Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : Black Block Trader

با سپاس فراوان از شما
    درباره ثپردیس گفتید که تا 2500 تومن میره (یعنی 60% از نقطه فعلی) ولی فعلا وقت خرید نیست، آیا درست متوجه شدم؟! آیا افت زیادی در پیش داره؟!

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1710

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
      ما آمده ایم مجلس رو گرم کنیم دوستان بیان وسط ما میرویم کنار دست می‌زنیم مجلس رو به احترام صاحبش ترک نمی‌کنیم . سیگنال امروز هم که دادیم چه کنیم صبر کنن سهم‌های ما دور میگیره نمونه هایش رو در سبد دارید و این برای من جای خوشحالیست که تصویر فرستادید و متوجه شدیم یکی هست دوست داشته باشه سود کنه .. چون دوستان دیگه ای کم لایک میکنن و یا تصویر نمی‌فرستند اطلاعی ندارم تقریبا ۱۵ نفری هستند که از رو دست ما می خرند همگی موفق باشند و در سود
      عرض ادب و احترام جناب دیباج
      منم از امروز وارد جمع این 15 نفر شدم
      از چند ماه قبل تعدادی از سهام معرفی شده رو زیر نظر داشتم (خریدی نداشتم فعلا) از جمله وثنو و فالوم و وایرا و.... که خب مشخصا رشد قابل قبولی رو داشتن و البته بازارم خوب بود و اکثر سهام رشد خوبی داشتن... منتها شما نشون دادید وقتی بازار خوب هم نباشه سهام معرفی شده خوب ظاهر میشن در صورت صبر
      از شما ممنونم بابت زحمتی که برای شناسایی و معرفی سهام مورد نظر میکشید @};-
      خدا به زندگیتون برکت بیش از پیش بده
      سلامت و تندرست باشید انشالله @};-

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
        سلام جناب دیباج
        ما هم از سهامی که معرفی می‌کنید سود کردیم
        اینجا که شما معرفی می‌کنید و استفاده می‌کنیم
        اگر خودمون بخواهیم تشخیص بدیم سهم فروشنده نداره راهش چیه

ممنون از لطفتون
        درود فراوان : این دوفیلتر میتونه کمکتون کنه ولی خروجی دلیل بر خرید نیست و کلی آیتم دیگر رو باید رعایت کرد .

سهم هايي که فروشنده ندارند

((ct).Buy_CountI<20)&&((ct).Buy_I_Volume>10000)&& ((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)> 2* ((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)&&

((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][1].PClosing <90000000) &&
        ((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][2].PClosing <90000000) &&
        ((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][3].PClosing <90000000)

اگر اين اضافه بشه صفهاي سنگين رو نشان ميده برای اتصال به هم از && استفاده شود

var s_kh= Math.round(((((ct).Buy_I_Volume*(pc))/(ct).Buy_CountI))/10000000);var s_f =Math.round((((ct).Sell_I_Volume*(pc))/(ct).Sell_CountI)/10000000);(cfield0)="س.خريد=" + s_kh ;(cfield1)= "س.فروش=" + s_f;(cfield2)=Math.round(s_kh/s_f);
        (pe)<8 && (pe)>0

این یک فیلتر با سختی بالاست که اکثر وقتها جواب ندارد اشتباه نیست .

بهترین کار رصد خود سهم و باز بودن معاملات و نحوه معاملات و تابلو خوانی - یک دوره در فراچارت سالهای قبل قرار داده ام اگر پیدا کنم لینک رو ارسال میکنم . ( خطای کمتری دارد نسبت به فیلترها )
        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          از سهم های معرفی شده تاپیک که من واردش شدم و سود خوبی کردم وثنو و شزنگ بود اگرچه زود خروج زدم، ممنون از دیباج عزیز
          از سهم های دیگه وپسا هست در واچ ولی فعلا نوسانگیری اگر بشه وگرنه در واچ برای خرید مجدد، عجیبه سهامدار عمده سهمشو از ۸۰ درصد به ۴۰ درصد رسوند همگی فروش در بازار خرده فروشی، هنوزم همین روش را ادامه میده و سهمو سرکوب میکنه، چرا بلوکی نمیفروشه!
          این سهم از اون سهم هاست -- خیلی آزار میده - قبلا هم اشاره کرده ام نسبت به تمام سهم ها برگ برنده زیادی دارد ولی نه به دید کوتاه مدت -- قبلا هم نوشته هام هیچ سهمی طی دو سال آینده به اندازه این سهم رشد نخواهد کرد - این سهم یک سهم بلند مدتی است و پیر مردی خودم در رشدهای شارپ باهاش هستم و زمانی که میبینم کند میشه رد میکنم و مجدد وارد میشم تا هم روندش دستم باشه هم نوسان بگیرم -

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
            با سپاس فراوان از شما
            درباره ثپردیس گفتید که تا 2500 تومن میره (یعنی 60% از نقطه فعلی) ولی فعلا وقت خرید نیست، آیا درست متوجه شدم؟! آیا افت زیادی در پیش داره؟!
            درود : خیر افت ندارد اتفاقا رشد هم داره ولی برای خرید دیگر مناسب نیست - اون کسی که ۳۵۰ خریده با سهم باشه - در افت خیز حالش خراب نمیشه ولی کسی که الان بخواد بخره با یکی دو تا افت وخیز بهم میریزه - ( این سهم دقیقا مراحل افت خیز رو داره یکی روز مثبت ۷ دو سه روز منفی ولی برایند مثبت )به این خاطر گفتم نخرید وگرنه بسیار سهم خوبی است و تا پایان سال از نظر بنیادی هم چیزهایی برای گفتن دارد - نرخ اشتیاق پاداش ( win rate) یک آیتم هست که از نظر روانی تریدر رو دچار اضطراب میکنه که خیلی بد هست و باید از اون دوری کنید حتی اگر سهم رشد کنه این آیتم خیلی از معاملات تریدر رو به هم میرزه باید یک توازن باشه --

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
              عرض ادب و احترام جناب دیباج
              منم از امروز وارد جمع این 15 نفر شدم
              از چند ماه قبل تعدادی از سهام معرفی شده رو زیر نظر داشتم (خریدی نداشتم فعلا) از جمله وثنو و فالوم و وایرا و.... که خب مشخصا رشد قابل قبولی رو داشتن و البته بازارم خوب بود و اکثر سهام رشد خوبی داشتن... منتها شما نشون دادید وقتی بازار خوب هم نباشه سهام معرفی شده خوب ظاهر میشن در صورت صبر
              از شما ممنونم بابت زحمتی که برای شناسایی و معرفی سهام مورد نظر میکشید @};-
              خدا به زندگیتون برکت بیش از پیش بده
              سلامت و تندرست باشید انشالله @};-
              درود: امیدوارم سود کنید و از سودتون لذت ببرید - خوشحال میشم کسی سود کنه -خیرش به ما خواهد رسید - خداوند شما رو هم برای خانواده سلامت و تندرست نگاه دارد @};-

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

در اصل توسط یوناس پست شده است View Post
                درود
                آقای دیباج من باتوصیه شماثاژن وجهرم ولقمان وثزاگرس خریدکردم که خداروشکر بع غیرازثزاگرس بقیه توی سودهستم������
                درود فراوان : اون هم راه خودش را خواهد رفت ( هر چند ما نزدیک به ۱۰۰ درصد ازش گرفتیم ولی به کم راضی نیستیم و باید بیشتر بدهد مگر اتفاقی بیفته که خالی کنیم ) همینطور سهمی ‌را که پیامک کردم اون رو هم نفروشید - سودی بیش از ۵۰ درصد درونش خوابیده ولی کوتاه مدت .

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

درود، حاریا را نگاه میکردم به نظر میاد میتونه از سهم های مورد بررسی این تاپیک باشه. ریزش خیلی زیادی داشته و هنوز نتونسته به صورت قابل توجهی برگشت بزنه. نظر شما چیه، ارزش سرمایه گذاری داره؟

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

درود فراوان : این دوفیلتر میتونه کمکتون کنه ولی خروجی دلیل بر خرید نیست و کلی آیتم دیگر رو باید رعایت کرد .

سهم هايي که فروشنده ندارند

((ct).Buy_CountI<20)&&((ct).Buy_I_Volume>10000)&& ((ct).Buy_I_Volume/(ct).Buy_CountI)> 2* ((ct).Sell_I_Volume/(ct).Sell_CountI)&&

((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][1].PClosing <90000000) &&
                    ((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][2].PClosing <90000000) &&
                    ((ct).Sell_I_Volume / (ct).Sell_CountI * [ih][3].PClosing <90000000)

اگر اين اضافه بشه صفهاي سنگين رو نشان ميده برای اتصال به هم از && استفاده شود

var s_kh= Math.round(((((ct).Buy_I_Volume*(pc))/(ct).Buy_CountI))/10000000);var s_f =Math.round((((ct).Sell_I_Volume*(pc))/(ct).Sell_CountI)/10000000);(cfield0)="س.خريد=" + s_kh ;(cfield1)= "س.فروش=" + s_f;(cfield2)=Math.round(s_kh/s_f);
                    (pe)<8 && (pe)>0

این یک فیلتر با سختی بالاست که اکثر وقتها جواب ندارد اشتباه نیست .

بهترین کار رصد خود سهم و باز بودن معاملات و نحوه معاملات و تابلو خوانی - یک دوره در فراچارت سالهای قبل قرار داده ام اگر پیدا کنم لینک رو ارسال میکنم . ( خطای کمتری دارد نسبت به فیلترها )
                    درود
                    طریقه استفادش ونصب رو ساده میفرمودید
                    ما هم بتونیم کار کنیم باهاش
                    متشکر
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

درود خیلی سهمها هنوز تو 60-50- منفی از سال 99 اند
                      شما هیچ سهمی ندارید از اینا
                      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• یوناس
                        عضو عادی
                        • May 2020
                        • 48

درود فراوان : اون هم راه خودش را خواهد رفت ( هر چند ما نزدیک به ۱۰۰ درصد ازش گرفتیم ولی به کم راضی نیستیم و باید بیشتر بدهد مگر اتفاقی بیفته که خالی کنیم ) همینطور سهمی ‌را که پیامک کردم اون رو هم نفروشید - سودی بیش از ۵۰ درصد درونش خوابیده ولی کوتاه مدت .
                        خداخیرتون بده دوست عزیز?⚘

نظر

• گنجشک
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jun 2022
                          • 1307

درود جناب دیباج

وهامون را لطفا بررسی کنید

نظر

• مهدی جمشیدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 1593

جناب دیباج
                            سلام و عرض ادب
                            اشاره کردید که عده ای از دوستان از طریق پیامک یا تماس تلفنی از شما راهنمایی دریافت می کنند.
                            آیا ممکنه شماره ی شما رو برای ارتباط داشته باشیم؟
                            ممنون
                            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3098

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              دیباج عزیز/:.Heart.:/
                              وقتی سهمی ساز میزنه باید باهاش اوج بگیری بری روی ابرا.
                              دیباج عزیز
                              بعد مدت مدیدی که داشت سنتی میزد امروز داره بندری میزنه.
                              شاید درش رو تخته کنن! واسه بندری مجوز نداره.

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1307

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                درود جناب دیباج

وهامون را لطفا بررسی کنید
                                بالاخره حجم رو خورد

/:.wubsmiley.:/

نظر