کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خاور و خکاوه زیر ۵۰۰ را بارها گفتیم به خاطر شرایط خاصی که دارن کاری به کار شاخص ندارن و راه خودشون را میرن،
این دو سهم از زمان دلار زیر ۳ تومن تجدید ارزیابی نشدن و رشد قیمت متناسب با تورم هم نداشتن.
خکاوه را هنوز باید بشه با سرخطی زیر ۵۰۰ تومن خرید کرد. البته به نظرم تا هزار هم برای اضافه کردن ارزشمند هستن.
در دوران رکود و ریزش بورس این دوقلوها غوغا کردن بیش از ۳۰۰ درصد رشد !
خودم هم بین راه خارج شدم و غافلگیر شدم
یکی از سهم هایی که کاری به شاخص کل نداره شرنگی هست.
کاملا رفتاری مستقل از بقیه بازار داره، حتی نمیشه گفت که بتا منفی هست. گاهی همراه شاخص رشد میکنه، گاهی برعکس شاخص عمل میکنه و گاهی با رشد شاخص درجا زده مثل حالا.
قصفها را خوبه در واچ داشت تا بازیگر و روند بازار سهم ۳۰ هزار تومنی را خوب سرکوب کنن بیارن پایین
فعلا تا زیر ۱۵ رساندن هنوزم سهم را میکوبن و موقعیت بهتر ایجاد میکنن
اگر تجدید ارزیابی در جریان بیفته که باید به قصفهای بالای ۵۰ فکر کرد…
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از سهم هایی که هیچ همبستگی با شاخص و کلیت بازار نداره فنفت هست،
کاملا به صورت گاوی سرشو زیر میندازه و راه خودشو میره،
یک صعود ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی در پیش داره، هرچه که بشه پایینتر جمع کرد بهتر. الان محدوده ۲۵۰۰ هست اگه بیارن زیر ۲۰۰۰ که عالی میشه و صعودش به بالای ۴۰۰۰ شارپتر
از لحاظ بنیادی و بلندمدتی هم با توجه به طرح های توسعه زیر مجموعه ها سهم آینده داری هست.
نظر