*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    شاخص مردم سالای در دنیا از پنج پارامتر تشکیل شده

تکثرگرایی و عملکرد انتخابات ، عملکرد حکومت ، مشارکت سیاسی ، فرهنگ سیاسی،آزادی شهروندی

در سال ۲۰۲۰ رتبه ایران ۱۵۲ با آن تاریخ و گذشته و فرهنگ غنی و اثر گذار در دنیا

شاخص مردم‌سالاری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    این هم یک مورد از شاخص مردم سالاری
    ترکیه در یک روز نزدیک ۱/۵ میلیون واکسن ‌کووید تزریقی داشته بیشتر از اون چیزی که در کل چندماه گذشته در ج.ا تزریق شده و ۱۵۰ برابر تعداد تزریق دیروز ایران!

?‏کلاً امروز ۹۳۳۳ دز واکسن تزریق شده؟!؟ بگید که اشتباه می‌کنم!

کل واکسن امروز: ۵۲۵۲۲۵۵
    کل واکسن دیروز: ۵۲۴۲۹۲۲
    Mehrnoosh

▪️‏طبق آمار وزارت بهداشت، تو ۲۴ ساعت گذشته:
    ۱۰۴۸۷ نفر تست کروناشون مثبت شده.
    ولی مجموعا فقط ۹۹۷۸ دوز واکسن تزریق شده.
    هر جوری نگاه کنی مدیریت، جهادیه!
    Vismymiddlename

▪️با این آهنگ تزریق واکسن، وعده بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها هم داده میشود.
    حیرت انگیز و ترسناک
    Omid_shekoofa

▪️‏هم‌زمان در ترکیه و برای سومین روز پیاپی رکورد تعداد دز واکسن تزریقی در یک روز شکسته شد؛ یک میلیون و ۴۱۶ هزار و ۷۹۵ دوز در ۲۴ ساعت گذشته.
    Ardeshir

▪️‏فردا نوبت دوز دوم اعضای نظام پزشکیه و هیچ خبری از تزریقش نیست!

MahshidRabetian
    @mamlekate
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Auschwitz
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 444

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
      تازه بیدار شدم قهوه ریختم اومدم سری به دوستان بزنم دیدم حسنی که به مکتب نمیرفت جمعه رفته به مکتب:.thumbsupsmileyanim

اگر رای نمیدادی باید شک میکردم که رویه مملکت عوض شده به سمت بهبودی/:.yead.:/. .

فرق امثال ما با تو خیلی زیاده حسنیه قهرمان .

ماها وقتی ظلم میبینیم از استراتژیک ترین جاهایی که تووش کار میکنیم و تو حالت عادیو غیر عادی هم کسی راهی به اونجا نداره استعفا میدیم میایم بیرون.

چون اعتقادمون اینه روزی دسته خداست و سلطان محمود خره کیه.

ولی خوب شما روزیتون توو کیسه های سلطانه(مستقیم یا غیر مستقیم) واسه همینه که وضع 42 سالمون اینه.(از اون ور میگی این مردم حقشونه تو سطل زباله غذاشونو پیدا کنن از اینور جزو سینه چاکان بهبود وضع مردم شدی!!laughingsmiley

همینقدر که بازار تزویر داغه معلومه اوضاع گذشتمون چراغ راه آیندمونه... ...

هرکی هول شد رفت داد از خودش بپرسه تو این 42 سال چه آسی مونده بوده که روو نشده... اگر دوست دارید سر کارتون بگذارن البته مختارید بسم ا...

کدخدا هم راضیه از عمق ارادتتون.

گوود لاک.
      Chester جان آسمون بری زمین بیای تو خود P.K. یا Puriavali یا مهدی 1313 وووو هستی. حالا موندم الان با کی باندی؟!
      دایی فرهاد

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
        اگه هیچکی شرکت نکرده پس دلیل این فشارهای روحی روانی وارد بر شما از کجاست؟ چرا یک بار نمیشینید ببینید کجا رو دارید اشتباه میکنید که هی نتایج اشتباه بدست میارید؟

نه جدی واسم جای سواله، چون اشتباه یک بار دو بار، هی پافشاری بر اینکه ما درست میگیم و هر بار خلاف ش ثابت میشه یعنی ذره ای شما رو به فکر فرو نمیبره که شاید دارید اشتباه میکنید؟

وقتی تو یه نظر سنجی یک میلیونی تلگرامی ۷۰ درصد نرخ مشارکت بوده وقتی تو نظر سنجی کانال اپوزسیون ۵۰ درصد نرخ مشارکت بوده شما واقعا توقع داشتید نرخ مشارکت واقعی چه اعدادی باشه؟

کدوم فشار خوشگله!؟ من که دارم از این بی آبرویی و فضاحت جانانه لذت میبرم جات خالی الان تو ساحل جزیره اخبار را چک میکنم آبجوی خنک و مزه میخورم و به ریش تو و اربابانت میخندم و به امید آزادی میهنم
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Auschwitz
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 444

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
          خط قشنگی داری.دمت گرم
          سید بترس از عمو بهرام ببین رنگ دستخط عین رنگ چاپه. اصلا انگار صفحه رو ازش اسکن کرده لامروت نمیتونه عکس باشه. مگه میشه؟ شاید خودش از کادر اجراییات صندوق باشه! میخاد اون دستگیری رو صافو صوف کنه.
          احتمالا بهرام خان بعد انتخابات ی وزارتی وکالتی در دولت گردن بگیره.
          ما بهرام خان رو دوست داریم

نظر

• Shahin.khm
            عضو فعال
            • May 2020
            • 308

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            اگه هیچکی شرکت نکرده پس دلیل این فشارهای روحی روانی وارد بر شما از کجاست؟ چرا یک بار نمیشینید ببینید کجا رو دارید اشتباه میکنید که هی نتایج اشتباه بدست میارید؟

نه جدی واسم جای سواله، چون اشتباه یک بار دو بار، هی پافشاری بر اینکه ما درست میگیم و هر بار خلاف ش ثابت میشه یعنی ذره ای شما رو به فکر فرو نمیبره که شاید دارید اشتباه میکنید؟
            من موندم تو که این همه اعتماد به نفس افلاطونی داری و یک نفس و پیوسته در ساده ترین سطوح ادراک یک انسان با هوش متوسط مرتکب اشتباه و خطا میشی.
            کسی که حتی حاضر نیست یک اشتباه ساده رو با شهامت بپذیره و مداوم در حال سینه خیز رفتن تو ایدئولوژی گندیده خودشه .
            تو چرا یه نیشگونی به اون کله مبارک خودت نمیزنی ؟

من هر طور تصور میکنم تو یا یه نفع شخصی از این جریان میبری ( که قلبا امیدوارم ببری چون لااقل میدونم هدفی داری هر چند پست و خار و خفیف ) ،

یا اینکه اونقدر غرق در سندروم استکلهم این حکومت شدی که چشمت رو واقعیات ،تصمیمات کلان و سیاست های نزدیک نیم قرن این مملکت بستی
            و مثل یک مریض آلزایمری که حافظه تاریخیش در حد املت صبحگاهیشه پاشدی رفتی رای دادی به امید تغییر !

کاری که نظام حاکم با امثال کم دان تو کرده و گویا موفق هم بوده این هست که تا تقی به توقی میخوره اتفاقات رقم خورده از جریان خودش رو بر گردن مردم میندازه.
            و تو هم گویا باورت شده که مردم مقصرن و مثل طوطی همونا رو تکرار میکنی.

ما بشینیم ببینیم کجا رو اشتباه رفتیم ؟ وقتی میگم کلن ز غوغای جهان فارغی از بالاخونه بهت برمیخوره.
            ما دقیقا مسبب و مقصر کدوم وضع هستیم ؟ مگر من و اعضای این فروم تن به چنین شرایطی دادیم که تو به خودت اجاره میدی ما رو مورد پرسش قرار بدی.

طبیعتا فشاری بر ما وارد نیست و با وجدان و آگاهی کامل مبنی بر عدم مشارکت نه سهمی در این نمایش آبکی از پیش رقم خورده داریم و نه دستی بر گندکاری های آینده.
            اما فشار عدم مشارکت ظاهرا داره تو رو اذیت میکنه که مهملات ذهنی خودت رو تراوش میکنی و دو تا منبع از کانال قمر خانوم و شهین جون میذاری و عقل و خردت رو در گرو این جماعت قرار دادی و چشمت رو روی واقعیت موجود بستی.

تو وقتی میای عشقی میگی مشارکت بالای 60 درصده نه تنها خود حاکمیت بلکه اون هموطن مقیم بنگلادش که هیچ برخوردی با وضعیت جامعه نداره هم به ریشت میخندن.
            بنظرم برو تو ویکی پدیا مطالعه رو سرچ کن و کمی با مفهومش اشنا شو.
            آخرین ویرایش توسط Shahin.khm؛ 2021/06/18, 15:33.

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

مجری شبکه ۱:
              طبق آماری که از وزارت کشور گرفتم، از ساعت ۷ تا ۱۳ حدود ۵ میلیون نفر رای دادند.
              خبرگزاری فارس: تا ساعت ۱۳ در انتخابات ریاست جمهوری حدود ۸ و نیم میلیون تعرفه مصرف شده!
              یادداشت می‌کنیم: فعلا آرا رو در ۱.۷ ضرب کردند!

۲۸ خرداد #همه_در_خانه_می_مانیم!

?@NinaYevsky

نظر

• Auschwitz
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 444

وسط دعوا فردا بازار چطوره؟
                انتقام حسن پشم میچربه؟
                یا
                رییسی ضرب شصت نشون میده؟

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                  وسط دعوا فردا بازار چطوره؟
                  انتقام حسن پشم میچربه؟
                  یا
                  رییسی ضرب شصت نشون میده؟
                  شسپا شبهرن شنفت بخر که خبرش اومده افزایش نرخ ۱۱۰ درصدی گرفتند که بزودی اعمال میشه

نظر

• دودو
                    ستاره دار(3)
                    • May 2020
                    • 1280

دلار ۲۴۴۰۰ چی میگه!؟

نظر

• Shahin.khm
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 308

جعفری، فرمانده سابق سپاه:‌ مردم دچار سرخوردگی شده‌اند که تقصیر خودشان است، چرا که به فرد دقیقی رای ندادند.
                      داغ از تنور در اومده ، مردم مقصرند
                      /:.yead.:/

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                        Chester جان آسمون بری زمین بیای تو خود P.K. یا Puriavali یا مهدی 1313 وووو هستی. حالا موندم الان با کی باندی؟!
                        دایی فرهاد
                        /.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
                        دل خوشی داری رفیق. خوش بحالت.
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

رسایی : اگر مشارکت پایین باشد ما(رئیسی) میبریم، نگذاریم مشارکت بالا برود!!
                          .

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

زور نزن
                            کسی رای نداد و رای نمیده
                            مردم کشیدن کنار
                            ببین میتونین بدونه پشتیبانی مردم حوکومت کنین...

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

تا این ساعت حدود 14 میلیون نفر رای دادند، میشه حدود 24 درصد مشارکت

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

خوب تا وقتی صحبت از عدم تایید صلاحیت اقای لاریجانی نبود!! همه چیز درست بود حالا که ایشون تایید نشدند!!! ساختار بیمارست !! حتما باید یکجایی منفعت شخصی امان به خطر بیفتد تا متوجه بشویم ساختارهای موجود پر از اشکال هستند . 12 سال رییس مجلس بودند متوجه اشکالات ساختاری نبودند!!!بقیه مردم هم ایرادی ندارند هر چقدر ساختارهای موجود بهشون هزینه تحمیل کند !

نظر

در حال کار...
                                X