*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • niki
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 248

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط ثامن پست شده است View Post
    بله هنوز چیزهای دیگه ای هم باقی مونده برای از دست دادن اگه بد بازی کنیم. اگه کنه ی قضیه رو ببنید متوجه میشید که رای دادن بازی در تیم شهروندهاست و رای ندادن خواسته ی مافیا. هیچی با رای ندادن بدست نمیاریم. فقط گل به خودیه.
    شما در تیم شهروند بازی کن و من هم در تیم مافیا
    من رای نمی دهم و مطمئن باش حداقل 200 نفر از کسانی که همین الان متقاعد به رای دادن هم هستند هم مجاب میکنم که زای ندهند
    چهل سال است درحال بازی با شعور مردم هستند , همه شان هم سرشان در یک آخور است

نظر

• ثامن
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 313

در اصل توسط niki پست شده است View Post
      شما در تیم شهروند بازی کن و من هم در تیم مافیا
      من رای نمی دهم و مطمئن باش حداقل 200 نفر از کسانی که همین الان متقاعد به رای دادن هم هستند هم مجاب میکنم که زای ندهند
      چهل سال است درحال بازی با شعور مردم هستند , همه شان هم سرشان در یک آخور است
      مافیا هم میخواهید باشید مافیای خنگ نباشید خواهشا 40 سال همین حرفها رو میزنید که رای نمیدیم و خودزنی میکنید. هیچ کاری هم نکردید. این کشور نشد که درست کردید برای دیگران.

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

شرکت نکردن در انتخابات بدرد من نمیخورد. اگر بروم سمت رای ندادن حتما باید بروم سمت مبارزه موثر با نظام و براندازی چون خواهان تاثیر گذاری هستم. بخاطر اینکه این مسیر را نمیپذیرم هدفم را بر تاثیرگذاری در روند انتخابات قرار میدهم. با رای ندادن باید مثل بز رییس جمهوری که به ما تحمیل میشود را پذیرفت. واقعگرا باشید و روی این دو گزینه محتمل تمرکز کنید.
        برای من این دو گزینه تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند، پس هر کدام را که حکومت انتخاب کرد برایم قابل قبول است. همان طور که اگر در 4 سال گذشته به جای روحانی، رئیسی انتخاب شده بود، احتمالا وضعیت بدتر از الان نبود.
        اینکه بیام بین این دو تا خودم انتخاب کنم، مثل این میمونه که بهم بگن میخوای بزنیم تو گوش راستت یا تو گوش چپت. بعدشم که انتخاب کردم، بگن خودت انتخاب کردی بزنیم تو گوش راستت!!
        سعی میکنم واقع گرا باشم ولی با انتخاب بین این دو نفر نه تنها تاثیرگذار نیستم که خنثی ترین و غیرموثرترین کار ممکن را انجام داده ام.
        من به شدت مشتاقم که این دوره در انتخابات شرکت کنم ولی تنها زمانی شرکت خواهم کرد که نامزد موردنظر حداقلی از ویژگی های موردنظرم را داشته باشد. اصلا به دنبال یه نامزد کاملا مطابق با خواسته هام نمیگردم ولی دیگه کاندیدایی که بهش رای میدم باید حداقلی از ویژگی ها رو که داشته باشه و من به این میگم واقع گرایی.

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

هیچ وقت اشتباه نمیکنم. شهروندها خنگ نباید باشند و الکی تارگت بزنند که رییسی یا لاریجانی مافیا هستند. برای اینکه بازیتون خوب بشه پیشنهاد میکنم این قسمت رو ببینید.

مافیای اصلی اسرائیله که اگه جوون بگیره چون تلاویو رفته زیر آتیش تهران هم ممکنه بره زیر آتیش. پس خواهشا شهروندها از اینجای بازی خوب بازی کنید چون اگه بد بازی کنید فاتحه ی دنیاتون خونده است.
          به نظر میاد که شما چندان دغدغه ی انتخاب شدن رئیسی یا لاریجانی رو ندارید. دغدغه ی شما بیشتر، شرکت در انتخاباته. بازی رئیسی و روحانی که اینبار بخواد به رئیسی و لاریجانی تبدیل بشه، دیگه یه باری سوختست. شایدم فکر میکنند با این کار یه حداقلی رو بتونند برای شرکت مجاب کنند و مشارکت رو به 50 درصد برسونند و به این ترتیب هم مشارکت خیلی پایین نبوده، هم هر آن کس که خواسته اند رای آورده. الله اعلم. از اینها هیچ حیله و نیرنگی بعید نیست. آخرشم هر کاریم بکنیم، یهو می بینیم رودست خوردیم /.:biggrinsmiley.://:.sadsmiley.:/!!

نظر

• چلاغعلی خان خانان
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 708

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۲/۲۶

در دعوت به تشکیل کابینه جوان انقلابی اعلام شد:

۱۹ وزیر پیشنهادی به رئیسی با حضور فتاح ، جلیلی ، خاندوزی ، بذرپاش و ...

در پویش دعوت از ابراهیم رئیسی برای تشکیل کابینه جوان انقلابی ، افرادی چون پرویز فتاح، سعید جلیلی ، احسان خاندوزی و مهرداد بذرپاش و ۱۶ نفر دیگر برای وزارتخانه ها پیشنهاد شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ابراهیم رئیسی دیروز درحالی با حضور در وزارت کشور و ثبت نام بصورت مستقل اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری کرد که در پویشی از وی در صورت کسب اکثریت آرا، دعوت به تشکیل دولت جوان انقلابی شده است.

بر این اساس، پرویز فتاح به عنوان معاون اول، سعید جلیلی وزیر خارجه، محمود نبویان وزیر اطلاعات، علی حاجی زاده وزیر دفاع، علیرضا زاکانی وزیر کشور، احمد امیرآبادی وزیر اقتصاد، سعید محمد وزیر راه، امیرحسین قاضی‌زاده وزیر کار، محمد مخبر وزیر صنعت، محمدحسین رنجبران وزیر ارتباطات، جواد حاج علی اکبری وزیر آموزش و پرورش، وحید یامین پور وزیر فرهنگ، حجت اله عبدالملکی وزیر جهاد

کشاورزی، احسان خاندوزی وزیر نفت، زهره طیب زاده وزیر میراث فرهنگی، محمدرضا داورزنی وزیر ورزش، کامران لنکرانی وزیر بهداشت، مهرداد بذرپاش وزیر نیرو، مجتبی رضاخواه وزیرعلوم و رسول قهرمانی به عنوان وزیر دادگستری پیشنهاد شده اند.
            چاکر شمال جان
            اولندش الکی نگو
            دومندش یادت رفت اسم رفیق فابریکش تو دوره قبلی شکست رو بگی حاج تتلو
            مطمین باش حاج تتلو وزیر ارشادشه
            /:.yead.:/
            اون ساسی مانکن رفیق تتلو هم وزیر ارتباطه
            laughingsmiley
            اگه الکسی رو جای وزیر محیط ریست/ اون خانمه اسمش یادم نیست نزاره هم جای تعجب داره
            /:.yead.://:.yead.:/
            مخلصیم

نظر

• ثامن
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 313

میزان رای بالا یک مزیت بالا و پرستیژ برای هر کشوری است. اینکه رای دادن را سیلی بر گونه‌ی خود تلقی میکنید رو نمی‌فهمم. خواهشاً احساسات خود را درگیر انتخاب کردن قرار ندهید و منطقی باشید. لاریجانی و رییسی اتفاقا گزینه‌ی بهتری از تاج‌زاده هستند. آخه تاج‌زاده شد گزینه‌ی حداقلی : ))؟

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

مافیا هم میخواهید باشید مافیای خنگ نباشید خواهشا 40 سال همین حرفها رو میزنید که رای نمیدیم و خودزنی میکنید. هیچ کاری هم نکردید. این کشور نشد که درست کردید برای دیگران.
                واقعا این کشور رو ما درست کردیم؟!!
                کی و کجا ما تصمیم گیرنده بودیم که ما درست کرده باشیم؟!!
                ضمن اینکه تو این 40 سال هنوز تو هیچ دوره ای از انتخابات ریاست جمهوری، اینطور نبوده که اکثریت مردم در انتخابات شرکت نکنند تا آثار آن مثبت یا منفی مشخص شود.
                پایین ترین میزان مشارکت در دو دوره ای بوده که رفسنجانی انتخاب شد - کمی بیشتر از 50 درصد -(حالا آمار درسته یا دستکاری شدست رو نمیدونم) که از نظر من همین مشارکت پایین نتایج خیلی خوبی برای کشور داشت. من انتخاب خاتمی و به وجود اومدن جریان اصلاحات رو نتیجه ی همون مشارکت پایین میدونم!!

نظر

• niki
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 248

منظورتان کدام کشور است اگر منظورتان این شلم شوربایی است که به اجبار باید درآن باشیم که ........... , بگذریم ده خط برایت پاسخ نوشتم اما پاک کردم چون بحث کردن فایده ای ندارد آن هم در فضای مجازی
                  بهتر است شما به فکر برگه رای خود باشی و بین این اساتید یکی را انتخاب کنی شاید آینده را برایت ساختند من هم سعی میکنم از توهین به شعورم جلوگیری کنم

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

میزان رای بالا یک مزیت بالا و پرستیژ برای هر کشوری است. اینکه رای دادن را سیلی بر گونه‌ی خود تلقی میکنید رو نمی‌فهمم. خواهشاً احساسات خود را درگیر انتخاب کردن قرار ندهید و منطقی باشید. لاریجانی و رییسی اتفاقا گزینه‌ی بهتری از تاج‌زاده هستند. آخه تاج‌زاده شد گزینه‌ی حداقلی : ))؟
                    اگر به جمهوریت این نظام اعتقاد داریم، دموکراسی و جمهوری یعنی همین. یعنی اینکه شما لاریجانی رو انتخاب کنید و من تاجزاده رو و در نهایت اگر لاریجانی رای بیشتری آورد، من مخلص شما و لاریجانی و حکومت و همه هستم و کاملا به انتخاب لاریجانی احترام میذارم ولی اینکه قدرت انتخاب رو از ما سلب کنند، فکر نمی کنم با هیچ فکر و عقیده ای سازگار باشه.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8863

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      اگر به جمهوریت این نظام اعتقاد داریم، دموکراسی و جمهوری یعنی همین. یعنی اینکه شما لاریجانی رو انتخاب کنید و من تاجزاده رو و در نهایت اگر لاریجانی رای بیشتری آورد، من مخلص شما و لاریجانی و حکومت و همه هستم و کاملا به انتخاب لاریجانی احترام میذارم ولی اینکه قدرت انتخاب رو از ما سلب کنند، فکر نمی کنم با هیچ فکر و عقیده ای سازگار باشه.

ما را چه دموکراسی مشتی.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3791

..
                        کاری به مقایسه بین کاندیدها ندارم ..ولی این مزیت و پرستیژ که می فرمایید دقیقا یعنی چی ؟؟؟!!!

نظر

• ثامن
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 313

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          دموکراسی یعنی افسانه ی تعیین سرنوشت مردم به دست خویش در حالی که در همه ی جا دنیا حکومت از طبقه ی بالا بر طبقات پایین تحمیل میشه. تویه آمریکا افسانه ای هست که مردم هر موقع اراده کنند میتوانند سرنوشت خود را تغییر دهند و زیر سیستم بزنند ولی در حقیقت تغییر سیستم حکومتی آمریکا غیرممکن است. تا زمانی که مردم باور به این افسانه دارند افسانه قدرتش بیشتر میشود. رای بالا یعنی قدرت بیشتر افسانه. قدرت بیشتر افسانه منجر به ملت قویتر میشود. کشور ایران یک افسانه است. جمهوری اسلامی ایران یک افسانه است آن را باور کنید برای قوی تر شدن.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در گذشته نتیجه رای مردم چیزی جز هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و خائن و انحرافی و غرب گرا و فتنه گر نشده!
                            فقط هم رای مردم نبوده قبلش هم از فیلترهای مختلف عبور کردن

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

نه به جمهوری مافیایی اسلامی

نظر

• ثامن
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 313

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                نه به جمهوری مافیایی اسلامی
                                آری به چه افسانه ای؟ ما به هر آنچه که دنیای مان را بسازد آری میگوییم. فعلا حس میکنم جمهوری اسلامی تنها چیزی است که بازی در آن دنیایی ست.

نظر

در حال کار...
                                X