Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4107

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
    درود بر شما : دقیقا در جواب سوال چهارم برای تان اینگونه نوشتم : ( بنده هرگز وارد بازار حق تقدم ها نشده ام و اطلاعی از بازیگرها و سفته بازهای اونجا ندارم فقط این نکته رو بدانید برای بازی در زمین حق تقدمها همیشه پیروز نیستید و بسته به بازیگردان داره -- کلیت سهم رو میتونم اینگونه بنویسم ) --- وقتی چیزی رو اطلاع ندارم یا در اون ضعیف هستم صلاح نمیدانم اظهار نظر کنم و دقیقا نوشتم کلیت خود سهم رو برایتان فرستاده ام . شاید بکارتان بیاید - بازی حق تقدم بسیار خطرناک است دوستی داشتم در سال ۱۳۹۴ اون زمان استاد حق تقدمها بود و فقط حق بازی میکرد - همیشه میگفت وارد نشو آلوده بشی کارت تمام است - به هر حال موفق باشید و سربلند
    درود بزرگوار ممنونم از پاسخ
    حق تقدم از حراج است . بازی تمام است . دیگه بازی نمونده . بازی حق تا ابد نیست . خرید حق روزی سهم میشود و باید دید سهمی که میخری می ارزه یانه
    حق تقدم را بذاریم کنار ، شپترو یا هر حق دیگری را با این قیمت داری 122 میخری برای 2 یا حداکثر 3 ماه دیگر ، به همین راحتی ، بازی باشد یا نباشد ، اصلا هر اسمی روش بذاریم ایا 122 ارزش خرید داره یا نه که من میگم داره زیاد هم داره
    حتی با ریزش نفت و خرابی پترو پالایشی ها سهمش زیر 140 نمیاد و با اتمام حق ها جانی دوباره میگیره

در این بازار نمیشه کلا با یه موضوعی قهر کرد منظورم به شما بزرگوار نیست کلی میگم
    این مکاره بازار بعضی وقتها حال را همونجائی میده که ازش میترسیم . قمار است دیگه اقا قمار

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود بزرگوار ممنونم از پاسخ
      حق تقدم از حراج است . بازی تمام است . دیگه بازی نمونده . بازی حق تا ابد نیست . خرید حق روزی سهم میشود و باید دید سهمی که میخری می ارزه یانه
      حق تقدم را بذاریم کنار ، شپترو یا هر حق دیگری را با این قیمت داری 122 میخری برای 2 یا حداکثر 3 ماه دیگر ، به همین راحتی ، بازی باشد یا نباشد ، اصلا هر اسمی روش بذاریم ایا 122 ارزش خرید داره یا نه که من میگم داره زیاد هم داره
      حتی با ریزش نفت و خرابی پترو پالایشی ها سهمش زیر 140 نمیاد و با اتمام حق ها جانی دوباره میگیره

در این بازار نمیشه کلا با یه موضوعی قهر کرد منظورم به شما بزرگوار نیست کلی میگم
      این مکاره بازار بعضی وقتها حال را همونجائی میده که ازش میترسیم . قمار است دیگه اقا قمار
      درود - ممنون که نوشتید ولی نگفتم قهر هستم ( اتفاقا حق ها خوبن نه الان بلکه در بازار رو به رشد نه رنج - همینطور آپشن عالی ) بنده در فروم کلی میگم تا شاید بنا به نوشته ما کسی اشتباه نکنه و بره سهم رو بخره و تا خرخره تو ضرر بره راه در رو هم نداشته باشه --تا بریم شپترو بخریم و سهم باز بشه ما حداقل ۵۰ درصد در این بازار گرفتیم چه کاری هست که سهمی که طبق تکنیکال قیمت خودش به ۱۲۰ میرسه رو الان ۲۲ تومن پرداخت کنی سه ماه هم صبر کنی و سهم اصلی در بازار تا اون زمان یک ۲۰ درصد دیگه هم بریزه بد شاید و باید کنی ( تازه این برای سمهی است که سود سازه نه پتروشیمی آبادان که معلوم نیست سودش و پولش کجاست و کلی اما اگر داره )- هر زمان رسید به محدوده زیر ۱۲۶ تومان اون زمان موقع خریدش است رفت بالا هم که نوش جان شون - سهم در بازار زیاد است و حداقل هفته ای ۳ تا سهم میشه روش بازی کرد - بدون الافی پول و سود ۳۰ درصد در نماد دیگر ( همین رو میکنیم مثال واضح بنده امروز وثنوخریدم ۱۶۹۲ شما حق رو میگید خریدید ۲۲ تومان برای شما ۱۲۲ درآمده سه ماه دیگه مطلب رو بالا میارم ببین شپترو چند است وثنو چند - اشتباه اکثر تریدرها همین هست ( کلی گویی و نظر به کسی نیست ) پول تو بازار نیست بعد فکر رشد در آینده هستند یک پخ دیگه کنن ملت دلار ۴۰ رو میزنه و شاخص میاد زیر ۱۳۰۰۰۰۰۰ از فردا خبر نداریم چه برسه به سه ماه دیگه -
      درست است حقش از ۱۳۰ رسیده به ۲۰ دلیل بر خرید نیست به من بگن بخر میگم ۳ تومان بیشتر پول نمیدم -- بدبخت اون که سقف خریده
      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

امروز از صف خرید یه پله وثنو از سهم های معرفی شده این تاپیک خریدم.
        به نظرتون همین محدوده ها خوبه برا اضافه کردن یا ممکنه بشه پایینتر هم اضافه کرد؟

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post
          جناب دیباج عرض سلام و ارادت
          بانک دی + قند قزوین رو بررسی میفرمایید.( فعلا حرکت خنثی دارند در بازار مثبت).خیلی عقبن
          تشکر از مطالب مفید و وقتی که میگذارید@};-
          درود فراوان : ببخشید نوشته شما در بین پیامها گم شده بود و الان دیدم :

قند قزوین : از نظر رانتامنتال : هیچ فعالیتی ( چه افراد حقیقی نوسانگیر یا پامپ کننده و چه حقوقی ) در این سهم وجود ندارد و از نظر رانتامنتال رد است
          از نظر تکنیکال : سهم در میانه کانال رنج قرار دارد - هرچند سهم فروشنده خاصی از نظر تابلو خوانی ندارد ولی متاسفانه سهم بالایی برای رسیدن به سقف کانال در این زمان ندارد ( اگر سیاست پولی تغییر کند یا پول وارد بازار شود که فعلا نیست می تواند سقف رو بزنه ) و لذا سهم به کف ۳۸۵ تومان خواهد رسید و اگر برای خرید منتظر هستید از ۳۸۵ به پایین تا کف ۳۴۰ زمان خرید است ( پی به ای سهم شما رو گمراه نکند ) قبلا نیز نوشته ام در بازار های رنج که نزولی اکثر تریدرها در این نقاط ضرر میکنند چرا که اندیکاتورها اکثر خطا دارند - بهترین روش استفاده از کراس داینامیک و استاتیک با حداقل سه برخورد است حال بهتر اینکه به صورت هفتگی و سه نقطه برخورد در داینامیک و سه برخورد در استاتیک وجود داشته باشه اگر در تصویر دقت کنید نقطه کراس خرید رو که در همه سهما بنده دارم عدد ۳۴۹۰ است کهنرم افزار بصورت اتومات گذاشته وکاری به هیچ چیز ندارد و افکار فرد در اون نیز دخیل نیست و اشتباه نرم افزار در حد صفر است - از نظر زمانی هم سهم ۴ ماه باید در این بازه باشد لذا خرید در زمان حال فقط به شرط برخورد به کف و برای نوسان خوب است و در صورتی که سهم بخواهد رشد مداوم داشته باشد مجددا باید محدوده ۳۵۰ بازی کند -
          دیدگاه بنده برای خرید سهم محدوده زیر ۳۸۵ تومان به صورت پله ای است - برای بلند مدت ( و مرداد ماه ) سود ۵۰ درصد رو میشه گرفت البته از نقطه ۳۴۰ نه از محدوده ۴۳۰ سقف سهم هم ۵۳۰ و در این شرایط اصلا امکان شکستن سقف وجود ندارد . ( نوشته های بنده شاید اشتباه باشد - با کسان دیگر نیز مشورت نمایید ( اگر فراموش نکردید این مطلب رو ۲۵ /۱۲ بالا بیارید ممنون )

آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/07, 12:54.

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            امروز از صف خرید یه پله وثنو از سهم های معرفی شده این تاپیک خریدم.
            به نظرتون همین محدوده ها خوبه برا اضافه کردن یا ممکنه بشه پایینتر هم اضافه کرد؟
            درود فراوان : همیشه خرید پله ای داشته باشید -- خرید وثنو فقط از نظر تکنیکال سهم بود و چون ظرف زمانی آن رو به پایان است و تکنیکال عالی برای خیرد است . درباره وثنو بگم که هنوز حق ها تبدبل به سهم نشده پس انتظار ریزش رو داریم فقط اینکه یاد‌آور شوم بنده عمده سهم رو قیمت ۱۴۸ خریده ام و امروز فقط تست قدرت خریدا ربه فروشنده رو گذاشتم - پله اول ۱۴۸ بود و انتظار داشتم تا محدوده ۱۲۳۲ بیاد که نیامدو تکنیکال برگشت سهم ( ابتدا رنج و سپس صعود ) رو اطلاع میداد - نکته دوم اینکه از نظر رانتامنتال در حد متوسط است -- از نظر تکنیکال که عالی بود .

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

درود فراوان : چون شما مطالب بنده رو پیگیری می فرمایید پس تا حالا متوجه نحوه خرید بنده شده اید - بنده اصلا با بنیاد سهم کاری ندارم هر سهمی که ورود پول هوشمند ( نه از دید عام بلکه خاص ) و تکنیکال خوب باشه ورود ما حتمی است - کمتر از ۱۲۰ کد در بورس ایران فعالند که هر چی می خرند سود میکند پس ما هم به دنبال استخراج کد این افراد و تکنیکال خوب ورود میکنیم - تمامی سهمهایی که بنده در این تاپیک معرفی میکنم هم رانتامنتال آنها و هم تکنیکال آنها بررسی شده است و قطعا می بایست درست باشد حالا درصدی رو برای اشتباه کنار بگذارید تا نگیم ۱۰۰ درصد ما از تمامی سهمها با سود بیرون میایم ولی ضرر نکرده ایم - قبلا هم نوشته ام که روی یک سهم حتی با توجه به اینکه اطمینان کامل دارم ( مثلا ولانا که خیلی درباره اش صحبت کرده ام و بالای ۲۰۰ درصد شاید بده و تازه اول راه است ) فول نمی شوم و سبدی از رانتامنتال و تکنیکال رو کنار هم قرار می دهم تا در صورت برگشت ضرر زیادی نکنم -سهامهایی که بنده دارم از هر لحاظ بدون عیب و نقص هستند - هر کدوم رو که خواستید ورود آن بلامانع است - بدترین سهم الان تپولاست که صف فروش است برای جمع نمودن سهم می بایست این ترفندها رو بکار ببرندو آخر آذر صف خرید است و حجم نمی دهد - ثاژن از هفته آینده قفل در خرید است و حجم نمی دهد ; پشاهن از بهمن حجم نمی دهد - گپارس آرام و بی سرو صدا مسیر خود را می رود - فکمند بازی دارد زیاد - بایکا که هفته گذشته اعلام نمودم و با توضیح گفتم که می رود تا گیر حجم مبنا شود و نهایتا هر روز سه درصد نوش جان- وجامی عالی - لازما که گفتم از رو دست کد خاص خریدم و حجم نمی دهند --ولی وپسا از همه بنظر خودم بهتر و بلند مدتی تر است و اگر بخواهم روزی تک سهم بشوم روی وپسای ۱۲۹ تومانی تک سهم می شوم - وثنو آخرای زورش رو میزنه و با یک میلیارد میشه مدتها صف خریدش رو حفظ کرد ولی نمی دانم حقیقی های دیگر کمک میکنند یا خیر اون رو آخر آذر تست میکنم می تونید بینید و... چند سهم دیگه رو نیز می تونم معرفی کنم که پولهای هوشمند درون آنها فعال است و به زودی سودهای خوبی خواهند داد ( وایران زیر ۳۰۰ پله ای - کسعدی زیر ۸۰۰ پله ای -- ثامان زیر ۹۵۰ پله ای -- وصنعت زیر ۱۶۰ پله ای - پشاهن زیر ۵۰۰۰ پله ای - تپولا زیر ۱۲۰۰ پله ای - وهنر زیر ۱۸۰ پله ای -- فالوم زیر ۱۳۰۰ پله ای -- سباقر زیر ۱۰۰۰ پله ای -- ثفارس زیر ۶۲۰ پله ای -- وسبحان زیر ۲۰۰ پله ای - واعتبار زیر ۱۸۰ پله ای -- تابا زیر ۱۶۰۰ پله ای --) سهمهایی دیگری هم هست که چون از محدوده کف بالا تر رفت هپیشنهاد نمی کنم ( غدشت - گدنا - حگردش - حشکوه - و.. )

تا یادم نرفته این هفته هفته خوبی برای خرید است ۱۴- ۱۵- ۱۶ آذر اوضاع سیاسی کمی ‍‍پیچیده میشه و روزهای خرید خوبیست
              درود فراوان : برای وثنو نوشتم تست میکنم ببینم چی میشه - هنوز برای پامپ شدن زود است پس یک بار دیگه آخر آذر میایم و تست میکنیم ( فروشنده داره هنوز البته ترسو بودند ) - تپولا نوشته بودم برای جمع کردن است ( آبی کردم ) یک حقیقی دیگر باید همین روزها اضافه بشه وگرنه سهم همین محدوده میمونه برای جمع کردن- ثامان یک هفته ای ۲۴ درصد داد - درسته پله اول فقط خریدیم ولی چیزی در بورس هست که به آن winrate میگن - آدم رو سر وجد میاره از خرید و بودن در بورس و اگه ضرر پی در پی باشه باعث خروج میشه -- مثل خیلی از دوستان که این دو سال رفتند
              آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/07, 13:11.

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

درود فراوان :

قجام : بهترین قمیت ورود ۵۳۰۵ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۴۵ درصد --- کوتاه مدت ۴ ماهه -- ریسک متوسط

درود فراوان : بزودی قجام ( معرفی ۲۷ /۶ ) رو تبدیل به خلیبل خواهیم نمود -- خلیبل زیر ۱۸۰۰ فکر نکنم بیاد - ببینم روزهای آینده چی میشه

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                  با درود
                  فالوم
                  فعلا که قفل صف فروشه آخر سال چند میخواد بشه ؟!
                  درود فراوان : سهمی که قرار بود دوشنبه معرفی کنم و فکر میکردم تا دوشنبه باز نمیشه فالوم بود -- ولی متاسفانه دیروز باز شد و خودم هم امروز متوجه شدم -- هرچند دیر نیست و میشه در روزهای آینده ورود نمود - اطلاعات برای دوستان ارسال می گردد.

فالوم :
                  بهترین قیمت ورود ۱۱۱۰۴ -- پر ریسک --- میان مدت ۸ ماهه -- بازده ۷۶ درصد--- درجه اهمیت ۱۸

ورودی سیستم خطا دارد- دستی وارد شد :

بازار اصلی قیمت اصلی 12760.0 638.00 12122.00
                  فالوم پله اول 12122.0 606.10 11515.90
                  پله دوم 11515.9 575.80 10940.11
                  پله سوم 10940.1 547.01 10393.10
                  پله چهارم 10393.1 519.65 9873.44
                  در قیمت اصلی مبلغی برابر با پله اول خرید شود

فالوم : عالی از منتظر رانتامنتال - دو حقیقی عمده سهم یکی هستند و دیگری برادر و عضو هیات مدیره هستند که اهداف بالا برای سهم دارند ولی مجددا تا حدوده ۱۲۰۰ خواهد رسید تا سهم کاملا جمع شود( پس حتما سهامدار را خسته خواهند نمود تا خروج بزند -- از منظر تکنیکال کف سهم محدوده ۱۱۵۰ است و از لحاظ زمانی برای رشد ۵ هفته دیگر طول خواهد کشید -- بنیادی هم که بنده اصلا خبر ندارم و دو تکنید خاص خودم رو دنبال میکنم -- موفق باشید اگر توضیح بیشتر خواستید در خصوصی در خدمتم
                  فالوم : هر چند سهم بزرگ شده ولی صد در صد را به راحتی خواهد داد - امیدوارم مثل دفعه قبلی کرم نریزن و یک کله بره بالا - ( فعلا که گیر حجم مبا افتاده ) - قبلا هم گفته ام سهم هایی که ما می خریم بدون عیب و نقص است ولی میان مدتی . موفق باشید ( این سهم رو ۵ نفر در این تایپک خریده اند )

نظر

• مهدی جمشیدی
                    عضو فعال
                    • Jan 2020
                    • 1598

فالوم : هر چند سهم بزرگ شده ولی صد در صد را به راحتی خواهد داد - امیدوارم مثل دفعه قبلی کرم نریزن و یک کله بره بالا - ( فعلا که گیر حجم مبا افتاده ) - قبلا هم گفته ام سهم هایی که ما می خریم بدون عیب و نقص است ولی میان مدتی . موفق باشید ( این سهم رو ۵ نفر در این تایپک خریده اند )
                    سلام
                    وقت تون به خیر
                    با اشاره شما به قجام، به تعداد کم با قیمت حدود 690 قجام خریدم.
                    امیدوارم پول دستم بیاد و اضافه کنم.
                    پشاهن و فالوم و تپولا را هم با اشاره شما به تعداد کم خریدم.
                    پشاهن و فالوم که صف خرید هستند.
                    منتظر قجام هم می مانیم.
                    با تشکر از لطف شما/:.Heart.:/
                    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                      سلام
                      وقت تون به خیر
                      با اشاره شما به قجام، به تعداد کم با قیمت حدود 690 قجام خریدم.
                      امیدوارم پول دستم بیاد و اضافه کنم.
                      پشاهن و فالوم و تپولا را هم با اشاره شما به تعداد کم خریدم.
                      پشاهن و فالوم که صف خرید هستند.
                      منتظر قجام هم می مانیم.
                      با تشکر از لطف شما/:.Heart.:/
                      من نوشتم از قجام دارم خارج میشم ( نوشتم به زودی قجام رو به خلیبل تبدیل میکنم ) هر چند روزهای آینده هنوز میشه از قجام سود گرفت ولی دیر است برای ورود . از قجام با ۳۰ درصد سود در حال خروج هستم ( آرام وآهسته ) نه اینکه ورود میکنم -

نظر

• مهدی جمشیدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2020
                        • 1598

من نوشتم از قجام دارم خارج میشم ( نوشتم به زودی قجام رو به خلیبل تبدیل میکنم ) هر چند روزهای آینده هنوز میشه از قجام سود گرفت ولی دیر است برای ورود . از قجام با ۳۰ درصد سود در حال خروج هستم ( آرام وآهسته ) نه اینکه ورود میکنم -

689 خریدم.. تعداد خیلی کم
                        حالا با 697 خارج شدم...
                        یک زیان خیلی کوچک.
                        ممنون از بابت راهنمایی
                        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

متاسفانه تمحرکه هم بر سر ما خراب شد و کدهای خاص بعلت اغتشاشات پیاده شده اند و تمایلی به بازی بر سر سهم دیگر وجود ندارد - حتی خودم می تونستم در ۷۳۰ بفروشم و این کار رو نکردم و الان نیز انتظار دیگر از رانتامنتال تبدیل به تکنیکال شده تا با خرید پله ای و رسیدن به قیمت مناسب( محدوده ۴۹۰ ) با سود کم بدهم و بره پی کارش - خوب بازار هم سود داره هم ضرر البته همین امروز که بفروشم کمتر از ۱۰ درصد در ضرر هستم - امیدوارم که نداشته باشید یا با ضرر کم رد کنید بره - موفق باشید اگر توضیح بیشتر خواستید در خصوصی در خدمتم
                          تمحرکه : باز جو کشور آرام شد مجددا بازیگرهای سهم برگشتن ( چقدر ساده لوح هستن - از این اغتشاشات زیاد دیدیم حتی بدترش با خیال راحت ترید کنید و شما نوسان بگیرید ) -- ببینیم این بار سهم رو بالا میبرند یا نه باز گرفتار زمان میشیم تو سهم --

نظر

• مهدی جمشیدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 1598

689 خریدم.. تعداد خیلی کم
                            حالا با 697 خارج شدم...
                            یک زیان خیلی کوچک.
                            ممنون از بابت راهنمایی
                            قجام چه صف خفنی بست!!!

نظر

• دیباج
                              ستاره‌دار (۹)
                              • Aug 2018
                              • 855

قجام چه صف خفنی بست!!!
                              درود فراوان : خوب چرا فروختید من اگر بد نوشتم پوزش می خوام ولی فکر نکنم نوشته باشم بخرید یا اگه خریدید همین الان بفروشید ( مجددا نوشته رو آوردم : و قرمز کردم پله ای می خریم وپله ای می فروشیم نه اینکه حول بشویم -- دوستانی که کپی ترید می ککند خواهش میکنم بادقت فراوان مطالب رو بخونند تا خدای ناکرده کوچکترین ضضر نکنند -- قجام رو نوشتم در جدولی که در بالا است که ۴۵ درصد سود میده حالا بارسیدن سود من به ۳۰ درصد خروج پله ای میکنم ولی آرام و اهسته و هنوز روزهای خوبی برای سهم وجود دارد - خودم نفروشم صف خریدش نمیرزه نترس /:.yead.:/ نپری تو خلیبل یک باره پله ای و ارام از امروز به بعد هر چند سهم بزرگ است و احتمال خروج بنده بعد از خرید وجود دارد .
                              من نوشتم (به زودی قجام رو به خلیبل تبدیل میکنم ) هر چند روزهای آینده هنوز میشه از قجام سود گرفت ولی دیر است برای ورود . از قجام با ۳۰ درصد سود در حال خروج هستم ( آرام وآهسته ) نه اینکه ورود میکنم -

نظر

• مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1598

درود فراوان : خوب چرا فروختید من اگر بد نوشتم پوزش می خوام ولی فکر نکنم نوشته باشم بخرید یا اگه خریدید همین الان بفروشید ( مجددا نوشته رو آوردم : و قرمز کردم پله ای می خریم وپله ای می فروشیم نه اینکه حول بشویم -- دوستانی که کپی ترید می ککند خواهش میکنم بادقت فراوان مطالب رو بخونند تا خدای ناکرده کوچکترین ضضر نکنند -- قجام رو نوشتم در جدولی که در بالا است که ۴۵ درصد سود میده حالا بارسیدن سود من به ۳۰ درصد خروج پله ای میکنم ولی آرام و اهسته و هنوز روزهای خوبی برای سهم وجود دارد - خودم نفروشم صف خریدش نمیرزه نترس /:.yead.:/ نپری تو خلیبل یک باره پله ای و ارام از امروز به بعد هر چند سهم بزرگ است و احتمال خروج بنده بعد از خرید وجود دارد .
                                با عرض پوزش
                                بنده منظور بدی نداشتم.
                                فقط تعجب کردم.
                                به هر حال از مطالب ارزنده شما استفاده می کنیم و سود می بریم.
                                خدا به شما برکت بده???

نظر

در حال کار...
                                X