کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احسان خاندوزی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: اگر دولت قانون مالیات بر خانههای خالی را در فرصت مقرر قانونی اجرا کند، از ماههای ابتدایی سال آینده شاهد کاهش قیمت مسکن ناشی از این قانون مجلس خواهیم بود.
دومین سیاست برای ساماندهی بازار مسکن مربوط به افزایش عرضه خانه به بازار بوده که شامل سیاستهای تشویق ساخت مسکن جدید و تشویق عرضه مسکنهای موجود به بازار است./فارس
من خیلی به این مصوبه دل بسته بودم.
ولی (این) دولت زیاد دنبال این قانون نیست. (دلش رضا نیست!)
آماری که درآوردهاند همهاش ۲۵۰۰ خانه است اگر اشتباه نکنم!
(یعنی زیاد دنبالش نیستند.) (من خودم دستی (چشمی) بگردم احتمالا خیلی بیشتر از این ارقام خانه خالی در میآورم! :D فقط کافی است چند شب (چند هفته) پشت هم چراغهای یک خانه خاموش باشد. یا پیوسته روشن باشد. از بیرون هم راحت مشخص میشود. نیازی به آمار اداره گاز و برق هم نیست اصلا. منظور این که... زیاد دنبالش نیستند!)
احتمالا میافتد دولت بعد.
من خیلی به این مصوبه دل بسته بودم.
ولی آماری که درآوردهاند همهاش ۲۵۰۰ خانه است اگر اشتباه نکنم!
(یعنی زیاد دنبالش نیستند.)
از سوی دیگر (این) دولت هم زیاد دنبال این قانون نیست. (دلش رضا نیست!)
احتمالا میافتد دولت بعد.
سلام
عملکرد دولت این یکی دو ساله اصلا قابل دفاع نبوده و این اواخرم که قوز بالا قوز . اصلا انکار دیگه ول کرده همچیرو یعنی واقعا شانس اوردیم ترامپ در نیومد! به هرحال چیزی که بنظر من مشخصه مسکن بازدهی که تو دولت کلید ساز قرار بود بده رو داد و دیگه به اون صورت جذابیتی برای سرمایه گذاری نداره این قانونم اگر واقعا بفکر ملت بودن باید قبلتر از اینها تصویب میشد چرا بعد اینکه خودشون فروختن و از تب و تاپ افتاد ؟!الانم که دیگه قیمت ها خود ب خود داره پایین میاد لازم نبود زحمت بدن بخودشون B-)
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
سلام جان جان،
نگرتان در خصوص این چند نماد چیست؟
وآیند
شگل
هجرت
آقا محمد حسن سهمهای خوبی رو انتخاب کردین جوری که وسوسه شدم تو لیستم قرار بدم :"> هجرت تو محدوده های حمایتی و روی خط حمایت دقیقا بازگشایی شده و صف خرید بسته
شگل هم بعد پولبک به 2600 برگشته من اگه داشتم با هر دو سهامداری میکردم . هر دو چارت خوبی دارن متاسفانه دیتای بانک آینده رو نداشتم نمیتونم نظر نظر بدم/:.Heart.:/
خبری جالب به نقل از مدیرعامل فولاد اکسین
مدیر عامل شرکت اکسین خوزستان به میزان سود این شرکت در سال جاری اشاره کرد و گفت: در هشت ماهه اول امسال این شرکت به سود 11 هزارو 700 میلیارد ریال رسیده است این در حالی است که شرکت یاد شده در پایان سال 97 یک شرکت زیان ده بوده است.معدن نیوز
فعلا فضای صعودی اگر در بورس باشه گروه فلزات اساسی با توجه به قیمتهای جهانی جلودار خواهند بود. ضمن اینکه در ریزش اخیر سهام شاخص ساز هم خوب اصلاح کردند. ضمن اینکه شاخص سازها نسبت به سهام کوچک اصلا رشدی هم نکرده بودند.
ولی سوال اصلی هنوز کلیت بورس هست. هرچند میزان تغییرات سهام لزوما تناسبی با شاخص نداره چون تغییرات بسیار ناهمگن هست در بین سهام.
در بازه های میان مدت همچنان روند کلی بورس بیشتر متمایل به عرضه خواهد بود به نظرم. کاهش قیمتها در جهت روند و صعودها اصلاح هستند به نظرم. مگر اینکه این هفته بازی عوض بشه.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
?نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
با حذف کامل سیاست سرکوب قیمت، شکست انحصار و آزادسازی واردات، روند معیوب تولید و عرضه خودرو در بازار اصلاح و قیمتها واقعی میشود.
?میرتاج الدینی گفت: وزارت صمت باید در گام بعدی خودروهای پرتیراژ را نیز از نرخ گذاری دستوری خارج و با حذف کامل سیاست سرکوب قیمت، قیمت گذاری خودرو را به شرکت های خودروسازی واگذار شود.
نظر