پويا زركان آق دره (فزر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : پويا زركان آق دره (فزر)

من همه روزه تو قیمتهای مختلف اضافه کردم

البته از لحاظ بنیادی بخواییم نگاه کنیم چون موجودی سالهای قبل رو امسال میفروشه عملا از سال بعد p/e اش افزایش پیدا میکنه. بهتر اینکه که نصف موجودی سال قبل رو امسال بفروشه و p/e اش رو 4 نگهداره و در عوض بقیه رو به سال بعد منتقل کنه

این سهم با این قیمتها بی ریسک هست. ولی بالای 3000 تومن دیگه من نمیخرم

مقدار زیادی خریدم و فعلا هم فروشنده نیستم

به نظر میرسه به خاطر صنعت طلا یه سری حقوقی ها و حقیقی ها در حال ورود هستن. چون در آینده داشتن یه سهم تولید کننده طلا میتونه مزیت بزرگی برای سبد هر کسی باشه. بخصوص که خرید و فروش سهم راحتتر از گواهی سپرده طلا هست که حجم های بالایی نمیشه براحتی وارد و خارج شد. سهم هم میتونه بازدهی بیشتری بگیره نسبت به گواه سپرده

نظر

• am!n
      Banned
      • Jan 2022
      • 236

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      درصورتی که شرکت موجودی طلا که در گزارشات و همچنین نامه نقل قول شده و فیلم هایی که برای معارفه شرکت آمده را تا اخر سال بفروش برسونه سود پیش بینی شده رو محقق میکنه که البته بسته به نرخ ارز و طلا ممکنه بالاتر یا پایینتر باشد. منتها اگر تمام و یا بخشی رو نفروشد و به سال بعد منتقل کند به نظر من برای سهامداران شرکت نکته مثبت است! چراکه سال جاری عملا تمام شده و بازار سال آتی الان براش ملاک عمل است و چنانچه این موجودی به سال بعد منتقل بشه میتونه از نظر قیمتی برای سهم بهتر باشه. برای سالهای بعد ترش هم باتوجه به نرخ ارز و طلا و وضعیت طرح های توسعه چشم انداز روشنیه. قبل از عرضه تقریبا تمام گزارشات و فیلم های معارفه شرکت بررسی شدند. البته سهم خوب در بازار زیاد است و این مطلب به هیچ عنوان توصیه ای به خرید/فروش به خصوص بعد از رشد کوتاه مدت اخیرش نیست و درصورت اقدام حتما مطالعه و بررسی کامل صورت گیرد.
      یک پیش بینی سود گروه آگاه داده بود که نصف موجودی امسال و نصف موجودی سال بعد بفروشه که بنظرمیاد همین به واقعیت نزدیکتر باشه،طبق اون پیشبنی و با این نرخ انس و دلار،امسال و سال بعد حوالی 700 میسازه و 1402 حوالی 350-400تومن

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
        یک پیش بینی سود گروه آگاه داده بود که نصف موجودی امسال و نصف موجودی سال بعد بفروشه که بنظرمیاد همین به واقعیت نزدیکتر باشه،طبق اون پیشبنی و با این نرخ انس و دلار،امسال و سال بعد حوالی 700 میسازه و 1402 حوالی 350-400تومن
        خوبی فزر اینه که یه سهم تضمینی با سود تقسیمی 90 درصد به بالا هست که باید تو پورتفو داشت

سود تقسیمی امسال 600-700

سود تقسیمی سالهای بعد هم حداقل 300 هست

طرح توسعه ای اش از سال 1402 به بهره برداری میرسه و سالی 25 میلیون دلار سود آوری براش داره. یعنی سهمی 200 تومن!

در آینده هم با افزایش احتمالی انس طلا و دلار، این سهم سریع به قیمت واکنش نشون میده. شخصا بدنبال مقداری سرمایه گذاری رو طلا بودم که بجاش سهم طلا خریدم. معتقدم سهام همیشه حباب بیشتری میتونه بگیره و سود بیشتری بده.

شرکت طلا تولید میکنه. چیزی بالاتر از پول نقد /:.ohno-smiley.:/

تحلیل بنیادی اینجا بدرد میخورد. جایی که خیلی ها تو قیمت عرضه اولیه این سهم رو گرون میدونستن و حتی همت اینکه دو تا اطلاعیه کدال رو که به فارسی سلیس نوشته شده رو بخونن نداشتن!!!

کلا سرمایه گذاران تنبلی داریم. کسی که میخواد پولش رو بده چیزی بخره باید ته هر چیزی رو در بیاره. پوله شوخی نیست

ناگفته نماند 10 هزار تایی بودن هر سفارش هم مزید بر علت ایجاد جو مثبت شده

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

فزر رو ندارم جز همان تعداد کمی در عرضه اولیه که برای برخی کدها برداشتم

اما بنظرم سهم خوبیه با توجه به صعودی که داشته

بنظرم رو این سهم نیز همانند تجلی با رسانه هایی که در اختیار داشتند تبلیغ منفی کردند و افراد زیادی از خرید منصرف کردند و خودشان برداشتند و خودشان نیز رفتند در سود عالی در این بازار بی سود!!!

توجه شود به سایر عرایض بنده که بارها عرض کردم اینا هیچ نیازی به سهامدار خرد ندارند پولهای درشت دارند و هر سهمی خواستند تا هر نقطه ای بالا میبرند و حتی تبلیغ منفی هم میکنند تا سهامدار خرد با همان تعداد اندک نیز نخرند!!
          بعد برخی میگن که اعتماد از بازار رفته و ..... اینا کاری به اعتماد ندارند و حتی دوست دارند این اعتمادها بیشتر از بین برود که سهام خوب نزول کند و ببرند پایینتر و از نقطه دلخواه هروقت خواستند تا هر مقدار که خواستند میخرند و میبرند بالا و بدون نیاز به اعتماد و سهامدار خرد

بشخصه خودم را در این بازار دست بالا نمیگرم و همچنین نگاه سهامدار خرد نیز دست بالا نمیگیرم چون همیشه بمن ثابت شده که بازار خودش صاحب داره و دست از مابهتران است

بارها دیده ام که جو سهامدار خرد رو یه سهم چقدر منفی و چقدر عینی و مطمئن منفی هست اما سهم چند برابر شده یا نگاه مثبت داشته این انهم بشدت مثبت!! که سهم تا 70درصد ریخته!!!!!!!

ما باید فقط انرژی سواد و اموزشمان بالا ببریم برای خواندن دست اینا و ورود و خروج سرمایه و......
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
            فزر رو ندارم جز همان تعداد کمی در عرضه اولیه که برای برخی کدها برداشتم

اما بنظرم سهم خوبیه با توجه به صعودی که داشته

بنظرم رو این سهم نیز همانند تجلی با رسانه هایی که در اختیار داشتند تبلیغ منفی کردند و افراد زیادی از خرید منصرف کردند و خودشان برداشتند و خودشان نیز رفتند در سود عالی در این بازار بی سود!!!

توجه شود به سایر عرایض بنده که بارها عرض کردم اینا هیچ نیازی به سهامدار خرد ندارند پولهای درشت دارند و هر سهمی خواستند تا هر نقطه ای بالا میبرند و حتی تبلیغ منفی هم میکنند تا سهامدار خرد با همان تعداد اندک نیز نخرند!!
            بعد برخی میگن که اعتماد از بازار رفته و ..... اینا کاری به اعتماد ندارند و حتی دوست دارند این اعتمادها بیشتر از بین برود که سهام خوب نزول کند و ببرند پایینتر و از نقطه دلخواه هروقت خواستند تا هر مقدار که خواستند میخرند و میبرند بالا و بدون نیاز به اعتماد و سهامدار خرد

بشخصه خودم را در این بازار دست بالا نمیگرم و همچنین نگاه سهامدار خرد نیز دست بالا نمیگیرم چون همیشه بمن ثابت شده که بازار خودش صاحب داره و دست از مابهتران است

بارها دیده ام که جو سهامدار خرد رو یه سهم چقدر منفی و چقدر عینی و مطمئن منفی هست اما سهم چند برابر شده یا نگاه مثبت داشته این انهم بشدت مثبت!! که سهم تا 70درصد ریخته!!!!!!!

ما باید فقط انرژی سواد و اموزشمان بالا ببریم برای خواندن دست اینا و ورود و خروج سرمایه و......

من هم با شما موافقم

اتفاقا اینها وقتی بخوانن سهمی رو جمع کنن اخبار منفی زیاد پخش میکنن. جالبه که یکی از راههای قانونی برای تصاحب شرکتها همین عرضه اولیه و خرید حجم بالا هست.

نکاتی در مورد این شرکت برای من مبهم هست

مثلا این شرکت فقط 5% از مبلغ شمش رو به عنوان حقوق دولتی پرداخت میکنه!

اینکه به یه شرکت حق دسترسی چندین ساله به معادن طلا دادن. گفتنش ساده است ولی وقتی فکر میکنی خیلی چیز عجیبیه

اینکه این شرکت هزینه های پایینی داره و تقریبا سود خالص هست.

اگه بخوام توهم توطئه بزنم شاید این شرکت خیلی ارزنده بود و به شکل قانونی به یه عده منتقل شد. شاید هم دارم اشتباه میکنم.

تو بازار بورس غرور و تکبر مساوی شکست و نابودی هست

نظر

• سهم دوست
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 161

در اصل توسط National پست شده است View Post
              احتمالا با صف فروش شنبه اولین تو دهنی به همین افراد خواهد خورد ، وقتی طرف با حداقل اردر سهم نصیبش بشه یعنی شنبه خریداری وجود ندارد
              در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
              سابقه نشان داده که حقوقی اتفاقا در چنین شرایطی حمایت می کنه و سهام را رشد میدهد که دفعه بعد مردم شرکت کنند. البته شنبه معلوم می شود
              الان نظرتون چیه؟ سابقه این نمادها معلومه و هر کی خرید برد
              [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                در عرضه اولیه این سهم هر کد تقریبا540هزارتومان رسیده و بر حسب عادت برای تمام کدهایم خریده ام منتها چون در روز دوم در صف نبودم که اگر توانستم بخرم عملا میزان رشد این اندک سهمیه حتی اگر2برابر هم شود تاثیر چندانی بر ارزش سبد ندارد مگر انانکه پرتفویان مبلغ کمی داشته باشد که 500هزارتومان عرضه اولیه رشدش تاثیر گذار باشد. (البته سرمایه هر فردی هر مبلغی باشد محترم است و قصد جسارتی به کسانی که ارزش ریالی سبدشان پایین است ندارم). بخاطر همین مبلغ کم است که معمولا صحبتی هم درموردش نمیکنم.
                ولی گزینه ها مانند پذیره نویسی تجلی( که انهم علت نوشتنم برخی شیطنت ها بود وگرنه مطالب اخیر را نمینوشتم) که میشد در روز دوم پذیره نویسی سنگین خرید و حتی در برخی کدها تا مرز تک سهم شدن پیش رفت رشدش تاثیر گذار است و پرتفو و سبد را تکان میدهد وگرنه 10 تا هم از این عرضه فزرها اگر فقط در روز اول بخریم و دوبرابر هم بشود به اندازه یک چندم ان موثر نیست. عرضه اولیه هم بیشتر برای زیرنظر بودنشان میخرم که در جلوی چشم باشند تا اگر توانستم و یا ارزنده دیدمشان در روزهای بعد بیافزایم.
                تقریبا همه عرضه های اولیه(بالای۹۰درصدشان) رشد اولیه را دارند مگر موارد خاص یا بازار خیلی خراب باشد و اگر کسی چشم بسته هم عرضه در عرضه اولیه شرکت کند احتمال سودش تقریبا قطعیست. همانطور که در پست نقل شده هم قبلا گفتم مهم اینست که بررسی درمورد اینها برای خرید ثانویه باشد که ببینیم در کجا فرصت ورود میشود و انجا ارزش خرید دارد یا نه. وگرنه ۵۰۰هزارتومان ضمن احترام به پرتفوی ها با مبلغ کم ولی چندبرابر هم بشود تاثیر خاصی در وضعیت فرد ندارد.
                اینکه برخی منم منم مدام میکنن که گفتم عرضه اولیه را بخرید عجیب است! نام کاربریشان هم بگونه ایست که کسی تازه وارد سایت شده باشد تصور میکند خیلی کارشان درست است! ما که همیشه میخریم و اصلا ارزش گفتن ندارد.
                برخی هم البته علت نخریدنشان اعتراض به وضع بازاز بود که درست یا غلط بودن روششان یک موضوع است که کاری باهاش ندارم.
                خود من در روزهای بعد از عرضه اولیه با بررسی بیشتر تعدادی بقصد نگهداری خریدم (در پست قبلی گفتم نخریدم ولی بعد از ان ورود کردم)و اصل سود در این خرید دوم است که یک روز مثبتش اندازه چندین عرضه اولیست و نه ان ۵۰۰هزار تومان
                البته باز خوبه در زمان عرضه اولیه های کوچک که زیاد استقبال میشد گاها ۲۰ هزارتومان هرکد میرسید حالا در بوق و کرنا کنیم که گفتیم ۲۰ هزار تومان را بخرید؟!!!
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• AIDIN90
                  ستاره‌دار (21)
                  • May 2011
                  • 1087

بنده میانگین ۲۶۶۰ یه پله خریدم پله دوم ۲۹۰۰ رد کنه وارد میشوم
                  درغیر اینصورت همون قبلی ها رو سهامداری خواهم کرد
                  فعلا که خوب دارن حمایت میکنن
                  هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                    من هم با شما موافقم

اتفاقا اینها وقتی بخوانن سهمی رو جمع کنن اخبار منفی زیاد پخش میکنن. جالبه که یکی از راههای قانونی برای تصاحب شرکتها همین عرضه اولیه و خرید حجم بالا هست.

نکاتی در مورد این شرکت برای من مبهم هست

مثلا این شرکت فقط 5% از مبلغ شمش رو به عنوان حقوق دولتی پرداخت میکنه!

اینکه به یه شرکت حق دسترسی چندین ساله به معادن طلا دادن. گفتنش ساده است ولی وقتی فکر میکنی خیلی چیز عجیبیه

اینکه این شرکت هزینه های پایینی داره و تقریبا سود خالص هست.

اگه بخوام توهم توطئه بزنم شاید این شرکت خیلی ارزنده بود و به شکل قانونی به یه عده منتقل شد. شاید هم دارم اشتباه میکنم.

تو بازار بورس غرور و تکبر مساوی شکست و نابودی هست

درود

من هم مثل شما اطلاعات تکمیلی چندانی ندارم

ولی مثل اینکه طبق ماده ۹ قانون معادن حداکثر ۵ درصد از ارزش روز محصول به عنوان حقوق دولتی تعیین شده است

اما در خصوص در اختیار داشتن این حجم عظیم از معدن طلا و روی و...

مثل اینکه این شرکت یعنی فزر کاشف این معادن بوده و به همین دلیل

حق استخراج و بهره برداری به این شرکت دادند و شرکت دیگری نمی تواند

از این معدن استخراج داشته باشد ولی برای استخراج باید مجوز بگیره

و بعدا مجوز رو تمدید بکنه

اینطوری که من فهمیدم کاشف معدن عین مالک است ولی باید مجوز بگیره

شاید هم اطلاعات من اشتباه باشه لذا دوستان بیشتر بررسی داشته باشند

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

شرکت باما وارد لیست سهامداران بالای درصد فزر شده و خریدها این شرکت ادامه دارد.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        شرکت باما وارد لیست سهامداران بالای درصد فزر شده و خریدها این شرکت ادامه دارد.

باید منتظر باشیم آمار خرید حقوقی امروز دربیاد ولی به نظر میرسید امروز هم 5 میلیون سهم خرید و اتفاقا رنج مثبت زد

اینکه رنج مثبت زد برای خود من نشانه خوبی نبود چون نیازی به رنج زدن نبود

ولی اینکه باما اومده این سهم رو خریده و بالای 1 درصد شده یه احتمال میتونه داشته باشه و اون گرفتن سیت هست. از اونجا که باما کارش سرمایه گذاری در معادن هست به نظر میتونه این حرکتش توجیه داشته باشه

اگر هدف گرفتن سیت باشه که باید کل عرضه اولیه رو جمع کنه!!

روزهای آینده ابهام کمتر خواهد شد

نظر

• am!n
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 236

باما حسابی داره شناوری سهم را جمع میکنه/:.coolsmiley02:./

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                            باما حسابی داره شناوری سهم را جمع میکنه/:.coolsmiley02:./
                            دیروز تو 0 تابلو دو بار که یکبارش 2 میلیون سهم و یکبار 3 میلیون سهم عرضه شد و همه از کد حقوقی به حقوقی دیگه بود که از قبل هماهنگ شده بود

با توجه به اینکه باما امروز تو لیست 2 میلیون خریده و بازارگردان هم 5 میلیون فروخته پس:

یه حقوقی دیگه 3 میلیون رو خریده که تو لیست نیست و اون هم در حال خرید و جمع کردن هست. شاید از دار و دسته باما هست

نظر

• PERSiA
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 71

امروز عالی معامله شد
                              52 میلیون حجم خورد (مشکوک به کد به کد)
                              بیشترین ورود نقدینگی حقیقی ها طی معاملات امروز (ورود پول هوشمند)
                              و در اخر با 14 میلیون صف خرید بسته شد
                              تا مجمع سود شیرینی تو دل #فزر خوابیده :.thumbsupsmileyanim

نظر

• PERSiA
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 71

گزارش عالی از پویا زرکان آق دره / فزر دوبرابر پارسال فروش ثبت کرد ؛ 400 میلیارد در 15 کاری فروردین

نظر

در حال کار...
                                X