*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 919

پاسخ : *****انتخابات1400*****

تا اظهار نادانی نکنیم به دانائی نمیرسیم. تا بر اساس تعصب نظر میدهیم قضاوت عادلانه ای نخواهیم داشت. هرکس با فکر و عقیده خود و نه جنجال و غوغاسالاری دیگری تصمیمی گرفت حتما پیروز است. تفاوتی ندارد که شرکت در انتخابات را عمل زشت و قبیحی تلقی کنیم و شرکت کنندگان را خائن و احمق بخوانیم یا اینکه عدم شرکت در انتخابات را فعل حرام قلمداد کنیم. از ناظر درخواست میکنم در روز قبل از انتخابات نظرسنجی مجددی برگزار گردد.
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

https://www.asriran.com/fa/news/7889...B2%D9%88%D8%AF

تاریخ انتشار:
      ۱۵:۲۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 14 June 2021

صفحه نخست » سیاسی

‌گزارش خطا در خبر

‍‍‍ پ پ ‍‍‍

می‌پنداشتیم تاریخ شورای نگهبان را باید به قبل و بعد از رد صلاحیت علی لاریجانی تقسیم کرد. بر پایۀ سخنان آقای مصلحی اما نقطۀ عطف‌، جلسه‌ سال 92 است که وزیر وقت اطلاعات، تأیید رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مصلحت نظام ندانست

عصر ایران؛ مهرداد خدیر- «بر اساس گزارش‌های ما از کف خیابان در سال ۹۲ آقای هاشمی رفسنجانی پیروز انتخابات می‌بود. یک عزیزی گفت مگر بچه حزب‌اللهی‌ها می‌گذارند این اتفاق بیفتد؟ جمع‌بندی من این بود باتوجه به شرایط نظام، مصلحت این بود ایشان رد صلاحیت بشوند و دلایل آن را هم نوشتم‌. فقها و حقوق‌دانان شورای نگهبان اما هرچقدر در ذهن‌شان گشتند که یک ان‌قلت در جمع‌بندی من بیاورند نتوانستند. یکی از حقوق‌دانان شورای نگهبان سؤالی مطرح کرد که مگر ایشان چه گفته‌اند که رد صلاحیت شوند؟ گفتم من با شخص کاری ندارم ، من می‌گویم حفظ نظام این هزینه و این فایده را دارد».

اینها سخنان «تکان‌دهنده» و «حیرت‌آور» آقای حیدر مصلحی ( وزیر وقت اطلاعات) است دربارۀ تصمیم شورای نگهبان در سال 1392 که به یکی از پایه‌گذاران جمهوری اسلامی ایران و رییس جمهوری پیشین ایران مجوز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نداد.

هاشمی رفسنجانی خود دو سال بعد در توضیح این ماجرا گفته بود: «آقای مصلحی در جلسه آنها گفته که ما صبح و ظهر و شب به طور مرتب آرای آقای هاشمی را رصد می‌کنیم که ساعت به ساعت بالا می‌رود و الان به هفتاد درصد رسیده است و در این چند روز تا انتخابات اگر همین‌طور بالا برود، ایشان از 90 درصد بالاتر می‌رود و ما مصلحت نمی‌دانیم. چون اگر ایشان بیاید، همۀ رشته‌های دوره‌های ما را پنبه می‌کند.»

بدین ترتیب، وزیر اطلاعات دولت احمدی‌نژاد 8 سال پس از آن اتفاق و قریب 5 سال پس از درگذشت هاشمی رفسنجانی روایت او را تأیید می‌کند.

آقای عباسعلی کدخدایی سخن‌گوی شورای نگهبان البته تکذیب کرده ولی نمی‌توان حیرت خود را از آنچه وزیر وقت اطلاعات دربارۀ تأثیر‌پذیری شورای نگهبان از تحلیل و خواست و پیش‌بینی آنها گفته پنهان کرد و سخن خواجه حافظ در ذهن نقش می بندد:

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود
      زنهار از این بیابان، وین راهِ بی‌نهایت

صحبت‌های آقای مصلحی را هم که می‌خوانی جز آن که انگشت حیرت به دندان بگزی، چاره‌ای نداری جز این که به سبک حافظ بگویی:

از هر طرف که خواندم جز حیرتم نیفزود!

اما چرا حیرت؟

این که برآوردها از 30 میلیون رأی مردم به یکی از پایه گذاران نظام، وزیر اطلاعات را نگران نظام کند!

این که هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد اما دیگری حضور او را به مصلحت نظام تشخیص ندهد!

این که حقوق‌دانی بپرسد مگر آقای هاشمی چه گفته است تا بتوان او را رد کرد؟

تا به حال تصور می‌کردیم مدارک را بررسی می‌کنند و نمی‌دانستیم اول تصمیم به رد می‌گیرند و بعد دنبال انطباق دادن می‌گردند!

این که شورای نگهبان در قضیه اخیر آقای علی لاریجانی خود را مخاطب «ظلم و جفا در جریان احراز صلاحیت‌ها» ندانست و اعلام کرد ارزیابی‌ها مطابق گزارش‌های درست بوده است و گمانه‌زنی‌ها نادرست است.

تا پیش از این گمان می‌کردیم تاریخ شورای نگهبان را باید به قبل و بعد از رد صلاحیت علی لاریجانی تقسیم کرد. اکنون اما روشن شده که نقطۀ عطف، سال 92 و جلسه‌ای است که وزیر وقت اطلاعات، تأیید رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به مصلحت نظام ندانسته و هزینه - فایدۀ خود را به شورای نگهبان قبولانده است.

اکنون به سادگی می‌توان دریافت که شورای نگهبان چگونه احراز صلاحیت می‌کند و این فاش‌گویی را بی‌شک وام‌دار آقای مصلحی هستیم.

این دِین و سپاس از او اما از حیرت ما کم نمی‌کند.

حالا یک بار دیگر داستان را مرور کنید:

اکبر هاشمی رفسنجانی معتمد رهبر فقید انقلاب و دوست و همراه 50 سالۀ آیت الله خامنه‌ای، عضو شورای انقلاب و عضو مؤسس حزب جمهوری اسلامی، رییس دوره‌های اول و دوم و نیمۀ سوم مجلس شورای اسلامی، رییس جمهوری ایران پس از بازنگری قانون اساسی و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به قصد نجات ایران از تحریم‌هایی که از سال 90 شروع شده بود و سر و سامان دادن به اوضاع به هم ریخته در دو سال پایانی ریاست جمهوری احمدی نژاد بار دیگر نامزد انتخابات می‌شود ولی شورای نگهبان تأیید نمی کند و آقای مصلحی روایت آقای هاشمی را تکرار می‌کند که چون رأی بالایی داشته به مصلحت نظام ندانسته است:

از هر طرف که خواندم جز حیرتم نیفزود
      زنهار از این سیاست، وین شیوه در مصلحت!
      یگانه راهی که شورای نگهبان را از این مخمصه خلاص می کند انتشار متن مذاکرات آن جلسه خاص است هر چند که پیشاپیش می توان پاسخ آقای کدخدایی را حدس زد: منتشر نمی‌کنیم.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/06/15, 19:01.

نظر

• Shahin.khm
        عضو فعال
        • May 2020
        • 308

گروهی از مدیران اصلاحاتچی هم با رئیسی بیعت کردن

مولوی عبدالحمید هم همینطور.
        اصلاحات به تاریخ پیوست

حالا باز بیا مطلب بزن ائتلاف دو تن از راننده تاکسی های دل سپرده به اصلاحات با پسرخاله همتی

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

.......................................
          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/06/15, 19:40.

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post

اصلاحات به تاریخ پیوست

حالا باز بیا مطلب بزن ائتلاف دو تن از راننده تاکسی های دل سپرده به اصلاحات با پسرخاله همتی
            بسیار هم عالی. برای ما نفس عملکرد اصلاحی و عاقلانه رییس جمهور مهم است نه شخص. اگر آقای رییسی برجام و FATF را تایید کند و فیلتر فضای مجازی را تقبیح کند و ارتباط و تعامل با تمام دنیا را راهبرد خود قرار دهد و سرمایه گذاری خارجی را سرلوحه خود قرار دهد خیلی هم خوب است و ما هم طرفدارش می شویم.

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

دوستان نظرتون درباره اجرای اینترنت ملی بعداز انتخابات چیه؟چقدر میتونه محقق بشه وآیا اصلا قابلیت اجراروداره؟
              ================================================== ===============
              میشه روزی رو تصور کنیم که ارتباط کشور با کل دنیا قطع بشه؟میگن مجلسیا به شدت پیگیرشن

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post

اصلاحات به تاریخ پیوست

اصلاحات به زباله دان تاریخ پیوسته. مدت هاست که به زباله دان پیوسته بود از روزی که نمایندگانش هاشمی و مطهری و لاریجانی ها شده بودن تمام شده بود.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

بلاخره سوراخ های اطمینان نظام رو بستن بزودی این دیگ زودپز منفجر میشه
                  این سوراخ ها از 76 تا 84 از 92 تا 1400 سقوط رو به تاخیر انداخته بودن
                  از رییسی تشکر میکنم که مقدمات سقوط مشتق شوروی رو داره فراهم میکنه

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1051

من و خانواده ما و همه اقوام ما که به کسی رای نمیدیم ولی یه کم که رزومه شون خوندم فکر کردم امیرحسین از همشون باسوادتر باشه آخه پزشک متخصص جراح است ولی یه چیزش که خوشم نیامد اینه که موهاشو رنگ کرده اخه ریش و سبیلش سفیده اومده موهاشو رنگ قهوه ای مدیوم زده اگه ریش و سبیلشو میزد خوب یه چیزی بود و بهش می اومد اما این جوری دیگه خیلی خنده دار شده
                    مرسی ببخشید من اومدم وسط تبادل نظر سیاسی دوستان .
                    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                      من و خانواده ما و همه اقوام ما که به کسی رای نمیدیم ولی یه کم که رزومه شون خوندم فکر کردم امیرحسین از همشون باسوادتر باشه آخه پزشک متخصص جراح است ولی یه چیزش که خوشم نیامد اینه که موهاشو رنگ کرده اخه ریش و سبیلش سفیده اومده موهاشو رنگ قهوه ای مدیوم زده اگه ریش و سبیلشو میزد خوب یه چیزی بود و بهش می اومد اما این جوری دیگه خیلی خنده دار شده
                      مرسی ببخشید من اومدم وسط تبادل نظر سیاسی دوستان .
                      آخه قهوه ای بین مسئولان مد هست :D

نظر

• 2FAN
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 1051

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        آخه قهوه ای بین مسئولان مد هست :D
                        سلام
                        آخه اول باید قهوه ای بهشون بیاد سفید و قهوه ای چه ستی هست اینا زدن
                        ولی آقای روحانی هم خاکستری میزد
                        البته درسته اقای قالباف و اقای لاریجانی هم قهوه ای میزدند ولی آرایشگرشون واقعا ناشی هستند و بد رنگ میزدند
                        چی بگم من
                        مرسی از تبادل نظرتون
                        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          و از نظر من خیلی وقت ها همین تندروی ها بوده که ما رو به وضعیت موجود رسونده. در واقع تندروی و تعصب بیش از حد چه در داخل ج.ا. و چه در مخالفت با اون، به بیراهه رفتنه و راه رو برای سوء استفاده باز میکنه.

شما هم که گویا خلق و خوی ج.ا. داری فقط لباست عوض شده - یا باید بگیم آری یا باید بگیم خیر - گزینه دیگه ای نیست! حالا شاید الان یزیدی زیاد داشته باشیم ولی از حسینی با اون تعاریفی که ما ازش سراغ داریم فعلا خبری نیست. نه عزیز جان، اولا که فعلا هیچ دو دستگی واضح و مشخصی وجود نداره که بگیم یکیش حسینیه یکیش یزیدی. ثانیا توی وضعیت موجود و تحرکاتی که انجام میشه، ترجیح میدم همیشه با فکر باز وضعیت رو بررسی کنم و اون مسیری رو در پیش بگیرم که شانس بیشتری برای رسیدن به هدف نهایی براش قائل هستم نه اینکه با یکسری افکار بسته و کورکورانه، بر هر رای و نظری خط قرمز بکشم.

متاسفانه بازم تندروی و قضاوت نا به جا. مثلا شما خودت دیدی یا شنیدی که محمد خاتمی تو پیشونی کسی پونز فرو کرده یا از این کار حمایت کرده یا هر چی - من قبلا هم گفتم که خیلی از خاتمی خوشم نمیاد ولی اونو آدم رذل و کثیفی هم نمیدونم - چرا به خودت اجازه میدی که خیلی راحت به همه انگ بزنی؟!! بازم میگم این رفتارت دقیقا مشابه تندروهای ج.ا. هست.
                          برعکس شما من فکر میکنم آدم سیاه و سفید به ندرت پیدا میشه و اکثرا در یک طیف از خاکستری هستند.

فکر میکنم ما قبلا در این مورد بحث کردیم و صحبت ما به جایی نمیرسه ولی چون سوال کردید، از نظر من دولت موقت و شخص بازرگان آدم دانا و شریفی بوده - اگر غیر از اینه بگید که من هم مطلع بشم - بازرگان سال 64 برای ریاست جمهوری کاندید و رد صلاحیت شد. تفاوت دیدگاه من و شما اینجاست که شما چنانچه بازرگان تایید صلاحیت هم میشد، چون توی این سیستم کاندید شده بود، ایشون رو آدم حرومزاده ای میدونستی! ولی من کاری به رد یا تایید صلاحیتش نداشتم و در هر صورت ایشون بر اساس سابقه ای که داشتن برای من محترم بودن و حتما بهشون رای میدادم.
                          ضمن اینکه همونطور که قبلا هم بهتون گفتم من از جریان اصلاحات در دوره خاتمی دفاع میکنم - نه از خود شخص خاتمی از جریانی که وجود داشت و منظورم این نیست که همه اونها، آدمهای خوب و درستی بودند بلکه این جریان، در مسیری حرکت میکرد که شاید میتونست پله پله، هر چند با سرعتی کم، ما رو به خواسته هامون نزدیک کنه - ولی بعد از 1- کارشکنی های گسترده حکومت، 2- وجود تندروهایی مثل شما و 3- انتظارات بیش از اندازه از این جریان - و 4- شاید با چاشنی مقداری تقلب در انتخابات - باعث شدند که بعد از رد صلاحیت های گسترده تو مجلس هفتم، تو انتخابات سال 84، مردم اقبالشون نسبت به اصلاحات کم بشه و حکومت هم از این موقعیت بیشترین بهره رو ببره و این جریان در نطفه خفه بشه. در واقع از نظر من، امثال شما هم به علت عدم حمایت از افرادی که برای تغییر تلاش میکردند، یکی از مهم ترین مسببین وضعیت موجود هستید.
                          درود بر شما ...

خوب داوررا شناختید
                          (داور شاه به قول مهدی 1313 )

داور فقط اعتقاد به سلطان و شاه دارد ( آن هم از نوع مطلقه نه مشروطه )

حکومت های لیبرال دموکراسی یا مذهبی یا کمونیستی یا پادشاهی مشروطه به هیچ وجه مطلوب داور نیست ...

ایشان هنوز منتظر
                          کودتاچیان و ربع پهلوی ها هستند آن هم در قرن 21

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                            ایشان اگر واقعا دلسوز سهامداران هستند ، به آسانی می توانند با یک دستور به آستان قدس رضوی صف فروش تکمبا را جمع کنند ...

تکمبایی که قیمتش
                            یک سوم شده ...!

حتی با یک sms به آستان قدس می تواند صف فروش تکمبا را تبدیل به صف خرید کند ...
                            از مالیات هم معاف است ....

.

نظر

• imahdi
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 35

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                              سلام ...

یک مثال بورسی بزنیم بهتر میشه متوجه نیت اصلی کاندیداها شد ‌..

ایشان اگر واقعا دلسوز سهامداران هستند ، به آسانی می توانند با یک دستور به آستان قدس رضوی صف فروش تکمبا را جمع کنند ...

تکمبایی که قیمتش یک سوم شده ...!

حتی با یک sms به آستان قدس می تواند صف فروش تکمبا را تبدیل به صف خرید کند ...

برخی سهامداران به اشتباه در زمین کسانی بازی می کنند که تفکری ضد بازاری دارند ...

غائله نیکزاد در زنجیره ی فولاد و صف فروش شدن فولاد چقدر زود فراموش شد ..!!
                              واقعا که از ذهن یک کمونیست چپ گرا جز این هم نباید در بیاد!
                              اگه بورس رو قبول داره بیاد صف تکمبا رو جمع کنه؟؟ واقعا فهمت از اقتصاد از بورس همینه؟
                              خوب شد نمردیم و تفکر بازاری و ضد بازاری هم فهمیدیم چیه! البته بیخود نیست میگن چپ هرگز نمیفهمد
                              تقصیری ندارید البته شماها ، ذهن شما خورجی همین سیستم فاسد اقتصادی که ساختارش با پول نفت و اقتصاد دولتی و رانت های دو هزار همتی سالانه چیده شده
                              آخرشم بیایید اینجا محتویات نوشخوار شده رسانه ها رو بیرون بدید و ادای روشنفکری و خودنخبه پنداری بکنید

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

معاون اهل سنت در دولت دکتر همتی ...

عبدالناصر همتی در توییر نوشت: معاون اقتصادی دولت من با افتخار آقای دکتر تیمور رحمانی، استاد دانشگاه تهران و از برادران عزیز اهل سنت و از قوم غیور کرد است.

‏دهه‌هاست برادران و خواهران متخصص اهل سنت و همچنین کردهای وطن‌پرست ایرانی بدلایل واهی از مسئولیت دور بوده‌اند ...

.

نظر

در حال کار...
                                X