Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kh25
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 693

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
    خصوصی برایشان ارسال فرمودم --- برای شما هم ارسال خواهم نمود--- هر چند قبلا توضیح داده شده است

سلام

برا منم بفرستین

با تشکر

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

درود فراوان : توضیحات خاصی نداره ---- در صورت عدم دستکاری بازار نرم افزار طراحی شده بهترین نقطه ورود رو اعلام میکنه که میتونه از نظر رفتاری قیمت عرضه و تقاضا رو با کمترین اختلاف پیش بینی کند --- نمونه زیر خبهمن یکی از بهترین های اثبات ادعای بنده هست که با اختلاف ۱ ریال قیمت سهم رو پیش بینی کرده و سهم برگشت زده --- علت دقیق نبودن دستکاری هست وگرنه قبلا قیمت انس طلا رو که تا ۱۶۸۰ ریخت و نرم افزار ۱۶۸۲ آلارم داده بود ; همین فروم گذاشته بودم ( بیت کوین رو هم در محدوده ۱۷۱۹۶ دلار )

روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

درود فراوان : دوست عزیز قبلا توضحاتی در این باره داده ام --- ببینید این نرم افزاری که بنده طراحی نمودم بر روی یک پلت فروم کاملا شخصی دیتاها رو بررسی می نماید ( ۶۱۰۰۰ نماد در داخل این نرم افزار ران می شود که حدودا ۳۵۰۰ تایش بدرد بنده میخورد و بقیه کاربرد خاصی نداردو مخصوص بانکها و موسسات و صندوق های ... ) --- در بازار داخلی نیز بر روی ۶۵۰ تا نماد حدودا فعال است --- نرم افزار از روشهای مختلف هوش مصنوعی استفاده میکند --- شما به عنوان یک تریدر خوب می دانید که کندلها سایه - سایه - سایه رفتار ما خریدارهاست و در عمل برای ما فایده ای ندارد به همین خاطر روش هایی با نامهای مختلف مثلا پرایس اکشن ابداع شده که از این رو رفتارهای ایجاد کندل رو بررسی میکند و نقطه ورود به ما میدهد --- نرم افزار بنده از طریق بررسی بر روی رفتار گذشته خریدارها و فروشندگان بهترین نقطه ورود یا بهتره بگم بهترین نقطه تغییر رفتار برای عرضه و تقاضا رو پیدا میکنه به این خاطر شما در کنار نام نماد یک قیمت ورود می بینید که این نقطه از لحاظ رفتاری یک نقطه مهمی برای سهم است --- حال این نقطه ( در صورتی که دستکاری برداشته بشه و روند بازار طبیعی باشه ) نقطه ای است که سهامداران حقیقی یا حقوقی ها به دنبال ورود در این نقاط خواهند بود --( قبلا نیز نموارد طلای جهانی رو در قیمت ۱۶۸۰ دلار گذاشته بودم چون اون بازار دستکاری شده نیست دقیقا از همین نقطه در تاریخ
        8 Mar 2021 1701.60 1712.00 1673.30 1678.00

برگشت زد که تاییدی بر نرم افزار بنده و نقطه ورود عالی هست که در این تاپیک نیز قبلا گذاشته بودم --- حال اگر مجددا طلا بریزه نقطه ورود رو نیز از نظر رفتاری ارایه کردم پس این بازار ما بعلت دستکاری یک مقدار آزار دهنده شده و دیتا ها هر چند درست است اما بعلت کندی و دستکاری خطا زیاد شده --- دقیقا در کانالی که فعالیت داشتم در تاریخ فکر میکنم ۲۹ آبان بود که بیت کوین رو در قیمت ۱۷۱۹۸ دلار سیگنال خرید دیدم و در ۵۳۰۰۰ فروختم و هنوز مجدد وارد ارز دیجیتال نشدم ( نقطه ورود بنده ۲۹۶۵۰ دلار هست )( حتی در بازار ارزهای دیجیتال هم جواب میده )---- و اما رنگ بندی : این رنگ بندی برای خودم است چون بازار دستکاری شده من باید نقطه ورود خودم رو بدانم به این خاطر ۵ درصد خطا رو برای ورود در نظر میگیرم این رنگ بندی خاصیتی ندارد --- ولی وقتی وارد ۵ درصد پایین قیمت ورود میشود رنگ آن به زیرد تغییر داده میشه که بنده بدانم موقعیت خرید و ورود پول رو بیشتر رصد کنم --- بنده این نرم افزار رو طی مدت ۴ سال نوشتم و شما بهتر از بنده میدانید برای نوشتن نرم افزار چقدر علم تکنیکال در وحله اول می خواهد -- تاکنون شرکتهای زیادی برای این نرمافزار با بنده ارتباط برقرار کرده اند ولی هیچ کدوم با ۱۰۰ میلیارد موافق نبودن --- مگر خودم آنقدر بی وجود باشم نتونم این مبلغ رو در بورس در بیارم پس به این دلیل به هیچ کدومشون ندادم و خدا وکیلی برای رضای خدا ( چون چیزی عاید بنده نمیشه از طرف دوستان بغیر از توهین و اراجیف که شما در فضای مجازی میشنوید ) --- شاید دوستان سود کنند و بهره الهی به بنده برسه --- پول داره خودش برامون میاد --- پس اصلا برام مهم نیست دیگران چگونه فکر میکنند و چگونه قضاوت میکنند --- شما استفاده تون رو ببرید - الهی به من آن ده که آن به

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

سلام، برای بعضی سهم های معرفی شده قیمت نقطه ورود بالاتر از قیمت روز سهم هست، این چه معنی میده؟ و چجوری باید اقدام بشه؟

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            سلام، برای بعضی سهم های معرفی شده قیمت نقطه ورود بالاتر از قیمت روز سهم هست، این چه معنی میده؟ و چجوری باید اقدام بشه؟
            برای ورود در سه پله و هر پله منفی ۵ کامل ورود کنید نمونه آن در بالا برای چند سهم ارایه شده. ضمنا این جدول باید در واچ لیست باشد در صورت حجم خوردن ورود کنید ... دقیقا کدوم سهم تا تحلیل دقیق ارسال شود بعضی سهم‌ها ارزش ورود ندارند مثلا لپارس یا ...

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

برای ورود در سه پله و هر پله منفی ۵ کامل ورود کنید نمونه آن در بالا برای چند سهم ارایه شده. ضمنا این جدول باید در واچ لیست باشد در صورت حجم خوردن ورود کنید ... دقیقا کدوم سهم تا تحلیل دقیق ارسال شود بعضی سهم‌ها ارزش ورود ندارند مثلا لپارس یا ...
              مثلا بجهرم، ورود زده ۲۷۶ درصورتی که قیمت اصلی ۲۴۳ هست

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

درود فراوان :

نقاط مهم برای برای گرفتن پوزیشن طلا جهانی ( طلا جهانی ریزشی است )

GC.C 1682.2 1726.84
                GC.C 1569.1 1726.84
                GC.C 1453.3 1726.84
                GC.C 1345.6 1726.84
                GC.C 1177.1 1726.84
                هر چند طبق موج شماری الیوت و فیبو بیشتر از ۱۵۰۸ نخواهد ریخت ولی بنظرم با توجه به آرامش نسبی روانی ایجاد شده جهانی تا محدوده ۱۲۰۰ دلار خواهد ریخت
                با توجه برخورد قیمت به 1680 و یک پوزیشن عالی آماده میشیم برای برخورد به پله دوم 1569 موفق باشید .... معاملات ما بدون بوق انجام میشه فقط چدول روها رو بدقت نگاه کنید. این نقاط حاصل تلاش یک نرم افزار بینظیر و شبانه روزی 4 ساله خودم و دستیارم هست

دوست عزیز با تشکر از زحمات شما

اما بنظرم طبق فرمایش شما این نرم افزار که برای طلای جهانی پاسخ نداده!!

چون شما تارگت 1569 داده بودید برای پوزیشن سل که اگر گرفته بودیم تا الان کال مارجین شده بودیم!!

حمایت 1680 دلار رو خوب پیدا کرده بودید اما فرموده بودید میشکند و اولین ریزش تا 1569دلار است در حالیکه حمایت معتبر مانده و صعود کرد تا 1790دلار!!

در ضمن شما انس را ریزشی دیده اید تا 1177دلار!! که فکر نکنم چنین اتفاقی بیفتد
                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/29, 20:59.
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                  دوست عزیز با تشکر از زحمات شما

اما بنظرم طبق فرمایش شما این نرم افزار که برای طلای جهانی پاسخ نداده!!

چون شما تارگت 1569 داده بودید برای پوزیشن سل که اگر گرفته بودیم تا الان کال مارجین شده بودیم!!

حمایت 1680 دلار رو خوب پیدا کرده بودید اما فرموده بودید میشکند و اولین ریزش تا 1569دلار است در حالیکه حمایت معتبر مانده و صعود کرد تا 1790دلار!!

در ضمن شما انس را ریزشی دیده اید تا 1177دلار!! که فکر نکنم چنین اتفاقی بیفتد
                  نکته این هست که نقاط برگشت از کف رو شما می بینید یعنی اینکه در کل ریزشی هست ولی نه یکباره و در صورت برخورد به نقاط اعلام شده صعودی خواهد بود ... این موج ریزشی الیوت هست ... تحلیل دقیق رو قبلاً گذاشته بودم .... در نوسانات سکه و طلا که همه می‌گفتند صعودی هست ولی بنده گفتم مجددا تا ۷۵۰ هزار یا زمانی تا۹۰۰ هزار طلای ۱۸عیار میرسه ... شما میتونید در نقاط گفته شده برای صعود ورود کنید و بعد از گرفتن گیم مناسب خروج بزنید .... در کل در یک موج بلند ریزشی قرار داریم ولی در برگشتها نقاط مناسب ورود رو وارد شوید ... البته برای طلا جهانی و برای داخل تا ۷۵۰ هزار یا ۹۰۰ هزار زمانی وارد نشوید
                  161972011612181.jpg
                  آدرس انجمن

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

در صورتی که دقت بفرمایید در تاریخ ۲۳ اسفند سال گذشته نوشتم تا پایان سال میلادی به ۱۲۰۰ میرسه .... نقاط مهم سودهای خوبی درونش خوابیده مثلا اگه ۱۶۸۰ ورود می زدید تا ۱۷۸۰ سود خوبی می بردید ... ما فقط در همه بازارها از پایین به بالا خرید میکنیم و با سل کار نمی‌کنیم مثلا اگه دقت کرده باشید گفتم بیت کوین تا مرز ۳۰ مجدد ورود می‌زنیم در صورتی که تا کنون چندین بار ریخته صبر ما زیاده

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11250

در صورتی که دقت بفرمایید در تاریخ ۲۳ اسفند سال گذشته نوشتم تا پایان سال میلادی به ۱۲۰۰ میرسه .... نقاط مهم سودهای خوبی درونش خوابیده مثلا اگه ۱۶۸۰ ورود می زدید تا ۱۷۸۰ سود خوبی می بردید ... ما فقط در همه بازارها از پایین به بالا خرید میکنیم و با سل کار نمی‌کنیم مثلا اگه دقت کرده باشید گفتم بیت کوین تا مرز ۳۰ مجدد ورود می‌زنیم در صورتی که تا کنون چندین بار ریخته صبر ما زیاده
                      درود
                      انس جهانی چشم اندازش بالای2000 هست برا همین سال میلادی!! ... هزینه استخراج جهانیش حدود1300 هست طبق اخرین پورت ها
                      یک توهم زیبا هست 1200!!
                      ارادت

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

ممنونم جناب دیباج عزیز

مشکلی نیست فدای سرت خیلی طبیعی است فیل شدت تحلیل در تحلیل تکنیکال این عرض را بنده باتوجه به پست قبلی که مطرح کرده بودید بیان کردم و برام سوال بود

و قصد و غرض نبوده !! ممنونم از پاسخ شما استفاده میکنم از مطالب مفید تان ارادتمند
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          مثلا بجهرم، ورود زده ۲۷۶ درصورتی که قیمت اصلی ۲۴۳ هست
                          هنوز سه پله باز هم نشده ... پله دوم ۲۴۸ میشه ... بازار دستوری هست قبلاً گفتم ولی باز هم جواب میده ... ببینید نکته این جاست که مثلا غسالم چند ین روز در صف فروش قفل بود و دقیقا در قیمت اعلام شده حجم زیادی زد و تازه من فرداش اعلام کردن ورود بزنید ... اینجا فقط نقاط ورود مهم است اینکه سهم حجم نخوره که ما وارد نمی‌شیم ... پترول رو نگاه کنید .. واحیا... وخارزم ... فنوال .... و... تا دلتون بخواد سهم میتونم از جدول مثال بزنم ... خاطرتان جم که جواب میده فقط شما حتما سه پله رو با هر پله منفی ۵ برای ورود قرار دهید و یکی دو ماه روی این نقاط زوم کنید اگه غلط بود یا اشتباه ما پذیرای آن خواهیم بود . و جواب دوستان رو میدهیم ... ضرر ندارد موفق باشید

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            درود
                            انس جهانی چشم اندازش بالای2000 هست برا همین سال میلادی!! ... هزینه استخراج جهانیش حدود1300 هست طبق اخرین پورت ها
                            یک توهم زیبا هست 1200!!
                            ارادت
                            امیدوارم توهم ما درست نباشد این یک تحلیل هست و جای اصلاح در بازهای زمانی دارد ... فعلا ریزشی بودن انس جهانی پیش بینی ماست تا پایان سال میلادی ببینیم چی میشه ... یک نکته خارج از مبحث بنده تحلیلگر چندین طلا فروشی هستم و برایشان تحلیل مینمایم ... شما ایراد بنده رو که ۹ ماه هنوز تا پایان سال مانده گرفتید ولی اونجا که گفته بودم میاد محدوده ۹۰۰ و الان در این محدوده هست رو ندیدید ... لطفاً لطفاً مطالب رو کامل بخونید ... حتی بنده تحلیل دلار رو هم قبلاً گذاشته بودم که کلی مخالف داشت امیدوارم به اون هم نگاهی بیندازید و حداقل قضاوت کاملترین نمایید .. از همه دوستان ممنون هستم که نظرات خود را ارسال میکنند ... موفق باشید و پیروز و همیشه زندگیتون صعودی باشه در کنار عزیزانتون در کمال سلامتی

نظر

• دیباج
                              ستاره‌دار (۹)
                              • Aug 2018
                              • 855

درود فراوان.. معاملات امروز .... خروج از دماوند و دعبید ... رفتیم از جم پیلن خارج شویم دیدم بسته شده برای مجمع /:.yead.:/ واعتبار هم که حجم نمیخوره باشه برای هفته بعد ...
                              ورود امروز ... خرید یک پله اول فاسمین ... پله دوم بفجر .... پله دوم تیپیکو .....پله دوم وسکاب
                              چندین سهم هم که حجم پر نمیکنن و قفل هستند
                              شاد باشید

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

درود فراوان ...
                                از همان اول کارشون اشتباه بود که دامنه رو دست کاری نمودند ... الان هم تغییر حجم مبنا برای حفظ آبرو هست که بتونم بازار رو بهتر کنترل کنند وگر نه تغییر در حجم و دامنه و نحوی اردر گذاری رو ما چند ماه پیش به سازمان پیشنهاد دادیم ... این نیز بگذرد

نظر

در حال کار...
                                X