*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    آراء باطله رتبه نخست شورای شهر کرج شد
    تعداد آراء باطله ٣٨٨٨٨ است و رای نفر اول ٢٢٩٠٦
    /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

هی از دیروز میگم قیافه آرای باطله رو بهم بگو چه شکلیه میخوام پوستر رییس جمهور آینده رو بزنم به درو دیوار ، شما میگی نمیدونم /:.wacsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• کاوه آهنگر
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 418

نکته خنده دار اینجاست که:
      کروبی از داخل حصر رای داد
      ولی احمدی نژادی که کروبی بخاطرش رفت توی حصر رای نداد
      خدایااااا
      مملکت نیست !! دیونه خونه است
      /:.nono.://:.nono.:/:-??:-??

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

درود فراوان ... دوست بنده در انتخابات شوراها دوره قبل نفر هشتم و عدل بدل شد دوره قبل مشارکت رو رسماً 60 درصد الان کردن ... الان کل آرای نفرات اول تا هشتم رو جمع زدیم به رای اون نرسیده و نفر اول نسبت به او ۷.۵ درصد رای آورده ... سوال این جاست چطور مشارکت رو بالا بردن کاملا مشهود هست ... میزان مشارکت کمتر از ۱۰ درصد بوده
        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
          /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

هی از دیروز میگم قیافه آرای باطله رو بهم بگو چه شکلیه میخوام پوستر رییس جمهور آینده رو بزنم به درو دیوار ، شما میگی نمیدونم /:.wacsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
          انگار رییس جمهورشون هم آرای باطله برنده شده با ۳۷۵ هزار رای
          مجموع رای همه کاندیداها ۳۵۰ هزار رای

آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/06/20, 16:24.

نظر

• QARTAL
            Banned
            • Sep 2020
            • 544

نظر

• بیت کوین
              عضو عادی
              • Jan 2018
              • 263

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              دختر دامن پوش وقتی خرجش از ایران تامین بشه

با مایو میاد و رای میده.

یه نگاه به عکس ناموس حضرات در دیار فرنگ بکنید.

دختر دامن پوش زیادی نمی بینید چون همشون مایو تنشون هست.

.
              در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              این مطلب به نظرم جالب اومد بدون هیچ پیش داوری و یا نظر خاصی اینجا میذارمش:D

یک کاربر در توئیتی نوشت: یه روزی تو کربلا! وهب نصرانی جایی ایستاد که برخی اصحاب پیامبر نتونستند بیان.

یه روزی که برخی علمای حوزه از ترس ساواک قلاف کرده بودن،لاتی مثل طیب اومد پشت خمینی!

امروز هم اون دختر دامن پوشه تو آلمان اومد پای کار جمهوری اسلامی و احمدی نژادی که اللهم عجل...ورد زبونش بود نه!

عجب عبرتی

اسم این را میزارم نگاه پرنفرت خانمی با حجاب اجباری و ریاکارانه به یکی از نشستگان برسر سفره نظام مقدس در بلاد کفر

اون یارو آقاهه هم دست کمی از خانومه ندارها == مفتخوری در آب و هوای اروپا به برکت نظام مقدس حسابی بهش ساخته

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
                اسم این را میزارم نگاه پرنفرت خانمی با حجاب اجباری و ریاکارانه به یکی از نشستگان برسر سفره نظام مقدس در بلاد کفر

اون یارو آقاهه هم دست کمی از خانومه ندارها == مفتخوری در آب و هوای اروپا به برکت نظام مقدس حسابی بهش ساخته

سلام
                جریان چی هست؟
                من متوجه نشدم
                اون خانم اومده به احمدی نژاد رای بده؟
                بعد اونجا المانه؟
                چقدر احمدی نژاد پیر و شکسته شده بیچاره
                قدرت و سمت به هیچ دردی نمیخوره
                انگار بیچاره تریلی از روش رد شده چقدر سالی که ریس بود بشاش بود ولی الان
                من تا حالا ندیده بودمش الان دیدم
                مرسی
                آخرین ویرایش توسط 2FAN؛ 2021/06/20, 16:59.
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• بیت کوین
                  عضو عادی
                  • Jan 2018
                  • 263

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                  سلام
                  جریان چی هست؟
                  من متوجه نشدم
                  اون خانم اومده به احمدی نژاد رای بده؟

نع = جریان اینه که ارزشی های حزب باد که تا دیروز زیر بیرق مموتی سینه می زدند و دنبال ماشینش پاپتی میدویدند تا نامه التماس فلوس تقدیمش کنند حالا ازش رویگردان شدند

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1051

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post

نع = جریان اینه که ارزشی های حزب باد که تا دیروز زیر بیرق مموتی سینه می زدند و دنبال ماشینش پاپتی میدویدند تا نامه التماس فلوس تقدیمش کنند حالا ازش رویگردان شدند
                    مرسی
                    ببخشید من هنوز متوجه نمیشم
                    این چه ربط داره به اون خانم؟؟؟
                    اون که اومده رای بده
                    اون خانم سینه میزده؟
                    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                      این مطلب به نظرم جالب اومد بدون هیچ پیش داوری و یا نظر خاصی اینجا میذارمش:D

یک کاربر در توئیتی نوشت: یه روزی تو کربلا! وهب نصرانی جایی ایستاد که برخی اصحاب پیامبر نتونستند بیان.

یه روزی که برخی علمای حوزه از ترس ساواک قلاف کرده بودن،لاتی مثل طیب اومد پشت خمینی!

امروز هم اون دختر دامن پوشه تو آلمان اومد پای کار جمهوری اسلامی و احمدی نژادی که اللهم عجل...ورد زبونش بود نه!

عجب عبرتی

طرف پدر و فک فامیلش اینجا واردات داره، شرکت های انحصاری داره... یا سفیر فلان کشور هست..... خوب طوله هاشون مثل این دختر و پسر رو میفرستن خارج کشور... هم زندگی بهتری داشته باشن چون میدونن این جهنم جای زندگی نیست... هم تحریم دور بزنن... هم نماینده نظام در خارج کشور باشن...
                      طوله هاشون الان واکسن امریکایی یا بریتانیایی زدن بعد اینجا ملت رو تشویق به زندگی در فلاکت میکنن و وعده واکسن برکت رو به ملت میدن... اینجا برای حقوق اداره کار(تازه اگر بهت بدن) باید با کارفرما عوضی یک ماه سر و کله بزنی

حالا برید دنبال خدا بگردید که عدلات برقرار کنه... کودوم خدا؟؟ ملت سرکار گذاشتید.

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                        درود فراوان ... دوست بنده در انتخابات شوراها دوره قبل نفر هشتم و عدل بدل شد دوره قبل مشارکت رو رسماً 60 درصد الان کردن ... الان کل آرای نفرات اول تا هشتم رو جمع زدیم به رای اون نرسیده و نفر اول نسبت به او ۷.۵ درصد رای آورده ... سوال این جاست چطور مشارکت رو بالا بردن کاملا مشهود هست ... میزان مشارکت کمتر از ۱۰ درصد بوده

من با رقم همان 10 درصد شرکت کننده موافقم... چون من شخصا 2 بار حوزه ها رو سر زدم و دو دو نوبت صبح و بعد از ظهر...

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

اصلاح چی یعنی یک موجود بی عار، سیریش، بی شخصیت، پوست کلفت، فرومایه و حقیر....

جواد ضخیم:

جواد ظریف:
                          میزان مشارکت در انتخابات کاملا بالای پنجاه درصد خواهد بود
                          آقای رئیسی مرد معقولی است. من سی سال با او کار کرده‌ام. محجوب و معقول است، او را خیلی خوب می‌شناسم و قادر است کشور را اداره کند
                          - بیست و هشت خرداد هزار و چهارصد-

ویدئو:

Login • Instagram

نظر

• eco777
                            عضو فعال
                            • Sep 2014
                            • 680

پیام قدرتمند انتخابات و فرصت نهایی

از نقطه نظرِ عملی، اینکه منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی چه تفسیری از انتخابات اخیر داشته باشند، در درجۀ دوم اهمیت قرار دارد. در درجۀ نخست، مهم این است که محافل ذینفوذ و تصمیم‌گیرانِ اصلی نظام سیاسی چه تفسیر و تأویلی از کیفیت انتخابات و نرخ مشارکت و درصد آراء باطله داشته باشند.
                            امیدوارم برداشت محافل رسمی از نحوۀ حضور مردم در انتخابات همان نباشد که به صورت علنی مطرح می‌کنند. این انتخابات پیام بسیار قدرتمند و توأم با ظرافتی با خود داشت.
                            اگر این پیام که به نظر من کاملاً واضح هم بود، به درستی و دقت دریافت نشود، آیندۀ تیره و تاری برای کشور رقم خواهد خورد.
                            بسیار مناسب است که جمعی از اهل اندیشه بخصوص در حوزۀ جامعه‌شناسی سیاسی، تفسیری علمی و بی‌طرفانه از پیام انتخابات تهیه و به مردم و مقام های‌کشور ارائه کنند تا غبار علایق شخصی و منافع زودگذر دید چشم‌ها را در رؤیت واقعیت کدر نکند.
                            به نظرم همه چیز به لبِ مرز خود رسیده و فرصت بسیار کوتاه است. شما را به هر که می‌پرستید این آخرین فرصت را دریابید.

احمد زید آبادی

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

الان داشتم مناظره فائزه هاشمی با خزعلی را نگاه میکردم! مال قبل انتخاباته
                              فائزه انتخابات را تحریم کرده بود!
                              روز انتخابات یک خبر صددرصد دروغی پخش شد که فائزه هاشمی در انتخابات شرکت کرده است!
                              همون موقع هم شک نکردم زر مفته!
                              ممکنه خیلی ها با من موافق نباشند. بهشان حق میدهم. ولی بشخصه امروز اگر آزادانه انتخاباتی باشد که رای بدهم اولین گزینه ام این فائزه هاشمی است!
                              به نظرم این دختر خوبی های مرد سیاست ایران رفسنجانی را به ارث برده!
                              رفسنجانی بدی هایش را یک جا به اسم محسن جان زده!
                              اینه که من این فائزه هاشمی را تحسین میکنم! نقد هم بهش دارم ولی یک دمش گرم بهش میگم! کارش درسته!
                              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/06/20, 17:48.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                الان داشتم مناظره فائزه هاشمی با خزعلی را نگاه میکردم! مال قبل انتخاباته
                                فائزه انتخابات را تحریم کرده بود!
                                روز انتخابات یک خبر صددرصد دروغی پخش شد که فائزه هاشمی در انتخابات شرکت کرده است!
                                همون موقع هم شک نکردم زر مفته!
                                ممکنه خیلی ها با من موافق نباشند. بهشان حق میدهم. ولی بشخصه امروز اگر آزادانه انتخاباتی باشد که رای بدهم اولین گزینه ام این فائزه هاشمی است!
                                به نظرم این دختر خوبی های مرد سیاست ایران رفسنجانی را به ارث برده!
                                رفسنجانی بدی هایش را یک جا به اسم محسن جان زده!
                                اینه که من این فائزه هاشمی را تحسین میکنم! نقد هم بهش دارم ولی یک دمش گرم بهش میگم! کارش درسته!
                                مهدی شون رو از قلم انداختی:D
                                یه چیزی رو هم یادت رفته تو تحلیلات بیاری ،اونم این که همین فاءزه خانم پدرش رو الی الابد قدیس می دونه،میگی نه ازش بپرس
                                حضرت امیر علیه السلام فرمود:«الحق اوسع الاشیاء فی‌التّواصف و اضیقها فی التّناصف»
                                حقّ در عرصه وصف وسيع‏ترين اشياء، و در مرحله انصاف تنگ‏ترين چيزهاست@};-

:D

نظر

در حال کار...
                                X