کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از یک چیز سهم خوشم اومد و اونم واریز سودش که امروز صبح جیزینگی اومد حساب،به فاصله 10 روز از مجمع،از پتروشیمی ها هم چابکتر بود توی واریز سود،حیف که خیلی کم خریدم
فقط حیف و صد حیف که با صاحبان شرکت اصلا حال نمیکنم و شاید کسانی که به پول حلال و آدم کاردرست اعتقاد داشته باشند(که شاید از نظر خیلیا هم اصلا چیز مهمی نیست توی ایران) شاید از این شرکت خوششون نیاد،بحثو باز نمیکنم چون احتمالا خود بورسیای جمع که هفت خط روزگارن و اصلا هیچ وقت رو نمیکنن از من بیشتر این تیم و دار و دسته و اتفاقات این سهم و اون شلاقها را یادشون بیاد
البته بقیه سهمای بورسی هم کم از این اتفاقات نداشته و نداره و نخواهد داشت
از یک چیز سهم خوشم اومد و اونم واریز سودش که امروز صبح جیزینگی اومد حساب،به فاصله 10 روز از مجمع،از پتروشیمی ها هم چابکتر بود توی واریز سود،حیف که خیلی کم خریدم
فقط حیف و صد حیف که با صاحبان شرکت اصلا حال نمیکنم و شاید کسانی که به پول حلال و آدم کاردرست اعتقاد داشته باشند(که شاید از نظر خیلیا هم اصلا چیز مهمی نیست توی ایران) شاید از این شرکت خوششون نیاد،بحثو باز نمیکنم چون احتمالا خود بورسیای جمع که هفت خط روزگارن و اصلا هیچ وقت رو نمیکنن از من بیشتر این تیم و دار و دسته و اتفاقات این سهم و اون شلاقها را یادشون بیاد
البته بقیه سهمای بورسی هم کم از این اتفاقات نداشته و نداره و نخواهد داشت
درود
دم شون گرم
من هم الان چک کردم سود واریز شده
اما در خصوص حلال و حرام خواهشا زیاد سهامداران رو دلچرکین نکنید
این سود از شیر مادر هم حلال تره
سهامدار از روی نیت صحیح سهام خریده و الان سودشو گرفته
نوش جوتون
انشالله تو شادی خرج کنید
اینکه صاحبان شرکت چه کارهایی می کنند به سهامدار خرد ربطی نداره
و نباید هم زیاد در این خصوص کنکاش کنیم
مگر اینکه برای ما مسجل بشه این پول سود ربا ست
سود قاچاق مواد مخدر و آدم و... است
آنطور که همه می دانند معدن طلا داره و از این راه سود کسب می کنه
حال اگر کار دیگری در شرکت می کنند لطفا اطلاع رسانی کنید
روند حرکتی سهم برخلاف نظر دوستانی که معتقد بودن سهم از ۲ آیتم نرخ جهانی طلا...نرخ دلار منتفع میشود و نظرشان این بود که با واریز سود مجمع به حسابشان خریدار سهم خواهند بود بوده سهم ۳۶۰۰ رفت مجمع بالای ۶۰۰ سود داده و کسانی که در قیمت۳۶۰۰ قبل از مجمع سهم را خریدن با احتساب سود مجمع در زیان هستن آن هم در سهم دلاری و سهم مرتبط با دلار و طلا
روند حرکتی سهم برخلاف نظر دوستانی که معتقد بودن سهم از ۲ آیتم نرخ جهانی طلا...نرخ دلار منتفع میشود و نظرشان این بود که با واریز سود مجمع به حسابشان خریدار سهم خواهند بود بوده سهم ۳۶۰۰ رفت مجمع بالای ۶۰۰ سود داده و کسانی که در قیمت۳۶۰۰ قبل از مجمع سهم را خریدن با احتساب سود مجمع در زیان هستن آن هم در سهم دلاری و سهم مرتبط با دلار و طلا
ما به اون شخصی که روز قبل از مجمع خریده چیکار داریم؟
شخصا میانگین خریدم 2600 هست و سود مجمع هم کلا برای من مجانی درومده
کسی که روز قبل مجمع تصمیم به خرید داشته یعنی اینهمه مدت یا سهم رو دیده و نخریده یا اصلا متوجه نبوده این سهم چی هست و روز آخر به این نتیجه رسیده!!!
مثل نظر شما اشخاصی بودن که تو 2500 هم این سهم رو گرون میدونستن. حتی موقع عرضه اولیه
من این سهم رو به هیچ وجه نمیفروشم و حتی منفی های بعد مجمع هم خریدم
دلیلی برای فروش ندارم. هر کسی استراتژی داره
ولی کسی که تا حالا نخریده لطفا برای کسانی که تو سود هستن نسخه پیچی نکنه که اگه بلد بود سر خودش دستمال میبست
این سهم سال 1401 هم 700 سود تقسیم میکنه. 1402 ببه بعد هم حداقل همین مقداری . جالا هر کسی مختار هست بره زیان ساز بخره یا طلا ساز یا سهمهای شهرام و شهناز ها
همه میخواییم سود کنیم نه اینکه خودمون رو گول بزنیم. من شخصا فکر میکنم این سهم انتخاب خوبی بوده و خواهد بود
ولی....
بازار نشون داده سهم بنیادی رو خوب نمیخره. یعنی سهم بنیادی P/e اش از6 بشه 6.5 صف فروش میشه ولی زیان ساز زیان رو زیان بسازه اتفاقا یه عده تبلغیش میکنن که قرار هست زیانش کم بشه یا قرار هست در آینده سود ده بشه!!!
ولی این سهم به نظر دوباره بازدهی مناسب خودش رو حداقل نزدیکی های مجمعش خواهد. هر کسی هم فکر میکنه اینطوری نیست میتونه بفروشه. خوبی بورس همینه یکی میفروشه یکی میخره حتما
ریش و پشمی ک مدیر عامل فزر داشت...نشون میداد مستقیم از سمت بیت برای این منصب گماشته شده..
( شوخی)
پ ن: هواستون باشه شاید این سهم سهم گردن کلفتا هم باشه(-:
و این جور سهما ناگفته های زیادی داره!!! ک نمیشه تحلیل کرد...چون اخبارش رو به ما نمیدن!!!
امروز هم من -2 خریدم مقداری. همین امروز 6 درصد سود داد
دلار 32 رو هم رد کرده و اصلا خریدش به راحتی امکانپذیر نیست. کلی مامور ریختن سبزه میدان و بگیر ببنده
بعد ملت میان فزر رو میفروشن
جالبتر اینکه سکه رفاه رو رنج منفی زدن صندوقها. با اطمینان بالایی به نظرم کار دستوری هست و کار کار خود صالح آبادی هست. مثلا به نظر خودش میخواد از سکه رفاه به سکه بازار آزاد و نهایتا دلار خط بده. این صالح آبادی رو من خوب میشناسم و خیلی باهاش نشست و برخاست داشتم و میدونم طرز فکرش رو
کارش نگاه بالا به پایین و بگیر و ببند هست. فکر هم میکنه خیلی حالیشه ولی بازار بهش نشون خواهد داد که کی بیشتر میفهمه
بازار طلا و دلار هم خیلی با بازار سهام فرق داره
من تو 11.500 و 13.400 مقداری سکه رفاه خریدم. فردا تو منفی ها دوباره میخرم. این مفت فروشی ها داره خاطره پذیره نویسی سکه رو زنده میکنه
درود بر روح پرفتوح عزیزانی که دیروز سهمی با سود تقسیمی 700 برای سال آینده رو رو قیمت 2600 تومن تقدیم من کردن
همون بهتر که دور شهرام و شهناز ها جمع بشین. شما کجا فزر کجا
اینطور که من گزارش هیت مدیره و سایر گزارش ها را خواندم سال بعد این مقدار سود را ندارد . امسال استثنایی بود طلاهای دپو شده و فروش نرفته این مقدار را ساخت. البته در بورس ایران میشه هر طور دلت بخواهد صورت مالی را خواند یا دستکاری کرد.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
اینطور که من گزارش هیت مدیره و سایر گزارش ها را خواندم سال بعد این مقدار سود را ندارد . امسال استثنایی بود طلاهای دپو شده و فروش نرفته این مقدار را ساخت. البته در بورس ایران میشه هر طور دلت بخواهد صورت مالی را خواند یا دستکاری کرد.
کجای گزارش هیئت مدیره را خوندین شما؟
نصف 1600 کیلو طلای دپو شده رو سال 1400 فروخت. نصف رو هم امسال میفروشه.
مدیرعامل هم دقیقا همین رو تو مجمع گفت . امسال دقیقا باز 700 سود تقسیمی داره
البته خیلی ها فکر میکردن سود فزر 30 تومن هست و میگفتن این سهم گرون عرضه شده
الان میگن 300 تومن هست و گرون هست
انتهای سال اون هم مشخص میشه
گفتنی ها هم گفته شده و نوشته شده
تو این تاپیک اگه به صفحات اول مراجعه کنین من همین حرفها رو نوشته بودم، اشخاصی بودن که حال بازکردن یه اطلاعیه و ضمیمه تو کدال رو نداشتن و انتظار داشتن کس دیگه براشون اینکار و بکنه
طرف اومده سهم بخره و پول خرج کنه ولی حال نداره قیمت بگیره!!! خوب ضرر میکنه
نظر