار می شود، بیش از نیمی از مردم شرکت می کنند و انتخابات با شرکت اکثریت برگزار خواهد شد.

حال اگر این اکثریت، خیلی قوی نباشد، گزینه ای مانند سعید جلیلی یا قالیباف رئیس جمهور خواهد شد و پیام اقلیت، نه ایجاد می شود و نه طبیعتاً می رسد.

اما اگر اکثریت، قوی باشد، احتمال برنده شدن پزشکیان بالا می رود و همین انتخاب، حاوی همان پیامی می شود که باید به حاکمیت منتقل شود.

پس دادن پیام از طریق عدم مشارکت، زمانی رخ می دهد که عدم مشارکت، مطلق باشد در حالی که در انتخابات 8 تیر، مشارکت بالای 50 درصد خواهد بود و شرکت نکننده ها، نه تنها پیامی نمی دهند بلکه مجبور خواهند بود 4 یا 8 سال،پیام های جلیلی یا قالیباف را دریافت کنند!

2.
                          این که "چه تضمینی وجود دارد که بعد از رأی دادن و پیروزی پزشکیان، همان هایی که هر 9 روز یک بحران برای دولت خاتمی درست کردند و در دولت روحانی هم مدام کارشکنی کردند، باز هم همین بلا را سر دولت پزشکیان نیاورند؟" دغدغه همه ما هست.

یک چیز مسلم است: تضمینی وجود ندارد که علیه دولت پزشکیان کار نکنند ولی تضمین وجود دارد که اگر خودشان بر سر کار باشند، رویکردشان خلاف اکثریت مردم باشد.

و یک سوال منطقی دارم: آیا باید به کسانی که آن بلاها را سر خاتمی و روحانی و ظریف و در واقع سر ملت آوردند، جایزه دهیم؟ آن هم جایزه ای به اندازه دولت؟!

کسانی که دنبال تحریم بیشتر ایران هستند یا عملکردشان به این نتیجه منتهی شده است، باید توسط مردم ایران حذف شوند نه این که قدرت شان تقویت شود!

الان فرصت و دریچه ای باز شده است که این رویکرد را حذف کنیم و افرادی که ولو به طور نسبی به مردم نزدیک ترند و به نظرات علمی بها می دهند را جایگزین شان کنیم.

آیا درست است که به جای استفاده از این فرصت، کاری کنیم که تیم جلیلی یا قالیباف برای 4 یا 8 سال بر مقدرات ما و بچه هایمان حاکم شوند؟!

در سریال شب های برره، سکانس معروفی وجود دارد که عده ای از اهالی برره که به موضوعی اعتراض داشتند، شیشه های خانه های خودشان را شکستند!

تندروها هم همین آرزو را دارند که ما در اعتراض به آنها، شیشه های خانه های خودمان را بشکنیم و آنها با خیال راحت دولت را در اختیار داشته باشند.

واضح و آشکار است که رأی ندادن، رأی دادن به جلیلی و قالیباف است. این دو با مشارکت «حامیان سنتی خود که رأی می دهند» و «مخالفان خود که رای نمی دهند» شانس پیروزی بالایی دارند.

درباره واژه تدارکاتچی هم که برای رئیس جمهور باب شده، به فرض این که رئیس جمهور تدارکاتچی باشد؛ آیا یک تدارکاتچی سالم و درستکار که به موقع و درست کارش را انجام بدهد خوب است یا یک تدارکاتچی ضعیف و کار خراب کن و ای بسا فاسد که خروجی اش نرسیدن تدارکات به ملت است؟!

3.
                          این که کسی انتظار داشته باشد رئیس جمهور بتواند تغییرات ساختاری در نظام حکومتی بدهد، نابخردانه است ولی این که بگوییم رئیس جمهور هیچ تاثیری در زندگی روزمره مان ندارد هم حرف نادرستی است.

به جای فلسفه بافی پیشنهاد می کنم دوره های ریاست جمهوری خاتمی، احمدی نژاد، روحانی و رئیسی را با هم مقایسه کنیم. همه این دوره ها، در چارچوب همین نظام حاکم شکل گرفتند ولی آیا روزگار ما در همه شان یکی بود؟ آیا دوران خاتمی با متوسط تورم 15 درصدی و رشد اقتصادی دو رقمی یا دورانی که برجام اجرا شد با تورم 9 درصدی و تثبیت نرخ ارز با دورانی که تورم 45 درصدی را تجربه می کنیم یکی است؟

یا گشت ارشادی که در دوران روحانی بیشتر حالت سمبلیک داشت با گشت ارشادی که ماجرای مهسا امینی را رقم زد یکی بود؟

اینترنت رو به رشد دولت قبل با وضعیت اسفناک اینترنت کنونی که هر روز مردم را می آزارد قابل قیاس است؟

بله! خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و رئیسی، هیچکدام تغییرات ساختاری ایجاد نکردند ولی قابل انکار نیست که هر کدام از ما، در هر کدام از آن دوره ها، زندگی های متفاوتی از نظر اقتصادی و آزادی های اجتماعی و سیاسی داشتیم.

الان هم همین است، نه جلیلی و قالیباف، تغییرات بنیادین در کشور رقم خواهند زد و نه پزشکیان. ولی هر کسی تایید می کند که کشوری که جلیلی یا قالیباف رئیس جمهورش باشند، متفاوت تر از کشوری است که پزشکیان رئیس جمهور آن است و این تفاوت، یعنی تفاوت های جدی در زندگی های شخصی و خانوادگی و کاری هر کدام از ما.

بعد از تحریر:
                          روزی که لباس شخصی ها به دانشگاه تبریز حمله کردند، پزشکیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود و در حمایت از دانشجویان، مقابل مهاجمان ایستاد و کتک خورد و زخمی هم شد.
                          در همان دوران، رکورد احداث خانه های بهداشت در مناطق محروم را شکست و به حدی موفق بود که برای حضور در دولت از او دعوت کردند.

در سال هایی نیز که وزیر بهداشت دولت خاتمی بود هم برخلاف خیلی از مدیران که تا به جایی می رسند انواع امتیازات را برای خود و اطرافیانشان می گیرند، حتی امتیاز مطب هم نگرفت و تمام دوران پزشکی اش را در بیمارستان های دولتی طبابت کرد و ریالی از هیچ بیماری نگرفت و به حقوق بیمارستان بسنده کرد.

در تمام سال هایی هم که اصولگرایان اکثریت مجلس را در اختیار داشته اند، او از معدود نمایندگانی بود که در برابر آنها ایستاد و صدای مردم بود: از ماجراهای سال 88 تا حوادث 1401.

بنابراین او در زمانی که می توانست در سمت عافیت طلبی بایستد و دنبال نفع شخصی باشد، سمت مردم ایستاد و هزینه داد و فقط به همین دلیل است که حرف های امروزش باور پذیر است و الا من هم می گفتم برای کسب رأی چنین می گوید.

حالا که او سال ها سمت مردم بوده، از منظر مرام و معرفت می گویم که حالا هم نوبت ماست که به اندازه دادن یک رأی که کاری سهل برای ماست، ما هم سمت او باشیم و تنهایش نگذاریم و مشوق دیگران باشیم که آنها هم سمت مردم بایستند؛ همین!

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

کسانی که امروز و فردا سهم می خرند , روی پیروزی پزشکیان دست به قمار زده اند ...

دیشب استقبالی که از ظریف شد ، از قالیباف و جلیلی نشد ...

دوم خرداد دیگری در پیش است ...

یک نه بزرگ به کسانی که ایران را به ته دره بردند با لوکوموتیر معروفشان!
                            آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/26, 09:40.
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

حقیقت تلخ است ( ایضا گزنده )

پیوند تحریم کنندگان انتخابات با روسیه رذل ، قابل کتمان نیست ....

غیبت لاوروف، در عکس یادگاری معروف وین
                              بیانگر همه چیز است ....

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/06/26, 09:55.
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

شر و خیر ...

جهان ما جهان برخورد و تزاحم است.
                                جهان قطع و وصل.

دوختن و پاره کردن
                                خیر و شر
                                وجود و عدم
                                خوب و بد در آغوش یکدیگر جا گرفته اند.

به قول سعدی:
                                "گنج ما را گل و خار و غم و شادی بهم اند..."

از اینرو همواره دو جریان به ظاهر متضاد و مخالف در کنار یکدیگر دیده می شوند.

شر و خیر در کنار هم پله های تکامل است.
                                شر بودنِ شر، سطحی و ظاهریست.

تفکیک این دو از هم و هر دسته ای را به کانونی خاص و مبدائی جدا دانستن،
                                نهایت ظاهر بینی است.

آنچه نام شر و بدی یافته است در نظری بالاتر و با چشمی بازتر عین خیر و روشنایی می باشد.
                                و همه از یک کانون و یک مبدا سرچشمه می گیرند. ‌

خنده از لطفش حکایت می کند
                                ناله از قهرش شکایت می کند‌

این دو پیغام مخالف در جهان
                                از یکی دلبر حکایت می کند ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X