Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • matin
    ستاره دار (14)
    • Mar 2013
    • 650

پاسخ : Black Block Trader

سلام بر مرد بازار منفی؛

دیباج جان تو این بازار چی بخریم که سود خوبی بده کوتاه مدت؟
    از سهم های قبلی
    #تپولا
    #ساذری
    #فماک

دارم و باقی نقدم برا پله های بعدی یا سهم جدید
    آخرین ویرایش توسط matin؛ 2023/05/13, 10:57.
    إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
    "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط matin پست شده است View Post
      سلام بر مرد بازار منفی؛

دیباج جان تو این بازار چی بخریم که سود خوبی بده کوتاه مدت؟
      درود : قبلا ها من یک جدولی داشتم که می نوشتم که بازده - ظرف زمانی - قیمت ورود اگر خاطرتون باشه ؟ یکی از مشکلاتی که داشت تعریف مدت سهمداری از نظر دوستان بود -- برای من که شاغل هستم و شاید خیلی از مواقع در بازار نباشم و بعد از چند روز بازار رو رصد میکنم با دیگر دوستان تعریف مدت متفاوت باشد - لذا تعریف کوتاه مدت برای من ۶ ماه-- میان مدت یک ساله - بلند مدت ۳ ساله بازار خنثی و بازار خراب یک دوره ریاست جمهوری است ۴ ساله است -

بنده میان مدت کار هستم و سهم رو میخرم برای سود بیش از ۱۰۰ درصد -- همه سهمهایی که طی این یکی دو ماه گفتم همه خوبم و سود ساز بعضی گیر حجم مبنا هستند و باید اول وقت بگذارید اکثرا میرسه اینها کوتاه مدترین ها هستند مانند :ثزاگرس - خبازرس - بایکا - ثاژن - وآفر - جهرم - وایرا - لازما - ولانا - پشاهن - تشتاد- فکمند - ولقمان - فالوم - لپیام و... بعضی در حال دست و پا زدن هستند که باید خرید و یکی دو ماه هنوز صبر کرد مانند : وثنو - وپسا - سیلام - آباد - غنیلی - تابا - کفرآور - پلاست - فافزا - گپارس - شزنگ- اوان و سهمهای زیر نیز برای کسایی که بازار پایه خیلی برایشان جذاب نیست میتونن شپارس- پکویر - وسینا - کی بی سی - بالاس بخرند -- پالایش ها هم از اخر اردیبهشت راه خواهند افتاد
      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
        درود بر شما : نظر لطف شماست - اینجا می نویسم شاید کسی پیدا بشه و سود کنه وگرنه همه استاد هستند و از ما بیشتر می دانند - از رو دست ما بخرید نمیگم اشتباه نمیکنم اشتباه و خطا برای انسان است و من هم مثل بقیه ولی سعی کردم با تغییر افکار و دیدگاه از بازار سود بگیرم مانند ۱۲۰ نفری که در بازار ایران فقط سود میکنند - برای اعتماد به ما کافی هست هر کس اعتماد نمیکنه نوشته های ما رو در بازار قرمز و خنثی بخونه و از اعتماد شما متشکرم . هر کس سود کرد و دوست داشت یک فاتحه برای مادرم بخونه و برای عاقبت بخیری و سلامت ما دعا کنه
        سلام
        خدا مادرتون و امواتتون رو بیامرزه
        و خداوند سلامتی و طول عمر بهتون بده و کوچولوهاتون رو سالم و سرحال نگه داره
        از بابت معرفی سهم ها و نوشته هاتون سپاس

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

درود فراوان : دوستانی که از خرید سهمهای خوب عقب افتاده اند می تونند با وارد سهمها زیر شوند -- هر کدام بیش از ۱۰۰ درصد خواهند ساخت .
          سیلام - ولقمان - غگز - آباد - غنیلی ( سهامداران حرفه ای ) و پالایشی ها که بهترین آنها شپناست و از آهر اردیبهشت راه می افتند
          درود فراوان : پالایشی ها رو انتظارمون این بود بعد تعطیلی سه شنبه را بیفتند ولی امروز حرکت کردن ... با ۴۰ درصد سود از اینها دو هفته‌ای خارج میشیم مجمع باشه برای بنیاد کارهای بلند مدتی

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

درود نوشتم که بایکا اگر اراده بکنن حقیقی های دیگر قفل خواهد شد یک صفحه قبل و امروز ۳ میلون اردر و فوشنده ۳۰۰ عدد

امیدوارم تا پایان شهریوپر کسی حجم رو نده

جهرم رو هنوز میشه روزهای آینده خرید --- خریدم تکمیل نشده است

درود فراوان : در نوشته بالا دو سهم بایکا و جهرم رو نوشتم که کسی حجم نده - خدا وکیلی ظلم هست که هر روز قفل باشه اگر امکان داره کمی سر کیسه رو شل کنید بعدا ناظر ایراد میگیره مثل ثاژن الان ۴ روز هست معاملاتش باطل میشه -- چند وقت دیگه فکمند هم به مشکل میخوره در حجم یک و ناظر باطل میکنه هر روز کمی بفروشید ما هم کمک میکنیم ( وآفر حقوقی هر روز کمک میکنه - ولانا حقیقی کمک میکنه - آباد حقیقی کمک میکنه - وایرا حقیقی کمک میکنه - لپیام حقیقی -ساذری حقیقی - فالوم حقیقی -

نظر

• mokhlas
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 301

درود بر شما : نظر لطف شماست - اینجا می نویسم شاید کسی پیدا بشه و سود کنه وگرنه همه استاد هستند و از ما بیشتر می دانند - از رو دست ما بخرید نمیگم اشتباه نمیکنم اشتباه و خطا برای انسان است و من هم مثل بقیه ولی سعی کردم با تغییر افکار و دیدگاه از بازار سود بگیرم مانند ۱۲۰ نفری که در بازار ایران فقط سود میکنند - برای اعتماد به ما کافی هست هر کس اعتماد نمیکنه نوشته های ما رو در بازار قرمز و خنثی بخونه و از اعتماد شما متشکرم . هر کس سود کرد و دوست داشت یک فاتحه برای مادرم بخونه و برای عاقبت بخیری و سلامت ما دعا کنه
              سلام وعرض ادب خدمت دیباج عزیز
              سهم ولتجار را امکان داره راهنمایی بفرمایید...ظاهرا یادم هست جناب آبشار هم قبلا سهامدارش بودند....الان بالای 3 سال هست سهامدار این سهم هستیم...اما دریغ از یک رشد درست و حسابی....قیمت نامناسب سال 99 وارد سهم سنگین شدم...و به خاطر عقب موندگی از بازار هنوز ازش خروج نزدم...
              محبت میفرمایید راهنمایی کنید باتشکر از لطفتون
              هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

از دیروز اوان خریدیم امروز می خواستیم معرفی کنیم که دیدم صف خرید شده به دید ۵۰ درصد دوماهه میتونید بخرید سرعت رشد شارپ و ریزش هم شارپ است مواظب باشید . سهمهای بالا هم که دیروز برای خرید اکثرا راه دادند امیدوارم خریده باشید - این روزها تا صبح بچه داری میکنیم و تا از خواب پاشیم بازار کلا تغییر جهت داده -
                درود فراوان : ۱۸ اردیبهشت این سهم رو خریدم و از ۱۹ صف خرید شد و ۲۰ به دلیل زن در دستکاری و افشای اطلاعات سهم رو بستن و گفتن تا 14020307 سهم تعلیق است - به همین هوا بودم که دیدیم سهم رو متاسفانه برای نور چشمیها باز کردن - هر جا منفعت باشه ....

**به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به منظور بررسي وضعيت اطلاعاتي ناشر، نماد معاملاتي (اوان1) حداكثر تا تاريخ 1402/03/07 تعليق شد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران**

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب خدمت دیباج عزیز
                  سهم ولتجار را امکان داره راهنمایی بفرمایید...ظاهرا یادم هست جناب آبشار هم قبلا سهامدارش بودند....الان بالای 3 سال هست سهامدار این سهم هستیم...اما دریغ از یک رشد درست و حسابی....قیمت نامناسب سال 99 وارد سهم سنگین شدم...و به خاطر عقب موندگی از بازار هنوز ازش خروج نزدم...
                  محبت میفرمایید راهنمایی کنید باتشکر از لطفتون
                  درود فراوان : از نظر رانتامنتال : متوسط است و خیلی راحت امکان پروژه شدن را دارد ولی در حال حاضر خیر ( باید صبر کنید یک حقیقی یا حقوقی دیگر بر سهم سوار شود ) -- از نظر زمانی : سهم وارد یک محدوده خنثی شده و بالا و پایین آنچنانی در بازه ۶ هفته آینده ندارد و رنج خواهد زد -- از نظر تکنیکال : سهم در بین کف ۲۳۰ و ۳۶۰ گیر افتاده و نوسان در این محدوده خواهد نمود و چون از نظر زمانی وارد یک محدوده خنثی شده لذا کمتر از میانه قیمت ( ۲۳۰ تا ۳۸۰ ) یعنی ۲۹۹ نخواهد رفت و در میانه کانال گیر افتاده ولی بدلیل - شناوری - قیمت سهم - ارزش شرکت خوراک سفته بازان در آینده ای بسیار نزدیک است و تا پایان سال به محدوده ۵۰۰ خواهد رسید لذا اگر کوتاه مدت هستید نوسانگیری کنید و اگر بلند مدت هستید نگه داری کنید این سهم خطری برای ریزش شدید ندارد - نوشته های بالا تا زمانی اعتبار دارد که شخص حقیقی یا حقوقی جدید وارد سهم نشده اند و در صورت ورود روند به سرعت تغییر خواهد نمود - علت هم بی اهمیت بودن ناحیه فیبو سهم است که در ناحیه خنثی و زمان خنثی قرار دارد .

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

درود فراوان : این روزها چند سهم خوب رو راحت میتوان به صورت پله ای خرید :

۱- کفرآور یک هفته دیگر راه خواهد افتاد
                    ۲- فافزا راه افتاده برای جمع آوری سهم است و چون حجم مبنا یک چند روز منفی طبیعی است بخرید
                    ۳- سیلام تا بهگزین کامل خارج نشده خرید کنید
                    ۴- آباد راه داد بخرید افق بلند دارد
                    ۵- جهرم که قلا هم نوشتم چون حجم بیشتر از ۲۰۰ هراز نمیشه گذاشت معمولا می رسه بخرید
                    ۶- ولقمان همه رو حال میده تا هامون هست باشید و وقتی خارج شد بفروشید
                    ۷- گپارس حتمی پله ای بخرید این هم تا تیر راه خواهد افتاد و حجم نمیده
                    سهمهای بالا یا امروز منفی هستند ( نکته پلهای بخرید ) یا راه میدهند با اردر گذاری اول وقت

سیلام عجب حالی داد با مثبت ۷ باز شد - اباد که حجم رو مدیریت میکنند و نمیدهند -- ولقمان افزایش سرمایه ۵۰۰ درصدیش اومد و بسته شد -- گپارس در حال جمع آوری

پالایش ها هم که امیدوارم مثبت ادامه دار تا پایان خرداد داشته باشند

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1317

درود جناب دیباج

ولبهمن را چطور می بینید

نظر

• matin
                        ستاره دار (14)
                        • Mar 2013
                        • 650

درود بر دیباج عزیز،

لطفا #دشیری هم نظرتون رو بفرمایید.
                        روند سودسازی ش در گزارش اخیر رشد قابل توجهی داشته، زمزمه هایی از افزایش سرمایه شرکت هم شنیده میشه.
                        لطف می کنید نگاهی بهش بندازید
                        إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                        "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1317

درود فراوان : ۱۸ اردیبهشت این سهم رو خریدم و از ۱۹ صف خرید شد و ۲۰ به دلیل زن در دستکاری و افشای اطلاعات سهم رو بستن و گفتن تا 14020307 سهم تعلیق است - به همین هوا بودم که دیدیم سهم رو متاسفانه برای نور چشمیها باز کردن - هر جا منفعت باشه ....

**به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، به منظور بررسي وضعيت اطلاعاتي ناشر، نماد معاملاتي (اوان1) حداكثر تا تاريخ 1402/03/07 تعليق شد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران**
                          اوان راه داد مجدد

به کمک حقوقی

نظر

• pournikdast
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 525

سلام و عرض ادب خدمت رفقای نازنین...

چند ماه پیش تعدادی از سهم های معرفی شده توسط صاحب تاپیک جناب دیباج نازنین را بر اساس یکسری فیلترها نشان کردم و امروز بازدهی حدود 4 ماه و نیم این سهم ها را محاسبه کردم...

البته دقت داشته باشید که اکثر این سهم ها بسیار قبل از یادداشت برداری بنده از طرف جناب دیباج معرفی شده بودند و گاها بازدهی های فوق العاده ای هم داشته اند و در اصل این مقایسه بازدهی بین سهم ها دقیق نیست...

بازدهی سهم ها از تاریخ 22 دی ماه تا به امروز محاسبه شده و در این مدت شاخص کل نیز بازدهی 44 درصدی داشته...

اگر جناب دیباج محبت بفرمایند و در مورد اختلاف قابل توجه بازدهی در برخی از سهم ها هم اگر توضیحی بفرمایند عالی است، یعنی آیا از سهم های ارزنده ای که لطف میکنند معرفی میکنند آیا فاکتورهای مشخصی وجود دارد که باز هم خطای انتخاب را کاهش و بهترین ها را گلچین کنیم؟؟؟
                            یک دنیا سپاس مجدد از جناب دیباج...

شزنگ = 117 درصد بازدهی
                            لازما = 100 درصد بازدهی
                            لپیام = 93 درصد بازدهی
                            وسین = 40 درصد بازدهی
                            ثزاگرس = 39 درصد بازدهی
                            تابا = 36 درصد بازدهی
                            تپولا = 28 درصد بازدهی
                            خبازرس = 18 درصد بازدهی
                            ثعتما = 9 درصد بازدهی

-البته همان طور که جناب دیباج هم فرمودند بازدهی برخی سهم ها همچنان نیز ادامه دارد...
                            آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/06/02, 19:31.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

چند ماه پیش تعدادی از سهم های معرفی شده توسط صاحب تاپیک جناب دیباج نازنین را بر اساس یکسری فیلترها نشان کردم و امروز بازدهی حدود 4 ماه و نیم این سهم ها را محاسبه کردم...

البته دقت داشته باشید که اکثر این سهم ها بسیار قبل از یادداشت برداری بنده از طرف جناب دیباج معرفی شده بودند و گاها بازدهی های فوق العاده ای هم داشته اند و در اصل این مقایسه بازدهی بین سهم ها دقیق نیست...

بازدهی سهم ها از تاریخ 22 دی ماه تا به امروز محاسبه شده و در این مدت شاخص کل نیز بازدهی 44 درصدی داشته...

اگر جناب دیباج محبت بفرمایند و در مورد اختلاف قابل توجه بازدهی در برخی از سهم ها هم اگر توضیحی بفرمایند عالی است، یعنی آیا از سهم های ارزنده ای که لطف میکنند معرفی میکنند آیا فاکتورهای مشخصی وجود دارد که باز هم خطای انتخاب را کاهش و بهترین ها را گلچین کنیم؟؟؟

شزنگ = 117 درصد بازدهی
                              لازما = 100 درصد بازدهی
                              لپیام = 93 درصد بازدهی
                              وسین = 40 درصد بازدهی
                              ثزاگرس = 39 درصد بازدهی
                              تابا = 36 درصد بازدهی
                              تپولا = 28 درصد بازدهی
                              خبازرس = 18 درصد بازدهی
                              ثعتما = 9 درصد بازدهی

-البته همان طور که جناب دیباج هم فرمودند بازدهی برخی سهم ها همچنان نیز ادامه دارد...
                              شما که زحمت کشیدید
                              یه محاسبه ساختمانیها بکنید
                              ثشاهد
                              ثعمرا
                              وساخت
                              ثتران
                              ثالوند
                              و...
                              قطعا جالب خواهد بود
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

شزنگ = 117 درصد بازدهی
                                لازما = 100 درصد بازدهی
                                لپیام = 93 درصد بازدهی
                                وسین = 40 درصد بازدهی
                                ثزاگرس = 39 درصد بازدهی
                                تابا = 36 درصد بازدهی
                                تپولا = 28 درصد بازدهی
                                خبازرس = 18 درصد بازدهی
                                ثعتما = 9 درصد بازدهی

درود فراوان : چندین بار نوشته ام ترید بازاهای خراب بهتره اگر شاخص سریع رشد نکنه و حالت خنثی باشه عالیست و سو.د ما تضمین شده است . تقریبا تمامی سهمهای و سبدهای بنده بیش از ۹۰ درصد مثبت هستند ( یک سری سهمها رو سازمان باطل میکنه که خیلی از دوستان با بنده خریده اند اطلاع کامل دارند مثلا ثاژن اکثر روزها معاملاتش باطل میشه ولی در نهایت ۳۰۰ ٪ رو خواهد داد ) تصویر رو خواهم گذاشت . هیچ سهمی رو برای ابد نخواهیم خرید و نگه داری نمیکنیم .
                                ۱- شزنگ : در ۶۰۰۰ معرفی نموده ام و تا ۴۵۰۰۰ خواهیم بود مگر اتفاق خاصی در سهم بیفته که ماهم خالی میکنیم
                                ۲- لازما : یک الاغی هفته قبل گند زد به حجم مبنا و بعد از ۴ ماه که سازمان گیرش برداشته شده بود یک روز همه رو غافلگیر کرد و مجددا سهامدار جدید که ۵ میلیون دارد برای حمایت امد
                                ۳- لپیام که به حجمش نگاه کنید نفر جدید داره میاد و اگر بخواهیم صفش رو بر میداریم فعلا چند روز منفی باشد تا نفر جدید وارد شود . لپیام رو محدوده ۲۰۰۰ خریده ایم و الان ۵۰۰۰ هست
                                ۴- وسین کوتاه مدت بود و با ۷۸ درصد خارج شدم قبل از اسفند و اطلاعی ندارم هر چند روی سهم مثبت بودم ولی با توجه به اینکه بازار کلیتش مثبت بود دیگر روی سهم نماندم .
                                ۵- ثزاگرس محدوده ۲۰۰۰ خریده ام و تا ۴۰۰۰ رفت و ۱۰۰ رو ساخت ولی چون اطلاع از سهم دارم تا ۱۰۰۰۰ نگه داری خواهم نمود ولی روندش طولانی شده است ( علافی پول )
                                ۶- تابا : محدوده زیر ۲۰۰۰ خرید شده و تا ۸۰۰۰ با سهم خواهیم بود نمونه معاملات رو در زیر خواهم گذاشت تا ببینید علت منفی بودن چیست ( حجم یک کار خودم هست )
                                ۷- تپولا : قرار بود ۵۰۰۰ طی ۵ ماه خالی کنم که بازی گرهای دیگر زودتر خالی کردن و جمع نمودن سهم چند ماه طول کشید و دیگر تا یکی دوهفته مثبت خواهد بود با خبال راحت و.
                                ۸- خبازرس : خیلی اذیت کرد و دو تا حقیقی و حقوقی در جمع بودند که کله شق این رو دادیم رفت مگر اینکه حقیقی جدید همراهی کنند این سهم تکنیکالی عالیست ولی ...
                                ۹- ثعتما اعلام کردم خرید اشتباه بوده و خروج کنید .
                                در همین زمان که گفتید کسعدی رو ۷۰۰ خریدیم و ... ثامان رو نوشتم خارج شدم ۴ ماهه رو قیمت ۳۰۰۰ ولی تا راهش ادامه داره - اخرین خریده ایم هم از بازارهای مختلف نوشتم ( سیلام - آباد - فافزا - کفر آور - گپارس - جهرم - ولقمان ) و امروز هم در حال بازی با چند سهم و خرید قجام هستم
                                مهم این نیست چی می خرید مهم کسب سود هست - حالا بعضی سهمها همه چیز درست هست ولی سهم را نمیفته و علافی دارد در نماد بایکا دقیقا این رو نوشتم ولی الان می بینید که خیلی از روزها حجم معاملات به ۴۰ هم نمیرسه و هر روز مثبت ۳ رو میزنه بدون نگرانی علاف باشی بهتره تا سهم منفی مثبت بشه - این بین چند سهم هم اشتباه خرید کنیم اتفاقی نمیفته مهم بازدهی کل است که باید چند برابر شاخص باشد که خدا را شکر هست - موفق باشید .

آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2023/06/03, 10:23.

نظر

در حال کار...
                                X