چی ؟... همه چی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : چی ؟... همه چی

در اصل توسط amirmousavi پست شده است View Post
    سلام به نظرتون پتایر هنوز هم مثل قبل عالیه برا خرید؟
    سلام خوب هستین قبلا هم پرسیدین گفتم ولی بزارین یه چیز کلی بگم که خودم هم نزد یه استاد یاد گرفتم . ببینید تو این جور سهم ها باید دو بخشی بود قسمتی برای بودن در مجمع کنار گزاشت قسمتی هم برای نوسان من خودم تو این مدت چندین بار از پتایر نوسان گرفتم اینم فراموش نکنیم پتایر از جمله سهم هایی هست که ارزش شرکت در مجمع رو داره .:x
    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• amirmousavi
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 38

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
      سلام خوب هستین قبلا هم پرسیدین گفتم ولی بزارین یه چیز کلی بگم که خودم هم نزد یه استاد یاد گرفتم . ببینید تو این جور سهم ها باید دو بخشی بود قسمتی برای بودن در مجمع کنار گزاشت قسمتی هم برای نوسان من خودم تو این مدت چندین بار از پتایر نوسان گرفتم اینم فراموش نکنیم پتایر از جمله سهم هایی هست که ارزش شرکت در مجمع رو داره .:x
      ممنون. بله قبلا پرسیده بودم الان دوباره پرسیدم چون با توجه به صعودی تا حالا داشته گفتم شاید تحلیلتون تغییر کرده باشه. ایا به همون شدت قبل رو پتایر تاکید دارید یا به هر حال قسمت زیادی از رشدش رو انجام داده؟ و این که بین پتایر و کماسه به نظرتون کدوم بهتره؟ و این که شپنا رو بفروشم این دو تا رو بگیرم یا فعلا نگش دارم؟ بازم ممنونم.

نظر

• جان اسنو.
        ستاره دار (1)
        • Jul 2020
        • 1992

نه اصلا شپنا تو کفشه باید دیگه از این نقاط کم کم برگرده . من کماسه رو تو محدوده های فعلی میپسندم ضمن اینکه کماسه هم افزایش سرمایه بالای هزار درصدی از تجدید داره . پتایر بهتر بود از قبلا میخریدین ولی خب اگه دیدتون شرکت در مجمع هست هیچ مشکلی نداره فقط کمی صبوری میخواد .

نظر

• جان اسنو.
          ستاره دار (1)
          • Jul 2020
          • 1992

سخنرانی رهبر انقلاب به مناسب روز پرستار آغاز شد .

نظر

• جان اسنو.
            ستاره دار (1)
            • Jul 2020
            • 1992

خبرهای خوب برای افزایش صادرات فولاد

������دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به برگزاری جلسه این انجمن با وزیر صمت در روز گذشته گفت: مقرر شد ضمن بررسی بیشتر مسائل در کمیته مشترک، برگزاری چنین جلساتی به میزبانی وزیر صمت تداوم داشته باشد.

������خوشبختانه وزیر صمت در این جلسه نقدها و راهکارهای انجمن در خصوص تنظیم بازار فولاد را با حوصله شنیدند و ضمن تایید برخی موارد، بر موارد مهمی همچون توسعه صادرات به طور هدفمند در طول زنجیره فولاد و همچنین لزوم اصلاح فرآیندهایی که امضای طلایی ایجاد می کند، تاکید داشتند.

همچنین مقرر شد مجددا هفته آینده جلسه دیگری با حضور ایشان برگزار شود.
            _چیلان

نظر

• جان اسنو.
              ستاره دار (1)
              • Jul 2020
              • 1992

تا این لحظه ارزش معاملات خرد بیش از 10 هزار میلیارد تومان بوده و حدود 160 میلیارد تومان ورود پول حقیقی به بازار داشته ایم.

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

بنظرم فردا بازار روز شاخص سازهاست و مثبت

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

این نوسانی که سهم های بزرگ بهدلیل بازارگردانی نامناسب میدن ، فقط و فقط به نفع دولت ، کارگزاری ها و سازمان بورسه اونم در کوتاه مدت و در بلند مدت باعث تخریب فرهنگ سهامداری و به ضرر بازاره
                  باید بازارگردانی مانع از هیجانات و اینگونه نوسانات بشه که با 40 میلیون سهمی به بزرگی فملی رو ببرند 3 منفی و بعد با 40 میلیون ببرند 3 مثبت !!

نظر

• جان اسنو.
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2020
                    • 1992

فوری...
                    خبرخوب برای فولادی ها ...
                    پیشنهاد صادرات 60 درصدی فولاد در جلسه با وزیر صمت/همفکران

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

#خودرو ?
                      #فروش 50 نفر حقیقی با سرانه 92 میلیون تومان
                      به مبلغ کل 4.6 میلیارد تومان
                      در قیمت 3480 ریال (#صف_فروش)
                      (1 حقوقی خریدار به ارزش 4.5 میلیارد تومان)

قدرت فروشنده 1.9 برابر خریدار
                      خروج پول حقیقی 41.4 میلیارد تومان
                      فروش های مهم: 4 بار
                      12:14 - 99/09/30

کی میدونه تو سر حقوقی چ میگذره؟

احمدی

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

سیگنال حذف ارز 4200 از بودجه ...
                        وزیر صنعت، معدن و تجارت:
                        نمایندگان مردم یک تصمیم انقلابی در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و تک‌نرخی کردن ارز بگیرند./همفکران

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

نمودارهای تکنیکال اکثر سهم ها در حال ساخت الگوهایی هستن که تارگت هایی نشونه گرفتن آدم مخش سوت میکشه،
                          از سهم هایی که در چارت تعدیل شده خیلی بیشتر از تورم رشد داشتن دوری کنید،
                          فقط سهم هایی که کمتر از بی ارزشی ریال رشد داشتن یا وضعیت بنیادی و سودآوری خوب دارند. نوبت سهم های جامانده رسیده

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام جان جان،
                            به نگر شما کروی را نگه دارم یا رد کنم برود؟ (کوتاه‌مدت)
                            (خودم گمان کنم نگه دارم احتمالا می‌رسد به ۳۹۰۰۰ ریال آنجا ردش کنم. ولی زیاد محتمل نیست.)
                            «محمد حسین» هستم.
                            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

پترول 6 ماهه با سرمایه جدید 3660 ریال سود هر سهم محقق کرده و عمده ان از محل سود فروش سرمایه گذاری هاست

شپنا در 6 ماهه حسابرسی شده با افزایش سود از 767 به 852 ریال سود را افزایش داده (با سرمایه قدیم )

کگهر در 6 ماهه در سود اصلی 1118 ریال سود 9 ماهه 1893 ریال و پیشرفت خوبی در این مدت داشته البته هر دو سود با سرمایه قدیم لحاظ شده است

شبندر در حسابرسی شده رشد سود داشته و 6 ماهه 1234 ریال سود حسابرسی شده محقق کرده این عدد 1081 ریال بود

صبا تامین با سرمایه قدیم 2831 و با سرمایه حدید 943 ریال سود محقق کرده

شراز جز ان دسته از شرکت هایی بود که عقب گرد کرد در حسابرسی شده کمتر شد و 6362 ریال سود محقق کرده

پارسان در 12ماهه 1415 ریال سود محقق کرده

وساخت در 12ماهه 4550 ریال سود محقق کرده

فاراک در 12ماهه 32 ریال سود تلفیقی و سود اصلی 45 ریال محقق کرده

تاصیکو را باید در 12ماهه دید ولی در هر صورت 6 ماهه به سود 96 ریالی رسیده

تیپیکو در 12ماهه باید بررسی شود ولی در هر صورت در 6 ماهه 183 ریال سود محقق کرده

تاپیکو در 6 ماهه 79 ریال سود محقق کرده است باید گارش 12ماهه شرکت را بررسی کرد

کفرآور در 3 ماهه امسال برخلاف 3 ماهه قبل به سود83 ریالی رسیده است مدت مشابه 7 ریال زیان داشته

وخاور در 6 ماهه تلفیقی حسابرسی شده 517 و در 6 ماهه سود اصلی 413 ریال سود محقق کرده

وآذر در 12ماهه با کمک سود غیرعملیاتی به سود6442 ریالی رسیده

شکلر 3 ماهه متفاوتی داشته و 841 ریال سود محقق کرده سهم 439 میلیارد ریال سود عملیاتی و 420 میلیارد ریال سود خالص دارد

فجر از انباشته افزایش سرمایه رو کرد
                              پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت فولاد اميرکبير کاشان
                              درصد افزایش سرمایه: 186 درصد
                              محل تامین: سود انباشته

نظر

• Bruce
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 288

دوستان نوسانگیری روزانه ازاده یا نه؟
                                خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

در حال کار...
                                X