کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خبازرس نماد یکی از بهترین تحلیلهاست - هم از نظر زمانی - قیمتی و کراس داینامیک و استاتیک و... ( گیر حجم مبنا تا برنامه بازیگر مشخص شود ) حالا بایکا چرا اذیت میکنه اون پول هست که تصمیم میگیره .
درود فراوان : د رنماد خبازرس یکی دو روز است با ربات و الگوریتم دارند سهم رو بالا می برند باید برای خروج حواسمان جمع باشد - چه در سر دارند نمی دانم - ضمنا امروز معاملات الگوریتمی در بایکا حالی به خریداران داد - وایران هم دیگه نمی تونن کنترل کنند. فبستم هم یک ساعت دیگه صف خرید میشه اون هم معاملات خودکار است
جناب دیباج
درود و وقت به خیر
بنده با اشاره شما در تاپیک، کسعدی خریدم که صف خرید شد.
ثعتما و ثزاگرس هم خریدم.
به نظرتون باز هم این دو رو اضافه کنم؟
ممنون
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
جناب دیباج
درود و وقت به خیر
بنده با اشاره شما در تاپیک، کسعدی خریدم که صف خرید شد.
ثعتما و ثزاگرس هم خریدم.
به نظرتون باز هم این دو رو اضافه کنم؟
ممنون
ثعتما رو نه احتمال خروج بازیگردان زیاد است و سهامدار عمده نفر اول در حال بازی برای خروج -- ولی ثزاگرس اهداف بالایی دارد ولی در منفی و رعایت پله ها -- تابا پله ای بخر -- لپیام پله ای بخر -- کفرآور بایکا
ای امان : خوب داره میره گره و بعدش ۱۰۰ رو میزنه نه اینکه تا الان ۱۰۰ رو زده باشه ( هنوز دو ماه هم نشده یک ماه گذشته تازه ) - به هر جهت ما آینده سهم رو میبینیم نه حال سهم رو به این خاطر نوشتم ۳ روز دیگه ( به دید سهامدارن عام سی و سه روز دیگه )
قدرت این فروم رو روی تابلو میشه دید.
ایضا جنابعالی.
ثعتما رو نه احتمال خروج بازیگردان زیاد است و سهامدار عمده نفر اول در حال بازی برای خروج -- ولی ثزاگرس اهداف بالایی دارد ولی در منفی و رعایت پله ها -- تابا پله ای بخر -- لپیام پله ای بخر -- کفرآور بایکا
جناب ما به حرف شما دیروز ثعتما خریدم
تابا 1700خرید و بفرموده شما 1800خروج زدیم حالا رو 2400میفرمایید بخریم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب دیباج اطلاعی از تجدید ارزیابی وپسا دارید؟ اصلا در برنامه شرکت هست یا نه
خیر - اطلاع ندارم -- ولی چند بار برای افزایش درخواست داده مثل اینکه مورد قبول واقع نشده است -- بنده خیلی به افزایش سرمایه اهمیت نمی دهم ( اولویت اول رانتامنتال - دوم تکنیکال -- سوم نبود فروشنده - عمری نگاه مان بنیادی بود عایدی کم )
تابا 1700خرید و بفرموده شما 1800خروج زدیم حالا رو 2400میفرمایید بخریم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
پله ای بله بخرید -- قبلا هم سوال کردید گفتم بازی تابا زیاد است ولی اهداف بازیگر ها هم بالا -- ۲۶۰۰ رو رد کنه تا ۶۰۰۰ میره - حالا با بازی گردان همراه میشیم - دفعه قبل خواب پول زیاد شده بود و علت خروج هم این مسله بود - اگر تا دوشنبه سهم روندش همین باشه اوکی است ( الان معاملات سهم خودکار انجام میشه نمی دانم در حال خروج هستند یا در حال ورود به معاملات دقیق نگاه کنید متوجه می شوید نهایتا سر به سر بیرون میایم . ( طی همین دو هفته دو تا حقیق با ۲ میلیون سهم از سهم خارج شدند ) بهمین خاطر بررسی سهم رو نگذاشتم و فقط اشاره کوچکی نمودم - ورود نکنید - بازی سهم تنها دست من نیست پارامترهای زیادی دخیل است - ثعتما تا دیروز حقیق نفر اول در حال حمایت بود الان فروشنده شده ۶ میلیون سهم هم داره من نهایتا بتونم یک میلیون حمایت کنم پس سهم از دستم در میره و همه با خاک یکسان میشیم -- کمی صبر کنید و پله ای بخرید هگز سهمی رو به یکباره ورود نکنید -
قدرت این فروم رو روی تابلو میشه دید.
ایضا جنابعالی.
ما دوست داریم همه سود کنند ولی بعضی بازیگرها حتی اجازه ورود به خودمان رو موکول میکنن به سر خطی زدن مثل دیروز در نماد شزنگ - حتی اجازه بررسی رو هم نمیدن چه برسه به خرید -
ثعتمار رو ننوشتم بفروشید نوشتم فعلا اضافه نکنید مگر در منفی هایی که پله هایش رو براتون گذاشتم ( حقیقی بخواد خارج بشه مجبوره با سهم در این منطقه بازی کنه ) ولی ثزاگرس رو بخرید --- کفرآور پله اول از ۴ پله مشکل ندارد -
سلام جناب دیباج عزیز
ضمن تشکر از زحمات
در مورد ثعتما نفر اول سهامدار عمده به کد های زیر تابلو منتقل می کند
در منفی ها هم از سهم حمایت می کند در این مورد اطلاع دقیق دارم که داره کد به کد انجام میشه
در منفی ها بنده ثعتما را اضافه خواهم کرد
اما قبلا در فروم سهم نوشتم ثعتما دارای ریسک بالا است در زیر 1000 من مقدار خوبی اضافه کردم و اگر به حدود این قیمت برگرده باز هم اضافه خواهم کرد ...
ضمنا خوشحالم در 4 سهم خبازرس ثعتما وثنو کفرآور با شما همراه هستم خبازرس میان مدتی سهم بسیار خوبی خواهد بود ...
احتمالا بزودی وثنو و کفر آور را هم اضافه خواهم کرد ...
ضمنا وثنو امروز 12 تومان سود مجمع تصویب کرد
14 دی 1401
ارادت و درود
در مورد ثعتما نفر اول سهامدار عمده به کد های زیر تابلو منتقل می کند
در منفی ها هم از سهم حمایت می کند در این مورد اطلاع دقیق دارم که داره کد به کد انجام میشه
در منفی ها بنده ثعتما را اضافه خواهم کرد
اما قبلا در فروم سهم نوشتم ثعتما دارای ریسک بالا است در زیر 1000 من مقدار خوبی اضافه کردم و اگر به حدود این قیمت برگرده باز هم اضافه خواهم کرد ...
ضمنا خوشحالم در 4 سهم خبازرس ثعتما وثنو کفرآور با شما همراه هستم خبازرس میان مدتی سهم بسیار خوبی خواهد بود ...
احتمالا بزودی وثنو و کفر آور را هم اضافه خواهم کرد ...
ضمنا وثنو امروز 12 تومان سود مجمع تصویب کرد
14 دی 1401
ارادت و درود
ثعتمار رو ننوشتم بفروشید نوشتم فعلا اضافه نکنید مگر در منفی هایی که پله هایش رو براتون گذاشتم ( حقیقی بخواد خارج بشه مجبوره با سهم در این منطقه بازی کنه ) ولی ثزاگرس رو بخرید --- کفرآور پله اول از ۴ پله مشکل ندارد -
موفق باشید -- فعلا برای خرید دست نگاه میداریم تا هفته آینده ببینیم چی میشه نه خرید و نه فروش - نگهداری داشته هایمان
خواستم به نوبه خودم از شما دوست عزیز بابت معرفی این سهامها تشکر کنم ...@};-@};-
خداوند مادرتون رحمت کنه و روحشون شاد و قرین رحمت الهی باشه
من اکثر سهامهای شمارو زیر نظر دارم و تو موقع مناسب وتو منفی خرید یا اضافه می کنم مثل امروز واعتبار تو منفی ها حتی تا صف فروش هم رفت ولی آخر وقت صف خرید شد
یا کسعدی 12+و تپولا 20+ وتابا و وصنعت واکثر سهامهای معرفی شده رو رصد میکنم
درود فراوان :سعی میکنم در بازار مثبت کمتر بنویسم چون اساتید بازار مثبت زیاد هستند و هر چه بخرید سود میکنید و سهمهای خوب در بازار زیاد است ولی چون دیدگاه بنده میان مدت است ( تمامی سهمهای معرفی شده از دیدگاه بنده خوب هستند حالا شاید کمی در زمان حرکت آزار دهنده باشند ولی نهایتا حرکت میکنند ) کمی برای راهنمایی سخت باشد ولی به هر حال اگه ترسی ندارید کسعدی فردا اول وقت سقف بذار مشکل نداره بازیگر شروع بازی رو اعلام کرده - دو هفته قبل ( ۲۳ /۹ ) اعلام نموده ام اهداف سهم بالاست .
سلام و عرض ادب... یک دنیا سپاس بابت راهنمایی...
جناب دیباج دو سهم شاملا و وسین را چطور ارزیابی میکنید؟؟؟
ارادت و سپاس مجدد...
نظر