*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • QARTAL
    Banned
    • Sep 2020
    • 544

پاسخ : *****انتخابات1400*****

یه هفته صبر کنید ببینیم کدوم خرگوش از کلاه در میاد

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
      اینی که میگید غیر قانونیه.فقط کسایی که مرحله اول شرکت کردند حق شرکت دارند و مطمینا در اگه به مرحله دوم برسه حتما رییسی برنده میشه چون سبد آرای 4 تای دیگه به رییسی اضافه میشه و فقط شاید یکی به نفع همتی بشه که احتمالا اونم همون مرحله اول کنار میکشه!
      بنظر من زاکانی و مهرعلی زاده و رضایی کار میکشن.
      رضایی زوال عقل گرفته بعد انتخابات میفرستنش خانه سالمندان laughingsmiley
      همه افراد چه آنهایی که در مرحله اول رای داده یا رای نداده اند، می‌توانند در مرحله دوم در رای گیری شرکت کنند.

نظر

• QARTAL
        Banned
        • Sep 2020
        • 544

نظر

• QARTAL
          Banned
          • Sep 2020
          • 544

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            میشه چند تا از این کشورها رو بگید ببینیم در مقایسه با امکانات چقدر اقتصادشون از ایران عقبه؟
            عرض کردم الزاما با دموکراسی و انتخابات آزاد نمیشه به توسعه رسید بسیاری از کشورهای متوسط جهان از لحاظ شاخص های توسعه سیاسی و آزادی ها از ایران بالاتر هستند اما اقتصاد قوی ندارند
            برای نمونه اروگوئه ، کاستاریکا ، تونس ، غنا ، مغولستان ، بنگلادش ، فیلیپین ، پرو و بسیاری کشورهای آفریقایی
            همه این کشورها مثلا در مقابل چین شاخص های دموکراسی و مردم سالاری بالاتری دارند اما اقتصاد چین قوی تر است

نظر

• QARTAL
              Banned
              • Sep 2020
              • 544

شرمنده این یکی جا مانده بود

نظر

• Deutschland
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 838

Verifiziert

کانادا

درخواست جمهوری اسلامی برای مقرر کردن صندوق‌هایی برای رای‌گیری از ایرانیان ساکن این کشور را رد کرد
                حوکومتی که مردم پشتش نباشن قربی سگ محلشون نمیزارن
                امیدوارم قازی مرگ رای بیاورد تا ببینیم هیچ کشور قربی تبریکم نمیگوید

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

نظر

• تیدی آلفا
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2540

جالبه ی سری هم که اینجا میگن رای بی رای حرف همتی و ظریف بیسواد در مورد fatf تکرار میکنند

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

فقط حمایت سلطان اسحاق جهانگیری:D

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

طرف میگه بدون توافق عراق حتی پولمون رو نمیده بعد اون یکی میگه با برجام کاری نداریم با کشورهای دیگه با پول ملی مبادله میکنیم اخه مردک تو خود ایران الان ریال قبول نمیکنن دو سال دیگه اجاره بها رو باید به دلار پرداخت کنیم کدوم کشور جنس میده پهن قبول میکنه.
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

اصلان این حرف ها نیست
                          کسی که رای نمیده جومحوری اسلامی اصلان قبول ندارد

نظر

• Deutschland
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 838

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                            جالبه ی سری هم که اینجا میگن رای بی رای حرف همتی و ظریف بیسواد در مورد fatf تکرار میکنند
                            اصلان این حرف ها نیست
                            کسی که رای نمیده جومحوری اسلامی اصلان قبول ندارد

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

هفت عروس برای یک داماد!
                              امواتی که هم جناب بودند، هم آقا

هادی خرسندی شاعر طنز پرداز چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ برابر با ۹ ژوئن ۲۰۲۱ ۹:۴۵

هفت عروس برای یک داماد!

مامان من توپ میخوام
                              بچه ونگ می‌زد که من از اینا میخوام که این آقاهه داره. زن به شوهرش گفت این بچه رو ساکت کن ببینم این صابمرده چی میگه. مرد گفت چکارش کنم ساکت نمیشه. بچه چسبیده بود به تلویزیون و مانع دید شده بود و صداش مانع شنید.

مجری مناظره توپ‌های کوچک را از توی تنگ در می‌آورد، دو تکه می‌کرد، یک کاغذ از توش در می‌آورد، نشان می‌داد به دوربین، توپ را مینداخت توی تنگ دیگر و یک توپ دیگر برمی‌داشت. بچه دست می‌برد روی مونیتور که توپ را بردارد و جیغ می‌زد.

زن به شوهر گفت برو توپ تخم مرغیاشو از توی اتاقش بیار بده بهش. مرد گفت تو این بچه رو نمی‌شناسی؟ حالا توپ بهش بدم، از اون تنگ‌ها هم میخواد. تنگ بهش بدم، میگه نوبت کاندیداهارم من اعلام می‌کنم!...

مناظره تلویزیونی ادامه داشت.

صحنه بی‌رنگ رو و سرد بود. مثل مرده‌شوی‌خانه‌ای درندشت. بخصوص که مراسم با قرائت قرآن (سرود ملی نظام) شروع شد. انگار هفت تا مرده را گذاشته بودند توی تابوت‌های مکعب. مثل همه سردخانه‌ها میت‌ها شماره داشتند. دنگ و فنگ زیاد بود. یارو گفت میکروفن جنازه‌ها سر یک‌صدم ثانیه قطع می‌شود. پاکت‌ها بیخودی مهروموم شده و سربسته بود، انگار ترسیده بودند اسرائیل نصف شب سقف تلویزیون را سوراخ کند مدارک مناظره را بدزدد. ظاهراَ مدیر تلویزیون شب روی پاکت‌ها خوابیده بوده، توپ‌ها راهم کرده بوده توی پاچه شلوارش.

گرداننده برنامه نوبت هر مرحومی را از توی توپ درمی‌آورد و اعلام می‌کرد... جناب آقای جنازه شماره چهار... برخلاف غربی‌های منحط فرهنگ، که بی‌ هیچ لقبی، هیلاری کلینتون و جو بایدن می‌گویند، نه مستر، نه میسیز، این‌ها علاوه بر مستر، یک «ِاِکسِلنِسی» هم به کون اموات بسته بودند و همه‌شان «جناب آقای جنازه» بودند. بعد معلوم شد که این‌ها ضمن اینکه مرده هستند، مرده‌شوی هم هستند. چرا که از راه نرسیده شروع کردند به شستن همدیگر!

به نظر می‌رسید که چهارتایشان آمده‌اند آن آخری را بشویند، به نفع مرده‌شوی بزرگ. لیف صابون را او بهشان داده بود، اما کیسه را خودشان آورده بودند و حسابی چرک یارو را درآوردند. نزدیک بود اشکش را هم درآورند.

طراحی سالن مناظره مثل مسابقات ملال‌آور تلویزیون بود که معمولاً مردان و زنان خانه‌دار در آن شرکت می‌کنند و به پرسش‌ها جواب می‌دهند. گرمی برنامه به رقابت انداختن بین شرکت‌کنندگان است. شرکت‌کنندگانی که همان موقع با هم آشنا شده بودند. اما اینجا شرکت‌کنندگان سابقه همدیگر را داشتند. بعضی هاشان پیشترها چیک تو چیک بوده‌اند. چندتایشان سر یک دکل را گرفته بودند و دزدیده بودند. دوتایشان شراکت چند میلیاردی با نفر سوم داشتند که بعد سومی را فرستاده بودند به کانادا، گفته بودند تو برو، ما پشت سرت فحش می‌دهیم، ولی سهم ما را بریز به حساب خواهرزن این و خواهرزاده آن، که خودش آنجا توی سفارت کار می‌کند. بعضی هاشان هم از قدیم با هم دعوای مافیائی داشته‌اند. این دست راستی در یک جریان قاچاق دو تا پرونده دارد که در یکیش، این دست چپی شریک بوده با نفر سومی که رد صلاحیت شده اینجا جایش خالی است.

زن گفت بعضی حرف هاشان را من نمی‌فهمم که به چی اشاره می‌کنند. مرد گفت به همدیگر کُد می‌دهند. یک‌جوری سربسته تهدید می‌کنند هم را. «نذار بگم و نگو تا نگم». من و تو نباید بفهمیم. زن گفت آهان.

یک نفرشان گفت «من اگر رئیس‌جمهور شوم از خانم‌ها تمام‌قد استفاده می‌کنم.» زن با خوشحالی بلند شد ایستاد. ناطق ادامه داد «با صلاحدید مراجع قم، دو تا زن می‌آورم توی کابینه‌ام.». زن تالاپی نقش زمین شد و زیر لب یک چیزهایی می‌گفت که شوهرش گفت حیا کن زن! قربونت برم این حرفارو از کجا یاد گرفتی؟

یک دور مناظره تمام شد. یک نفر آمد توپ‌های جدید آورد گذاشت روی میز. بچه که خیال کرده بود چیزی از توپ‌های تازه نصیبش می‌شود دوباره جیغش را سر داد.

مرد یکی از نامزدها را نشان داد گفت این (بیب) زن گفت چرا خودت فحش میدی؟ مرد گفت فحش نیست، شغلش را میگویم. این از شانزده سالگی شغل عوض می‌کرده. این یکی هم یک جریان اختلاس را... زن گفت یک‌بار گفتی. مرد گفت نه، اون یک اختلاس دیگه بود. این موردی که میگم با فرزند مقام معظم رهبری بود. ضمناً یادته قاری قرآن معروف رسماً گفته بود اگر به من گیر بدهند، صد نفر را با خودم می‌کشم پائین؟ این یکی از اون ۹۹ نفره. زن گفت یکی کم آوردی. مرد گفت بماند.

مرده‌شوی‌ها مشغول بودند. لیف و کیسه و صابون. این یکی سربسته گفت اینجامو نکش دردم میاد. اون یکی گفت صابون رفت توی چشمم. یکی از جنازه‌ها طرف را شسته بود حالا می‌خواست مشت و مالش بدهد. یکی به یکی گفت تو شش کلاس بیشتر سواد نداری. طرف مدرک اینترنتی را آدرس داد که دکترا هم از دانشگاه دارد! مدعی بعدی به دیگری گفت تو استادها را با زور اسلحه می‌آوردی به دفتر خودت که ازت امتحان بگیرند. یارو جواب داد دندان‌شکن داد: ولی در زمان شاه که هفت‌تیر نکشیدم و مدرک گرفتم. زن گفت آخه زمان شاه گُهی نبودی.

یک نفر دو بار به آن یکی گفت باید به تو نوبل شیمی داد. زن پرسید منظورش چیه؟ مرد گفت از جوک مردم استفاده کرد که این‌ها پول مملکت را تبدیل به پِهِن کردند، باید نوبل شیمی بگیرند. این همان کسی بود گفت سلام به رهبر عزیزتر از جانم، ولی فکر می‌کنم دروغ گفت. خواست از بقیه جلو بزند. از همه‌شان هم پوپولیستی‌تر حرف زد. زن گفت خوب این‌ها پوپولیستی را جا انداخته‌اند. تو هم انگار رویت نشد بگوئی «عوام‌فریبی»، انگلیسی‌اش را گفتی. مرد قدری شرمنده شد.

مدیر مرده‌شوی‌خانه دوباره پاکت سربسته‌ای برداشت که جواز دفن یکی دیگرشان را درآورد. مرد گفت چی شد، بچه ساکت نشسته؟ زن گفت خودشو خراب کرده. پاشو عوضش کن. مرد گفت زکی، واسه چی پاکش کنم؟ چرا مدرک به این خوبی رو از بین ببرم؟ بچه مون برنده مناظره است. رئیس‌جمهور آینده است. دستش هم خونین نیست.
                              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دفتردار
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 859

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                طرف میگه بدون توافق عراق حتی پولمون رو نمیده بعد اون یکی میگه با برجام کاری نداریم با کشورهای دیگه با پول ملی مبادله میکنیم اخه مردک تو خود ایران الان ریال قبول نمیکنن دو سال دیگه اجاره بها رو باید به دلار پرداخت کنیم کدوم کشور جنس میده پهن قبول میکنه.
                                اینکه پولمان را نمیدن خیلی از موارد برای این است که نمی‌خوان بدن! به بهانه تحریم پول درحساب خودشان است.

نظر

در حال کار...
                                X