چی ؟... همه چی
Collapse
X
-
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
-
پاسخ : چی ؟... همه چی
تسهیلات جدید 13 هزار میلیاردی برای خودروسازان
فرهاد بهنیا، سخنگوی انجمن قطعهسازان از مصوبه جدیدی برای تخصیص تسهیلات 13 هزار میلیارد تومانی به صنعت خودروسازی خبر داده و میگوید: تأخیر در اجرای این مصوبه عاملی برای توقف تولید قطعهسازان، کاهش تیراژ تولید خودرو و جهش دوباره قیمتها در بازار خواهد بود.
_فارس@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Postچشم اب نمیخوره
ولی ایشالا
من همیشه طرفدار ترامپ بودم نه از از جهت سیاسی که اصلا سیاست رو دوست ندارم از جهت شخصیتی که داشت . ترامپ همیشه به فکر منافع کشور خودش بود وقتی برجام منافع اروپا و ایران رو تامین میکرد و برای آمریکا ثمری نداشت مشخص بود شخصی مثل ترامپ زیر بار نمیره و اومد و پاره کرد اگر بود میتونست بازی رو اونجور که میخاد پیش ببره ولی خب الان که نیست عواقب همین پاره کرد گریبان دولت بعدی رو میگیره که دستکم کمترینش بازگشت بی قید و شرط و به حالت سابق هست
فقط چیزی که این وسط هست ترامپ همیشه به فکر کشور خودش و مردمش بود از تحریم تجاری چین تا پاره کردن برجام و غیره و مسولین ما برعکس به فکر کشورهای مثل یمن /:.sadsmiley.:/@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
بازارگردانی حتما به افزایش نقدشوندگی ETF های دولتی کمک خواهد کرد.
به گزارش بورس نیوز، بازار سرمایه سرعت رشد خود را کم کرده و دو روزی است که شاخص کل کمی منفی شده؛ با این حال هنوز کانال ۱میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی در تصرف سهامداران است.
افشین بیرامی معاون عملیات اجرایی کارگزاری امین آوید در گفتگو با بورس نیوز در خصوص وضعیت بازار سرمایه بیان کرد: در منفی های این دو روز علاوه بر آنکه شایعات منفی روز گذشته اثرگذار بوده، عوامل دیگری هم دخیل بوده است. روندهای صعودی بازار معمولا با اصلاح همراه است. شاید شایعه روز گذشته، اصلاح بازار را جلو انداخت؛ ولی حجم معاملات نشان می دهد این منفی ها فقط اصلاح بوده و در میان مدت قطعا روند بازار سرمایه صعودی خواهد بود.
وی افزود: با توجه به اخبار مثبت مربوط به واکسن کرونا در چند کشور و احتمال اثربخشی این واکسن در چند ماه آینده در مهار کرونا، به نظر می رسد باید نگاه جدی تری به سهام صنایع وابسته به قیمت های جهانی داشت. به هر حال اقتصاد جهانی با شیوع کرونا کوچکتر شد و با مهار کرونا و رشد اقتصاد جهانی، شرکت هایی که متاثر از قیمت های جهانی هستند، پتانسیل رشد بیشتری نسبت به سایر صنایع خواهند داشت. ضمن اینکه با روی کار آمدن بایدن، خوشبینی هایی هم به لغو تحریم ها ایجاد شده که باز هم این اتفاق احتمالی، موجب تسهیل روند صادرات صنایع صادرات محور و به دنبال آن رشد سودآوری این شرکت ها خواهد شد.
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
خلاصه بازار امروز
ورود پول به بازار:634 میلیارد تومان
ارزش دلاری بازار:290 میلیارد دلار
ارزش صف های خرید:3،312 میلیارد تومان
ارزش صف های فروش:738 میلیارد تومان
نظر
-
بعد از شروع واکسیناسیون کرونا، صنایع دنیا به ظاهر دارن از خواب زمستانی یک سال اخیر بیدار میشن!
قیمت جهانی فلزات داره کجا میره؟!
در هفته پیش رو ورود به کانال ۸۰۰۰ دلار برای مس و ۳۰۰۰ دلار برای روی خیلی دور از انتظار نیست!@};-شادی از خرد عاقل تر است@};-
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postایشالا
من همیشه طرفدار ترامپ بودم نه از از جهت سیاسی که اصلا سیاست رو دوست ندارم از جهت شخصیتی که داشت . ترامپ همیشه به فکر منافع کشور خودش بود وقتی برجام منافع اروپا و ایران رو تامین میکرد و برای آمریکا ثمری نداشت مشخص بود شخصی مثل ترامپ زیر بار نمیره و اومد و پاره کرد اگر بود میتونست بازی رو اونجور که میخاد پیش ببره ولی خب الان که نیست عواقب همین پاره کرد گریبان دولت بعدی رو میگیره که دستکم کمترینش بازگشت بی قید و شرط و به حالت سابق هست
فقط چیزی که این وسط هست ترامپ همیشه به فکر کشور خودش و مردمش بود از تحریم تجاری چین تا پاره کردن برجام و غیره و مسولین ما برعکس به فکر کشورهای مثل یمن /:.sadsmiley.:/
متوجه نوشتار شما نشدم مشکل این سایت نداشتن زنگوله است .......
بماند....
در این باب فرمایشات شما متین است و بس
از یکی از مسبولین ایران پرسیدند یا شیخ..... علم بهتر است یا ثروت؟
گفت البته واضح و مبرهن است که سرقت/:.ohno-smiley.:/[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postایشالا
فقط چیزی که این وسط هست ترامپ همیشه به فکر کشور خودش و مردمش بود از تحریم تجاری چین تا پاره کردن برجام و غیره و مسولین ما برعکس به فکر کشورهای مثل یمن /:.sadsmiley.:/
ولی یه موجود نژاد پرست عوضی دمدمی احمق ، چرا طرفداری ؟ جای اون یارو فقط سطل زباله بود که داره بهترینش نصیبش میشه، همه این حرف ها و ژستهاش هم نمایش هست.
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Postمیدونی که در بورس قبولت دارم. همین ظور مرامت رو.
ولی یه موجود نژاد پرست عوضی دمدمی احمق ، چرا طرفداری ؟ جای اون یارو فقط سطل زباله بود که داره بهترینش نصیبش میشه، همه این حرف ها و ژستهاش هم نمایش هست.
تمام حرف من از طرفدار بودن ، از نظر شخصیتیست نه چیز دیگه . ترامپ عاشقانه کشورش رو دوست داره و برای منافع کشور خودش تلاش میکرد و میکنه من به عنوان یه شهروند کوچیک برای کشور خودم یه همچین ادمی میخام و انتظار اومدن چنین ادمی رو دارم و از مسولان این توقع رو دارم که کشور خودشون رو دوست داشته باشن نه جای دیگه لاقل در مرحله اول کشور در اولویت باشه مگر نه اینگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام هست (طبق گفته خودشون ) خب بس چرا جای خانه و مسجد برای هر ریسی که میاد عوض میشه میلیارها دلار صرف کشورهایی میشه که تا تقی به توقی بخوره ایران رو فراموش میکنند و حتی امکان داره بعدها مرگ مارو هم خواستار بشن (نمونش هست)کما اینکه اگه این هزینه های میلیاردی صرف داخل بشه از هر نظر و تو هر زمینه ای حرف اول رو تو دنیا میزنیم و هر روز اماره گرسنگی ، فقر ، فحشا و غیره بالا نمیره همین@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Postقربان شرمنده دیر جواب میدهم
متوجه نوشتار شما نشدم مشکل این سایت نداشتن زنگوله است .......
بماند....
در این باب فرمایشات شما متین است و بس
از یکی از مسبولین ایران پرسیدند یا شیخ..... علم بهتر است یا ثروت؟
گفت البته واضح و مبرهن است که سرقت/:.ohno-smiley.:/
حفر کن چاه عمیقی وسط بیت المال / آب این چشمه گواراست بیا تا بخوریم
به دلت راه نده ترس گرفتار شدن / پاسبان اهل مداراست بیا تا بخوریم .@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
نظر