*****انتخابات1400*****
Collapse
X
-
پاسخ : *****انتخابات1400*****
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post? چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
? بخش اول
حمید رسایی:
بالاخره لاریجانی از پشت صحنه بیرون آمد و پس از در حاشیه ماندن یک ساله و نمیآیم نمیآیمهای نمایشی، در آخرین روز ثبتنام و اولین ساعات آن با تیمی از گروه تصویربرداری، عازم وزارت کشور شد.
علاوه بر لاریجانی گزینههای دیگری چون محسن هاشمی، اسحاق جهانگیری و شریعتمداری در این روز ثبتنام کردند. پیش از اینها علی مطهری، عباس آخوندی، محمد دهقان و پزشکیان هم ثبتنام کرده بودند
اما همه میدانند، گزینه اصلی مورد حمایت روحانی و باب میل اصلاحطلبان برای ادامه حیات سیاسی، علی لاریجانی است.
به همین دلیل درباره مواضع علی لاریجانی در روز ثبتنام، چند نکته را بازخوانی میکنم:
1 : پاشنه آشیل لاریجانی در انتخابات پیشرو، ارتباط تنگاتنگ او با حسن روحانی و حمایت تمام قد از دولت اوست. تمام حسنات و سیئات روحانی به نام لاریجانی ثبت شده و او نمیتواند این لکه ننگ را از دامن خود پاک کند. با این همه اما لاریجانی در مصاحبه روز ثبتنام تلاش کرد تا مُهر دولت سوم روحانی را از پیشانی خود پاک کند
کاندیدای فیلسوف این دوره، برای خلاصی از این جفت چسبیده به خود، در روز ثبتنام چند متلک هم بار حسن روحانی کرد. آنجا که دولت وی را سازشکار معرفی کرد و گفت: "اداره کشور نباید در دست افراطیون و سازشکاران باشد" او حتی به کلید روحانی که حالا مدتهاست زنگ زده هم تیکه انداخت و گفت: "مسئله امروز ایران ... با کلید جادویی حل نمیشود."
2 : این گارد لاریجانی نشان میدهد که او در طول چند هفته آینده و حتی در مناظرات انتخاباتی هم به دولت روحانی حمله خواهد کرد. البته این حملات، خاطر مبارک حسن روحانی را آزرده نمیکند چون او بهتر از هر کس از نفرت موجود در جامعه نسبت به خودش و دولتش خبر دارد و برای رساندن علی لاریجانی به کرسی ریاست جمهوری، چارهای جز تحمل با این متلکهای هماهنگ شده ندارد.
من البته بیش از این هم احتمال میدهم و آن اینکه چهرههای پوششی کاندیدا شده با دفاع پررنگ از روحانی، تلاش کنند تا خود را به عنوان نماد دولت سوم روحانی معرفی و از فشاری که روی لاریجانی است بکاهند و در این بین، حتی برای واقعی جلوه دادن این موضوع، بین لاریجانی و کسی مثل جهانگیری چالش هم صورت بگیرد.
3 : البته هم اصلاحطلبان و هم اعتدالیون، نباید از یاد ببرند که لاریجانی استاد سوار شدن روی دوش این و آن و بالا رفتن از آنها و پس از قدرت گرفتن، عبور از آنهاست. او با مرحوم کردان، رحیمی و احمدی نژاد همینگونه تعامل کرد و وقتی به ریاست مجلس رسید، یکی یکی از روی آنها رد شد.
? چند نکته درباره تحرکات روز ثبتنام گزینه اصلی غربگرایان
♻️ چرا لاریجانی همان حسن روحانی با کت و شلوار است
از جمله نشانههایی که در روز ثبتنام، از لاریجانی یک تصویر حسن روحانی با کت و شلوار در ذهن افکار عمومی ساخت، تافته جدابافته بودن شتصیتی و بداخلاقی انتخاباتی او بود.
4 : ستاد انتخاباتی لاریجانی، پس از ثبتنام، فیلمی در خبرآنلاین - که بلندگوی اصلی لاریجانی است - منتشر کرد که اِلمانهای بکار رفته در آن، لاریجانی را نه فردی مقتدر که شخصیتی مغرور، بسته! غیرمردمی و در محاصره بادیگاردها نشان میداد! دقیقا نمایی که از حسن روحانی در ذهن مردم نقش بسته و البته تقصیری هم ندارند چون همواره از بالا به پایین نگاه کردهاند و اساسا نمیتوانند از خود، تصویری مردمی، ساده و متواضع نشان دهند.
5 : اقدام دیگر لاریجانی در روز ثبتنام که همه را به یاد حسن روحانی انداخت، بداخلاقی انتخاباتی او بود. لاریجانی ورود در انتخابات را با تخریب کاندیداهای دیگر آغاز کرد. استفاده او از واژگانی چون پادگان و افراطیون و هشتکهای #نه_به_چکش و #نه_به_دادگاه و ... تداعیکننده جمله من سرهنگ نیستم، حقوقدانم جناب روحانی در سال ۹۲ بود. خبط دیگر لاریجانی این بود که واژگان تخریبی را از میان مفاهیمی که خود سالها بر سر سفره آنها ارتزاق کرده بود، انتخاب کرد. علاوه بر تصاویر لاریجانی با لباس نظامی و حضور یک دهه وی در مسئولیتهای بالای ستادی سپاه (بدون سابقه حضور در جبههها) کیست که نداند علی لاریجانی در ده سال ریاست برادرش بر قوه قضاییه، بارها در راستای جذب افراد و اعمال فشار بر منتقدان و مخالفان، بهره برده است. لاریجانی خود مصداق مواردی بود که برای آن هشتک زده!
6 : لاریجانی همواره در بزنگاههای سیاسی، تلاش کرده تا از رهبر انقلاب و مراجع تقلید به نفع خود هزینه کند. روز ثبتنام هم از این عادت دیرینه دست برنداشت و با ادعای اینکه قصد کاندیداتوری نداشته اما بیانات روز سهشنبه رهبر انقلاب تصمیمش را تغییر داده، تلاش کرد تا به شنونده القا کند که برای ورود در انتخابات، هماهنگیهایی صورت داده است! این در حالی است که همه میدانند لاریجانی وقتی رییس مجلس بود، در بزنگاههای مختلف از جمله در برجام و cft و پالرمو، مسیری متفاوت از نظر رهبر انقلاب را برگزید. فیلمی که ستاد وی از روز ثبتنام او منتشر کرد نیز شائبههایی در این باره که وی از مدتها قبل برنامه حضور در انتخابات داشته و برای آن تیمهای مختلف تشکیل داده را تقویت میکند.
7 : وی در روز ثبتنام تصریح کرد که برای این کار با برخی از مراجع تقلید مشورت کرده است. از طرفی زمزمههایی مبنی بر جلب حمایت برخی از مراجع تقلید هم شنیده میشود. یک روز قبل از ثبتنام وی به نقل از نماینده آیتالله سیستانی در ایران، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه آن مرجع محترم برای لاریجانی پیامی با این مضمون فرستاده که من دعاگوی شما هستم.،
8 : لاریجانی سه دوره نماینده قم بوده و روابط حسنه او با بیوت مراجع، طبیعی است اما مراجع محترم تقلید نباید از یاد ببرند که ورود آنها در حمایت از کاندیداها تبعاتی هم دارد. از جمله وقتی این کاندیدا رای نیاورد، باید بپذیرند که بخشی از هزینه حیثیتی این عدم اقبال مردم به نام آنها هم نوشته میشود. همچنین رفتارهای آن کاندیدا و بداخلاقیهای انتخاباتی او نیز - که اتفاقا لاریجانی آن را در روز ثبت نام کلید زد - به نام آنها نیز ثبت خواهد شد. حتی پس از پیروزی کاندیدایی که مورد حمایت ایشان بوده، باید پاسخگوی نواقص و تبعات سیاستهای او
9 : متاسفانه در دورهای که دولت و لاریجانی با تبلیغات و هیاهوی کاذب، برجام را به عنوان یک پیروزی بزرگ جا میزدند، شاهد حمایت حداکثری برخی از مراجع محترم تقلید قم از توافقنامه ننگینی که دولت آن را اجرا میکرد، بودیم تا جایی که بعدها وقتی واقعیتهای آن مشخص شد، به دلیل حمایت از این توافقنامه مورد سئوال مردم و نخبگان قرار گرفتند. شاید مناسبتر باشد که مرجعیت، جایگاه پدری و هدایتگری خود را در موضوع پرحاشیه انتخابات حفظ کند و ضمن بیان شرایط کاندیدای اصلح و لزوم انتخاب گزینه اصلح و مشارکت حداکثری، خود را هزینه چهرههای سیاسی خصوصا افرادی که روزی در صف این جریان سیاسی و روزی دیگر در صف جریان سیاسی مقابل آن بودهاند، نکند.
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postاین قدری که شما اینانتخابات وکاندید ها رو جدی گرفتید ...خودنظام وکاندیدها باورش ندارند...
ولی ن به اندازه ای که شما ظریف جدی گرفتی و ازش حمایت کردی
نفرات زیادی تو این تاپیک نظر میدن
اصلاح طلب
اصولگرا
مستقل
و ضد نظام
همه اینها نظر میدن
منم یکیش
خیلی ها به دروغ آیدی من گذاشتند تو لیست چشم پوشی
خیلی ها محترمانه نظر دادند و جواب محترمانه شنیدند
یکی دو نفر هم فحش دادن و بازم جواب در خور شخصیت خودشون گرفتنند
شما هم ببین اگه مطالب من واقعا اذیتت میکنه
از امکاناتی که سایت در اختیارت گذاشته استفاده کن
و آیدی من راحت بزار تو لیست چشم پوشی
بالاخره این تاپیک برای همین تشکیل شده
که همه بیان و محترمانه نظر بدن
نظر
-
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Postجدی گرفتم
ولی ن به اندازه ای که شما ظریف جدی گرفتی و ازش حمایت کردی
نفرات زیادی تو این تاپیک نظر میدن
اصلاح طلب
اصولگرا
مستقل
و ضد نظام
همه اینها نظر میدن
منم یکیش
خیلی ها به دروغ آیدی من گذاشتند تو لیست چشم پوشی
خیلی ها محترمانه نظر دادند و جواب محترمانه شنیدند
یکی دو نفر هم فحش دادن و بازم جواب در خور شخصیت خودشون گرفتنند
شما هم ببین اگه مطالب من واقعا اذیتت میکنه
از امکاناتی که سایت در اختیارت گذاشته استفاده کن
و آیدی من راحت بزار تو لیست چشم پوشی
بالاخره این تاپیک برای همین تشکیل شده
که همه بیان و محترمانه نظر بدن
نظر
-
اگه بين اين كانديداها يكي پيدا شد كه يك كلمه از بورس و حمايت از بازار سرمايه صحبت نكرد حتماً بدونيد كه وضع بورس در دوره اون بهتر از ايني كه الان هست ميشه. اينهايي كه دم از حمايت ميزنن دروغگو و شارلاتان هستن.آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط ثامن پست شده است View Postاز بین دو گزینه زیر کدام را انتخاب میکنید؟
1- ابراهیم رئیسی
2- علی لاریجانی
نگاه کنید متوجه می شوید که اگر رای ندهید یکی از این دو رییس جمهور میشود. ترجیح من فعلا علی لاریجانی است. ابراهیم رئیسی به ذائقه ام نمیخورد حس میکنم یکسان سازی را در جامعه تزریق خواهد کرد. فکر میکنم سیاست خارجه هر دو نفر یکی باشد ولی در سیاست داخلی فرق داشته باشند.
ضمن اینکه از نظر من، لاریجانی هم همچون روحانی، هرگز یک اصلاح طلب نبوده و نخواهد بود. اصلاح طلب امثال تاجزاده است که محال ممکن است تایید صلاحیت شود و تا وقتی چنین افرادی تایید صلاحیت نشوند، در انتخابات شرکت نخواهم کرد.
نظر
-
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۲/۲۶
در دعوت به تشکیل کابینه جوان انقلابی اعلام شد:
۱۹ وزیر پیشنهادی به رئیسی با حضور فتاح ، جلیلی ، خاندوزی ، بذرپاش و ...
در پویش دعوت از ابراهیم رئیسی برای تشکیل کابینه جوان انقلابی ، افرادی چون پرویز فتاح، سعید جلیلی ، احسان خاندوزی و مهرداد بذرپاش و ۱۶ نفر دیگر برای وزارتخانه ها پیشنهاد شدند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ابراهیم رئیسی دیروز درحالی با حضور در وزارت کشور و ثبت نام بصورت مستقل اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کرد که در پویشی از وی در صورت کسب اکثریت آرا، دعوت به تشکیل دولت جوان انقلابی شده است.
بر این اساس، پرویز فتاح به عنوان معاون اول، سعید جلیلی وزیر خارجه، محمود نبویان وزیر اطلاعات، علی حاجی زاده وزیر دفاع، علیرضا زاکانی وزیر کشور، احمد امیرآبادی وزیر اقتصاد، سعید محمد وزیر راه، امیرحسین قاضیزاده وزیر کار، محمد مخبر وزیر صنعت، محمدحسین رنجبران وزیر ارتباطات، جواد حاج علی اکبری وزیر آموزش و پرورش، وحید یامین پور وزیر فرهنگ، حجت اله عبدالملکی وزیر جهاد
کشاورزی، احسان خاندوزی وزیر نفت، زهره طیب زاده وزیر میراث فرهنگی، محمدرضا داورزنی وزیر ورزش، کامران لنکرانی وزیر بهداشت، مهرداد بذرپاش وزیر نیرو، مجتبی رضاخواه وزیرعلوم و رسول قهرمانی به عنوان وزیر دادگستری پیشنهاد شده اند.بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Postهرگز بین این دو نفر کسی را انتخاب نمی کنم و حتی اگر خواست خود حکومت هم عدم مشارکت بالای مردم در انتخابات باشد، ایمان دارم که عدم مشارکت بهتر از رای دادن به چنین اراذل و اوباشی است.
ضمن اینکه از نظر من، لاریجانی هم همچون روحانی، هرگز یک اصلاح طلب نبوده و نخواهد بود. اصلاح طلب امثال تاجزاده است که محال ممکن است تایید صلاحیت شود و تا وقتی چنین افرادی تایید صلاحیت نشوند، در انتخابات شرکت نخواهم کرد.
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Postبا رای دادن هم، باید بدتر از بز، بعد از 8 سال مثل زیباکلامها بگید:
اشتباه کردم!!!
این جور سخن راندن زیبا نیست!
واقع گرا باشید و در خیانت حکومتیان شریک نگردید.
.
مافیای اصلی اسرائیله که اگه جوون بگیره چون تلاویو رفته زیر آتیش تهران هم ممکنه بره زیر آتیش. پس خواهشا شهروندها از اینجای بازی خوب بازی کنید چون اگه بد بازی کنید فاتحه ی دنیاتون خونده است.
نظر
-
در اصل توسط ثامن پست شده است View Postهیچ وقت اشتباه نمیکنم. شهروندها خنگ نباید باشند و الکی تارگت بزنند که رییسی یا لاریجانی مافیا هستند. برای اینکه بازیتون خوب بشه پیشنهاد میکنم این قسمت رو ببینید.
مافیای اصلی اسرائیله که اگه جوون بگیره چون تلاویو رفته زیر آتیش تهران هم ممکنه بره زیر آتیش. پس خواهشا شهروندها از اینجای بازی خوب بازی کنید چون اگه بد بازی کنید فاتحه ی دنیاتون خونده است.
مگه چیز دیگه ای باقی مونده؟؟؟
چیزی میزنی تو؟؟؟
مافیای اصلی اسرائیله؟؟؟
اسرائیلیه اومد گفت از بورس بکشید بیرون، حرام زادگان گفتند بسپارید به بورس
کدومش درست گفت؟؟؟
ولش کن، مصداق عینی آب در هاون کوبیدن است.
.
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۲/۲۶
در دعوت به تشکیل کابینه جوان انقلابی اعلام شد:
۱۹ وزیر پیشنهادی به رئیسی با حضور فتاح ، جلیلی ، خاندوزی ، بذرپاش و ...
در پویش دعوت از ابراهیم رئیسی برای تشکیل کابینه جوان انقلابی ، افرادی چون پرویز فتاح، سعید جلیلی ، احسان خاندوزی و مهرداد بذرپاش و ۱۶ نفر دیگر برای وزارتخانه ها پیشنهاد شدند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ابراهیم رئیسی دیروز درحالی با حضور در وزارت کشور و ثبت نام بصورت مستقل اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کرد که در پویشی از وی در صورت کسب اکثریت آرا، دعوت به تشکیل دولت جوان انقلابی شده است.
بر این اساس، پرویز فتاح به عنوان معاون اول، سعید جلیلی وزیر خارجه، محمود نبویان وزیر اطلاعات، علی حاجی زاده وزیر دفاع، علیرضا زاکانی وزیر کشور، احمد امیرآبادی وزیر اقتصاد، سعید محمد وزیر راه، امیرحسین قاضیزاده وزیر کار، محمد مخبر وزیر صنعت، محمدحسین رنجبران وزیر ارتباطات، جواد حاج علی اکبری وزیر آموزش و پرورش، وحید یامین پور وزیر فرهنگ، حجت اله عبدالملکی وزیر جهاد
کشاورزی، احسان خاندوزی وزیر نفت، زهره طیب زاده وزیر میراث فرهنگی، محمدرضا داورزنی وزیر ورزش، کامران لنکرانی وزیر بهداشت، مهرداد بذرپاش وزیر نیرو، مجتبی رضاخواه وزیرعلوم و رسول قهرمانی به عنوان وزیر دادگستری پیشنهاد شده اند.
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Postداداش همینجوری فاتحه مون خونده شده
مگه چیز دیگه ای باقی مونده؟؟؟
چیزی میزنی تو؟؟؟
مافیای اصلی اسرائیله؟؟؟
اسرائیلیه اومد گفت از بورس بکشید بیرون، حرام زادگان گفتند بسپارید به بورس
کدومش درست گفت؟؟؟
ولش کن، مصداق عینی آب در هاون کوبیدن است.
.
نظر
نظر