پويا زركان آق دره (فزر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احـد
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 503

پاسخ : پويا زركان آق دره (فزر)

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
    اروم جان

شما در مورد همه سهمها نظرت اینه که میان پایین بجز زیان ساز ها
    اینجور که ملت دارن میفروشن بنده خدا اقا سجاد (دوستش داریم )حق داره همچین پیش بینی کنه !! چشم و بستن و فقط فروش میزنن البته شامل کل بازاره ( هرچند اینا کاری کردن دیگه نمیشه گفت بازار !! بازاریکه پولی توش نمونده .....والی اخر

نظر

• shabah
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود بر شما

و کدامیک درست در نیومده؟!
      من نظرم در مورد خودرویی ها از چندین ماه قبل مثبت بوده که انصافا هم یکی از صنایع پیشرو بازار بودند و رشد زیادی داشتند .
      در مورد سهام بنیادی از جمله فولادی و پتروشیمی و سنگ آهنی نظرم از چند ماه قبل روشون مثبت نبوده و اعتقاد به پایینی داشتم که بالایی بلندی نداشتند البته برخی هاشون مثبت بودند ولی من حیث المجموع بیشترشون کاهشی بودند در مورد پالایشی ها هم نظرم رو در تاپیک شبندر بارها بر ارزنده بودن و خریدش تاکید داشتم زمانیکه حوالی 700-600 تومن بود.
      فکر کنم منظور شما از زیان سازها خودرویی ها باشه که بنظر من بنیادی خودرو سازها در مسیر تغییر از زیان به سود هستند و ما هم بر این اساس و هم براساس فروش بلوک نظرمون روشون مثبته.
      اروم جان اینطوری باشه که شما هم به خیل عظیم پیش گوها پیوستین. چون مو به مو بازار رو درست پیش بینی کردین!

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
        اروم جان اینطوری باشه که شما هم به خیل عظیم پیش گوها پیوستین. چون مو به مو بازار رو درست پیش بینی کردین!
        میدونی تقصیر تو نیست،تقصیر اینه که تو ایرانی هستی.
        توی ذات هر ایرانی عیب جویی ،مچ گیری و قدرنشناسی نسبت به سایر نژادها زیاده.بخاطر همینه توی تاریخ ایران که بگردی تمامی افراد تاثیر گذار و مهم هم قربانی همین خصایص ایرانی ها شده اند .
        همان افرادی که وقتی قطار رو برای اولین بار میدیدند موقع حرکت بهش سنگ میزدند همون خصلت هم در برخی از کاربرهای اینجا هم هست که تا یکی رو ببینند کمی موفقه،دنبال غلط هاش میگردند و کنایه آمیز در تایپک ها بهش تیکه میندازند.من ایرانی جماعت رو خوب می شناسم چون خودم هم ایرانی هستم ولی انگار شما کمی بیشتر ایرانی هستی.
        تا دیروز اون دوستی که در مورد هرمز پیش بینی 1000 تومن روی 1600 تومن داشت انوع و اقسام حرف های زشت رو بارش کردی الان هرمز نزدیک 1000 تومنه.و همینطور شاراک 3هزار تومنی دور از دسترس نیست.

در اصل توسط احـد پست شده است View Post
        اینجور که ملت دارن میفروشن بنده خدا اقا سجاد (دوستش داریم )حق داره همچین پیش بینی کنه !! چشم و بستن و فقط فروش میزنن البته شامل کل بازاره ( هرچند اینا کاری کردن دیگه نمیشه گفت بازار !! بازاریکه پولی توش نمونده .....والی اخر
        مخلصیم احد اقا
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• shabah
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          میدونی تقصیر تو نیست،تقصیر اینه که تو ایرانی هستی.
          توی ذات هر ایرانی عیب جویی ،مچ گیری و قدرنشناسی نسبت به سایر نژادها زیاده.بخاطر همینه توی تاریخ ایران که بگردی تمامی افراد تاثیر گذار و مهم هم قربانی همین خصایص ایرانی ها شده اند .
          همان افرادی که وقتی قطار رو برای اولین بار میدیدند موقع حرکت بهش سنگ میزدند همون خصلت هم در برخی از کاربرهای اینجا هم هست که تا یکی رو ببینند کمی موفقه،دنبال غلط هاش میگردند و کنایه آمیز در تایپک ها بهش تیکه میندازند.من ایرانی جماعت رو خوب می شناسم چون خودم هم ایرانی هستم ولی انگار شما کمی بیشتر ایرانی هستی.
          تا دیروز اون دوستی که در مورد هرمز پیش بینی 1000 تومن روی 1600 تومن داشت انوع و اقسام حرف های زشت رو بارش کردی الان هرمز نزدیک 1000 تومنه.و همینطور شاراک 3هزار تومنی دور از دسترس نیست.

مخلصیم احد اقا
          اروم جان من شاید یکم نوشته ام طنز توش بود ولی جدی میگم حاضرم اقتدا کنم

اگه باعث ناراحتی شدم ببخشید منظورم اصلا این نبود که خدای نکرده بخوام شما رو اذیت کنم.

در مورد هرمز 240 تومن سود نقدی باید اضافه کنید

در مورد شاراک هم 690 تومن لطفا به قیمت فعلی اضافه کنید

تا مشخص بشه درصد انحراف از معیار

البته من پورتفوی متنوعی دارم

شاراک، شاوان، شرانل، شبهرن، هرمز، فزر، سیمرغ، غبشهر، سفارس، خاور

مخلص شما هم هستم چون شما رو انسان صادقی دیدم

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

هر چند دیگه قدرت خریدی نمونده ولی امروز یه مقداری فزر، غبشهر، سفارس خریدم

شاوان این چند وقته خیلی کمکم کرد و یه مقداری نقدینگی تونستم جور کنم از فروشش

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2117

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
              عرض شود به حضور شما که هنوز داستان این لگنی ها مونده فقط باید دعا کنیم که بلوک خریدار داشته باشد تا ختم بخیر شود و اتشش دامن بقیه بازار نگیرد

حساب کن یه پیر عجوزه هست که دولت میخاد شوهر بدهد وای به روزی که شوهر عقب بنشیند یا درکار نباشد بعد اتشش دامن همه بازار را میگیرد

با احتساب خریدار داشتن محاسبه بنده اینه همین قیمتها خوبه و اما باز نمیتوانند سقف قبلی را پس بگیرند تا زمانیکه گزارشها تغییر نکند و به سود قابل قبول نرسند

درصورت عدم خریدار و این گزارشها و این بازار یه بار عرض شده میاد خودرو و سایپا تا صدتومان که الان باید عرض شود میاد زیر صدتومان با این وضعیت فعلی بازار و پی به ای ها!!!!!!

این نظر شخصی بنده هست که قطعا احتمال اشتباه بودن هم داره...

الان نیز که بشکل دستوری دارند حمایت میکنند از قیمت سهام اینا کاملا در تابلو خوانی محرز هست متاسفانه بازار شبه دولتی هست و عمال دولتی و حقوقی و حقیقی زیاد هواش دارند
              درود کدام آدم عاقل میاید 13% بلوک خودرو را بخرد و مدیریتش دراختیار دولت باشد و نقشی درپول آورده نداشته باشد مگر خودی باشد آن آدم عاقل؟؟؟؟؟

نظر

• احـد
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 503

الان هنوز ساعت 10نشده پیش بینی اقا سجاد عزیز نه تنها عملی شد پایینتر هم امد در این دقایق 21550!!!/:.winksmiley02.:/
                تنها جایی که تورم و گرانی رو باور نداره همین بازار بورسه !! دمشون گرم !!

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

کمی اضافه شد

نظر

• احـد
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 503

21450 ناچاری اضافه کردم اگر زیر 2000 هم بیاد تعجب نمیکنم چون مشگل ارزندگی نیست مشکلات عدیده ای که شامل کلیت بازاره که منشا ان دولت فخیمه است الان شپدیس هم دارم با ان گزارش عالی سود عالی (از نظر بنده)با پی ای حدود 4 دارن در منفی کورس میزارن !!!ظاهرا مسیر بازار هم از خیابان میگذره مثل خیلی از صنوف که در خیابانن

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط احـد پست شده است View Post
                      21450 ناچاری اضافه کردم اگر زیر 2000 هم بیاد تعجب نمیکنم چون مشگل ارزندگی نیست مشکلات عدیده ای که شامل کلیت بازاره که منشا ان دولت فخیمه است الان شپدیس هم دارم با ان گزارش عالی سود عالی (از نظر بنده)با پی ای حدود 4 دارن در منفی کورس میزارن !!!ظاهرا مسیر بازار هم از خیابان میگذره مثل خیلی از صنوف که در خیابانن
                      با سلام و احترام

در خصوص شپدیس همین الان گزارش ماه تیر اومد رو کدال

با اینکه سهم بسیار خوبی هست و در 12 ماهه سود خوبی خواهد ساخت ، ولی گزارش ماه تیر نسبت به ماه خرداد 45 درصد مبلغ فروشش کم شده است ...

به نظر بوعلی با افزایش سرمایه ای که در پیش دارد و حمایتهای خوب حقوقی اش به مراتب بهتر از شپدیس هست ...

ارادت
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• احـد
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 503

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        با سلام و احترام

در خصوص شپدیس همین الان گزارش ماه تیر اومد رو کدال

با اینکه سهم بسیار خوبی هست و در 12 ماهه سود خوبی خواهد ساخت ، ولی گزارش ماه تیر نسبت به ماه خرداد 45 درصد مبلغ فروشش کم شده است ...

به نظر بوعلی با افزایش سرمایه ای که در پیش دارد و حمایتهای خوب حقوقی اش به مراتب بهتر از شپدیس هست ...

ارادت
                        سلام و عرض ارادت ضمن تصدیق بیانات شما بلی گزارش تیرماه در قیاس با 3ماه گذشته فروش داخلی رشد 24درصدی(هرچند کلیتش زیانه)و فروش صادراتی کاهش 19درصدی داشته ولی از لحاظ ریالی فروش تیر ماه نسبت به سال گذشته بالای 142درصد رشد داشته که در کلیت 12ماهه خوبی خواهد داشت
                        البته اشاره من به شپدیس فقط خواستم سهمی رو اسم ببرم که هم خودم دارم و همینکه بگم مشگل فزر مشگل ارزندگی نیست
                        آخرین ویرایش توسط احـد؛ 2022/07/25, 11:48.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

جدول تحلیل حساسیت فزر

بودجه شرکت

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

واقعاً حقوقی داره امروز بد میفروشه ....

تا الان 3،198،000 سهم حقوقی ها فروختند ...

دیروز هم فقط یه حقوقی 1،641،000 سهم فروخت و تنها 3 جقوقی 28،000 سهم خریدند !!!

مشخص نیست چرا حقوقی ها از این سهم آن هم در این قیمتها حمایت خاصی نمی کنند!

و جالب و عجیب اینجاست صندوق سرمایه گذاری داریوش از تاریخ 1400/12/22 از تعداد سهم 588،000،000 ای خود تعداد 154،000،000 سهم فروخته و تعداد سهمش شده 434،000،000 سهم !!!
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

هر جا فروشنده نباشه

برای نا امید کردن حقیقی حقوقی وارد میدون میشه

و سهم میفروشه:D

در اوردن سهام این حقوقی ها اینجا خیلی خوبه

سهم از فروشنده حقیقی خشک شده:D

خسته کردن و بیرون کردن حقیقی هدفشونه

اینجا میان با کد حقوقی میفروشن:D

هر وقت نا امید نا امید شدید برعکس عمل کنید:D

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

میانگین قیمت خرید من رسید به ۲۱۷۵/:.weirdsmiley.:/

۱۰ درصد پایینتر ۱۵ درصد پایینتر هم شاید سه برابر تعداد فعلیم بخریم و‌میانگین کم کنم...

فعلا امسال تا پایان سال: قیمت هر چی بود منهای ۶۰۰ تومن سود مجمع امسال میکنیم...دررسال اینده

تا ببینیم چند برامون در میاد تا سال اینده

سال اینده هم خدا بزرگه:D

۱۸۰۰ هم شاید بدن:D ک منهای ۶۰۰ تومن سود مجمع کنیم ..برای خریدار شاید در بیاد ۱۲۰۰:D
                                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/08/02, 10:11.

نظر

در حال کار...
                                X