Black Block Trader
Collapse
X
-
پاسخ : Black Block Trader
در اصل توسط دیباج پست شده است View Postدرود دوست عزیز --- هر چند بصورت خصوصی برای بعضی از دوستان ارسال کردم نظر شخصی خودم رو که آمیخته با تکنیکال است اینجا بیان میکنم
ما چند مدل اصلاح در بازار داریم یکی که خیلی مشهود است اصلاح قیمت است و دیگری که کمتر بچشم میاد اصلاح زمانی --- در ریزش بازار که از آخرهای مرداد ماه شروع شده ما در یک ریزش بزرگ که به اصطلاح کارکشن گفته میشود قرار گرفته ایم که در حال حاضر در موج ۳ کوچک از موج C بزرگ قرار داریم و میتونه یک موج اصلاحی تا موج ۴ از C رو به بالا بره و مجددا تا محدوده ۱۱۰۰۰۰۰ و در صورت فشار فروش تا ۱۰۰۰۰۰۰ شاخص بریزه --- در هر صورت برای افرادی که بلند مدت کار میکنند و در سهمها گیر افتاده اند خرداد ماه ماه خوبی برای خروج و یا اصلاح سبد می باشد و برای افرادی که میان مدت هستند عالی و برای نوسان گیرها هم که با برگشت بازار به شرایط قبل و اصلاح دامنه بازار جانی دوباره میگیرد --- یک نکته بگم اینکه تا نوسانگیر در بازار نباشه بازار هیچ حرکتی از نظر قیمتی ندارد پس با ورود هر چه بیشتر سفته بازها و نوسانگیرها میشه امید به برگشت بازار داشت --- قبل از ۹۰۰ ( البته اگه تا این محدوده بیا که محدوده یک میلیون بنظرم اتمام اصلاح میتونه باشه ) میتونه تا ۱۵۰۰۰۰۰ شاخص مجددا برود ولی نه شارپ بلکه با آرامش بیشتر ---
بلند مدت شپنا بهترین محدوده قیمتی ۱۳۰۰( نگهداری تا ابتدای سال ۱۴۰۱)
کوتاه مدت : دحاوی - تابا ( طمع نکنید زود خارج بشید )( دحاوی بهترین محدوده قیمتی ۷۸۰ - تابا بهترین محدوده قیمتی ۲۸۰۰)آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2021/09/12, 09:22.روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
درود فراوان : اصلاح شاخص خیلی قشنگ اتفاق افتاده افتاد - محدوده ۱۳۱۵۰۰۰ تا ۱۳۵۰۰۰۰ برای برگشت انتظار می رفت - همانطور که قبلا هم بررسی کردم مهر ماه ماه خوبی خواهد بود -- شاخص از این محدوده تا اخر سال میتونه تا محدوده ۱۹۰۰۰۰۰ بالا بره --- فردا و شنبه بنظر روز خوبی برای خرید خواهند بود ( چهار پله هر روز منفی ۵ مانند گذشته از روش مارتینگل ) --- موفق باشیدروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
سلام وعرض ادب
وقتتون بخیر،سهام های مستعد میان مدتی خوب چی معرفی کرده باتشکر از زحمات
همچنین نقطه خرید های کوتاه مدتی را معرفی میفرمایید.هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط mokhlas پست شده است View Postسلام وعرض ادب
وقتتون بخیر،سهام های مستعد میان مدتی خوب چی معرفی کرده باتشکر از زحمات
همچنین نقطه خرید های کوتاه مدتی را معرفی میفرمایید.روشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط دیباج پست شده است View Postسهمهای مستعد بازدهی خوب برای میان مدت ( فلات - غمهرا - وخارزم- (دحاوی مشروط )--- اگر سهمی مد نظر دارید بفرمایید بررسی کنم - سهم های معرفی شده همگی خوبند --- در کل این ماه هرچی بخری سود میکنی --- از امروز مجددا تحلیلگر زیاد میشه و بنده تحلیل نمیکنم --- در صورتی که مطلبی بود در خدمتم -
دحاوی هم از امروز امیدوارم مثبت بشه یکشنبه حجم خوبی زدروشی نوین در معامله گری Black Block Trader
نظر
-
در اصل توسط دیباج پست شده است View Postیکشنبه غمهرا خریدار نداشت - یکدفعه از پشت کوه خریدار اومده ( حالا باید کمک کنیم حجم پر بشه ۱۰۰۰ تا بخشیدم )
دحاوی هم از امروز امیدوارم مثبت بشه یکشنبه حجم خوبی زد
البته قبلش کشیدن پایین سهمو !
نظر
-
-
نظر