کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و عرض احترام
جناب دیباج واقعا ممنون بابت سهم های که این مدت معرفی کردید. سپاسگذارتون هستم بابت این لطفتون.
اگر امکان داره بیشتر به تاپیک سر بزنید.
با تشکر
بادرود...چندتا سهم برای جامانده ها لطفا معرفی کنید...
درود فراوان : این روزها چند سهم خوب رو راحت میتوان به صورت پله ای خرید :
۱- کفرآور یک هفته دیگر راه خواهد افتاد ۲- فافزا راه افتاده برای جمع آوری سهم است و چون حجم مبنا یک چند روز منفی طبیعی است بخرید ۳- سیلام تا بهگزین کامل خارج نشده خرید کنید ۴- آباد راه داد بخرید افق بلند دارد ۵- جهرم که قلا هم نوشتم چون حجم بیشتر از ۲۰۰ هراز نمیشه گذاشت معمولا می رسه بخرید ۶- ولقمان همه رو حال میده تا هامون هست باشید و وقتی خارج شد بفروشید ۷- گپارس حتمی پله ای بخرید این هم تا تیر راه خواهد افتاد و حجم نمیده سهمهای بالا یا امروز منفی هستند ( نکته پلهای بخرید ) یا راه میدهند با اردر گذاری اول وقت
سلام
در صورت امکان تحلیلی از "امید" داشته باشید (تامین سرمایه امید)
سپاس
درود فراوان : نکته : ( هر چیزی که در خروجی نرم افزار بیاد ما می خریم فرق نداره بنیادی باشه -بازار اول یا دوم یا اخراجی از بازار- فقط سود کردن مهم است چی بخریم مهم نیست عمر خودمون رو ۱۰ سال به اشتباه در شرکتهای با بنیاد تلف کردیم واخر فهمیدیم که اینها هم زمان رشد از الگوی خاص پیروی می کنند - لذا تغییر جهت دادیم که چقدر سخت بود تغییر افکار )ن امید : همانطور که می دانید از نظر بنیادی : اطلاعاتی از داخل شرکت ندارم - از نظر رانتامنتال: کاملا تعطیل است و د رنرم افزار جز سهمهای بزرگ بدون ریسک بدون رشد قرار گرفته است -- از نظر زمانی : در یک محدوده رشد ۲۷ هفته ای قرار دارد که ۶ هفته آن گذشته و یک استراحت کاملا طبیعی است و تا ۲۰ هفته آینده ( ۳ هفته خنثی + ۳ هفته رشد ) با همین ریتم نوسان بالا خواهد رفتو بیش از ۱۰۳۷ فعلا رشدی ندارد و بعد از ۱۵ شهریور ریزش حداقل ۴۰ درصدی خواهد داشت -- ( مگر اینکه بازار رونق داشته باشه که بتونه به واسطه اون رشد کنه ولی با اولین اصلاح بازار سهم خواهد ریخت و به محدوه ۵۸۰ خواهد رسید -- لذا اگر نوسانگیر بر روی این سهم هستید در کف ۵۸۰ خرید و در محدوده ۹۵۰ بفروشید - اگر میان مدت هستید تا شنبه تبه بعد با رشد سهم همراه شوید و تا محدوده ۹۵۰خروج بزریپ و اگر بلند مدت هستید کلا با بودن در این سهم از بازار عقب خواهید ماند -- نکته اینکه در ریزش امکان فروش سهم خلاف خیلی از سهمها است و به همین دلیل جز بدون ریسک ها قرار دارد . اگر نقد دارید قبلا هم نوشته ام این روزها بهترین زمان برای خرید پالایشی ها برای افراد کم ریسک است بخرید و قبل از مجمع با ۴۰ درصد خارج شوید مخصوصا شپنا انتظار رشد از آخر اردیبهشت داریم
۱- کفرآور یک هفته دیگر راه خواهد افتاد ۲- فافزا راه افتاده برای جمع آوری سهم است و چون حجم مبنا یک چند روز منفی طبیعی است بخرید ۳- سیلام تا بهگزین کامل خارج نشده خرید کنید ۴- آباد راه داد بخرید افق بلند دارد ۵- جهرم که قلا هم نوشتم چون حجم بیشتر از ۲۰۰ هراز نمیشه گذاشت معمولا می رسه بخرید ۶- ولقمان همه رو حال میده تا هامون هست باشید و وقتی خارج شد بفروشید ۷- گپارس حتمی پله ای بخرید این هم تا تیر راه خواهد افتاد و حجم نمیده سهمهای بالا یا امروز منفی هستند ( نکته پلهای بخرید ) یا راه میدهند با اردر گذاری اول وقت
درود فراوان : دوستانی که از خرید سهمهای خوب عقب افتاده اند می تونند با وارد سهمها زیر شوند -- هر کدام بیش از ۱۰۰ درصد خواهند ساخت . سیلام - ولقمان - غگز - آباد - غنیلی ( سهامداران حرفه ای ) و پالایشی ها که بهترین آنها شپناست و از آهر اردیبهشت راه می افتند
از دیروز اوان خریدیم امروز می خواستیم معرفی کنیم که دیدم صف خرید شده به دید ۵۰ درصد دوماهه میتونید بخرید سرعت رشد شارپ و ریزش هم شارپ است مواظب باشید . سهمهای بالا هم که دیروز برای خرید اکثرا راه دادند امیدوارم خریده باشید - این روزها تا صبح بچه داری میکنیم و تا از خواب پاشیم بازار کلا تغییر جهت داده -
درود : همانطور که می دانید بنیادی کار نیستم و اطلاعات ندارم - از نظر زمانی فعلا برای رشد تا اواسط خرداد نمیشه روی سهم حساب کرد و رشد آنچنانی ندارد ( حداکثر ۱۳ درصد ) -- از نظر رانتامنتال که قبلا نوشته ام تعطیل است -- از نظر تکنیکال تا ۲۷۰۰ تا پایان سال خواهد رفت و در صورت ریزش بازار کمترین تاثیر را روی قیمت خواهد داشت - اگر بلند مدت هستید بمانید ولی میان مدت می توانید خوج نموده و وارد شوید و اگر کوتاه مدت هستنید سهمهای بسیار خوب دیگری در بازار است بهتر است جابجا کنید -
سلام وعرض ادب
خیلی ممنون ومچکر زحمت کشیدید ببخشید دیر دیدم
می خام یک خوردشو با یک قندی مثل قثابت عوض کنم ظاهرا قندی ها بتا منفی بازار هستند
ممنون جناب دیباج..
من متاسفانه...هنوز از روی دستتون خرید نکردم....اما چند ماهه...سهامهایی که معرفی میکنین...را زیر نظر داشتم....واقعا...رشدهای عجیب وغریبی داشتند....
ممنون که هستین....این مطلب رو نوشتم...که هم از شما تشکر کنم....هم برا دوستانی که...شناختی از شما ندارن...پنجره اعتماد رو باز کنم....نظرات شما ارزشمند هستند....
درود بیکران.
سهم وسبحان را هم گفتید 300 درصد داره با وتوصا برای ورود فعلی تایید میفرمایید؟
درود فراوان : اگر به دید بلند مدت هستید بخرید ولی این چه کاری هست مطمعنا زمانی راه خواهد افتاد که همه فروخته اند - بلند مدت اوکی است میان مدت و کوتاه مدت خیر
سلام و ارادت جناب دیباج@};-
در صورت فرصت یه تحلیل از ولملت و بپیوند لطف میکنید؟تشکر
درورد :بنده مینویسم ولی وقت نگذاشته ام - از هر ۲۰ سهم بنیادی یکی خوب است و بقیه خیر فقط در کف بخرید و در سقف بفروشید -
ولملت : از نظر رانتامنتال تعطیل است - از نظر تکنیکال کف ۴۷۰ به پایین پله ای بخرید و سقف ۸۰۰ به بالا پله ای بفوشید - از نظر زمانی در یک محدوده خوب خرید برای روزهای آینده قرار دارد و مجددا تا ۸۰۰ خواهد رفت -
بپیوند : از نظر رانتامنتال تعطیل است - از نظر تکنیکال موقعیت خوبی برای خرید است ( پله ای زیر ۱۳۰۰ بخرید ) - از نظر زمانی ظرف زمانی رو به پایان است حتی اگر شاخص به محدوده زیر ۲۰۰۰۰۰۰ سقوط کند این سهم در امان است ( نکته بد اینکه حجم این سهم مبنا یک است و خطری از سهمهای بازار اصلی با حجم یک خوداری کنید هر چند که سود ساز باشند من این سهم رو هرگز نمی خرم خود دانید .) هدیه من به شما هر چند دیر شده ولی وثنو بخر ( پله ای زیر ۳۲۰)
ممنون جناب دیباج..
من متاسفانه...هنوز از روی دستتون خرید نکردم....اما چند ماهه...سهامهایی که معرفی میکنین...را زیر نظر داشتم....واقعا...رشدهای عجیب وغریبی داشتند....
ممنون که هستین....این مطلب رو نوشتم...که هم از شما تشکر کنم....هم برا دوستانی که...شناختی از شما ندارن...پنجره اعتماد رو باز کنم....نظرات شما ارزشمند هستند....
درود بر شما : نظر لطف شماست - اینجا می نویسم شاید کسی پیدا بشه و سود کنه وگرنه همه استاد هستند و از ما بیشتر می دانند - از رو دست ما بخرید نمیگم اشتباه نمیکنم اشتباه و خطا برای انسان است و من هم مثل بقیه ولی سعی کردم با تغییر افکار و دیدگاه از بازار سود بگیرم مانند ۱۲۰ نفری که در بازار ایران فقط سود میکنند - برای اعتماد به ما کافی هست هر کس اعتماد نمیکنه نوشته های ما رو در بازار قرمز و خنثی بخونه و از اعتماد شما متشکرم . هر کس سود کرد و دوست داشت یک فاتحه برای مادرم بخونه و برای عاقبت بخیری و سلامت ما دعا کنه
نظر