*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایران دوست
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 81

پاسخ : *****انتخابات1400*****

بفرمایید دیگه چی مبخواهید رفته تالار بورس برای عیادت سهامدارا و سهمها.رای هم که میاره.بعدش میشینیم با هم به بدبختیهامون میخندیم.خخخخخخخخخخخخ

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3132

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      اقا سالهاست که به استدلال هواداران انتخاب بد از بین بدترین ها توهین کردید. بی احترامی کردید.

این دفعه اما گویا داستان قرار طور دیگه رقم بخوره. این دفعه دیگه وقت تسویه حساب تاریخ با امثال شماهاست، این بار احتمالا همون بدتر و بدترین ها رای میارن و انچنان سیلی ای از گشنگی و بحران و نبود امنیت و خونریزی و بدبختی خواهید خورد که حساب کار دستتون بیاد اون نیمچه آرامشی هم که تا الان داشتید از صدقه سر ماهایی بوده که با یک درک منطقی و بدیهی میرفتیم و تلاش میکردیم که بدترین ها مسئولیت نگیرن تا شما بتونید واسمون بلبل زبونی بکنید.
      فعلا که درک منطقی تون ریده به این مملکت!!!!

احمدی رو هم شما آوردید سرکار؟؟؟ بد بود یا بدتر؟؟

بالاخره باید یکی باشه که تقصیرها رو گردنش بندازن و امثال شما هم ماله بکشی واسشون

تا دیروز برجام بد بود از فردا میشه تشخیص مقامات بالادستی!!!

الان توی این چند سال بدبختی و گرسنگی و خونریزی نداشتیم؟؟

آرامش داشتیم و خبر نداشتیم؟؟

تمام مشکلاتمون از آدمای فرصت طلبی مثل توست که به آدما به چشم برده نگاه میکنید

مسئولینی رو انتخاب کردید که حتی به فرزندانشون رحم نمیکنند چه برسه به مردم

بعد اسمش میزارید برخورد منطقی با شرایط؟

.

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

اقا سالهاست که به استدلال هواداران انتخاب بد از بین بدترین ها توهین کردید. بی احترامی کردید.

این دفعه اما گویا داستان قرار طور دیگه رقم بخوره. این دفعه دیگه وقت تسویه حساب تاریخ با امثال شماهاست، این بار احتمالا همون بدتر و بدترین ها رای میارن و انچنان سیلی ای از گشنگی و بحران و نبود امنیت و خونریزی و بدبختی خواهید خورد که حساب کار دستتون بیاد اون نیمچه آرامشی هم که تا الان داشتید از صدقه سر ماهایی بوده که با یک درک منطقی و بدیهی میرفتیم و تلاش میکردیم که بدترین ها مسئولیت نگیرن تا شما بتونید واسمون بلبل زبونی بکنید.

وضعیت الان نتیجه ی کارکرد معیوب کل سیستم بوده خوب ها و با شرف ها هم این وسط سوختند و کاراییشون راه به جایی نبرده. تهش به هرکسی بگی کی جیبتو زده کل رو مقصر میدونه نه جز

الان چشماتو ببند فکر کن قاضی زاده اومده بالا با یک خروار وعده . بعد هیچی به هیچی بیاد بگه نذاشتن من هم کار کنم اونوقت احساس احمق بودن بهت دست نمیده؟ از احمدی نزدیک تر کسی بود به کدخدا؟ تهش چی شد؟

600 میلیارد دلار sniff کردن به بدن لذتشو بردن آخرشم زاویشون از 33 درجه به 48 درجه تغییر کرد گفتن ما با نقاله اندازه گرفتیم تغییر زاویه دادی با اوستا!!!

همین که بعد از این همه سال تعریفت از امنیت عدم جنگ و خونریزیه یعنی شستشوی مغزها هنوزم جواب میده... /:.coolsmiley02:./
        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/06/15, 16:58.
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

انشاءالله رئیسی رای بیاره و پول‌های بلوکه شده ایران آزاد می‌شه
          وضع مملکتمون خیلی بهتر می‌شه، همه خرابی‌ها را برامون درست می‌کنن، یارانمون بیشتر می‌شه، خلاصه همه‌چی مجانی می‌شه
          یه خونه و ماشین می‌خرم

صحبت‌های یک جوان لبنانی با مادرش ?

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

استدلال درست و منطقی هست اما چرا اصلاح طلب ها اصرار دارن از شخص کثیف و منفوری مثل همتی حمایت کنن؟ چرا از قاضی زاده هاشمی که پتانسیل بالاتری هم نسبت به این مردک داره حمایت نمیکنن؟
            تا اون جایی که من اخبار رو دنبال میکنم اصلاح طلب ها از همتی حمایت نکردن به جز حزب کارگزاران و کرباسچی و مرعشی و ..
            بخش زیادی از اینها میگن اصلا کاندیدا ندارن حتی روحانی هم یک بار نگفته اصلاح طلب است اما اینها ازش حمایت کردن و خواسته هاشونم دنبال نکرد
            همتی هم مستقل اومده تو انتخابات
            در مورد قاضی زاده هم ایشون نماینده مشهد و برادرش نماینده فریمان در مجلس و اصولگرا هستند و عضو جبهه پایداری اصلا خودش هیچ وقت نمیره سمت اصلاح طلب ها
            پسر عموی قاضی زاده هستند که وزیر بهداشت بود

یک مشکلی که انتخابات تو ایران داره کاندیداها از طریق احزاب نمیان بالا که بهترین انتخاب حزب خودشون باشن
            آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/15, 17:16.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط ایران دوست پست شده است View Post
              بفرمایید دیگه چی مبخواهید رفته تالار بورس برای عیادت سهامدارا و سهمها.رای هم که میاره.بعدش میشینیم با هم به بدبختیهامون میخندیم.خخخخخخخخخخخخ

سلام ...

یک مثال بورسی بزنیم بهتر میشه متوجه نیت اصلی کاندیداها شد ‌..

ایشان اگر واقعا دلسوز سهامداران هستند ، به آسانی می توانند با یک دستور به آستان قدس رضوی صف فروش تکمبا را جمع کنند ...

تکمبایی که قیمتش یک سوم شده ...!

حتی با یک sms به آستان قدس می تواند صف فروش تکمبا را تبدیل به صف خرید کند ...

برخی سهامداران به اشتباه در زمین کسانی بازی می کنند که تفکری ضد بازاری دارند ...

غائله نیکزاد در زنجیره ی فولاد و صف فروش شدن فولاد چقدر زود فراموش شد ..!!
              آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/06/15, 17:38.
              .

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                [ATTACH=CONFIG]6481[/ATTACH]
                دارای پیشانی پینه بسته ، کشتی گیر ، رزمی کار ، نانچیکو کار ، بادیگارد ، مجلسی آدم :D، و.....
                تازه پیش بینی کرده بود با نیسان آبی ترور انجام خواهد شد /:.yead.:/
                دیگه چی میخواهید آخه laughingsmiley

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  همین ملون بودن باعث شده که این بلاها سرمون بیاد

.
                  و از نظر من خیلی وقت ها همین تندروی ها بوده که ما رو به وضعیت موجود رسونده. در واقع تندروی و تعصب بیش از حد چه در داخل ج.ا. و چه در مخالفت با اون، به بیراهه رفتنه و راه رو برای سوء استفاده باز میکنه.

بالاخره شما یا مخالفی یا موافق، یا توی لشکر یزیدی یا حسین!!!!

.
                  شما هم که گویا خلق و خوی ج.ا. داری فقط لباست عوض شده - یا باید بگیم آری یا باید بگیم خیر - گزینه دیگه ای نیست! حالا شاید الان یزیدی زیاد داشته باشیم ولی از حسینی با اون تعاریفی که ما ازش سراغ داریم فعلا خبری نیست. نه عزیز جان، اولا که فعلا هیچ دو دستگی واضح و مشخصی وجود نداره که بگیم یکیش حسینیه یکیش یزیدی. ثانیا توی وضعیت موجود و تحرکاتی که انجام میشه، ترجیح میدم همیشه با فکر باز وضعیت رو بررسی کنم و اون مسیری رو در پیش بگیرم که شانس بیشتری برای رسیدن به هدف نهایی براش قائل هستم نه اینکه با یکسری افکار بسته و کورکورانه، بر هر رای و نظری خط قرمز بکشم.

نمیشه که شما طرفدار آزادی باشی بعد بری پشت کسایی بیاستی که پونز روی پیشونی زنان فرو میکردن

دقیقا باید همه رو با یک چشم نگاه کرد یا سفید یا سیاه، خاکستری نداریم.

.
                  متاسفانه بازم تندروی و قضاوت نا به جا. مثلا شما خودت دیدی یا شنیدی که محمد خاتمی تو پیشونی کسی پونز فرو کرده یا از این کار حمایت کرده یا هر چی - من قبلا هم گفتم که خیلی از خاتمی خوشم نمیاد ولی اونو آدم رذل و کثیفی هم نمیدونم - چرا به خودت اجازه میدی که خیلی راحت به همه انگ بزنی؟!! بازم میگم این رفتارت دقیقا مشابه تندروهای ج.ا. هست.
                  برعکس شما من فکر میکنم آدم سیاه و سفید به ندرت پیدا میشه و اکثرا در یک طیف از خاکستری هستند.

مسئولی که درد خدمت داشته باشه توی سیستم ج.ا چیکار میکنه؟

مگه هست؟ مگه داریم؟

یه نفر رو مثال بزنید لطفا؟ نام ببرید ما بشناسیمشون.

بنده هر کسی که توی این نظام مقدس شناختم یا دزد بوده یا خبرش بعدا خواهد اومد که دزد بوده.

.
                  فکر میکنم ما قبلا در این مورد بحث کردیم و صحبت ما به جایی نمیرسه ولی چون سوال کردید، از نظر من دولت موقت و شخص بازرگان آدم دانا و شریفی بوده - اگر غیر از اینه بگید که من هم مطلع بشم - بازرگان سال 64 برای ریاست جمهوری کاندید و رد صلاحیت شد. تفاوت دیدگاه من و شما اینجاست که شما چنانچه بازرگان تایید صلاحیت هم میشد، چون توی این سیستم کاندید شده بود، ایشون رو آدم حرومزاده ای میدونستی! ولی من کاری به رد یا تایید صلاحیتش نداشتم و در هر صورت ایشون بر اساس سابقه ای که داشتن برای من محترم بودن و حتما بهشون رای میدادم.
                  ضمن اینکه همونطور که قبلا هم بهتون گفتم من از جریان اصلاحات در دوره خاتمی دفاع میکنم - نه از خود شخص خاتمی از جریانی که وجود داشت و منظورم این نیست که همه اونها، آدمهای خوب و درستی بودند بلکه این جریان، در مسیری حرکت میکرد که شاید میتونست پله پله، هر چند با سرعتی کم، ما رو به خواسته هامون نزدیک کنه - ولی بعد از 1- کارشکنی های گسترده حکومت، 2- وجود تندروهایی مثل شما و 3- انتظارات بیش از اندازه از این جریان - و 4- شاید با چاشنی مقداری تقلب در انتخابات - باعث شدند که بعد از رد صلاحیت های گسترده تو مجلس هفتم، تو انتخابات سال 84، مردم اقبالشون نسبت به اصلاحات کم بشه و حکومت هم از این موقعیت بیشترین بهره رو ببره و این جریان در نطفه خفه بشه. در واقع از نظر من، امثال شما هم به علت عدم حمایت از افرادی که برای تغییر تلاش میکردند، یکی از مهم ترین مسببین وضعیت موجود هستید.

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2579

از رای دادن به روحانی پشیمانیم؟

این روزها خیلی از ما را به یاد سال‌های 92 و 96 می‌‌اندازد. روزهایی که بسیاری از مردم به صحنه انتخابات آمدند و به حسن روحانی رای دادند. نامزد انتخاباتی که دم از مذاکره و گفت‌وگو با جهان می‌زد.

عصرایران؛ مصطفی داننده- 28 خرداد انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود و هفته آینده ایران به جز رئیس جمهور مستقر، یک رئیس جمهور منتخب هم خواهد داشت. البته به شرطی که انتخابات به مرحله دوم نرود.

این روزها خیلی از ما را به یاد سال‌های 92 و 96 می‌‌اندازد. روزهایی که بسیاری از مردم به صحنه انتخابات آمدند و به حسن روحانی رای دادند. نامزد انتخاباتی که دم از مذاکره و گفت‌وگو با جهان می‌زد.

سوالی که این روزها در میان مرور خاطرات به سراغ آدم می‌آید این است که از رای دادن به حسن روحانی پشیمانم؟

من به عنوان نویسنده این متن، هیچ‌وقت از رای دادن به حسن روحانی پشیمان نیستم. من و بسیاری از ما در رای خود به دنبال یک هدف مهم بودیم. ما می‌خواستیم دولتی سرکار بیاید که حرف جهانیان را بفهمد و بتواند با آنها مذاکره کند و ثبات اقتصادی را به کشور هدیه دهد.

می‌توانیم خودمان را فریب بدهیم اما خودمانیم، در 4 سال اول دولت روحانی، همه ما ثبات اقتصادی را تجربه کردیم. دیگر با افزایش قیمت‌ها روبرو نبودیم و خیلی‌ها بر خلاف این روزها که می‌خرند تا گران نشود، نمی‌خریدند تا ارزان شود !

همین آرامش بود که مردم در سال 96 در آن رقابت سخت دوباره به حسن روحانی اعتماد و او را راهی پاستور کردند. بله، در چهار سال دوم به هزار علت طبیعی و غیرطبیعی روحانی موفق نبود. ترامپ آمد که زبان جهان را نمی‌فهمید، کرونا از راه رسید، زلزله، سیل نازل شدند و خود رئیس جمهور هم دچار یک انفعال شدید بعد از خروج آمریکا از برجام شد.

خیلی طول کشید تا رییس جمهور از شوک خروج آمریکا از برجام خارج شود و این طولانی شدن انفعال روحانی، شرایط کشور را به مرحله بسیار سختی رساند.

اما اگر روحانی رییس جمهور نبود و ما به فرد دیگری رای می‌دادیم، شرایط کشور بهتر بود؟ دلار همان 3 هزار تومان مانده بود؟ قطعا نه. حداقل با روحانی توانستیم جلوی هم زبانی آمریکا با دیگر کشورهای جهان را بگیریم. کاری که شاید با افراد دیگر امکان داشت و ایران شاهد موج حملات شدید از شرق و غرب بود.

بله، روحانی در چهار سال دوم آنی نبود که ما می‌خواستیم. در مسائل فرهنگی و اجتماعی همچون اقتصاد موفق نبود و با شعارهایی که در انتخابات داد فاصله‌های زیادی داشت. او حرف‌هایی زد که عصبانی‌ام کرد؛ مثل صبح جمعه‌ای که فهمید بنزین گران شده است!

از عملکرد روحانی ناراحت هستم اما از رای دادن به او پشیمان نیستم. چون می‌دانم به خاطر فردای بهتر به شیخ حسن روحانی رای دادم. به خاطر آینده خودم و مردم کشورم که از شر تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی راحت شویم.

یادمان نرود بسیاری از ما برای زندگی بهتر وام می‌گیریم اما شاید این وام به جای اینکه عصای دست‌‌مان باشد، بلای جان‌مان می‌شود. هدف ما در گرفتن وام؛ رسیدن به زندگی بهتر بود اما نشد که بشود.

شما را نمی‌دانم اما به رایی که در 92 و 96 دادم افتخار می‌کنم. چون این رای به خاطر ایران و مردم ایران بود.

ما به نام‌ها رای نداده‌ایم و یک گفتمان رای داده‌ایم. گفتمانی که طرفدار ایران آباد و بدون تحریم است‌.

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post

عصرایران؛ مصطفی داننده- 28 خرداد انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود و هفته آینده ایران به جز رئیس جمهور مستقر، یک رئیس جمهور منتخب هم خواهد داشت. البته به شرطی که انتخابات به مرحله دوم نرود.

سوالی که این روزها در میان مرور خاطرات به سراغ آدم می‌آید این است که از رای دادن به حسن روحانی پشیمانم؟

من به عنوان نویسنده این متن، هیچ‌وقت از رای دادن به حسن روحانی پشیمان نیستم. من و بسیاری از ما در رای خود به دنبال یک هدف مهم بودیم. ما می‌خواستیم دولتی سرکار بیاید که حرف جهانیان را بفهمد و بتواند با آنها مذاکره کند و ثبات اقتصادی را به کشور هدیه دهد.

می‌توانیم خودمان را فریب بدهیم اما خودمانیم، در 4 سال اول دولت روحانی، همه ما ثبات اقتصادی را تجربه کردیم. دیگر با افزایش قیمت‌ها روبرو نبودیم و خیلی‌ها بر خلاف این روزها که می‌خرند تا گران نشود، نمی‌خریدند تا ارزان شود !

همین آرامش بود که مردم در سال 96 در آن رقابت سخت دوباره به حسن روحانی اعتماد و او را راهی پاستور کردند. بله، در چهار سال دوم به هزار علت طبیعی و غیرطبیعی روحانی موفق نبود. ترامپ آمد که زبان جهان را نمی‌فهمید، کرونا از راه رسید، زلزله، سیل نازل شدند و خود رئیس جمهور هم دچار یک انفعال شدید بعد از خروج آمریکا از برجام شد.

خیلی طول کشید تا رییس جمهور از شوک خروج آمریکا از برجام خارج شود و این طولانی شدن انفعال روحانی، شرایط کشور را به مرحله بسیار سختی رساند.

اما اگر روحانی رییس جمهور نبود و ما به فرد دیگری رای می‌دادیم، شرایط کشور بهتر بود؟ دلار همان 3 هزار تومان مانده بود؟ قطعا نه. حداقل با روحانی توانستیم جلوی هم زبانی آمریکا با دیگر کشورهای جهان را بگیریم. کاری که شاید با افراد دیگر امکان داشت و ایران شاهد موج حملات شدید از شرق و غرب بود.

بله، روحانی در چهار سال دوم آنی نبود که ما می‌خواستیم. در مسائل فرهنگی و اجتماعی همچون اقتصاد موفق نبود و با شعارهایی که در انتخابات داد فاصله‌های زیادی داشت. او حرف‌هایی زد که عصبانی‌ام کرد؛ مثل صبح جمعه‌ای که فهمید بنزین گران شده است!

از عملکرد روحانی ناراحت هستم اما از رای دادن به او پشیمان نیستم. چون می‌دانم به خاطر فردای بهتر به شیخ حسن روحانی رای دادم. به خاطر آینده خودم و مردم کشورم که از شر تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی راحت شویم.

یادمان نرود بسیاری از ما برای زندگی بهتر وام می‌گیریم اما شاید این وام به جای اینکه عصای دست‌‌مان باشد، بلای جان‌مان می‌شود. هدف ما در گرفتن وام؛ رسیدن به زندگی بهتر بود اما نشد که بشود.

شما را نمی‌دانم اما به رایی که در 92 و 96 دادم افتخار می‌کنم. چون این رای به خاطر ایران و مردم ایران بود.

ما به نام‌ها رای نداده‌ایم و یک گفتمان رای داده‌ایم. گفتمانی که طرفدار ایران آباد و بدون تحریم است‌.

https://www.asriran.com/fa/news/7891...86%DB%8C%D9%85

خوشبینانه بگیم
                      نویسنده این مقاله نمونه تیپیک سندرم استکهلم است
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/06/15, 18:04.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post

https://www.asriran.com/fa/news/7891...86%DB%8C%D9%85
                        امیرحسین

۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵

0

83

پاسخ

آقای داننده نوشته اید که به رای به روحانی افتخار میکنید...
                        نظرتان محترم است اما چرا این حرف را در فضای اینترنت میزنید؟؟؟
                        اگر جرات دارید بروید در تالار بورس یا بازار تهران و در میان مردم به مدح و ستایش حسن روحانی بپردازید تا با واکنش آن ها واجه شوید.

--------------------------------------------
                        ناشناس

۱۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵

0

70

پاسخ

پشیمانم. از اینکه اصلا رای دادم

--------------------------------------------------------------------------------------------------

۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵

0

89

پاسخ

پاسخ سوالتون: مث چی پشیمونیم!

-----------------------------------------------------

۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵

0

89
                        پاسخ

پاسخ سوالتون: مث چی پشیمونیم!

---------------------------------------------------------------
                        شناس

۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵

67
                        1

پاسخ

با آقای داننده صد در صد موافقم

----------------
                        تعداد مثبت منفی ها هم خیلی جالبه !!

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3132

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          و از نظر من خیلی وقت ها همین تندروی ها بوده که ما رو به وضعیت موجود رسونده. در واقع تندروی و تعصب بیش از حد چه در داخل ج.ا. و چه در مخالفت با اون، به بیراهه رفتنه و راه رو برای سوء استفاده باز میکنه.
                          شما هم که گویا خلق و خوی ج.ا. داری فقط لباست عوض شده - یا باید بگیم آری یا باید بگیم خیر - گزینه دیگه ای نیست! حالا شاید الان یزیدی زیاد داشته باشیم ولی از حسینی با اون تعاریفی که ما ازش سراغ داریم فعلا خبری نیست. نه عزیز جان، اولا که فعلا هیچ دو دستگی واضح و مشخصی وجود نداره که بگیم یکیش حسینیه یکیش یزیدی. ثانیا توی وضعیت موجود و تحرکاتی که انجام میشه، ترجیح میدم همیشه با فکر باز وضعیت رو بررسی کنم و اون مسیری رو در پیش بگیرم که شانس بیشتری برای رسیدن به هدف نهایی براش قائل هستم نه اینکه با یکسری افکار بسته و کورکورانه، بر هر رای و نظری خط قرمز بکشم.
                          متاسفانه بازم تندروی و قضاوت نا به جا. مثلا شما خودت دیدی یا شنیدی که محمد خاتمی تو پیشونی کسی پونز فرو کرده یا از این کار حمایت کرده یا هر چی - من قبلا هم گفتم که خیلی از خاتمی خوشم نمیاد ولی اونو آدم رذل و کثیفی هم نمیدونم - چرا به خودت اجازه میدی که خیلی راحت به همه انگ بزنی؟!! بازم میگم این رفتارت دقیقا مشابه تندروهای ج.ا. هست.
                          برعکس شما من فکر میکنم آدم سیاه و سفید به ندرت پیدا میشه و اکثرا در یک طیف از خاکستری هستند.
                          فکر میکنم ما قبلا در این مورد بحث کردیم و صحبت ما به جایی نمیرسه ولی چون سوال کردید، از نظر من دولت موقت و شخص بازرگان آدم دانا و شریفی بوده - اگر غیر از اینه بگید که من هم مطلع بشم - بازرگان سال 64 برای ریاست جمهوری کاندید و رد صلاحیت شد. تفاوت دیدگاه من و شما اینجاست که شما چنانچه بازرگان تایید صلاحیت هم میشد، چون توی این سیستم کاندید شده بود، ایشون رو آدم حرومزاده ای میدونستی! ولی من کاری به رد یا تایید صلاحیتش نداشتم و در هر صورت ایشون بر اساس سابقه ای که داشتن برای من محترم بودن و حتما بهشون رای میدادم.
                          ضمن اینکه همونطور که قبلا هم بهتون گفتم من از جریان اصلاحات در دوره خاتمی دفاع میکنم - نه از خود شخص خاتمی از جریانی که وجود داشت و منظورم این نیست که همه اونها، آدمهای خوب و درستی بودند بلکه این جریان، در مسیری حرکت میکرد که شاید میتونست پله پله، هر چند با سرعتی کم، ما رو به خواسته هامون نزدیک کنه - ولی بعد از 1- کارشکنی های گسترده حکومت، 2- وجود تندروهایی مثل شما و 3- انتظارات بیش از اندازه از این جریان - و 4- شاید با چاشنی مقداری تقلب در انتخابات - باعث شدند که بعد از رد صلاحیت های گسترده تو مجلس هفتم، تو انتخابات سال 84، مردم اقبالشون نسبت به اصلاحات کم بشه و حکومت هم از این موقعیت بیشترین بهره رو ببره و این جریان در نطفه خفه بشه. در واقع از نظر من، امثال شما هم به علت عدم حمایت از افرادی که برای تغییر تلاش میکردند، یکی از مهم ترین مسببین وضعیت موجود هستید.
                          شما فکر میکنید من از کجا اومدم؟؟؟

من هم یکی از رای دهندگان به ممدخاتمی بودم

تفاوت من با شما اینه که شما میخوای هرجور که شده بدوشی

در صورتی که این گاو نره.

چون این گاو نره و من مطمئن شدم که نره،

میگم که باید سرشو ببریم

چون سرش رو بریدن مقداری خشونت داره!! من میشم تند رو شما میشید متفکر!!!

برادر عزیز این گاو نره!!! نمیشه دوشید.

.************************************************* *****************

جوانی برای تماشای فیلم مورد علاقه اش به سالن سینما رفت

در حین تماشای فیلم مرد میانسالی که در کنار او نشسته بود بهش گفت

به نظر تو آرتیست فیلم با اسبش از روی این درّه میپره یا نه؟

جوان گفت

نمیپره

مرد میانسال گفت

سر صد هزار تومان شرط میبندم که میپره

جوان قبول کرد و اسب از راه رسید و نپرید

فیلم که تمام شد

مرد میانسال مبلغ صد هزار تومان به جوان داد جوان خندید و پول را نگرفت

و به مرد گفت پولت را درجیبت بگذار من قبلا یکبار این فیلم را دیده بودم

مرد میانسال با عصبانیت گفت:

من خودم چهار بار این فیلم رو دیدم ولی به خودم گفتم این بار حتماً میپره

*این لطیفه شیرین حکایت ۲۸ خرداد ماه است که خیلیها فکر میکنن

این دفعه حتماً رئیس جمهور خوبی انتخاب میکنن*

.
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/06/15, 18:12.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

وی قول داده است در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه هفته جاری - ۲۸ خرداد- و تشکیل دولت، برنامه نظام جدید پرداخت یارانه و افزایش مبالغ آن را با جدیت اجرا کند.

----------
                            نکته جالب اینه از حساب شخصی ش میده یارانه رو
                            :)---------------

از چپ به راست
                            نقدینگی
                            کسری بودجه

محسن رضایی

:D

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/06/15, 18:18.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

افراد شاخص اصلاح طلب قرار هست امشب و فردا با انتشار بیانیه، موج جدیدی در انتخابات به سود همتی ایجاد نمایند.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

خدا کند در آینده مایوسشان نکنند@};-

نظر

در حال کار...
                                X