*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • niki
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 248

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    جماعت عاقل باید درک کنند که نبایستی در جهتی حرکت کنند که تمام امورات مملکت به سادگی در سیطره گروهی از افراد با طرز تفکری محدود و کوتاه قرار بگیرد.
    سلام ارادت
    وقتی روحانی جواب اعتماد مردم را در هشت سال نمی تواند بدهد انتظار آمدن مردم پای صندوق درست تیست

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      عبدالناصر همتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در فیلم تبلیغاتی خود گفت:

در هیئت دولت، از چهار ساعتی که وقت داریم، سه ساعت آن خبر و بیهوده است، از یک ساعتی هم که تصمیم می‌گیریم، بیش از ۳۰ درصد مصوبات اجرا نمی‌شود.

برخی وعده‌های نامزدهای انتخابات عوام‌فریبی است و از نظر من شدنی نیست زیرا اطلاعی از وضعیت کشور ندارند.

من که از وضعیت کشور اطلاع دارم و می‌گویم این وعده‌ها عملی نمی‌شود، برای این است که همین ماه گذشته برای پرداخت حقوق [کارمندان دولت] از تن‌خواه بانک مرکزی استفاده شد.

وقتی به موجب قانون، برای پرداخت حقوق از تن‌خواه بانک مرکزی استفاده می‌شود، مفهوم آن این است که کشور برای هزینه‌های جاری و روزمره مشکل بودجه دارد ...

بهرام خان دلیل این همه تبلیغ و حمایت شما از جناب همتی رو نمیفهمم. به سادگی از حرف هاش میشه فهمید که تقریباً هرچی میگه کلی گویی و فل البداهه هست. هیچ طرح و برنامه مشخصی نداره.

خودش میاد میگه اردیبهشت ماه حقوق رو از تنخواه پرداخت کردند. درآمد ارزی کشور 5 میلیارد دلاره و... بعد وعده یارانه یک میلیونی به دو دهک پایین میده. جالب اینکه در پاسخ به سئوال مجری که پرسید منابعش از کجا تأمین میشه؟ جواب داد : مبلغی نمیشه!

در مناظره ها هم یکی از بدترینها بوده و طبق دو نظرسنجی که من دیدم در هر دو مناظره کمترین رای رو داشته. این فرد یک دروغگو هست که الان میخواد روی موج احساسات مردم سوار بشه. بگه من صدای شما هستم!!! با شعارهای پوپولیستی همچون حجاب و موزیک و فیلترینگ و... هم ادای روحانی و خاتمی رو درمیاره.

بنده در انتخابات شرکت نمیکنم اما به نظرم همتی یکی از بدترین گزینه هاست. تقریباً معادل محسن رضایی می بینمش!

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
        بهرام خان دلیل این همه تبلیغ و حمایت شما از جناب همتی رو نمیفهمم. به سادگی از حرف هاش میشه فهمید که تقریباً هرچی میگه کلی گویی و فل البداهه هست. هیچ طرح و برنامه مشخصی نداره.

خودش میاد میگه اردیبهشت ماه حقوق رو از تنخواه پرداخت کردند. درآمد ارزی کشور 5 میلیارد دلاره و... بعد وعده یارانه یک میلیونی به دو دهک پایین میده. جالب اینکه در پاسخ به سئوال مجری که پرسید منابعش از کجا تأمین میشه؟ جواب داد : مبلغی نمیشه!

در مناظره ها هم یکی از بدترینها بوده و طبق دو نظرسنجی که من دیدم در هر دو مناظره کمترین رای رو داشته. این فرد یک دروغگو هست که الان میخواد روی موج احساسات مردم سوار بشه. بگه من صدای شما هستم!!! با شعارهای پوپولیستی همچون حجاب و موزیک و فیلترینگ و... هم ادای روحانی و خاتمی رو درمیاره.

بنده در انتخابات شرکت نمیکنم اما به نظرم همتی یکی از بدترین گزینه هاست. تقریباً معادل محسن رضایی می بینمش!

همان زمان که بنده مارش شاخص 2 میلیونی را در دهها کامنت به صدا در آوردم ( سپتامبر 2019 ) ...

در همان
        سایت منهدم شده و در همین سایت بورسی , بسیاری اعلام کردند کار بورس تمام شده است ( دقیقا قبل از بیگ بنگ یا انفجار بزرگ شاخص )

تاپیک ها را در
        شهریور 98 ورق زدم , دقیقا قبل بیگ بنگ بسیاری سیکنال خروج داده بودند ...

نامی از کاربران فعال نمی برم , چون از معروف ترین کاربران هستند و خدای ناکرده نمی خواهم شائبه ای در ذهن خوانندگان ایجاد شود ...

صرفا یکی از کامنت های کاربران را با هم مرور کنیم ...

سهامدار باید بتواند آینده را پیش بینی کند ...

اگر کاندیداتوری همتی را پیش بینی کردم به خاطر
        تحلیل بنیادی اقتصاد کشور بود ...

نتیجه ی تحلیل بنیادی اقتصاد کشور را خروجی دکتر همتی از صندوق رای یافتم ...

حال چه می شود ؟ و می گذارند؟ و ... مهم نیست ...

بنده وظیفه ام در مقابل کشورم را انجام دادم ...

مردم آمریکا
        پوپولیستی مثل ترامپ را نگذاشتند بیش از 4 سال بماند ...

امیدوارم
        مردم ایران هم فریب پوپولیست ها را نخورند و بلوغ خودشان را به جهان اثبات کنند ....

نمودار و وضعیت شاخص در 20 شهریور 1398 ( قبل از بیگ بنگ یا انفجار شاخص بورس )

یکی از دهها کامنت پیش بینی شاخص 2 میلیونی ( بیگ بنگ یا انفجار بزرگ شاخص ) در سپتامبر 2019 ( 20 شهریور 1398 )

سیکنال خروج در 29 شهریور 98 یکی از کاربران , قبل از بیگ بنگ ( انفجار بزرگ شاخص )

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/06/11, 09:52.
        .

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

جلیلی: تحريم ها در برنامه‌های من تاثيری ندارد ...!!!

جلیلی این دفعه خیلی با طرح و برنامه حاضر شده! طرح وان (انرژی)، طرح سلامت، طرح سفر و....

اینطور که میگه خیلی هم سفر کرده این ور و اونور و با اصناف و مردم صحبت کرده و کلی کار تحقیقاتی کرده! با آمار دقیق به ریز نفر! داره آمار اشتغال تا سال 1408 رو ارائه میده!!! /:.yead.:/

خب این بنده خدا برای اینکه ضایع نشه و نپرسن این جدول و محاسباتت بر مبنای شرایط تحریمی بوده یا بدون تحریم، میگه تحریم که اثری نداره! باید کش ور رو جهههههههههششششش داد! مگه قورباغه است؟! /:.wacsmiley.:/

در کل در این دوره خیلی خوب حرف میزنه ولی کارنامه اش نشون میده که فقط برای مردم ما خوب حرف میزنه! توی مذاکرات دوره قبلی اگه به این خوبی حرف میزد این همه قطعنامه و تحریم بر سر کشور آوار نمیشد!

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

? آخرین برآورد ایسپا از مشارکت شهروندان در انتخابات ریاست جمهوری بعد از برگزاری دومین مناظره ۴۱ درصد محاسبه شده است.

? از میان افرادی که در انتخابات شرکت می‌کنند و نامزد مورد نظرشان را انتخاب کرده‌اند
            ۶۵.۸ درصد ابراهیم رئیسی
            ۶.۹ درصد محسن رضایی
            ۳.۴ درصد سعید جلیلی
            ۲.۸ درصد عبدالناصر همتی
            ۲.۸ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی
            ۲ درصد علیرضا زاکانی
            ۰.۷ درصد محسن مهرعلیزاده
            و ۱۵ درصد پاسخی نداده اند
            ? مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

کسی رای نمیده اینا هم که رای میدن برن پیش روانشناس

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4720

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                رییسی : ایرانی بودن کافی است برای حق شهروندی

میگم کاش همیشه دم انتخابات بود
                laughingsmiley

موضوع اینه که حق شهروندی تعریفش از نظر ایشون متفاوت از تعریف معمول و جهانی است !!!

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4720

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  جماعت عاقل باید درک کنند که نبایستی در جهتی حرکت کنند که تمام امورات مملکت به سادگی در سیطره گروهی از افراد با طرز تفکری محدود و کوتاه قرار بگیرد.
                  اتفاقا جماعت عاقل باید به خود بیایند که مثل پینوکیو یکبار دیگه کلاه گشاد سرشون نره! این ساختار به انداه کافی فرصت داشته است که فقر و فساد و تورم و بیکاری و دزدی و اختلاس و ... را از بین ببرد لیکن هر روز و با آمدن هر رییس جمهور اوضاع بدتر شده است پس مشکل افراد نیستند بلکه مشکل ساختارهای موجود هستند و نیاز به اصلاح دارند !
                  درک این موضوع نیاز به هوش زیادی ندارد به قول بازجوی پسر مهران مدیری در سریال درآکولا! اورانگوتانها هم می توانند در این حد بفهمند که با رای دادن مشکلی حل نمی شود!

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    کسی رای نمیده اینا هم که رای میدن برن پیش روانشناس
                    درود جناب نجیمی

همونقدر که در این کره خاکی فاصله طبقاتی مادی خیلی زیاد شده و خیلی هم تابلو به چشم میاد، چندین برابر اون فاصله طبقاتی فکری بین آدمها وجود داره.
                    من خیلی وقته به این نتیحه رسیدم که در میزان هوش و عقل و اطلاعات تفاوت وحشتناک زیادی بین آدمها وجود داره.

در خصوص اینکه شما میگید هر کی رای بده بره روانشناس به نظرم خیلی ها واقعا باید همین کار رو بکنن./:.yead.:/
                    میشه آدمهایی که رای میدن رو انداخت توی ده تا دسته جدا و تحلیلشون کرد اما من بصورت خلاصه میگم من اونی که بخاطر منافع مادی و شغلی میره رای میده رو درک میکنم، ولی اونهایی که هیچ منفعت مستقیمی ندارن و فکر میکنن با این رای دادنشون دارن سرنوشت بهتری برای خودشان رقم میزنن رو نمیتونم بفهمم. بابا این همه منبع اطلاعات (کتاب، وسایل ارتباط جمعی، سفر و مشاهده بقیه جاها، و...) این همه کارنامه افتضاح این رژیم مگه تو این 42 سال چی از این رژیم دیدین و چی از تو انتخاباتش دراومده که میخوایین رای بدین؟!

چند روز قبل در آرایشگاه محله مون بودم که یکی از مسولین شهرستان که آدم بسیار بیسواد و احمقی هست(شناخت طولانی مدت و زیادی ازش دارم) داشت در خصوص مزایای رای دادن برای دوستم صحبت می کرد.
                    این دوستم که شغل آزاد داره، انسان بسیار باهوش، عاقل و دارای اطلاعات تاریخی اجتماعی سیاسی عمیق و واقعا اهل مطالعه س. دوستم فقط به صحبتهای یارو گوش میکرد و در جواب می گفت ایشالا هر چی خیره اتفاق بیفته و...(با همون ادبیات مسولین و... جواب سرسری میداد تا یارو کوتاه بیاد)
                    یارو که رفت دوستم حرف جالبی زد گفت این با همین سطح فکری و اطلاعات خیلی ها رو متقاعد میکنه که برن رای بدن! چرا؟ چون واقعا سطح فکری برخی از مردم پایین.

نگاه نکنید قشر سیاستمدار چون نونشون تو خر کردن مردم هست همیشه شعارهای قشنگی میدن که مردم میفهمن و مردم بهترین انتخاب رو دارن و غیره اینها همش شعار برای خر کردن مردم هست، شما برو نظر یه دانشمند علوم انسانی رو بپرس میگه مثلا در ایران درصد زیادی از مردم از لحاظ اطلاعات تاریخی، سیاسی اجتماعی و قدرت استنباط و غیره(در کل سطح فکری) واقعا زیر خط فقر هستند و به شخصه مطمین هستم این یک واقعیت است.
                    اون درصدی هم که زیاد میفهمن همیشه پاسوز بقیه میشن، تا بوده همین بوده و تا هست چنین است! و هیچ راهی هم نیست الا اینکه مردم کم کم رشد کنن.

سبز باشید

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

HTML
                      .

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4927

HTML
                        از انها احمقتر کسانی بودن که در 40 سال پیش از سفارت امریکا بالا رفتن والان شدذه اند اصلاح طلب

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          از انها احمقتر کسانی بودن که در 40 سال پیش از سفارت امریکا بالا رفتن والان شدذه اند اصلاح طلب

سلام ...

احمق تر از همه ی اینها کسانی بودند که ۶۸ سال پیش از دیوار خانه ی دکتر مصدق بالا رفتند ...
                          .

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4927

دژپسند، همتی را به باد انتقاد گرفت/از بانک زیان‌ده حمایت کردید از بورس نه!
                            دژپسند، همتی را به باد انتقاد گرفت/از بانک زیان‌ده حمایت کردید از بورس نه!
                            بانک مرکزی، در اسفندماه برای حل مشکل یک بانک، 11 هزار میلیارد تومان اوراق {آن} را خریداری کرد تا مشکلش حل شود اما همین بانک مرکزی حاضر نبود کمتر از 11 هزار میلیارد تومان برای حل مشکل بورس ارز صندوق توسعه ملی را خریداری کند.

به گزارش تحریریه،‌ وزیر اقتصاد با بیان اینکه نرخ سود بین بانکی در اختیار یک دستگاه "بانک مرکزی" است، گفت: مدیریت این نرخ با سو مدیریت مواجه شد و اگر در این حوزه سو مدیریت نداشتیم، با بهبود بازار سهام و استفاده از ظرفیت بورس می‌توانسیم در هدایت نقدینگی به بانک کمک کنیم.

در زمانی که نرخ بهره بین بانکی پایین بود هفته ای 8 هزار میلیارد تومان اوراق فروخته می‌شد اما با افزایش نرخ بهره بین بانکی، فروش اوراق دولت به شکل وحشتناکی افت کرد. سال قبل به سختی 125 هزار میلیارد تومان اوراق نقدی فروخته شد، اگر برخی میگویند بانکها به صورت اجباری اوراق نقدی دولت را خریداری کردند، باید تاکید کرد، هیچ الزامی از سوی دولت در این حوزه نبود بلکه به صورت اختیاری این روند عمدتا در بانکهای دولتی انجام شد.

وی معتقد است انحراف در سیاست پولی بر تحولات اقتصادی موثر بود. اگر الزامات استقلال و نظارت بانک مرکزی بر بانکها لحاظ نشود به انحرافی منجر میشود که تبعات غیر قابل جمع کردن است. این انحراف از سال 1397 به نوعی شروع شد.

هیأت عالی ثبات اقتصادی در همه جای دنیا وجود دارد که وزیر اقتصاد رئیس آن است، چون وزیر اقتصاد همزمان بازار بانکی، بیمه، بدهی و بورس را زیر نظر دارد. به عنوان یک مثال از نظارت مجمعی، بانک مرکزی برخی مؤسسات اعتباری مشکل‌دار را که زیر نظر گرفته بود، در اسفندماه برای حل مشکل آن مؤسسه ... 11 هزار میلیارد تومان اوراق {آن} را خریداری کرد تا مشکلش حل شود اما همین بانک مرکزی حاضر نبود کمتر از 11 هزار میلیارد تومان برای حل مشکل بورس ارز صندوق توسعه را خریداری کند.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              اتفاقا جماعت عاقل باید به خود بیایند که مثل پینوکیو یکبار دیگه کلاه گشاد سرشون نره! این ساختار به انداه کافی فرصت داشته است که فقر و فساد و تورم و بیکاری و دزدی و اختلاس و ... را از بین ببرد لیکن هر روز و با آمدن هر رییس جمهور اوضاع بدتر شده است پس مشکل افراد نیستند بلکه مشکل ساختارهای موجود هستند و نیاز به اصلاح دارند !
                              درک این موضوع نیاز به هوش زیادی ندارد به قول بازجوی پسر مهران مدیری در سریال درآکولا! اورانگوتانها هم می توانند در این حد بفهمند که با رای دادن مشکلی حل نمی شود!
                              آن فرشته ای که قرار هست از پشت کوهها بیاید و آن ساختار مناسبی که می‌خواهد مملکت را نجات دهد، در حال حاضر کجاست و چه مشخصاتی دارد؟
                              آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/06/11, 14:28.

نظر

• امیر محمد ۲
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 789

همان زمان که بنده مارش شاخص 2 میلیونی را در دهها کامنت به صدا در آوردم ( سپتامبر 2019 ) ...

در همان
                                سایت منهدم شده و در همین سایت بورسی , بسیاری اعلام کردند کار بورس تمام شده است ( دقیقا قبل از بیگ بنگ یا انفجار بزرگ شاخص )

تاپیک ها را در
                                شهریور 98 ورق زدم , دقیقا قبل بیگ بنگ بسیاری سیکنال خروج داده بودند ...

نامی از کاربران فعال نمی برم , چون از معروف ترین کاربران هستند و خدای ناکرده نمی خواهم شائبه ای در ذهن خوانندگان ایجاد شود ...

صرفا یکی از کامنت های کاربران را با هم مرور کنیم ...

سهامدار باید بتواند آینده را پیش بینی کند ...

اگر کاندیداتوری همتی را پیش بینی کردم به خاطر
                                تحلیل بنیادی اقتصاد کشور بود ...

نتیجه ی تحلیل بنیادی اقتصاد کشور را خروجی دکتر همتی از صندوق رای یافتم ...

حال چه می شود ؟ و می گذارند؟ و ... مهم نیست ...

بنده وظیفه ام در مقابل کشورم را انجام دادم ...

مردم آمریکا
                                پوپولیستی مثل ترامپ را نگذاشتند بیش از 4 سال بماند ...

امیدوارم
                                مردم ایران هم فریب پوپولیست ها را نخورند و بلوغ خودشان را به جهان اثبات کنند ....

نمودار و وضعیت شاخص در 20 شهریور 1398 ( قبل از بیگ بنگ یا انفجار شاخص بورس )

یکی از دهها کامنت پیش بینی شاخص 2 میلیونی ( بیگ بنگ یا انفجار بزرگ شاخص ) در سپتامبر 2019 ( 20 شهریور 1398 )

سیکنال خروج در 29 شهریور 98 یکی از کاربران , قبل از بیگ بنگ ( انفجار بزرگ شاخص )

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post

سلام

بنده ضمن احترام به شما ، بدلیل اینکه در جواب برخی دوستان که به شما خرده میگیرنند با احترام پاسخ میدهید

شما چطور گشتی از میان این همه مطالب جناب نوام این پست بالا رو که ایشون خطابشان به تازه واردین و در اون مقطع خاص بود بالا آوردید!

آیا مطالب دیگر ایشون رو اغلب غیر بورسی مد نظرم هست خوانده اید؟

شما ماشاله از مطالب سایت به قول خودتان منهدم شده اسکرین شایتهای بسیاری داری

حقیر هم حافظه تاریخی خوبی دارم در همان سایت تحلیل ونموداری از شما خواستم مبنی بر سهم والبر
                                مرداد ماه سال ۹۸ بود قیمت سهم ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومان در جریان بود ،شما فرمودید صعود تا ۳۳۰ محتمل است، که این اتفاق افتاد و مدتها درجا زد و قیمت سهم با در نظر نگرفتن افزایش سهام تا بیش از ۳۰۰۰ تومان هم رفت ،
                                حالا من بیام بگم شما یک دهم قیمت سهم مثلا اعلام خروج کردی!!

ایضا غگرجی ، سپاها

لطفا انصاف رو در مطالب خودتون رعایت کرده وبه خاطر اینکه حرف خودتان را اثبات کنید دیگران رو مقایسه نفرمایید

ایشون تک سهم بانک دی بود رو قیمت ۱۶۰ تومان تا کجا رفت یک بار مثل شما عکس از صفحه تی سی ای نگرفت

شمواد، فرابورس ... بهیچ عنوان عکسی به یادگار نگرفت

واقعٱ ایشون شخص قابل احترامی بود و هست و خواهد بود

من مدیون ایشون هستم نه به خاطر اینکه سهمی معرفی کرد و من منتفع شدم خدا میدونه اینجور نیست

شما اگر خواستید ایشون رو قضاوت کنید کافیست که مطالب ایشون در مورد زندگی ، نوع نگاه ، خوش بینی ، غر نزدن، توکل کردن ،صدها مطلب دیگه که مطمینم خیلی از دوستان استفاده میکردند رو مطالعه بفرمایید

همه چی پول نیست

گاهی یک جمله چنان بر فرد مخاطب تاثیر گزار خواهد بود که زندگی اون فرد تغییر میکنه و یک عمر طرز نگاه اشتباه خودشو درک میکنه وبه اون خاتمه میده

برخی از نوشته های غیر بورسی جنابعالی هم در تایپیک خودتان
                                بنظرم خواندنی و قابل تا مل است

امیدوارم که از این انتقاد برادر کوچکترت ناراحت نشده باشی ، شما انسان پخته ایی به نظر میرسی پس ما انتظار بیشتری از شما داریم

امیدوارم موفق باشید

یکی از مطالب ایشون رو میزارم شاید که نوع نگاه ایشون و عدم اثبات خودش و عدم منم منم کردن در ایشان را بهتر درک کنیم

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                                حکایت شیخ ابوسعید ابوالخیر و پشه

در آن وقت كه شيخ ما (ابو سعيد ابوالخير) به نيشابور رفت،استاد امام ابوالقاسم قشيري (صوفي بزرگ وشيخ خراسان وصاحب الرساله القشريه) شيخ ما را نديد و او را منكر بود. هر چه بر زبان شيخ ابوالقاسم مي رفت عينا به شيخ ما باز مي گفتند... و شيخ هيچ نمي گفت.
                                روزي بر زبان استاد امام (ابوالقاسم) رفت كه بيش از اين نيست كه بو سعيد حق تعالي را دوست ميدارد و حق تعالي ما را دوست ميدارد.فرق اين است كه ما در اين راه پيليم و بو سعيد پشه!

اين خبر را نزديك شيخ ما آوردند.شيخ آن كس را گفت برو پيش استاد امام و بگو كه:(( آن پشه هم تويي،ما هيچ نيستيم،و ما خود در اين ميان نيستيم.))

آن درويش بيامد و آن سخن را به استاد امام گفت.
                                استاد از آن ساعت عهد كرد كه ديگر بد شيخ ما نگويد.
                                (محمد بن منور,اسرار التوحيد)

////////////

منم انم که در پای خوکان نریزم

مر این در قیمتی لفظی دری را

ناصر خسرو روحت شاد

آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2021/06/11, 15:17.

نظر

در حال کار...
                                X