پويا زركان آق دره (فزر)
Collapse
X
-
پاسخ : پويا زركان آق دره (فزر)
اخ اخ چقدر میخواهم این فزر را
پاینترین پ ب ای بازار را دارد
بازیگر نامردی دارد البته ولی فوق ارزنده
در بازار مثبت قطعاً خوش خواهد درخشید.
به نظر میرسد گروه فلزی منتظر بازگشایی مبارکه لیدر صنعت هستش.
گزارش خوبی داشته.
نظر
-
فکر کنم حداقل تا 2166 تومن هم بیاد.
بنظرم اومد حالا که تا این جاها اومده، ممکنه تا این قیمت هم بیاد،باید دید روزهای آینده چطوری معامله میشه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط b1saeed پست شده است View Postشرکت از 1396 شروع کرده
عمر معدن طلا را 14 سال گفته اند بئون طرخ توسعه
هر سال 300 سودعملیاتی بئون طرخ توسعه
فرض کنیم از اکنون 14 سال باشد نه از 1396
انگاه
14*300=4200
کل سود قابل پرداخت در 14 سال اینده ناشی از استخراج طلا
4200 تومان
قیمت کنونی سهم
تومان2800
با فرض تغییر دلار و انس
طلای فیزیکی زیر متکایی
هم بالا می رود
اگر معدن از 1396
14 سال عمر داشته باشد
انگاه در ده سال اینده 3000 سود عملیاتی می دهد
و 2800 قیمت سهم است
احتمالا اصرار سهم طلایی برای پایین نشان دادن پی ای
مربوط به عمر معدن است
پی ای 4
می بینند عمر معدن نمی بینند
اکنون 2340
P/E: 3.35
نظر
-
در اصل توسط b1saeed پست شده است View Postدر پست بالا 2800 پی ای 4 *بود
اکنون 2340
P/E: 3.35
اولا شرکت برای 20 سال حتی نیاز به اکتشاف نداره. 14 سال که شوخی هست. مدیرعامل پشمالو هم تو مجمع گفت که ما اینقدر خاک دپو داریم که حتی برای اکتشاف هزینه نمیکنیم
دوم اینکه فقط 3 درصد کل معدن مورد اکتشاف قرار گرفته و 97 درصد مونده
سوم اینکه شرکت داره طلا رو به نرخ دلار بازار آزاد میفروشه که خیلی خیلی نکنه مثبتی هست
شرکت امسال هم بین 600-700 تومن سودنقدی داره
از سال 1402 هم 2 تا طرح توسعه ای به بهره برداری میرسن
کم ریسک ترین سهم بازار هست
رو قیمت 1800 عرضه اولیه هم کل این بازار که بیسواد تشریف دارن میگفتن سهم گرونه!! حتی عورضه اینکه یه پیوست اطلاعیه رو باز کنن ببینن شرکت سودش از زیر مجموعه هست نه خودش رو نداشتن. حتی به اصطلاخ فعالین بازار. طرف تو همین تاپیک پرسیده بود سودش چقدره؟ میخواد سهم بخره ولی اینقدر بخار نداره برای سهمی که پول میده بره ببینه سودش چقدره
نظر
-
-
در اصل توسط shabah پست شده است View Postاروم جان
شما در مورد همه سهمها نظرت اینه که میان پایین بجز زیان ساز ها
و کدامیک درست در نیومده؟!
من نظرم در مورد خودرویی ها از چندین ماه قبل مثبت بوده که انصافا هم یکی از صنایع پیشرو بازار بودند و رشد زیادی داشتند .
در مورد سهام بنیادی از جمله فولادی و پتروشیمی و سنگ آهنی نظرم از چند ماه قبل روشون مثبت نبوده و اعتقاد به پایینی داشتم که بالایی بلندی نداشتند البته برخی هاشون مثبت بودند ولی من حیث المجموع بیشترشون کاهشی بودند در مورد پالایشی ها هم نظرم رو در تاپیک شبندر بارها بر ارزنده بودن و خریدش تاکید داشتم زمانیکه حوالی 700-600 تومن بود.
فکر کنم منظور شما از زیان سازها خودرویی ها باشه که بنظر من بنیادی خودرو سازها در مسیر تغییر از زیان به سود هستند و ما هم بر این اساس و هم براساس فروش بلوک نظرمون روشون مثبته."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
خودرو و سایپا و.... از ابتدای امسال تا کنون که بهرام و شهرام جار میزدند بیش از 30درصد ریخته!!!سهام دلاری اکثرا یا در سودند یا یر به یر هستند که سیگنال فروش میدادند!!بوعلی با احتساب سود مجمع 50درصد بازدهی داشته!!!و.....
پالایشیها همه بالای 30درصد هست امسال در سودند سهامدارانش!!!
بقیه سهام دلاری هم بیشتر سهامداران دارند چونه میزنند که سود مجامع که کسر شده!!!!
وگرنه شکستی که این لگنسازهای خودرو سایپا خپارس و خمهر ....دادند به سهامدارانش بدون یه ریال سود مجمع که نمیشه وارونه جلوه داد ؟؟؟؟
من چون هرچی میگم وارونه در میاد واسه همین هیچوقت نمیگم همه رو درست گفتم دوستان بجای ما.....نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Postخودرو و سایپا و.... از ابتدای امسال تا کنون که بهرام و شهرام جار میزدند بیش از 30درصد ریخته!!!سهام دلاری اکثرا یا در سودند یا یر به یر هستند که سیگنال فروش میدادند!!بوعلی با احتساب سود مجمع 50درصد بازدهی داشته!!!و.....
پالایشیها همه بالای 30درصد هست امسال در سودند سهامدارانش!!!
بقیه سهام دلاری هم بیشتر سهامداران دارند چونه میزنند که سود مجامع که کسر شده!!!!
وگرنه شکستی که این لگنسازهای خودرو سایپا خپارس و خمهر ....دادند به سهامدارانش بدون یه ریال سود مجمع که نمیشه وارونه جلوه داد ؟؟؟؟
من چون هرچی میگم وارونه در میاد واسه همین هیچوقت نمیگم همه رو درست گفتم دوستان بجای ما.....
هر سهمی حتی زیانده اگه سود ده بشه بازار دیگه میاد p/e رو روش دخیل میکنه. درسته این بازار عقل درست و حسابی نداره ولی جمع و ضرب ساده برای سهام سود ده رو خوب بلده انجام بده.
نظر
-
در اصل توسط shabah پست شده است View Postالان کلی سهم با p/e 5 و کمتر از اون تو بازار ریخته
هر سهمی حتی زیانده اگه سود ده بشه بازار دیگه میاد p/e رو روش دخیل میکنه. درسته این بازار عقل درست و حسابی نداره ولی جمع و ضرب ساده برای سهام سود ده رو خوب بلده انجام بده.
حساب کن یه پیر عجوزه هست که دولت میخاد شوهر بدهد وای به روزی که شوهر عقب بنشیند یا درکار نباشد بعد اتشش دامن همه بازار را میگیرد
با احتساب خریدار داشتن محاسبه بنده اینه همین قیمتها خوبه و اما باز نمیتوانند سقف قبلی را پس بگیرند تا زمانیکه گزارشها تغییر نکند و به سود قابل قبول نرسند
درصورت عدم خریدار و این گزارشها و این بازار یه بار عرض شده میاد خودرو و سایپا تا صدتومان که الان باید عرض شود میاد زیر صدتومان با این وضعیت فعلی بازار و پی به ای ها!!!!!!
این نظر شخصی بنده هست که قطعا احتمال اشتباه بودن هم داره...
الان نیز که بشکل دستوری دارند حمایت میکنند از قیمت سهام اینا کاملا در تابلو خوانی محرز هست متاسفانه بازار شبه دولتی هست و عمال دولتی و حقوقی و حقیقی زیاد هواش دارندنظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
نظر