*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Elcid
    Banned
    • Sep 2020
    • 1239

پاسخ : *****انتخابات1400*****

صادق زیبا کلام در کلاب هاوس : در انتخابات شرکت نمیکنم

خب شرکت نکن /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

همتی:

سایر رقبای من در انتخابات اگرچه مناسب مهمی دارند، ولی سابقه مدیریت یک بنگاه کوچک اقتصادی را هم ندارند، درحالی که من به مدت 30 سال در سطوح عالی مدیریتی و اقتصادی مشغول بوده ام.

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 678

کسانیکه در افتضاح رد صلاحیت های انتخابات این دوره ریاست جمهوری به هر صورتی نقشی داشته اند ، خون جانباختگان و رنج های زندان رفته ها و شکنجه شده ها و آسیب دیدگان راه آزادی و استقلال این کشور را پایمال کرده اند . مخصوصا جانباختگان و رنج کشیدگان 115 سال اخیر را ( از ابتدای مشروطه تا به امروز )
        اگر قرار بود تعداد معدودی برای ملتی تصمیم بگیرند نیازی به 115 سال جان دادن و رنج کشیدن مردم نبود .

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

همتی در کلاب هاوس با ۱۲ هزار نفر مخاطب

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
            همتی در کلاب هاوس با ۱۲ هزار نفر مخاطب
            لایو تتلو و ندا یاسی با ۴۳۶ هزار نفر مخاطب

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              لایو تتلو و ندا یاسی با ۴۳۶ هزار نفر مخاطب
              بهنوش بختیاری هم ۹ میلیون فالوور داره

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

?ساختار بانک مرکزی و رابطه دولت با آن مشخص است رئیس بانک مرکزی یکی از اعضای تیم اقتصادی است ولی رایی در دولت ندارد بنابراین کل مسائل اقتصادی دولت زا به حساب بانک مرکزی بگذاریم منصفانه نیست.

?بارها با سیاست های مختلف دولت مخالفت کردم اما اینکه اصولگرایان و ۵ رقیب همه مشکلات را بر گردن من بیاندازند درست نیست و میخواهند رشد رای من در نظرسنجی ها را متوقف کنند که شدنی نیست.

?آنقدر من را تخریب کردند که اکانت توییتر من تعلیق شد و این ناجوانمردانه است اگر مخالفان حرفی دارند منطقی پای صحبت با من بیایند.
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

?ما با فساد مبارزه می‌کنیم و وظیفه رئیس جمهور مبارزه با تخلفات است. مطمئن هستم که رهبری درباره فساد خط قرمزی ندارند و مطمئنم از این روند حمایت خواهند کرد.

?بانکهای نظامی برخی خوب و یکی از آنها نا ترازی شدیدی داشت و بار آن را از قبل روی دوش کشور انداخته بود و من آنها را جمع کردم تا جلوی بحران گرفته شود.
                  .

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                    بهنوش بختیاری هم ۹ میلیون فالوور داره
                    کیم کارداشیان ۱۲۳ میلیون فالور داره

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

?من با مشکلات معلمان و آموزش و پرورش آشنا هستم. همسرم معلم بوده و در جریان مشکلات هستم. علت این مشکلات این است که اقتصاد در ریل درستی نیست.

?باید بپذیریم اقتصاد ما ضعیف شده و درآمدهای مردم کاهش پیدا کرده و پرداخت حقوق و مزایا با مشکل مواجه شده اما اولویت من در آموزش و پرورش درست کردن این پرداخت هاست.

?منافع ملی ما در توسعه اقتصادی است و رئیس جمهور وظیفه دارد منافع مردم را پیگیری کند. میدان، قدرت و استراتژی ما در منطقه است و در چند سال گذشته بدون قدرت نمی‌توانستیم مسیر کشور را ادامه بدهیم.

?میدان و دیپلماسی باید باهم باشند. منافع ملی ما در خدمت توسعه اقتصادی است. الان قدرت ما در منطقه بخاطر میدان است.

?وقتی آمریکا از برجام خارج شد اسرائیل تلاش کرد ک از طریق کشورهای حاشیه خلیج فارس قدرت ما را تحت الشعاع قرار بدهد اما قدرت ما حرف اول را در منطقه می زند.

?ولی باید این قدرت در منطقه نفع اقتصادی به مردم برساند الان وقتش فرا رسیده که توسعه اقتصادی در کشورهای دیگر مثل عراق، سوریه و ... داشته باشیم.

?بارها گفتم سیاست کلی نظام را رهبری تعیین می‌کنند و باید در چارچوب این سیاست‌ها، دیپلماسی اقتصادی را فعال کنیم.

?هرگز دستورات غیر قانونی را اجرا نکردم فقط در شرایط خاص کرونا پایه پولی افزایش پیدا کرد
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

همتی: نتیجه میدان و دیپلماسی باید توسعه اقتصادی باشد و نتیجه‌اش به جیب مردم برود

◀️ کمک های زیادی به کشورهای منطقه مثل عراق و سوریه کردیم، بنابراین باید در جهت منافع اقتصادی ایران، از آنها استفاده کنیم
                        .

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2939

سلام

صحبت های همتی در کلاب هاوس رو دنبال کردم. فقط میتونم این یک جمله رو بگم.

"حق ما نیست که چنین افراد ضعیفی سکان اجرایی کشور را به عهده بگیرند."

از رئیسی و جلیلی چیزی نمیگم چرا که حتی جرات و شهامت آمدن در این فضاها را ندارند.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

‼️ بنزین ۲۴ تومانی در دولت رئیسی

رئیسی شب گذشته از بنزین ۲۰ یا ۲۴ تومانی گفت که با آمدن او شاهد بنزین یک دلاری یا همان ۲۴ تومانی در ایران خواهیم بود ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

همتی فرزند اقتصاد هست ...

همتی از جنس بازار است ...

همتی تنها گزینه ای است که بازار سرمایه را می فهمد و با زیر و بم آن آشناست ...

تعجب می کنم بچه های بازار می خواهند این فرصت ناب را به آسانی از دست بدهند ...!

پس از ۴۳ سال و شاید بهتر باشد بگوییم بعد از ۲۰۰ سال ، شخصی از جنس اقتصاد که بازار سرمایه رکن اصلی اقتصاد است کاندیدا شده و بورسی ها نمی دانند چه فرصت تکرار نشدنی در اختیارشان است ...

همتی می تواند بورس را مجددا به اوج برساند چون از جنس بازار است .

با جلیلی و رئیسی بازار سرمایه و اقتصاد کیلویی چند ؟!
                              .

نظر

• دقیق
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 309

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                همتی فرزند اقتصاد هست ...

همتی از جنس بازار است ...

همتی تنها گزینه ای است که بازار سرمایه را می فهمد و با زیر و بم آن آشناست ...

تعجب می کنم بچه های بازار می خواهند این فرصت ناب را به آسانی از دست بدهند ...!

پس از ۴۳ سال و شاید بهتر باشد بگوییم بعد از ۲۰۰ سال ، شخصی از جنس اقتصاد که بازار سرمایه رکن اصلی اقتصاد است کاندیدا شده و بورسی ها نمی دانند چه فرصت تکرار نشدنی در اختیارشان است ...

همتی می تواند بورس را مجددا به اوج برساند چون از جنس بازار است .

با جلیلی و رئیسی بازار سرمایه و اقتصاد کیلویی چند ؟!
                                به نظرم اینگونه نیست چرا که بازار تابع سود و ضرر هست هرگاه که سود در ان باشد ورود پول داریم و بالعکس .
                                دولتهای اصولگرا با سود بانکی بالا مخالفند و شرعا حرام میدانند این یک امتیاز ویژه برای بورسیها هست چرا که با پایین امدن سود بانکی بازار سهام رونق میابد.

نظر

در حال کار...
                                X