*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : *****انتخابات1400*****

خب خدا رو شکر

قشنگ معلومه جمله من اثر خودش بر تمسخر کنندگان گذاشته

ی مثال بزنم

طرف که تو ی دعوا میبینه کاری از دستش بر نمیاد

بدون تفکر چشماش می بنده و دهن مبارک باز میکنه

شروع ب انشا خوندن میکنه

حتی دیده شده طرف خودزنی هم میکنه :D

من در جواب ی .. فقط ی جمله زدم که :

میشه انتخاب کنیم انسان باشیم یا گوسفند

طرف که دست و پاش گم کرده بود اومد گفت :

چرا گوسفند مگه خر چشه ؟:)

خدا رو شکر که دشمنان ما رو ، مشتی از حیوانات تشکیل داده اند

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

سعید محمد از فرماندهی قرارگاه خاتم‌الانبیا برکنار شد

خبرگزاری فارس خبرداده فرمانده کل سپاه حسین هوشی سادات، سرتیپ‌ دوم پاسدار را به‌جای سعید محمد، به فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه برگمارد.

یه قرارگاهو نتونستن راهبری کنن اومدن واسه راه بری یه مملکت کاندید شدن عجب!!
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• Davar
        عضو جدید
        • May 2017
        • 3132

این ها رو به بابات بگو!

?علی جنتی توییت کرده: "آیت الله سیستانی، بدون دخالت مستقیم در امور حاکمیت عراق با درایت و هوشمندی،

جامعه و حکومت عراق را هدایت می‌کند و نفوذ معنوی وی تا بدانجا است که پاپ دیدار با او را یکی از اهداف اصلی سفرش به عراق می‌داند."

?یکی براش کامنت گذاشته: اینا رو به بابات بگو !

.

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

رئیس جمهور بعدی ایران سردار سعید محمد

تمام

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3782

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post

تمام
            مبارک باشد این شادی به حق مهدی الهادی....

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3782

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post

تمام
              تامام.....آقا این انتخابات رو بساطش رو جمع کنید ..هزینه بیخود و بیشتر روی دست ملت نذارید...بین خودتون بشینید صلاح مشورت کنید یه جوری جمع بشینید و تقسیم کنید به بقیه هم برسه ..به هر حال سفره انقلاب پهنه ..به همه تون میرسه ....فقط ملت رو با بحث انتخابات و کاندید و بحث اصولگرا و اصلاح طلب اسگول نکنید ...

نظر

• eco777
                عضو فعال
                • Sep 2014
                • 679

محسن آرمین به طرفداران رییس جمهور نظامی:

اگر شما توانستید درباره دستگاه کرونایاب مستعان سوال بکنید می توانید درباره مسائل کشور از رییس جمهور نظامی هم بازخواست کنید/پیام نو

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3782

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post

اگر شما توانستید درباره دستگاه کرونایاب مستعان سوال بکنید می توانید درباره مسائل کشور از رییس جمهور نظامی هم بازخواست کنید/پیام نو
                  نه اینکه از حسن روحانی هم خیلی میشد سوال کرد !!البته میشد سوال کرد اما جواب نمی گرفتید منتهی ازین یکی سوال هم نمیشود کرد همانجا سروته داخل گونی...میبرنت هتل اوین

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3782

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post

یه بار به روحانی رای دادیم قالیباف رای نیاره .!!. ۴سال بعدش هم دوباره بازهم به روحانی رای دادیم !رییسی رای نیاره!الان سه تاییشون رییس قوه شدن !!ودارند به ریش ملت میخندن...
                    آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2021/03/08, 00:32.

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

رای نخواهیم داد و دیگران را هم آگاه خواهیم کرد که رای ندهند
                      بزرگترین رفراندوم ایران بعد از ۴۰ سال عدم شرکت در انتصابات نمایشی ۱۴۰۰
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

سردترین انتخاباتی که ممکنه و باعث عدم مشروعیت نظام میشه را رقم خواهیم زد
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4720

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                          رای نخواهیم داد و دیگران را هم آگاه خواهیم کرد که رای ندهند
                          بزرگترین رفراندوم ایران بعد از ۴۰ سال عدم شرکت در انتصابات نمایشی ۱۴۰۰
                          با سلام و ارادت
                          دوست عزیز

در خصوص انتخابات میشه گفت افراد نهایتا دو دسته اند ! یک گروه در انتخابات شرکت نمی کنند و گروه دیگر شرکت می کنند!
                          اول از هر چیزی باید دید هدف از انتخابات چیه ؟ جواب : هدف این است امورات مملکت را بدست کسی سپرد تا به بهترین نحو ممکن آن را به سرانجام رساند و در نهایت مردم زندگی شرافتمندانه ای داشته باشند و از زندگی اشان راضی و لذت ببرند!
                          اما واقعیت چیه ؟ چیزی که تو همه این سالها دیدیم با هزار حیله و تبلیغات مردم را پای صندوق کشاندند تا در ظاهر به همان هدف برسند اما چیزی که در عمل اتفاق افتاده هر بار عده ای خوردند و بردند و فربه تر شدند و اکثریت مردم ندارتر و له شده زیر خروارها مشکلات ....
                          اما درخصوص روشنگری مردم جهت شرکت یا عدم شرکت در انتخابات خدمتتان بگویم ، اکثریت مردم به این باور رسیده اند هیچ تفاوتی بین نقی و تقی و اصغر و اکبر نیست برای همین هم در انتخابات قبلی مجلس مردم مشارکت بسیار محدودی داشتند و قطعا در انتخابات ریاست جمهوری هم بسیار محدودتر از گذشته شرکت خواهند کرد .
                          اما اون بخشی هم که با وجود هزاران مشکل و بدبختی پیش آمده در مملکت کماکان در انتخابات شرکت می کنند احتمال زیاد در حال خوردن از سفره انقلاب هستند حالا یکی بیشتر یکی کمتر!
                          اما توصیه ای دوستانه خدمتتان دارم خودتان را زحمت ندهید !
                          با کسانی که در قرن 21 به جای توصیه های پزشکی و دارو و دکتر روزی سه وعده عنبرنسا مصرف می کنند برای تکه نانی حاضرند مثل خر لگد بزنند و مثل سگ پاچه مردم را بگیرند و مثل گوسفند سلاخی شوند وارد بحث روشنگری نشوید چون چیزی تغییر نخواهد کرد . خداوند خر را آفرید تا افرادی خرسواری کنند .

نظر

• ms. mousavi
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2018
                            • 129

با سلام
                            از وقتی بچه بودم و تازه میتونستم رای بدم همش یه سری تو فامیل وآشنا میگفتن رای ندید و فلان وبهمان
                            اما تو تمام این سالها بهم ثابت شد اونایی که میگفتن رای نده هدفشون رضای خدا نبوده
                            من هر دفعه که میخواستم رای بدم از خودم میپرسیدم تکلیف دینی من چیه؟

حالا هم توصیه ام اینه هر کس فکر کنه روز قیامت میتونه جواب حرفهایی راکه میزنه، بده

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                              با سلام
                              از وقتی بچه بودم و تازه میتونستم رای بدم همش یه سری تو فامیل وآشنا میگفتن رای ندید و فلان وبهمان
                              اما تو تمام این سالها بهم ثابت شد اونایی که میگفتن رای نده هدفشون رضای خدا نبوده

حالا هم توصیه ام اینه هر کس فکر کنه روز قیامت میتونه جواب حرفهایی راکه میزنه، بده
                              بشرطیکه اون روزی که شما میگی وجود داشته باشه.

ضمنا بحث سیاسی امروزه رو با مسایل دینی 1400 سال پیش مقایسه نمیکنن.

امور آسمانی اسمش روشه مربوط به اسمونهاست. زمین آیات زمینی میخواد. مثل کشورهای پیشرفته و با قوانین عرفی بشری
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

در اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post
                                با سلام

تکلیف دینی!؟ فقط همین یک تکلیف شما روی زمین مونده!؟ در مقابل ظلم و ستم و فساد فراگیر در سطح کلان مملکت تکلیف دینی نداری!؟ مردم را با این اراجیف فریب ندید و البته دیگه مردم هم عاقل‌تر از این حرفها هستند

نظر

در حال کار...
                                X