*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
    رسایی شخصیت دوست داشتنی داره

تو انتخابات مجلس که اتفاق افتاد

نه تو لیست جبهه پایداری قرار گرفت

ن تو لیست اصولگرایان

شخصی ثبت نام کرد و اگر اشتباه نکنم نفر 33 لیست تهران شد

بالا تر از اصلاح طلبان

فردا هم بهش رای میدم

مطمئنم بیاد مجلس دهن قالیباف سرویسه

نیومد هم درد و بلاش بخوره تو سر هر چی وطن فروش اصلاح طلب و اصولگرا

ما زیر و رو نداریم

شفاف شفاف
    درود بر شما /:.Heart.:/

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
      با احترام به نظر شما...

بنظرم نه حاکمیت و نه فارس نیوز و نه هیچ رسانه و فرد و جریانی ، اصلاح طلب ها رو خراب و داغون نکردند.... اصلاح طلب ها خودشون ، خودشون رو نابود کردند.... چرا؟؟؟ با عملکردشون...با دروغ هاشون به مردم... با دو رو بودنشون...

مردم به اصلاح چی رای ندادن که جواد ضخیم روز جمعه ای که هواپیما مسافربری رو اوردن پائین، در جلسه بگه راستش رو به من بگید تا قضیه رو علاج کنم...

مردم به دولتی رای ندادن که وزیر نفت یعنی زنگنه بخنده و بگه بنزین تا جایی گرون میشه که مردم تحمل کنن....

مردم به اصلاح چی رای ندادن که وزیر بهداشتش بگه بمال یا خودت رای دادی و تحمل کنی... این وزیر بهداشت جدیده یعنی نمکی، انصافا از این یکی همسو تر با حاکمیت کجا هست؟ بعد میگن اصلاح چی با خود حاکمیت زاویه داره.. خنده دار نیست؟؟

مردم به اصلاح چی رای ندادن که حسن کلید رای ندادن که بگه من نمیدونم شنبه فهمیدن بنزین گرون شده

یا همتی پشت پرده بره نامه بزنه که بنزین بشه 5 هزار تومن

الان همتی با روحیه طلبکاری امده میگه من نامه زدم بورس خطری شده و مردم نیان... تو اگر دلت برای مردم میسوزه... همین رو تو ایسنتاگرامت میزدی... میگفتی بورس خطرناک هست... اینکه نامه بزنی و ساکت بشینی یعنی چی؟
      ......

پس شما معتقدی که رئسی انتخاب اصلح هست؟!

چون دارم میبینم که هیچ بدی یا اشکال ولو کوچک! از ایشون نمیگی....

فقط داری میگی هواپیما رو که زدن (یادت هم میره بگی چه کسی زد!!!!) ظریف میخواست ماست مالی کنه! خوب کار ظریف خیلی بد...ولی اونی که موشک زد کارش خوب بود یعنی؟!! فقط کار ظریف بد بود که لاپوشونی میخواست بکنه؟!!!!

کار زنگنه خیلی بد که بنزین گرون شد...کار همتی از اون بدتر که دلار گرون شد....کار اونایی که با دنیا درآفتادن، اونایی که منطقه رو به هم ریختن..اونایی که میخوان فلان کشور رو از رو نقشه پاک کنن کار اونا که دلیل اصلی گرانی دلار و بنزین و ... هست، خیلی خوبه؟؟ اینا ایراد ندارن یعنی؟؟ فقط اصلاح طلبا مقصرن؟؟؟

میخوام خودم روشن شم! ازت راهنمایی میخوام!:D

وگرنه سر و ته یک کرباس که ما قبول داریم..ولی ظاهرا شما فقط داری میگی اصلاح طلبا بی تربیت هستن....با اصل کار ها خیلی کار نداری!!!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• دفتردار
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 859

محسن رضایی و رئیسی به دور دوم می روند... آنهم برای حفظ آبروی رئیسی.. وگرنه با مشارکت پائین محسن رضایی همان دور اول آرای 51% را بدست می آورد!
        ورئیسی هم دور دوم برای کاهش هزینه ها کشور از رقابت انصراف می دهد!
        کی بود می گفت انتخابات در جمهوری اسلامی بی معنی است!؟
        آخرین ویرایش توسط دفتردار؛ 2021/06/18, 00:37.

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

حالا ببینیم کی رای میاورد؟

اما خدایی هرکه خیلی پرت پیشبینی کرده باشد نتیجه رای گیری نیاز دارد که هرچی اطلاعات دارد را بریزد دور و صفر کند در مغزش همه رو و مجددا شروع به مطالعه کند و شستشوی مغزی دهد خودش را
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• تیدی آلفا
            Banned
            • Jul 2013
            • 2540

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
            با احترام به نظر شما...

بنظرم نه حاکمیت و نه فارس نیوز و نه هیچ رسانه و فرد و جریانی ، اصلاح طلب ها رو خراب و داغون نکردند.... اصلاح طلب ها خودشون ، خودشون رو نابود کردند.... چرا؟؟؟ با عملکردشون...با دروغ هاشون به مردم... با دو رو بودنشون...

مردم به اصلاح چی رای ندادن که جواد ضخیم روز جمعه ای که هواپیما مسافربری رو اوردن پائین، در جلسه بگه راستش رو به من بگید تا قضیه رو علاج کنم...

مردم به دولتی رای ندادن که وزیر نفت یعنی زنگنه بخنده و بگه بنزین تا جایی گرون میشه که مردم تحمل کنن....

مردم به اصلاح چی رای ندادن که وزیر بهداشتش بگه بمال یا خودت رای دادی و تحمل کنی... این وزیر بهداشت جدیده یعنی نمکی، انصافا از این یکی همسو تر با حاکمیت کجا هست؟ بعد میگن اصلاح چی با خود حاکمیت زاویه داره.. خنده دار نیست؟؟

مردم به اصلاح چی رای ندادن که حسن کلید رای ندادن که بگه من نمیدونم شنبه فهمیدن بنزین گرون شده

یا همتی پشت پرده بره نامه بزنه که بنزین بشه 5 هزار تومن

الان همتی با روحیه طلبکاری امده میگه من نامه زدم بورس خطری شده و مردم نیان... تو اگر دلت برای مردم میسوزه... همین رو تو ایسنتاگرامت میزدی... میگفتی بورس خطرناک هست... اینکه نامه بزنی و ساکت بشینی یعنی چی؟

همین همتی تو ایسنتاگرام نظراتش رو می بست (الان رو نمیدونم)

نامه همتی برای افزایش قیمت بنزین تا ۵ هزار تومان

اینهمه وقت گذاشتی از نظام بد گفتی

از شخص اول مملکت

تا اصولگرایان و اصلاح طلبان

آخرشم چسبوندنت به رئیسی :D

آدم گیر داعش بیفته

گیر زنبور و آفتابه اصلاح طلبا نیفته

دوشنبه جان با اینکه اعتقادات من و شما کلا فرق داره

به جز فاکتور گرفتن اصلاح طلبان

خواستم ی نصیحت ب شما بکنم

ب نظرم نیاز نیست به هر سوالی که گوزن و ب شقایق ربط میده وقت بذاری و جواب بدی

فروم نویسی عاقبت نداره

ما هم تفریحی میایم ی دوری میزنیم میریم

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              پس شما معتقدی که رئسی انتخاب اصلح هست؟!

چون دارم میبینم که هیچ بدی یا اشکال ولو کوچک! از ایشون نمیگی....

فقط داری میگی هواپیما رو که زدن (یادت هم میره بگی چه کسی زد!!!!) ظریف میخواست ماست مالی کنه! خوب کار ظریف خیلی بد...ولی اونی که موشک زد کارش خوب بود یعنی؟!! فقط کار ظریف بد بود که لاپوشونی میخواست بکنه؟!!!!

کار زنگنه خیلی بد که بنزین گرون شد...کار همتی از اون بدتر که دلار گرون شد....کار اونایی که با دنیا درآفتادن، اونایی که منطقه رو به هم ریختن..اونایی که میخوان فلان کشور رو از رو نقشه پاک کنن کار اونا که دلیل اصلی گرانی دلار و بنزین و ... هست، خیلی خوبه؟؟ اینا ایراد ندارن یعنی؟؟ فقط اصلاح طلبا مقصرن؟؟؟

میخوام خودم روشن شم! ازت راهنمایی میخوام!:D

وگرنه سر و ته یک کرباس که ما قبول داریم..ولی ظاهرا شما فقط داری میگی اصلاح طلبا بی تربیت هستن....با اصل کار ها خیلی کار نداری!!!
              زدی بخال وقتی طرفت با طرح مسئله دیگه از موضوع خارج میشود یعنی بردی......
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• pournikdast
                ستاره‌دار(2)
                • Oct 2020
                • 525

نظر بنده از ترتیب آرا :
                -مشارکت محدوده 40 درصد
                -به ترتیب رئیسی، همتی، رضایی، قاضی زاده
                /:.negaran.:/

نظر

• ابشار
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 1426

من که دودوره ۸ساله رارای ندادم ولی از شواهد انتهاب رییسی با رای بالاس،،ولی درکل اینده ای برایران وایرانی نیست

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4720

به نظر من این انتخابات آخرین فرصت نظام است! این بار هر کسی می اید باید قطعا موفق شود دیگه فشار بر زندگی مردم آنقدر زیاد شده که اگر ملائک هم از آسمون به زمین بیاد دیگه مردم نمی پذیرند!!
                    رئیس جمهور بعدی احتمال 90 درصد رئیسی است صفحه را طوری چیده اند که نتیجه به آن ختم شود!!! رئیسی فقط در یک صورت می تواند موفق شود و ان هم اینکه ! نهادهای زیر مجموعه رهبری به کمک رئیسی بیایند و منابعشان را در اختیار دولت اصولگرا قرار دهند . اگر واقعا رئیسی شایسته سالاری را اولویت خود قرار دهد (بسیار بعید می دانم چون در مناظره ها سخنی از حقوق اقوام و مذاهب و زنان و اقلیتها نکرد) و منابع مالی نهادهای زیر مجموعه رهبری را داشته باشد شاید بتواند اندکی امید ایجاد کند !!!! اما شخصا بعید می دانم .

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

خب ما برگشتیم، با اینکه به خاطر کرونا تصمیم گرفتم در اولین ساعات پای صندوق حاضر بشم و با اینکه تعدا شعب اخذ رای رو خیلی بیشتر کردن و تو همون محلی که من میخواستم رای بدم گویا ۲ تا شعبه دیگه هم به فواصل نزدیک بود با اینحال یک ربع بیست دقیقه معطل شدم، به عزیزانی که قصد رایطدادن دارن توصیه میکنم هر چه زودتر اینکار رو بکنن ووگرنه باید ساعت ها در صفوف در این هوای گرم معطل بشن که واقعا اذیت کننده ست.

مشارکت که بنظرم خوب بود و تقریبا من اولین کسی بودم که فقط تو انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردم مابقی ۲۰ نفری که قبل از من بودن هر ۴ تا انتخابات رو شرکت کرده بودن و این واسه خودمم جالب بود چون اصلا نمیدونستم ۴ تا صندوق وجود داره تو تهران

نظر

• بیت کوین
                        عضو عادی
                        • Jan 2018
                        • 258

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                        بنظرم میزان مشارکت حدود ۶۰ درصد باشه که اگه انتخابات به مرحله دوم بره که احتمال زیاد میره مشارکت تا بالای ۷۵ دصد هم میتونه رشد کنه.

هر چی میمون بازی در بیاری هیچکس محلت نمیده فقط دو قطبی حسـ*ـنی و بهرام بدنام رو کم داشتیم * فقط جمله بهرام بدنام را داشته باشین

42 ساله شناسنامم پاک پاکه الان می خوام برم به همتی رای بدم *

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                          خب ما برگشتیم، با اینکه به خاطر کرونا تصمیم گرفتم در اولین ساعات پای صندوق حاضر بشم و با اینکه تعدا شعب اخذ رای رو خیلی بیشتر کردن و تو همون محلی که من میخواستم رای بدم گویا ۲ تا شعبه دیگه هم به فواصل نزدیک بود با اینحال یک ربع بیست دقیقه معطل شدم، به عزیزانی که قصد رایطدادن دارن توصیه میکنم هر چه زودتر اینکار رو بکنن ووگرنه باید ساعت ها در صفوف در این هوای گرم معطل بشن که واقعا اذیت کننده ست.

مشارکت که بنظرم خوب بود و تقریبا من اولین کسی بودم که فقط تو انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردم مابقی ۲۰ نفری که قبل از من بودن هر ۴ تا انتخابات رو شرکت کرده بودن و این واسه خودمم جالب بود چون اصلا نمیدونستم ۴ تا صندوق وجود داره تو تهران
                          با شما موافقم.به خاطر انتخابات شوراها ، ترافیک افراد داخل شعبه اخذ رای زیاده ،هر کی می خواد رای بده هرچه زودتر بره ،گرمای کمتری می خوره

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

اسهال طلب و اصول کرها دیگه نقش سگ و گربه بازی کردن ها تمومه
                            اسهال طلبان همونایی بودن که سال 58 سفارت آمریکا رو اشغال کردن و نوکر روس بودند و الان نوکر انگلیس قدیمی هاشون هم لندن نشین شدند و کندو شون شده بی بی سی فارسی
                            اصول کرها هم همون هایی بودن که فکر میکردن ایران مثل 1440 پیش مردم باید با شتر مسافرت کنند و ایران فقط یک کشور همسایه بیشتر نداره و اون عربستانه و سرزمین های مجاور ایران بخشی از ممالک شیعه هستن

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

CNBC:

رقابت ریاست جمهوری امروز ایران مابین عبدالناصر همتی، رئیس میانه رو پیشین بانک مرکزی ایران و ابراهیم رئیسی، رئیس تندرو سیستم قضایی ایران است.

کارشناسان به دلیل شناخته شدن بیشتر رئیسی در جامعه، وی را فعلا پیشتاز می‌دانند.

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

با تمام نقد هایی که شاید به جمهوری اسلامی وارد باشه اگه بگیم جمهوری اسلامی فقط یک دستاورد داشته اونم همین تثبیت انتخابات و تثبیت حق رای مردم هست.

میبینید الان در اوج کرونا، اوج مشکلات اقتصادی و اوج تحریم ها هم بخش بزرگی از جامعه مشتاقانه از ساعت های ابتدایی صبح پای صندوق ها حاضر میشن برای رای دادن.

چرا؟ چون این ملت دیگه رای دادن رو حق خودش میدونه و به ملتی که رای دادن رو حق خودش میدونه مگه دیگه حاکمی میتونه بگه که نمیخوایم و یا دیگه نباید رای بدی، مردم جر میدن اون دهنی رو که به این کلام باز بشه.

و این برکتی هست بسیار بزرگ برای نسل های اینده.

نظر

در حال کار...
                                X