Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1294

پاسخ : Black Block Trader

جناب دیباج عزیز و گرامی
    درگذشت مادر عزیز و گرامیتون رو تسلیت میگم.
    برای شما و خانواده محترمتون آرزوی صبر دارم و برای مادر گرامیتون طلب آمرزش و آرامش
    روحش شاد
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
      درود فراوان بر همه دوستان ( مادرم اول شهریور ماه به رحمت خدا رفتند )- خداوند به تمام پدر ها و مادرهای عزیز عمر با عزت بده - با اینکه بعد از چندین سال زندگی مشترک در کنار پدر و مادر در یک منزل زندگی میکردیم ولی آنچنان احساس کم خدمتی میکنم که باور نمیکنید/:.sadsmiley.:/ - دست و دلمان بکار نمیرود و دیگر زندگی رنگ و بوی دوهفته پیش را ندارد - هر چند این سالها به من و خانواده و فرزندانم در کنار پدر و مادر خیلی خوش گذشته ولی بچه هایم دلتنگی زیادی میکنند - این را نوشتم بخاطر ارج نهادن به مقام همه پدرها و مادرها - پول ارزش داره نه به اندازه ای که برای بدست آوردنش اونها رو فراموش کنیم -- سلامتی بهترین سرمایه هست طی یک سال گذشته از تمام پزشکان ( داخل - خارج - سنتی - صنعتی - رمال - دعانویس ) برای مادرم کمک خواستم ولی نشد که بماند - سرمایه اصلی خانواده هست - همه چیز زمانی خوبه که کسی برای استفاده وجود داشته باشه -- محتاج دعایتان هستیم
      دوست عزيزم تسليت عرض مي كنم خدمتتون
      روحشان شاد

نظر

• الکساندر آلخین
        ستاره‌دار(4)
        • Jun 2013
        • 827

سلام و درود
        روح مادر گرامیتان شاد باد. خداوند به شما و خانواده ی محترم صبر عنایت فرماید. با انبیا و اولیای الهی محسور باشند انشاء الله..
        هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

درود

خدا رحمت کند. تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده.

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
            خوشا آنان که باعزت ز گیتی بساط خویش برچیدند و رفتند.
            ز کالاهای این آشفته بازار محبت را پسندیدند و رفتند.

ایزد منان را سپاسگزاریم که در غمناک‌ترین روزهای زندگی‌مان ما را از نعمت حضور دوستان و سرورانی مهربان بهره‌مند ساخت که همدردی‌شان التیامی است بر دل‌های داغدیده ما.ابراز همدردی و بذل محبت شما عزیزان و پیام‌های تسلیت مهربانان موجبات غرور و افتخار این حقیر را فراهم نمود، یکایک سزاوار قدردانی و سپاسگزاری هستید.چنانچه به دلیل تألمات روحی امکان ادای دِین و وظیفه فراهم نگردید تقاضای عفو و بخشش دارم. آرزو می‌کنم سعادتمند - تندرست - شاد و عاقبت بخیر باشید . امیدوارم بتوانم با داشتهایم برای شما عزیزان جبران زحمت نمایم و تلاش می‌کنم برای ادای دین سهم های نابی در این فروم معرفی نمایم و تا سود خوبی عاید دوستان شود ( روزهایی سرشار از موفقیت و سودی هایی بیاد ماندی )
            روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

درود فراوان : بازیگر ناشی تمحرکه داشتیم تازه سهم رو اروم بی سر و صدا جمع میکردیم یک دفعه پرید وسط و از صف فروش بردش صف خرید - میخواستیم تازه به دوستان معرفی کنیم --

تمحرکه -- بسیار پر ریسک -- بازده ۱۲۰ درصد -- بلند مدت ( چون سفته بازی هست دایم تعلیق خواهد شد ) ۱۲ ماهه -- بهترین قیمت ورود۴۳۵۹ --- درجه اهمیت ۱۹

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

فکمند : چند روز قبل از فوت مادرم سهم رو معرفی کرده بودم ولی باز هم مجددا ارسال میگردد .

فکمند -- بهترین قیمت ورود ۱۸۳۲۰ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۱۳۷ درصد -- میان مدت ۹ ماهه -- ریسک متوسط --

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

درود فراوان : بازیگر ناشی تمحرکه داشتیم تازه سهم رو اروم بی سر و صدا جمع میکردیم یک دفعه پرید وسط و از صف فروش بردش صف خرید - میخواستیم تازه به دوستان معرفی کنیم --

تمحرکه -- بسیار پر ریسک -- بازده ۱۲۰ درصد -- بلند مدت ( چون سفته بازی هست دایم تعلیق خواهد شد ) ۱۲ ماهه -- بهترین قیمت ورود۴۳۵۹ --- درجه اهمیت ۱۹

درود فراوان : دیروز نوشتم این سهم دایم تعلیق میشه تا آخر سال فکر نکنم بیشتر از ۵۰ روز باز بذارن باشه - چه سفته بازی بشه - هی افشای الف - ب- دستکاری - عدم گزارش و... ما خودمون رو آماده کردیم برای چنین روزهایی

از امروز
                  فکمند رو میشه دوباره خرید باز نمودن در توسط حقیقی سهم ( امان از دست سازمان )

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

ومشان : هر چند که حجم کم دارد و یکمی آزار دهنده است ولی احتمال میدم مثل خعمرا و شسم شوند یادم میاد اون دو سهم هم اذیت فراوان داشتند -- نگهداری میکنیم به دید ۱۰۰۰۰ و بعد از ۱۲۰ درصد میدم دست نفر بعدی
                    با توجه به حجم که ومشان میخوره و نزدیک شدن به سود ۱۰۰ درصدی تصمیم مان برای فروش این سهم تغییر کرده تا فکر کنم تازه ۱۰۰۰۰ تومان شروع روند لاکچری سهم است -- پس تا ۲۰۰۰۰ توقعمون رو افزایش میدهیم - دوستانی که خریده اند خود دانند - شما برای نگهداری یا فروش خود دانید

حقیق
                    فکمند شیر رو بست تا مثبت ۳ فردا - سود کنید و خوش باشید

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

فکمند : چند روز قبل از فوت مادرم سهم رو معرفی کرده بودم ولی باز هم مجددا ارسال میگردد .

فکمند -- بهترین قیمت ورود ۱۸۳۲۰ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۱۳۷ درصد -- میان مدت ۹ ماهه -- ریسک متوسط --

درود فراوان... در این بازار همه می‌مالند .. خدا کنه درست بشه .. چندین بار در این فروم عرض کردم تا عید به دنبال سهام بنیادی نریید .. هر چند که بازار جذاب باشه پول و قدرت خرید خیلی مهمه. .. فکمند و تمحرکههر کس خرید سی لذت ببره تا دوشنبه و سهم جدید.. راستی ومشان و پشاهن صفش دستکاری شده و سوپر لاکچری برای جمع. نمودن روز خوش

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

درود فراوان : سهمی که قرار بود دوشنبه معرفی کنم و فکر میکردم تا دوشنبه باز نمیشه فالوم بود -- ولی متاسفانه دیروز باز شد و خودم هم امروز متوجه شدم -- هرچند دیر نیست و میشه در روزهای آینده ورود نمود - اطلاعات برای دوستان ارسال می گردد.

فالوم :
                        بهترین قیمت ورود ۱۱۱۰۴ -- پر ریسک --- میان مدت ۸ ماهه -- بازده ۷۶ درصد--- درجه اهمیت ۱۸

ورودی سیستم خطا دارد- دستی وارد شد :

بازار اصلی قیمت اصلی 12760.0 638.00 12122.00
                        فالوم پله اول 12122.0 606.10 11515.90
                        پله دوم 11515.9 575.80 10940.11
                        پله سوم 10940.1 547.01 10393.10
                        پله چهارم 10393.1 519.65 9873.44
                        در قیمت اصلی مبلغی برابر با پله اول خرید شود

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

سلام جناب ديباج
                          ضمن تشكر از زحمات شما ، لطفا ميشه توضيح بدهيد اين سهامهايي كه معرفي مي كنيد چجور سهامهايي هستند؟
                          خبرهاي بنيادي نهاني خوبي دارند؟تكنيكال خوبي دارند؟
                          راستش من هنوز ماهيت اين سهامها را نميدانم.با تشكر از شما
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                            سلام جناب ديباج
                            ضمن تشكر از زحمات شما ، لطفا ميشه توضيح بدهيد اين سهامهايي كه معرفي مي كنيد چجور سهامهايي هستند؟
                            خبرهاي بنيادي نهاني خوبي دارند؟تكنيكال خوبي دارند؟
                            راستش من هنوز ماهيت اين سهامها را نميدانم.با تشكر از شما
                            درود فراوان : قبلا توضیحات روش معاملاتی رو در این فروم نوشته ام -- این روش معاملاتی که نرم افزار و تکنیک معاملاتی خودم هست با نام black block trader نامگذاری شده دستآورد خروجی نرم افزاری آست کاملا شخصا که طی ۴ سال آن را نوشته ام و نزدیک به ۶۰۰۰۰ نماد را دربازارهای جهانی و ۷۰۰ نماد در بازار داخل رو به صورت ۲۴ ساعته به روش هوش مصنوعی اسکن میکنه و در خروجی فایل اکسل قرار می دهد - لذا برنامه از یک الگوریتم و پترن ( برنامه ماشین ) استفاده میکنه و رفتار معامله گران رو با روزهای مشابه در سالهای قبل و قیمت و تعداد خرید و فروش و الگوهای تکنیکال خاص (رفتار معاملگران +۹۰ پله وجود دیگر که مثلا باید حتمی موج دو یا چهار الیوت باشد -- یا مثلا مقادیر فیبو در آن باید رعایت بشه یا مثلا خریدار در قیمت خاصی وجود داشته باشه ولی فروشنده تمایل به فروش در قیمت بالاتر داشته باشه (مثل کسعدی در حال حاضر ) و.... ) یک برنامه تمام و کامل است - این نرم افزار ابتدا برای فروش در زمان دانشجویی دکترا نوشته شد ولی بعدا با مشتریان به توافق برسر قیمت نرسیدیم و در همین فروم نیز اعلام شد - لذا خروجی نرم افزار از اون تاریخ به بعد در این فروم قرار داده میشه -- امیدوارم جوابتون رو در نوشته ها بیابید

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1544

سپاس از زحمات شما.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

جناب دیباج عزیز
                                سلام و عرض ادب..میشه لطف کنید در مورد شاخص و این روند اصلاحی خسته کننده نظرتون رو بفرمایید...حدودا چه زمانی بازار بهتر میشه.
                                ممنون از شما

نظر

در حال کار...
                                X