Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • SANA90
    عضو عادی
    • May 2019
    • 194

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
    وساخت : این هم شنبه یکشنبه میشه ۱۰۰ درصد سود طی ۴ ماه ( وساخت ) سهمی از نظر من متوسط است و مارکتش ۵۰۰۰ میلیارد است . امیدوارم استفاده کنید و سود ببیرید ( دماوند هم از نظر من بزرگ است از نظر ظرف زمانی رو به اتمام است و نهایتا ۶ هفته دیگر ( اسفند ) در محدوده کف ۱۷۵۰ بهترین زمان برای خرید و سودی ۲۰۰ درصد تا شهریور -- ببینیم این چی میشه میشینیم برای شکار یک سهم بزرگ دیگر

سلام وقت بخیر جناب دیباج ثعتما داره باز میشه ولی صف خریده و نمیشه خرید. کیسون راه داد خرید می کنم. ممنون

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
      سلام وقت بخیر جناب دیباج ثعتما داره باز میشه ولی صف خریده و نمیشه خرید. کیسون راه داد خرید می کنم. ممنون
      موفق باشید .. راه داد و مجددا صف شد میسون بلند مدتی ماست رو میانگین خرید کمتر از ۱۱۵ هست
      روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• baran
        عضو فعال
        • May 2011
        • 703

سلام جناب دیباج ..ممنون که اطلاعاتتان را اینجا به اشتراک میگذارید .....امروز صف تشتاد باز شد و سهمی که حجم مبنا در روزهای گذشته معامله نمیشود حجم 8 میلیونی خورد و سهم از مثبت کامل تا صف فروش هم معامله شد و مجدد صف خرید شد به نظرتان خرید در این قیمتها توجیه دارد

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

در اصل توسط baran پست شده است View Post
          سلام جناب دیباج ..ممنون که اطلاعاتتان را اینجا به اشتراک میگذارید .....امروز صف تشتاد باز شد و سهمی که حجم مبنا در روزهای گذشته معامله نمیشود حجم 8 میلیونی خورد و سهم از مثبت کامل تا صف فروش هم معامله شد و مجدد صف خرید شد به نظرتان خرید در این قیمتها توجیه دارد

درود فراوان : ببخشید دیر جواب میدهم علتش ماموریت بود - قبلا نوشتم باز شد می خریم - (بعلت عدم دسترسی به سیستم اولین بار است که با موبایل خرید و فروش نمودم و تجربه اون در تشتاد بود که دورش رو دایره کشیدم ) - این سهم تا اینجای کار اصلا حجمی نخورده است که بگیم آخر بازییست و همچنین چند روز پیش در خصوصی برای یکی از دوستان هم فرستاده بودم که قصد خروج از سهم رو داشت و گفتم نگه داری کند -

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1593

جناب دیباج
            وقتتون به خیر
            با تشکر از بابت راهنمایی های ارزشمندتان
            آیا پشاهن فرصت خریده؟
            بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

(به زودی قجام رو به خلیبل تبدیل میکنم ) -
              هر چند انتظار داشتم خلیبل بره زیر ۲۰۰۰ و سنگین تر بخریم ( کف خریدمون ۲۰۴۵ ) ولی نرفت و بازارگردان داره سهم رو حمایت هم میکنه - امروز از صف فروش به صف خرید رفت و انتظار حمایت سهم از بازراگردان رو تا ۴۰۰۰ داریم -- ببینیم روزهای آینده روند چطور است - سود ۵۰ درصدی یا ۱۰۰ درصدی

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

درود - بله ثزاگرس اضافه میکنیم البته اگر بریزه -- کفرآور هم فعلا دارند جمع میکنند و فقط اضافه میکنیم ( اهداف کفرآور خیلی بالا نیست ) ولی ثزاگرس بالاست ( البته در منفی ها وپله ای بخرید ) کف سهمها رو گذاشتم
                کفر آور اگر حقوقی زیاد عرضه نکنه امید به سود تپول داریم - ثزاگرس هم ساعت ۱۲.۱۰ یکی از صف فروش بردش صف خرید -- روزهای آینده پلاست رو در محدوده ۹۰۰ ورود خواهیم کرد

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                  جناب دیباج
                  وقتتون به خیر
                  با تشکر از بابت راهنمایی های ارزشمندتان
                  آیا پشاهن فرصت خریده؟
                  چون از قبل دارید(یادم هست پیام این سهم و خرید فالوم با هم فرستاده بودید) پس روند سهم رو میدونی چطور است چند روزی رو منفی خواهد بود و مجددا قفل میشه -- کمی بالا و پایین رفتنش رو مخ هست ولی بلند مدتی عالیست

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

سلام و عرض ادب خدمت جناب دیباج

نظرتون راجع به دانا و لکما می فرمایید.

اگر شد نمودار تحلیلی هم بگذارید که سپاسگزارم

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

کفر آور اگر حقوقی زیاد عرضه نکنه امید به سود تپول داریم - ثزاگرس هم ساعت ۱۲.۱۰ یکی از صف فروش بردش صف خرید -- روزهای آینده پلاست رو در محدوده ۹۰۰ ورود خواهیم کرد
                      درود، تارگت کوتاه مدتی یا میان مدتی پلاست را حدودا چند میدونید؟

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

درود فراوان : این هم نقشه راه مطمن که هر چی بازیگر بخواد ما با اون باشیم

در اصل توسط کوهیار پست شده است View Post
                        درود جناب دیباج.

از سهام خوب شما استفاده کردیم .
                        مخصوصا فلات.

خیر وبرکت همراه همیشگی زندگی شما باشه برادر.
                        درود فراوان : با نزدیک شدن به سود ۳۰۰ درصد از این سهم آرام آرام خدا حافظی میکنیم -- هر کس دوست داشت نگه داره - هر کس هم خرید مثل آقا کوهیار سودش نوش جانش - مزد اعتمادش رو گرفت - درباره فلات گفته بودم به کم راضی نباشید - عمر زود میگذره - موفق باشید

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

در اصل توسط alein delon پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب خدمت جناب دیباج

نظرتون راجع به دانا و لکما می فرمایید.

اگر شد نمودار تحلیلی هم بگذارید که سپاسگزارم
                          درود فراوان : از لکما که راستش رو بخواهید چند روز پیش خارج شدم و دانا هم وقتکنم براتون ارسال میکنم .

درود فراوان : امیدوارم سلامت باشید و از بازار امسال نهایت استفاده رو ببرید چرا که امسال بهترین سال برای نوسانگیری خواهد بود ( برجام آره - برجام نه )

لکما-- بهترین قیمت ورود ۶۷۶ -- ریسک متوسط --- میان مدت ۸ ماهه -- بازده ۱۰۶ درصد--- درجه اهمیت ۱۹

فراموش نکنید : بالای سر پلنگ مرده همه عکس میندازند --- بازار در روزهای ریزش حال خوبی برای خرید به ما میده از امروز دوبار میشه خرید نمود --- نکته آخر اینکه ولانا برای آموزش تابلو خوانی الان بهترین فرصت است آموزشی به یاد ماندنی ( دیروز صف خرید امروز صف فروش - عجب بازیگری داره مرحبا همه رو برای خودش می خواد )

آنهایی که بلند مدتی هستند : دماوند پایه امروز رو به دید بیش از ۲۰۰ درصد ( قیمتش بیش از ۵۰۰۰ هست ) بهمن ۱۴۰۲ میتونند بخرند

نظر

• ابشار
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 1426

اقا دیباج عزیز من سوالی رادوبار پرسیدم گویا یادتون رفت یاقابل ندونسین،،نظرتون راراجع شستان وسه قلوهای دهدشت وممسنی وکازرون پرسیده بودم،،تابلوخونی ناقص بنده باعث خرید شستان قبل بسته شدن وسه قلوها توقیمتای پایین شده بودم که اونموقع ازتون پرسیدم،،باز قابل دیدین جواب بدین لطفا ممسنی وکازرون را امروز رد کردم باسود خوب،،شستان که بستس وافزلیش سرمایه تقریبا ۱۰۰۰درصدی میخاد بده ودهدشت فعلا نگ داشتم باز مشتاقم نظر خوب وجامعتون رابدونم،،سهمهای دیگ راعالی پیش بینی کردین دیدم

نظر

• دیباج
                              ستاره‌دار (۹)
                              • Aug 2018
                              • 855

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              درود، تارگت کوتاه مدتی یا میان مدتی پلاست را حدودا چند میدونید؟
                              از محدوده ۹۰۰ بیش از ۱۴۶ درصد ( بازی سهم زیاد است باید هفته آینده مجددا بررسی شود ) پله ای مشکل ندارد

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                اقا دیباج عزیز من سوالی رادوبار پرسیدم گویا یادتون رفت یاقابل ندونسین،،نظرتون راراجع شستان وسه قلوهای دهدشت وممسنی وکازرون پرسیده بودم،،تابلوخونی ناقص بنده باعث خرید شستان قبل بسته شدن وسه قلوها توقیمتای پایین شده بودم که اونموقع ازتون پرسیدم،،باز قابل دیدین جواب بدین لطفا ممسنی وکازرون را امروز رد کردم باسود خوب،،شستان که بستس وافزلیش سرمایه تقریبا ۱۰۰۰درصدی میخاد بده ودهدشت فعلا نگ داشتم باز مشتاقم نظر خوب وجامعتون رابدونم،،سهمهای دیگ راعالی پیش بینی کردین دیدم
                                درود فراوان : بخدا وقت نمیشه - انقدر کارهام زیاد شده باور کنید وقت کنم براتون میفرستم - کار به مرخصی رسیده دیگه باز هم وقت کم میارم - چشم تا شنبه براتون ارسال میکنم

نظر

در حال کار...
                                X